• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

VAMOS!

Started by M.M, 26-01-2011, 20:47:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Son of Man

@Bato - naravno da nije samo jedan čovek, ali to je ta ideja jbga.

@Meho - ne znam na koga misliš, al ovaj je pevo i u Austerity  :wink:

Meho Krljic

Da, ja sam mislio na onog drugog, sad mi je malo lakše  :lol: Mada je potpuno bizarno kako vas je taj strejtedž upropastio umesto da vas vozdigne u duhovnom smislu. Od strejtedža preko hare krišne do navijačstva, droge i kriminala - pa to naprosto nije bila planirana trajektorija.

Petronije

Quote from: Дадара on 04-04-2014, 12:05:32

Imbecili koji sa ovakvim zarom navijaju i svojom pojavom promovisu privatni klub jednog N. Covica zasluzuju jos gore pljuvanje, mada ni ovo uopste nije lose. Ne razumem zasto je ovo neko shvatio kao pokusaj humora.
Arm the Homeless

M.M

Kuerten: Rafa nije favorit na Rolan Garosu kao pre, imaće veliku konkurenciju

Bivši braziliski teniser Gustavo Kuerten tri puta je osvajao Rolan Garos, jedini grend slem turnir koji nedostaje Novaku Đokoviću. Dugo je Rafael Nadal neprikosnoven na pariskoj šljaci, ali Kuerten veruje da će mu ove godine biti najteže da odbrani titulu.

"I dalje je favorit, ali ne kao što je bio do sada. Manja je razlika u odnosu na ostale, Novak je imao veliku šansu u petom setu prošle sezone, a i drugi igrači mogu da ga ugroze, pre svih Fabio Fonjini i Nikolas Almagro", rekao je Kuerten.

On je osvajao Rolan Garos 1997, 2000. i 2001. godine, čime je stao uz rame Ivanu Lendlu i Matsu Vilanderu sa tri titule u Parizu.

http://sport.blic.rs/Tenis/250968/Kuerten-Rafa-nije-favorit-na-Rolan-Garosu-kao-pre-imace-veliku-konkurenciju
Nijedan poraz nije konačan.

M.M

Idemo Sten!!! :-|

Tex Murphy

Стен разбио, вратио се послије изгубљеног сета и неколико пропуштених брејкова у другом сету, до прије годину дана то бисмо сматрали за немогуће! Стен д Мен!
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

M.M

Tako je! Sten d Men je danas uveselio sagitaše kao i veliki deo Srbije. Hvala mu! xjap

M.M

Povreda je ipak ozbiljnija, Novak Đoković odustao od nastupa u Madridu!

Naš najbolji teniser Novak Đoković neće učestvovati na turniru Masters serije u Madridu jer uprkos svim preduzetim merama, terapijama i mirovanju, ruka drugog reketa sveta još uvek nije dovoljno oporavljena.
To su pokazali i kontrolni pregledi urađeni kod lekara u nedelju, kada je procenjeno da bi nastupi u prestonici Španije nosili priličak rizik da se pogorša zdravstvena situacija.

Samim tim, kako bi izbegao ozbiljnije posledice, odnosno da ne bi ugrozio sezonu na šljaci, pre svega nastup na Grend slemu u Parizu, Đoković je odlučio da propusti Madrid, i pokuša da se spremi za Rim koji se igra od 10. do 18. maja.

"Izvinjavam se svima na turniru i svim španskim navijačima što sam morao da se povučem sa Mastersa u Madridu. Činio sam sve što je bilo u mojoj moći da budem spreman za ovo takmičenje, jedno od najvećih u sezoni, ali problemi sa povredom desne ruke ponovo su se pojavili. Sada mi je preostalo da nastavim sa oporavkom. Nadam se da ću izlečiti ruku i da ću biti fit za turnir u Rimu. Jedva čekam da sledeće godine ponovo zaigram u Madridu", rekao je Đoković.

Naš teniser je zadobio povredu zgloba uoči turnira u Monte Karlu. Stanje se pogoršalo u četvrtfinalnom meču tog takmičenja, kada je igrao protiv Španca Giljerma Garsije Lopeza, a još veće bolove Novak je osećao u polufinalu protiv Rodžera Federera. Od tada je Đoković bio na oporavku, sa kojim će morati još neko vreme da nastavi.

http://sport.blic.rs/Tenis/252072/Povreda-je-ipak-ozbiljnija-Novak-Djokovic-odustao-od-nastupa-u-Madridu

Albedo 0

scallop

Pošto se Miljan ne bi setio ni u ludilu:

TAMOS!

Nole sljuštio Rafu četvrti put uzastopce, pa ćekamo da vidimo hoće li oboriti rekord od SEDAM puta. xrofl
To što je osvojio i Rim nije mnogo važno.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Anomander Rejk

Sad recite da sam patetičan, ali mene je oduševio onim srcem za Srbiju i Bosnu.
Ljudina.
Tajno pišem zbirke po kućama...

scallop

Jesi patetičan. xdrinka
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Agota

Quote from: Anomander Rejk on 18-05-2014, 20:58:08
Sad recite da sam patetičan, ali mene je oduševio onim srcem za Srbiju i Bosnu.
Ljudina.
+1
Nije pateticno!!!! Sve sto skrece paznju i moze da pomogne je ok. Gde nam je Adrijana Lima kojoj je svecano urucen srpski pasos sto je jednom kriocuila u ovu zemlju i pre mesec dana tvitovala oko krize u  Turskoj, ima dvoje dece sa Srbinom a nije se setila da skrene paznju ni jednog trenutka.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

I, šta sad? Anomander nije patečan?

M.M

Bre, ne može čovek da uradi dobro delo, a da mu neko ne nađe zamerku. Bre i opet bre, do pre pet minuta sam bio na vezi s Rafom te me je zamolio da vam prenesem o čemu se u stvari radi, da neki odavde ne bi živeli u zabludi.
A vrlo je prosto.
Rafa želi da pomogne Srbiju, a najbezbolniji način bio je ovaj. U suprotnom bi se zamerio Španskoj kruni a onda bi kraljica lično urgirala kod Najki da mu skroje potaman šorts, a to njemu, kao što svi vrlo dobro znamo, nikako ne odgovara.
I eto, neki ovde ne mogu da se suzdrže i odma' - tamos!

scallop

Znači, i dalje ćemo da imamo sreću da gledamo kako se čupa sa obe strane. Dug život španskoj kraljici želimo!

Anomander Rejk

E sad, stvarno, došlo je vreme konačno i na RG, da se vidi ko kosi, a ko vodu nosi...

M.M

A kad bude tu pobedu posvetio Kosovu onda ću i ja suzu da pustim.

Barbarin

Al šta potopljeni imaju od "posvećene" pobede?

Lepo od njega što skreće medijsku pažnju na Srbiju, al daj nešto konkretno ;)
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Mme Chauchat

Donirao je već sav novac od nagrade u Rimu, ne znam šta ćeš konkretnije.

Anomander Rejk

Quote from: Barbarin on 19-05-2014, 01:24:41
Al šta potopljeni imaju od "posvećene" pobede?

Lepo od njega što skreće medijsku pažnju na Srbiju, al daj nešto konkretno ;)
Jel 700 000 evra dovoljno konkretno?

M.M

Aj da budemo malo ozbiljni i da se ne gađamo ciframa.

€549,000 minus porez.

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/05/20/Rome-Final-Nadal-Djokovic.aspx

U svakom slučaju, Noletu svaka čast!  xjap

Barbarin

Odakle vam te informacije? Osim što svi tako pišu, on to sam nije rekao nigde.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

M.M

Ima ovde nešto o tome... a sad, ko bi ga znao?

Rome Masters 1000: Djokovic wins the trophy and donates all his prize money

Rafael Nadal has once again lost to Novak Djokovic. The world No. 1 faced his runner in the ATP rankings this Sunday at Foro Italico for the final of Masters 1000 Rome. A match he lost in three sets, 4/6, 6/3, 6/3.

This is the third title for Djokovic on the Roman clay after 2008 and 2011. A week before the Grand Slam Roland Garros, where he is the defending champion, Nadal lost his third final against Nole who wins his 19th Masters 1000 trophy.

Another highlight of this final, the Serb deeply affected by the flooding in his country had decided to donate his earnings. An allocation of 2,884,675 Euros will be donated to help the victims.

http://en.africatopsports.com/2014/05/18/rome-masters-1000-djokovic-wins-the-trophy-and-donates-all-his-prize-money/

M.M

A voleo bih da znam šta je ovde istinito? S obzirom na to da ne znaju ni kolika je nagrada za prvo mesto, kako da poverujem ovom članku?

Đoković donira Srbiji i BiH 700.000 eura od turnira u Rimu!

Novak Đoković osvojio je turnir iz Masters 1000 serije u Rimu, savladavši prvog tenisera svijeta Rafaela Nadala sa 4:6, 6:3, 6:3.
To je treći put da je Novak osvojio trofej u Rimu poslije 2008. i 2011. godine.
Đokoviću je ovo 44. trofej u karijeri, a 19. iz Masters serije. Novak je na kameri, poslije meča, napisao: "Ovo je za Srbiju i Bosnu" i docrtao je srce.
Prihod (oko 700.000 eura) Đoković će donirati za poplavom uništena područja Srbije i BiH.
http://www.istinito.com/index.php/region/srbija/item/19339-dokovic-donira-srbiji-i-bih-700-000-eura-od-turnira-u-rimu.html

Barbarin

On to lično nije rekao nigde, ni na tviteru, ni na dodeli nagrada, ni u uključenju u BBC.

A onog članka sa ATP-a nema na tom sajtu, prebaci na ovaj

http://www.atpworldtour.com/News/Tennis/2014/05/20/Rome-Final-Nadal-Djokovic.aspx
Jeremy Clarkson:

Barbarin

Ovi mediji će na kraju naterati Novaka da stvarno uplati pare.
Jeremy Clarkson:

scallop

Kud si zapeo? Kakve veze ima gde je istina? Važno je da bi bilo lepo.

Barbarin

Jbg, iznerviraju me ljudi koji se pale i prave u photoshopu slike.
Jeremy Clarkson:

scallop

A što se ti pališ što se ljudi pale?

Barbarin

Jeremy Clarkson:

Anomander Rejk

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2014&mm=05&dd=19&nav_id=850243
Ali čudo smo mi u ovoj zemlji. Čudo. Nikad nam ništa ne valja. Ako uplati, onda su ga naterali, ili ima i treba da plaća, ako ne uplati onda je stipsa, ako diže tri prsta onda je četnik, ako izjavi da su Srbi i Hrvati isto onda je izdajica, ako je više godina s istom devojkom onda je papučar, da ganja kakve starlete onda bi bio kurvar.
Šta konkretno treba da uradi ili neuradi pa da Serbi budu zadovoljni?

Barbarin

Što se mene tiče nek radi šta oće, ako mene ne kapirate šta meni smeta, možda mogu sutra da pokušam da vam objasnim.
Jeremy Clarkson:

scallop

Quote from: Barbarin on 20-05-2014, 02:25:24
Što se mene tiče nek radi šta oće, ako mene ne kapirate šta meni smeta, možda mogu sutra da pokušam da vam objasnim.
Zamisli da smo razumeli i da ne treba da nam objašnjavaš.

Ni Anomander ne treba da nam objašnjava. Naprosto, hajde malo ne objašnjavajte!

M.M

Beker: Rekao sam Toniju Nadalu da nas puste da osvojimo Rolan Garos

Boris Beker je osvojio prvi trenerski trofej sa Novakom Đokovićem i osokoljen čeka nove izazove na Rolan Garosu, za koji je spremio poseban "dogovor" sa najvećim rivalom Rafaelom Nadalom i njegovim timom.

Naš najbolji teniser je postao imperator Rima i to pošto je u finalu preokretom savladao "kralja šljake", Rafaela Nadala na njegovoj podlozi, čime je skinuo veliko breme sa pleća nemačkog stručnjaka.

"To nije bila prva Novakova titula u sezoni, već treća, i ne radi se toliko o meni, već o celom Đokovićevom timu. Svi zajedno radimo cele godine i kad nismo svi u njegovom boksu. Svako od nas dao je svoj doprinos. S obzirom na to da nas čeka Rolan Garos, ovo je važna pobeda za njega protiv velikog rivala na njegovoj podlozi i mnogo znači na polju samopouzdanja", rekao je Beker u intervjuu za "Bild".

Teniska legenda je bila spremna i za šalu pred odlazak na Rolan Garos, koji počinje u ponedeljak, a to je jedini grend slem koji Nole nema u svojoj kolekciji.

"Kada osvojite Rim, ne možete da se zadovoljite plasmanom u četvrtfinale Rolan Garosa, već je cilj da ga osvojite. Rekao sam Nadalovom ujaku Toniju da nas jednom puste da osvojimo trofej i samo se nasmejao", poručio je Beker aludirajući na Rafinu dominaciju u Bulonjskoj šumi, jer je osam puta bio najbolji na drugom grend slemu sezone uz samo jedan poraz.

Nemac ističe da dugo poznaje Nadala i njegovog ujaka i kako izuzetno ceni sve što su postigli u prethodnih 10 godina.

"Novak je spreman za titulu, ali je Nadal i dalje prvi favorit. Španac je pretrpeo nekoliko poraza ove sezone na šlajci i time je pokazao da je samo čovek, a ne mašina", dodao je Beker za "Bild".

Novakov trener je naglasio kako je jedan od ciljeva i dalje povratak na svetski vrh, a otkrio je i šta spremaju za Vimbldon.

"Oporavak od operacije kuka ide bolje nego što sam očekivao, prvih osam nedelja je ključno, ali već sam se oprobao na terenu. Na mom voljenom Vimbldonu ću moći da treniram sa Novakom i pokažem mu neke trikove oko servisa i voleja. Ne treba da ga učim tenisu, ali na svake dve godine je potrebno da se otklone neke slabosti i mislim da me je zbog toga angažovao", zaključio je Beker.

http://sport.blic.rs/Tenis/252965/Beker-Rekao-sam-Toniju-Nadalu-da-nas-puste-da-osvojimo-Rolan-Garos

scallop

Da je njuz.net pa da se nacerim.

M.M

Ili je Beker prestao da ide na AA sastanke ili su ovi iz Blica odlepili. :-x

scallop

Lajović drmno Socka sa 3:0. To Miljana ne zanima, ali će ga zanimati, jer će u osmini finala zvati Rafu na kafu.

Anomander Rejk

Srećom, Novak se nije puno potrošio protiv Conge i Raonića. Gulbis izbacio Federera i pomeo Berdiha. Nadam se da će na tome i ostati. Šta još reći o ovogodišnjem RG. U nikad slabijoj ženskoj konkurenciji, ove naše dve nesrećnice nisu mogle dobaciti ni do polufinala. Rafi je žreb baš otvoren. Ferera je naravno pomeo, i jedini pravi test pre finala imaće tek u polufinalu, protiv Endija. Nadam se da bi Škot mogao barem da ga izmori, i odvede u četri-pet setova.

M.M

Nek' pobedi bolji.

Dzimi Gitara

Samo nek bolji bude dobar u glavi i nema problema, pobediće sigurno. ;)
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Dzimi Gitara

To je to. Sada samo Novak može da vrati Rafu u meč, ovaj sam može samo da se koprca.

Sad se Rafi tresu gaće i srušilo se ono malo na silu napumpanog samopouzdanja. poslednje četiri godine ishod njihovih mečeva zavisi skoro isključivo od Novaka.

Ali ako mu da drugi set, onda je Rafa favorit. Drugi set je vredan celog turnira.

Petronije

Djoka pojma nema.
Arm the Homeless

Alexdelarge

sve je to zbog sunca.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Petronije

Pa znam, zato i kazem da nema pojma. Kad budu usvojili pravilo u tenisu da se igra samo u uslovima koji njemu odgovaraju tad ce osvojiti RG.
Arm the Homeless

scallop

Dobar meč je igran juče.

Dzimi Gitara

Quote from: Petronije on 08-06-2014, 19:03:05
Pa znam, zato i kazem da nema pojma. Kad budu usvojili pravilo u tenisu da se igra samo u uslovima koji njemu odgovaraju tad ce osvojiti RG.

Poslednjih sat vremena je Rafa bio u lošijem fizičkom stanju, ali Novak to nije ni primetio.

Petronije

Par dana u Vucicevoj bulji i bice kao nov.
Arm the Homeless

Albedo 0

ma ne znam ko se pali uopšte više na ovo momče što ne plaća porez Srbiji

Novak je druga liga, Federer i Nadal su prva, tačka.

Petronije

Pa dobro, ne placa porez Srbiji ali ce se bar vencati u Crnoj Gori :mrgreen:
Arm the Homeless