• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Намерно или немарно?

Started by Суба, 15-02-2011, 21:30:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pokojni Steva

Kad neće Lom, ja ću. Serem ti se u dvominutni muzički izbor!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Savajat Erp

лако је теби да се курцопецаш кад си Џону на игнору... :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Alex

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 19-02-2011, 01:48:26
Kad neće Lom, ja ću. Serem ti se u dvominutni muzički izbor!

Šta hoćeš da kažeš Stevo? Šta neće Lom? Lomljavina treba da se pokrije ušima i da ćuti - on kad odvali da amerikanci nemaju filmove u kojima kritikuju državu, pa mu se navedu primeri, krene da se brani sa - mislio sam da se u većini američkih filmova ne kritikuje država. Kao da nije kinematografija svake zemlje sačinjena od većine filmova koji ne kritikuju državu (Rusi nemaju komedije/kako nemaju kad imaju?/jeste, ali većina filmova im nisu komedije).

Za dva minuta svaki čovek može da se priseti više "urbanih" pesama o Srbiji nego Lom za ceo život, a ti imaš primedbe na izbor!? Iskoristi svoja dva minuta pa nađi neke druge pesme, Džonov izbor je ionako slučajan. 
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

pokojni Steva

Bole me baš za Loma i njegove distrofičarske postove, kažem da ako trebaju Slađana i 357 da mi ulivaju ljubav spram Srbije, onda zajebi.

Alex

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 19-02-2011, 03:53:57
Bole me baš za Loma i njegove distrofičarske postove, kažem da ako trebaju Slađana i 357 da mi ulivaju ljubav spram Srbije, onda zajebi.

Rekao bih da oni pevaju o svojoj ljubavi prema Srbiji, a ne bave se vaspitavanjem omladine.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

pokojni Steva

Možda sam zastareo, čini mi se da nebi ništa falilo kad bi se neko i pozabavio vaspitanjem omladine. Pop kultura je idealna za takve stvari.

Джон Рейнольдс

Alo, Vošanac! Utuvi u tupavu paorsku glavdžu da se meni pojavljuješ isključivo kao poruka: "This user is currently ignored." Na to sam ti više puta ukazivao, ali ti nastavljaš svoje idiotske vrituelne razgovore sa mnom. Shvati. Tvoje haiku idiotizme ne otvaram nikad i ponavljam ti - samo me reakcije drugih forumaša podsećaju na tvoju smaračko prisustvo.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

pokojni Steva

Nedao Bog da sa takvim izrodom imam želju prozboriti koju. Samo sam se osro po lažnom patriotstvu navedenih pesmičuljaka. Ne umišljaj previše.