• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

CRNA HRONIKA

Started by ivca949, 28-02-2011, 20:52:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ivca949

Nisam odavno dolazio na vasem forumu, i evo me sada ali sa jednom velikom molbom.Naime, svojevremeno je bosanska produkcija napravila jednu divnu seriju, koja se zove "Crna hronika", te koja je napravljena 2004 god u 220 epizoda.U seriji su glumili vrhunski glumci iz svih eks republika, a prica prati kradju titovog dragocenog prstena koji mu je ukraden sa ruke neposredno pred sahranu.Prica prati prsten cak do Turske i natrag-nesto velicanstveno.Serija je bila prikazivana, ne mogu da se setim tacno datuma, ali sam nesto i ja odgledao, i mogu reci velicanstveno delo.Ja sam se oglasavao na vise foruma, medjutim, od serije ni traga ni glasa da se cuje.Pa eto, molio bih sve koji ovo procitaju da se jave i barem nesto ili na nesto ukazu.Unapred se zahvaljujem.Pozzz.

Tex Murphy

BOSANSKA produkcija i "divna serija"?! Jesi li ti siguran da nisi nešto pobrkao?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Anomander Rejk

Moguće je Harvi, gledao sam tu seriju, serija je bila vrh. Nisam pratio od početka, ali kad sam se uključio ,, navuko '' sam se pravo, nisam propušto nijednu epizodu. Čini mi se da je kod nas išla na BK Televiziji. Bavila se temama poratnog, raspalog društva, sa akcentom na sarajevskom podzemlju. Od naših glumaca Bjelogrlić je imo zapaženu ulogu. Sećam se likova Rame Kajtaza, Bega, Neretljaka, sarajevskih mafioza. Odličan je bio i lik Crnog, plaćenog ubice.
Ako neko zna mogu li se gde skinuti neke epizode, ili možda pazariti dvd sa istima, bio bi zahvalan. Serija je odlična.
Tajno pišem zbirke po kućama...

crippled_avenger

Koliko se sećam, išla je na RTSu, svako veče, kao krimi-sapunica.
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

ivca949

Harvester me je "pitao" da li sam ja nesto pobrkao u vezi ove serije.Ne, nisam nista pobrkao, a sve sto sam rekao, pa brate imas na IMDB-u, pa pogledaj.A osim Dragana Bjelogrlica u seriji imaju veoma zapazene uloge i Ivo Gregurevic, Ljubisa Samardzic, Frano Lasic, Emir Hadzihafizbegovic, Ana Karic, i mnogi drugi.Verujte mi to je bila savrsena serija, a zasto o njoj nema ni traga ni glasa nemam pojma.No, izgleda da sam samo ja potegao to pitanje na vise desetina sajtova, medjutim nista.Pa eto, dajte malo angazujte se, vdecete da se isplati gledati i imati je.

Anomander Rejk

Pa evo ja sam je isto cenio, tražio po netu, ali nigde naći.
Tajno pišem zbirke po kućama...