• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

Started by Mark, 16-03-2010, 23:15:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: Son of Man on 23-03-2010, 21:03:34
Pa u pravu su ljudi (zene), to je kvalifikovano kao tragedija a zapravo je ubistvo...

...i ja sam saglasan, a slično misli i J. Karleuša...

PEVAČICA Jelena Karleuša jedna je od retkih koja tragičnu smrt koleginice Ksenije Pajčin i manekena Filipa Kapisode nije nazvala tužnim krajem velike ljubavi. Iznervirana pisanjem domaćih medija o njihovoj smrti, bez ikakvog upakivanja i korišćenja fraza ,,o mrtvima sve najbolje" ili ,,bili su poput Romea i Julije", na svom profilu na ,,Fejsbuku" osudila je
crnogorskog manekena sledećim rečima:
- Ogorčena sam pisanjem štampe o Kseniji. Muka mi je od pevača koji se utrkuju da daju izjave, muka mi je od novinara koji ovu tragediju nazivaju ,,tužnim krajem velike ljubavi"! Napišite velikim slovima ,,Ksenija je svirepo ubijena, metkom u potiljak! Ubica je zatim ubio i sebe". Kamo sreće da ubica nikad nije prišao Kseniji, da je pucao samo u sebe. Ne, to se ne zove ljubav. To je ubistvo! - napisala je Jelena.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Ghoul

Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 23-03-2010, 22:20:06ja sam saglasan, a slično misli i J. Karleuša...

great minds think alike!
https://ljudska_splacina.com/

Son of Man

Karleusa objasnila. Metak u potiljak, egzekushn stajl, da joj nije bio decko onda bi bila druga prica, a ovako su ga nabudzili ko porodicnu tragediju, ko kad sin ubije oca ili majku il obrnuto, sto veze s vezom nema, jer ovaj nit joj je bio rod nit porod...

ginger toxiqo 2 gafotas

...tako je, a sada skokni na topic NOVI NE-HORORI NA DIVX-u...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Tex Murphy

Quote from: Ghoul on 23-03-2010, 22:33:45
Quote from: ginger toxiqo 2 gafotas on 23-03-2010, 22:20:06ja sam saglasan, a slično misli i J. Karleuša...

great minds think alike!

Ti bi stvarno mogo malo da ulaganiš s ovim...
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Kunac

Bilo je samo pitanje dana kada će priča dobiti natprirodni obrt... I dogodilo se! Ksenija Pajčin u epizodi: Duhovi u nama 2...

"zombi je mali žuti cvet"

stakmen

taj stan je uklet,i da se ne lazemo ukleta mesta postoje,pogledajte na you  tube  Scariest places  on world  i recite  Da  li  je  ono izrezirano,umres bre od straha kad  gledas a ne da si  tamo,,,

džin tonik

hm, i ovaj topic je, hm, uklet. zar ne osjetis kako te prodje jeza? zar ne osjecas necije prisustvo u sobi iako vjerujes da si sam? nocu poslije dva?

Ghoul

ja se naježim i usred dana kad pročitam od zoska kako hrvati nisu srbima punili jame... :(

džin tonik

gule ne sprdaj se ovom ozbiljnom temom o duhovima.

Kunac

Ovo se mora ovekovečiti za potrebe Znaka sagite. Neprocenjivo je. A i hororično.
Duhovi u nama 2: Slučaj nestalih krastavaca...

Goran Stojićević Karamela otkriva: "Ne znam ni sam kako da opišem taj osećaj, ali kao da stoji ili sedi tu. To su neke čudne enrgije koje ne mogu da objasnim o shvatim, ali mi je drago kada osetim njeno prisustvo. Ksenija je ubijena u utorak a u sredu je mom sinu Vasiliju bio rođendan. Ksenija se radovala tome i dogovorili smo se da dođe na ručak. Kupili smo sveže krastavce za salatu i ostavili ih u frižideru. Desila se ta tragedija i sutradan na dan rođendana smo bili strašno tužni. Trebalo je da na ručku sa nama bude i Ksenija, ali ona je bila mrtva. Kada smo hteli da napravimo salatu, krastavaca u frižideru nije bilo. Tražili smo ih svuda - u špajzu, na terasi, deset puta smo prevrnuli svaku policu u frižideru i nigde ih nije bilo. Rođendan je prošao bez krastavaca, a kad sam ustao u četvrtak ujutru i otvorio frižider, krastavci su bili tamo. Ostala je misterija kako su krastavci nestali i dan kasine opet bili tu. Ne želim da neko pomisli da sam odlepio, ali to se zaista desilo."

Gospode Bože Isuse Hriste. Ovaj Karamela je neverovatna medijska drolja.

stakmen

džin tonik

dobro, dobro, 'ajde da mi to kazes u lice! sutra u podne iza zgrade?
ili te 'vata prpa?!

Savajat Erp

Параноја у Лас Сагитосу....
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

mac

Pa valjda bi Boban po IP adresi već provalio da se Zosko ne kači iz Nemačke nego iz Novog Sada?

Ghoul

novi sad je na neki način u nemačkoj ili barem austrougarskoj...

džin tonik

vidi se iz aviona da ste samo zavidni stakmenu na dubokoumnim zakljuccima. on nema nikakvih problema. vidi i zakljuci, a ne ko vi koji nemislite.

Vampirella

Quote from: mac on 31-03-2010, 19:14:19
Pa valjda bi Boban po IP adresi već provalio da se Zosko ne kači iz Nemačke nego iz Novog Sada?

A proxy?
Satan my master.

stakmen

oh  boze ,stvari su krenule  nezeljenim tokom  sad cu zvati  teshu teshanovica na znak  sagite  i  ignjata koji je  isti kecher Kanne,Kejn     ,da dodju  bre malo  ovde da  raspravljamo.cek  da  nadjem link

Eriops

Nemoguće, NS je fin grad.. tu ne uspevaju Josipović-Brežnjev-Poglavnik kreature..
Možda na nekoj izolovanoj farmi, ili slično, ali u gradu.. nemoguće  xyxy

Vampirella

Zasto ne? Pavelic je bio bunjevac...  :twisted:
Satan my master.

stakmen

ova diskusija me je potresla ODOH U  VEHABIJE.zbogom  haha

džin tonik

Quote from: Eriops on 31-03-2010, 23:15:50Nemoguće, NS je fin grad.. tu ne uspevaju Josipović-Brežnjev-Poglavnik kreature..
Možda na nekoj izolovanoj farmi, ili slično, ali u gradu.. nemoguće  xyxy

vjerujem da ne uspjevaju, mogu si zamisliti sto se sve sa kojih brda dovuklo u novi sad tokom ratova devedesetih.

Eriops

Jel ono stvarno tvoja slika ? Nije ni čudo što si tako isfrustriran, ko ne bi bio..

Kunac

džin tonik

vec sam jednom negdje stavio svoju sliku, no rado cu ponoviti:

Ghoul

ovo si skinuo sa nekog gej sajta: ali dok ne okačiš fotku na kojoj čitaš NAŽIVO (sa mojom posvetom) - ništa ti ne verujem.

stakmen

dao si mu Nazivo!!!!  Ja bih mu premazo pismo barutom...Booooooooom

džin tonik

stakmene, ljubi te ciko broznjev, mene je privukao ovaj forum jer su njegovi clanovi izuzetno zanimljivi likovi sa izgradjenim stavovima. ne pisem o sf-u/horroru, jer sam laik i ne mogu diskutirati sa ovim ljudima na istoj razini. mogu samo pratiti kljucne teme i ostriti svoj pogled na knjizevnost i posebno taj genre. kad imam volju.

i sad vidi, bas zato ne zelim raditi neke podjele tipa inteligentni-glupi, ruzni-lijepi, visoki-niski i sl. kao ni ignorirati ikoga, pa ni tebe. ali dat cu ti jedan kompliment:
poseban si. vjeruj mi da si poseban u ovom drustvu. kad ja ne znam sto bih ti "otrovno" odgovorio. ne pali cak ni ona bukowskova "budi glup sa glupima, budi grub sa grubima". kreces se negdje daleko izvan tih pojmova. rekao bih da si prototip najobicnijeg dosadnog covjeculjka. nesto sto srecem svakodnevno stotinu puta. najobicnija obicna obicnost.

stakmen

da a ti si tako  izuzetan,mora da su te roditelji uvek hvalili,iso si u gimnaziju,jao bas si uvek bio in,tvoja divna visina se  ogleda u  liku koji zna da ga neko stiti pa moze da laje  i da pljuje po unistenoj zemlji,ustashki provokatoru-sto se ljutish, koji si ustvari kvazi levichar  pod zastitom i voljeno dete,  sto se ljutish,oces kaficu,oces  burek,mozda projicu a,brate  dosho si da siris perverznu kombinaciju ustashtva,komunizma i ovde te mnogi tetoshe ja necu,   TI SI COVIJEK SA PODRSHKOM I DRUSTVENO PRIHVACEN,medjutim jednom gimnazijalcu ,neko ce te baciti u  blato...

stakmen

zivot nije gimnazija vec je  strug i tocilo...

stakmen

zosko--sve cu tuge poneti sa sobom da me dusha vise ne zaboli,jer na tugu nauchio ja sam a TI DA TE uvek neko voli!!!

Savajat Erp

Стакмену, ко би рекао да си тако анти-гимназијски настројен?! Ја сам затечен, признајем.... :shock: ;)

Loni

Pre neki dan pitali razne pevače hoće li ići na parastos.
Svi kao hoće, bog zna kako će odati počast Kseniji, a Tanja Savić iz Granda 'ladno odgovori: - Ma kakav parastos, kakva grčka ostrva? Ovog leta idem na Kanare.

Karl Rosman

Quote from: Josipovitch Broznjev on 01-04-2010, 21:35:48
stakmene, ljubi te ciko broznjev, mene je privukao ovaj forum jer su njegovi clanovi izuzetno zanimljivi likovi sa izgradjenim stavovima. ne pisem o sf-u/horroru, jer sam laik i ne mogu diskutirati sa ovim ljudima na istoj razini. mogu samo pratiti kljucne teme i ostriti svoj pogled na knjizevnost i posebno taj genre. kad imam volju.

i sad vidi, bas zato ne zelim raditi neke podjele tipa inteligentni-glupi, ruzni-lijepi, visoki-niski i sl. kao ni ignorirati ikoga, pa ni tebe. ali dat cu ti jedan kompliment:
poseban si. vjeruj mi da si poseban u ovom drustvu. kad ja ne znam sto bih ti "otrovno" odgovorio. ne pali cak ni ona bukowskova "budi glup sa glupima, budi grub sa grubima". kreces se negdje daleko izvan tih pojmova. rekao bih da si prototip najobicnijeg dosadnog covjeculjka. nesto sto srecem svakodnevno stotinu puta. najobicnija obicna obicnost.

Uvek mi je bilo cudno kad ljudi citiraju Bukovskog. Ne znam zasto. Ja ga koristim samo kad pobedjujem u bilijaru: "Vestina igranja bilijara je proporcionalna broju izgubljenih casova u srednjoj skoli." Ne znam odakle je to, ali sam siguran da je u pitanju njegov biser.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Melkor

Nego, ovaj napad na gimnaziju je "komunistickiji" ob bilo cega sto se zosko do sada napisao :( Ali, back to the topic ni pokojnica verovatno nije isla u gimnaziju, a vidi kol'ko ju je ljudi volelo.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Le Samourai

Ghoul

gimnazija je bre jedina prava škola - ovo ostalo su zanati.

Melkor

Ma i filoloska mu dodje kao zanat  xfrog  (za matematicku se ne izjasnjavam  ;))
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Ghoul

svesti gimnaziju na filologiju može samo neki metalostrugar / električar / vodoinstalater / frizer...

Savajat Erp

Quote from: Karl Rosman on 02-04-2010, 02:41:18
Quote from: Josipovitch Broznjev on 01-04-2010, 21:35:48

Uvek mi je bilo cudno kad ljudi citiraju Bukovskog. Ne znam zasto. Ja ga koristim samo kad pobedjujem u bilijaru: "Vestina igranja bilijara je proporcionalna broju izgubljenih casova u srednjoj skoli." Ne znam odakle je to, ali sam siguran da je u pitanju njegov biser.

Зашто је то чудно? Имао је матори Бук подоста паметних...да не кажем свака му је била ка у Његоша! :)

džin tonik

Quote from: stakmen on 01-04-2010, 23:28:21zosko--sve cu tuge poneti sa sobom da me dusha vise ne zaboli,jer na tugu nauchio ja sam a TI DA TE uvek neko voli!!!

odmah mi je ova recenica postala sumnjiva; ne vjerujem ni da si u stanju smisliti nesto ovako glupo, a da je ipak bez katastrofalnih logickih gafova. mislim da nije u stilu "kupio sam si lizaljku i platio 3 yena u novom sadu vise kod tete sa mackom, bas je bila fina." pa sam to izguglao:

Ako odem da li ces zaliti
dal' ces suza imati za mene
za coveka koji je ljubio
u svitanje tvoje oci snene

Ref. 2x
Sve cu tuge poneti sa sobom
da te dusa nikad ne zaboli
jer na tugu naucio ja sam
a ti uvek da te neko voli
http://www.hitovi.ba/id-26172-Dragan_Kojic_Keba_Sve_cu_tuge_poneti_sa_sobom_pjesma.aspx

pa to se valjda pijan pjeva staroj ljubavi. covjece!

ne, oprosti, ni to ni prepisao kako treba. ugradio si besmisao. jos mi je bio cudno zasto tuge nosis sa sobom da TE dusa vise ne zaboli.
o boze.

Ghoul

Quote from: Josipovitch Broznjev on 02-04-2010, 14:58:44
pa to se valjda pijan pjeva staroj ljubavi. covjece!

eto, stakmen ti izjavio ljubav - makar i indirektno, makar podsvesno, nesvesno, s guglom ili bez gula - kako god.

zar to nije dovoljan dokaz da su sva srpsko-hrvatska koškanja zapravo u duhu stare konfučijeve mudrosti: 'ko se bije - taj se voli'?!

džin tonik

ko se tuce taj se voli. da. odustajem. jos me je i zarazio kad vidim svoje gafove u zadnjem postu.

stakmen

Kako ti  vladash gramatikom  i  nije te mrzelo da citas te turske  narodnjake....Jok trebalo je da pravilno  citiram Kebu  jer sam mozda njegov  fan,znao sam da vi domobrani najvise slusate te turske narodnjake,jaojjj   grijeha pogresno otkucah Kebu

Loni

Keba turski narodnjak? Zar nije romski?

džin tonik

Quote from: stakmen on 02-04-2010, 16:36:11Jok trebalo je da pravilno  citiram Kebu  jer sam mozda njegov  fan,znao sam da vi domobrani najvise slusate te turske narodnjake.

moze li mi ovo netko prevesti tako da dobije bilo kakav smisao? bog, vrag, bilo tko? ili ja gubim razum.

Meho Krljic

Stakmen koristi sintagmu "turski narodnjak" kao da je to nešto loše.