• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za april

Started by scallop, 15-03-2011, 01:17:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Plut

Quote from: Mims on 26-03-2011, 12:51:47
Lilit, nikako da ti pošaljem priče, mislim ipak si ti glasačko telo, pa ne bi bilo u redu.

Pa sad, bilo bi u redu, ako si spremna da izgubiš potencijalni glas. 8-)

Son of Man

Imam ideju ali nemam izvedbu, evo plota : naime cura zavrsava u Lazi, pritom joj ne smeta tolko Laza kao Laza nego promena sredine, i sve one ženetine, pacijentkinje nagurane u sobe, i njihova cika i vriska, njihove dosadne priče,  pa onda WC bez vrata gde se svako žensko logično oseća neprijatno, ona želi samo da se vrati kući u svoju poznatu sredinu gde je sigurna, u svoju sobu, svoj mir, te moli i kumi glavnog psihijatra da je OK sad, da neće nikad više pokušati da se samoubije, samo da je pusti kući, al joj ovaj ne da, sumnjiva mu je, te samoubice su skroz nepredvidive, barem on to odlično zna, govori joj da će je pustiti za 2 nedelje, ali nedelje prolaze i ništa se ne dešava, vreme kao da je stalo, napetost kod nje je sve veća, oće da pukne, umesto da u psihijatrijskoj bolnici malo odmiri živce njoj to samo pogoršava stanje do 'neizdrža'. Druge pacijentkinje joj se čude, jer njima je super, po ceo dan spavaju nadrogirane, onda žderu i to je to, ali ona za razliku od njih ne dobija tako zajebane lekove, tako da je skoro pa strejt, dan joj traje i po 20 sati, a buđenje svakog jutra u 6 ladno. Sve više se oseća da tu ne pripada, jer ona nije luda, nema shizofreniju ko većina pacijentkinja, nije joj jasno zašto je tako dugo drže, a psihijatra nema i po nedelju dana da je obiđe, a onda odlazi na odmor pa joj to stvara još veću napetost jer se sad treba navići na novog doktora, i ne samo to, i ljudi se menjaju, dolaze i odlaze, samo ona ostaje mesecima, pa se i na to treba navići jer nije isto kad se kolko tolko zgotivis sa curom iz kreveta do, a onda ona dobije otpust i dođe neka totalna ludača. Počinje da paranoiše sve više zašto je ne puštaju...i na kraju skroz ludi, postaje psihotična te završava u hardkor Skeli na neodređeno vreme, il tako nešto jebemliga...  

scallop

Ima literature i izvan naše fantastike. Ovo što si sad ispričao skoro da bi moglo da leti iznad kukavičjeg gnezda.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

Ha! Čim si ti postovao ovde, znači da si tu. Ipak te nije bilo teško dovući. :)

Son of Man

Ma pratim ja te zadatke al mi nisu uvek jasni, a neki i skroz neizvodljivi, barem meni (one katastrofe and shit).

Plut

Zar misliš da je ostalima sve jasno? Pa vidiš šta se sve piše, a forum još nije propao. :!:

Суба

Сви који "оду" са топика врате се, сујета им не да мира. А ја јадан мислио да је ово тема за април.

Plut

Kakve veze sujeta ima sa vraćanjem? Ajde, molim te.

lilit

Lilit, nikako da ti pošaljem priče, mislim ipak si ti glasačko telo, pa ne bi bilo u redu.

Ova Lilit glasa za kvalitet, a ne prema licnim simpatijama, pa ti vidi. :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

lilit

Sine! Pridruzi se! :lol:

scallop

Quote from: lilit_depp on 26-03-2011, 14:45:07

Nemoj da joj šalješ. Meni slao Sintetik, pa nisam mogao da glasam za njegovu priču. Uostalom, ima ona šta da čita do 1 aprila. :mrgreen:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

Quote from: lilit_depp on 26-03-2011, 14:45:07

Ma džaba ti tu pričaš. xdrinka Ko tebi još veruje?

Savajat Erp

Quote from: scallop on 26-03-2011, 14:05:19
Ima literature i izvan naše fantastike. Ovo što si sad ispričao skoro da bi moglo da leti iznad kukavičjeg gnezda.

А личи мало и на Вероника је одлучила да умре од омраженог ми Паола Коеља...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

lilit

Quote from: scallop on 26-03-2011, 14:50:52
Nemoj da joj šalješ. Meni slao Sintetik, pa nisam mogao da glasam za njegovu priču. Uostalom, ima ona šta da čita do 1 aprila. :mrgreen:

Are you talking to me?  :lol:

@Plutice,
odoh sad na bazan, javljam se izravno da kazem kako mi napreduje citanje.  :lol: :lol:

Plut

lilit

xrofl

Bazen, bazen, plivanje i tako to.  :lol:

Plut

Son of Man

Quote from: Savajat Erp on 26-03-2011, 14:54:58

Toliko o mojoj mašti i fikciji  :x :cry:

angel011

Quote from: Son of Man on 26-03-2011, 16:19:26
Quote from: Savajat Erp on 26-03-2011, 14:54:58

Toliko o mojoj mašti i fikciji  :x :cry:

Sine, nema ničega što je 100% oriđinal. A uz tvoj stil, nema šanse da ono što napišeš imalo liči na Koelja. :mrgreen:
We're all mad here.

scallop

Quote from: lilit_depp on 26-03-2011, 15:14:13

Of skroz. Što si mrdnula "Dablince" dole? Da se ne trljaju?

Albedo 0

A Kusturicu gore :lol:

Džek

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 26-03-2011, 01:21:15
D me je u očaj bacila čim se pojavila, to je barem jasno. Niko nikad nije sa toliko reči i tom frekvencijom branio svoje 'sveznanje' kao ona. Često je bila do zla boga dosadna ko češa. Jednom ga je baš preterala pa sam je divljački izujedao. Ali ta žena ima u glavi dovoljno toga da može ne trepnuvši odjebati dva tuceta kojekakvih mitesera što se foliraju da su meseršmiti. Sabiram šta je sve 'pojela' da ovo opstane. D jeste dinama Radionice, Bobanu dubok naklon na izboru. Ako ona ode, odo i ja.

Sekretar vojvođanskog kluba, predsednik istog sa funkcijom blagajnika, Mister Džek,  potpisuje ovu izjavu u ime spomenutog tela.

Zaista, kolektivan progon D., za koji sam možda delimićno kriv ali će se meni oprostiti jer moj šarm to odradi sad pa sad, nije OK. Pojedinaćno prepucavanje izazvano njenom svestranom blalala nikako ne potire njen doprinos ovoj radionici. Da ne spomenem da je D. pokazala sjajne rezultate u radionici. Njeni nastupi ponekad i nisu po mojoj volji, ali kontam da ni moji nisu po nečijoj, čak sam kao Čak Noris siguran u to.

I da je ne poštujem kao kolegu pisca u pokušaju, na njene sitne provokacije ne bih ni odgovarao.

D., ovo nije izvinjenje, i dalje si moj najdraži spelolog, ali što jeste pravo, ne može biti krivo.

Vrati se i mani se bilmeza. Kad se vratiš, i dobiješ želju za svađom, spomeni Džeka, tintaru, njegov bezgranični šarm i tu sam za tebe :)
Ostale zanemari.

(Sad sam ovu glupost napisao i nikad više :))
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Gudeja

Oho-ho, posipanje pepelom. D., dobri Džek ti je dao najbolji izgovor da se vratiš. ;)
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Džek

Quote from: Gudeja on 26-03-2011, 18:31:59
Oho-ho, posipanje pepelom. D., dobri Džek ti je dao najbolji izgovor da se vratiš. ;)

Znao sam da će neko to da kaže...
(Eto me zvučim kao ona devojčica Sudija Dred - I knew you'd say that - :))

Stipan

Džekice, svaka ti čast!  xjap

Josephine

O, bre, ne može čovek ni da se odmori od vas. :)

Napisala sam već priču za krug, šaljem je. Ali dopustite malo tišine.

Albedo 0

Džek

OMG, prizvah đavola.

Welcome back, my master... :)

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

lilit

Quote from: scallop on 26-03-2011, 17:44:51
Quote from: lilit_depp on 26-03-2011, 15:14:13

Of skroz. Što si mrdnula "Dablince" dole? Da se ne trljaju?

Nešto gore, nešto dole, u suštini - potpuni haos :lol: .

Albedo 0

Dva čoveka koja su ubila Teslu? :)

lilit

Quote from: Bata Trokrilni on 26-03-2011, 20:34:47
Dva čoveka koja su ubila Teslu? :)

Taj levi je samo za zaslužne.  xrofl

Stipan

Quote from: D. on 26-03-2011, 19:23:17
Ali dopustite malo tišine.
Sanjaj ti samo, princezo...

Savajat Erp

Него, је л` посало неко нешто? Ја сам кренуо нешто да пискуљам, али за сад не личи ни на шта...

Stipan

Ja jesam. Ne odustaj Savajate - verujem u tebe! :)

SuperSynthetic

Mogu dve priče ovog puta? Samo ovog. Jel mogu?
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Stipan

Ti si mi nešto hiperaktivan Sintetik. 

Savajat Erp

Quote from: Stipan on 27-03-2011, 17:06:31
Ja jesam. Ne odustaj Savajate - verujem u tebe! :)

Немој, разочараћеш се...;)

Stipan

Lijenčino! Traži od Sintetika da ti pokloni jednu priču.  :)

Mims

Šta da pokloni, da proda! Evo imam i ja jednu viška, ako nekom fali :)
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Stipan

Pa da! Savajate 100 evrića i ima da budeš bestseler!

Savajat Erp

Мимс, може 50 јевреја? Мајку му, Стипане, прво реци мању цену! :)

Mims

Ok, i još 70 da ti konvertujem muškog protagonistu u žensku protagonistkinju i spustim joj dasku.  :lol:
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Albedo 0

Savajat, nemaš šta da brineš, posljednji nećeš biti, to mjesto sam ja rezervisao :)

Savajat Erp

Веруј ми, Тоба, биће то мртва трка :)

Мимс, we got a deal! ;)

SuperSynthetic

3 za 100  samo da mi se tetke ne muvaju tu dok radim
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Savajat Erp

Откупићу и од тебе, ипак сам ја money man! :) Мада, јаше ме температура преко 38, можда бих могао да напишем нешто солидно у овом грозничавом стању...:)