• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Reynoldse, reaguj!

Started by Alexdelarge, 22-03-2011, 21:43:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Melkor

Quote from: D. on 04-05-2012, 00:51:28
ja pričam telefonom poslednjih pola sata. kucam i pričam

Bolje ti je islo dok si bila na modemu  xfrog
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Джон Рейнольдс

А, не, не, не... Нисам исправио, питао сам шта је исправно.

Ту Д. показује несигурност у своју писменост јер признаје да је погрешила, а није.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Замолио бих неког да стручно разјасни зашто је множина од тип - типови, а од стереотип - стереотипи.

Овде постоји забавна тема на ту тему  :) где учествује и наш Блек свон:

http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php?f=1&t=71878&start=0&st=0&sk=t&sd=a
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Autogol, a? Kakva ono pravda beše?

Джон Рейнольдс

Какав аутогол, ако би била љубазна да објасниш?

Приказао сам ти како заиста изгледа оно чиме се ти стално хвалиш, то "навлачење". Поставио сам питање, а да нисам сугерисао одговор: "стереотипи или стереотипови". Несигурна у своју писменост, признала си грешку иако ја ничим нисам наговестио да ниси у праву. Ено тамо све пише.

Што се мене тиче, а и Вујаклије, грешке није било. Кул, а?  8-)

#Τζούτσε

Josephine

Nije u pitanju moja (ne)sigurnost. Samo glupi su sigurni u svoje znanje. Poenta je u tome da si se upleo u sopstveno klupko, u nameri da mene izmaltretiraš. Jebiga, nisam ti ni bila potrebna ovog puta, sam si sve odradio.

"Navlačenje" my ass. Ne znaš ti da navlačiš.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 04-05-2012, 01:18:46
Samo glupi su sigurni u svoje znanje.

#152:

Замолио бих неког да стручно разјасни зашто је множина од тип - типови, а од стереотип - стереотипи.

Кул, а?

#Τζούτσε

Lord Kufer

Stereotipija, radi se o vrsti otiska, a ne o "tipu" kao vrsti.
Arhetip - arhetipovi.
Stereotip - stereotipi.

xjap

Josephine

Pa da, ali ti si uleteo u sopstvenu zamku. Da je bila navlakuša, ne bi molio da ti razjasne, znao bi. Zato kažem da ne umeš da navlačiš.

Sad mi je pomalo i žao što si se ovako ispalio.

Josephine

Quote from: Lord Kufer on 04-05-2012, 01:26:52
Stereotipija, radi se o vrsti otiska, a ne o "tipu" kao vrsti.
Arhetip - arhetipovi.
Stereotip - stereotipi.

xjap

I stereotipi i diskrepanca su izrazi iz psihologije.
Džon ne zna da ja jesam ponešto pročitala dosad i da pišem ispravno iz navike, čak i kada nisam sigurna u ispravnost onoga što pišem. Pogrešim, naravno, ali ne često koliko bi Džon voleo. Teško je to prejebati.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 04-05-2012, 01:27:01
Da je bila navlakuša, ne bi molio da ti razjasne, znao bi.

Као што већ рекох, најсмешније је кад кренеш да се џилиташ у својој глупости и незнању. Могу искуствено знати да предмет, ако га испустим, пада на земљу. Али је сасвим у реду питати за стручно објашњење зашто до тога долази.

Глу-па-чо.    8)

Сама си написала, а ја горе цитирао, да су само глупи сигурни у своје знање. Ето, ти си сигурна. Пардон, "сигурна".  :-|

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 04-05-2012, 01:32:10
Као што већ рекох, најсмешније је кад кренеш да се џилиташ у својој глупости и незнању. Могу искуствено знати да предмет, ако га испустим, пада на земљу. Али је сасвим у реду питати за стручно објашњење зашто до тога долази.

O, ljubavi moja, ovo je čist sofizam. Gravitacija i pravopis nisu isto. A volela bih da ti Lord nije razjasnio. Pružio ti je uzmak ("zašto do toga dolazi" hah!).

Nauči da navlačiš, pa probaj. Možda me i navučeš. Ne kažem ja da je lako plivati sa ajkulama.

Джон Рейнольдс

Објаснићу ти ово "искуствено" што се језика тиче, биће ти тешко да схватиш, али покушаћу. Поента је - читати. Не будалаштине по интернету, мада и то добро дође, већ озбиљну литературу. Онда просто знаш; не мораш тачно знати зашто, али можеш знати шта је исправно. Наравно, у мом случају, постоји још један "ситан" детаљ, али нећу сад о томе.  8-) Ти си своје "знање" вечерас на урнебесан начин показала.

А што се ајкула тиче... Ех... Знаш како каже Рушка Јакић? Устанеш ујутру и пред огледалом неколико пута поновиш да си лепа, паметна, итд.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 04-05-2012, 01:40:48
Поента је - читати. Не будалаштине по интернету, мада и то добро дође, већ озбиљну литературу. Онда просто знаш; не мораш тачно знати зашто, али можеш знати шта је исправно.

Dragi moj, spao si na to da kradeš moje argumente? Upravo sam isto i ja napisala. Pre tebe.

Quote from: D. on 04-05-2012, 01:29:56
Džon ne zna da ja jesam ponešto pročitala dosad i da pišem ispravno iz navike, čak i kada nisam sigurna u ispravnost onoga što pišem. Pogrešim, naravno, ali ne često koliko bi Džon voleo. Teško je to prejebati.

Već si se previše upleo, odustani. Ne džilitaj se, dopusti razumu da nadvlada komplekse. Zajebao si se i to je to. Ne uzimam ti ja to za zlo, ne brini.

Джон Рейнольдс

Дозволи да те подсетим да си признала грешку које није било.

Све и да је истина то што си написала, то не мења ствар. Јер "дискрепанца" не постоји нигде, какво је сад то "исправно писање из навике"?  xrofl

Зар је то тако тешко схватити, мајку му?

И какав је то психолошки израз "дискрепанца", дај 'леба ти, да се смејемо још мало.

#Τζούτσε

Josephine

Pa ne mogu ja sve da ti objasnim, raspitaj se malo. Guglaj, kao i obično što radiš, jel.

Priznala u magnovenju istovremenog telefonskog razgovora. Pa šta? Rekoh već - nisam sigurna, po (čitalačkoj) navici sam napisala ispravno (hiljadu puta pročitala, urezalo se negde u nekom neuronu).

Джон Рейнольдс

Где може да се изгугла Вујаклија и Речник матице српске на које сам се позвао разоткривајући твоје незнање?

#Τζούτσε

Josephine

Rekoh "obično", ne i "stalno".

Meni je fascinantno to što ti dođeš na forum, pogledaš šta sam napisala, baciš pogled sa ekrana na policu sa knjigama, budeš u nedoumici par sekundi da li ćeš da me izvređaš ili ćeš da argumentuješ tvrdnje, pokupiš Vujakliju i Rečnik, naposletku, proveriš ono u šta nisi siguran, otkucaš ushićeno i postaviš mi pitanje, u grčevitoj nadi da ćeš da me poniziš. I izvređaš me ipak, da. To me fascinira.

Джон Рейнольдс

Нема ту никакве "грчевите наде".

#Τζούτσε

Josephine

Sve ovo radiš jer sam ti simpatična? Onako - "gulovski" simpatična?  :lol:

Джон Рейнольдс

Е, то је пример грчевите наде!  :lol:

#Τζούτσε

Josephine

Dr00d

Pre nego što krenete da se navlačite, navucite kondom  :evil:
(moram malo ulja na vatru)

A realno, ne znam kako vam ne dosadi...
There's no saint like a reformed sinner.

Albedo 0

Quote from: D. on 04-05-2012, 02:19:07
Rekoh "obično", ne i "stalno".

Meni je fascinantno to što ti dođeš na forum, pogledaš šta sam napisala, baciš pogled sa ekrana na policu sa knjigama, budeš u nedoumici par sekundi da li ćeš da me izvređaš ili ćeš da argumentuješ tvrdnje, pokupiš Vujakliju i Rečnik, naposletku, proveriš ono u šta nisi siguran, otkucaš ushićeno i postaviš mi pitanje, u grčevitoj nadi da ćeš da me poniziš. I izvređaš me ipak, da. To me fascinira.

Pa da, ali mi to radimo samo da bi saznali kako se osjećao Ivan Petrovič Pavlov 8-)

Josephine

Dugo sam birala temu u kojoj ću ovo da postujem. Odabrah ovu iz nejasnih razloga. Ovo je post sa fejsbuka koji me je na neki uvrnut način rastužio jer pokazuje svu tragičnost potrage za polnim-rodnim i svakim drugim identitetom.

Inače, nije moja prijateljica, već prijateljica osobe koja je ovo postovala.

Quotemoja prijateljica, teoloskinja, koja je doktorirala u Nemackoj, pise (nista bolje za dan izbora ne da se procitati!):

Danas sam bas ponosna, jer pisem predgovor svom doktoratu. Ovime bih htela svima sa se zahvalim, koji su mi pomogli sa dodjem do ovoga, pa jos i u inostranstvu, pa jos i u Germaniji (ipak je vrhunac nauke ovde).

Hvala ti JEBENA maceho Serbijo sto sam uglavnom sve vreme kod tebe gladovala i nisam znala da li cu ziva docekati sledeci mesec.

Hvala vam Srbske Krajine sto sam se zbog vas najela toliko jaja, da sad jaja samo za Vaskrs mogu da vidim i da ih konzumiram, a da ne povratim (dokaz za postojanje Boga). Hvala ti sveto Kosovo, jer mi je, uvek prisutna, svest o tebi bila presudna da se ne mrdam sa mesta gde su zakopane svete kosti mojih svetih predaka (znanih i neznanih).

Hvala ti ser politicki sistemu, sto si mi pokazao da sam za tebe zapravo gnjida, koju treba istrebiti, jer ne mislim kako si ti i tvoji pogodni sledbenici propisali.

Hvala ti serbsko drustvo, koje bi samo da tamani (vise nije ni bitno koga: Siptare, Balije, pedere & lezbose etc.), sto si me naucilo da cenim ovaj minimum moralia na zlom, naopakom i trulom Zapadu.

Hvala ti Teoloski fakultetu koji si mi godinama ispirao mozak sa nepotrebnim informacijama i sistematski sprecavao misaone aktivnosti. Tako si me naucio da pocnem da slutim da negde drugo, daleko, dalekoooo ljudi zapravo (mogu da) misle.

Hvala ti Atanasije Jevticu, sto si mi bio ubedljivi dokaz da postoje teolozi koji u apstraktnom drugome, npr. pripadnicima druge nacije or vere, vide pacove i ostalu gamad. Tako sam naucila da postoji diverzitet teoloskih interpretacija.

Hvala vam ikone samoga Gospoda, sa vasim voznim parkovima (nemam nista protiv njih, naprotiv), jer ste mi pokazali koliko je zapravo materija nistavna i nebitna (pored toga naucila sam da prihvatim cinizam realia: uz adekvatni blagoslov, mozes da budes glup, a da unatoc tome budes direktor, prof, docent etc).

Naucili ste me istrajnosti, sistematskom radu i disciplini (pride kao zeni: dzaba ti blagoslov). Samo tako sam mogla, modra od gladi (bilo je tu i po 7 dana prinudnog podvizavanja), da polazem sa desetkom ispite (i da tokom celog skolovanja pod tim uslovima ne padnem nijedan ispit).

Hvala vam ser decaci, koji pomocu kita dobijate sve sta hocete (jer jednostavno imate kita-ljubi ga majka), sto ste me naucili da koristim mozak (opticki nikada nisam privlacila kitove).

Hvala ti vladiko Atanasije Rakita sto si mi rekao da mi iz principa ne dajes 10, jer sam zensko (nego 9 (iz ove perspektive: uuuu al si me sjebao!), a ja ti (doduse zbunjeno) ocutala. Time si me naucio da sistem moze da proguta coveka i zdrav razum, koji nikako da vidi korelaciju medj vaginom and mozdanih (ne)aktivnosti.

Hvala ti porodico, uza i sira, sto se i pored terapija, manifestnih i latentnih psihickih (trajnih) ostecenja, ipak osecam zdravo (samo u relaciji).

Hvala svima vama kojima su drugi krcili put, sto sam videla, da ja to moram sama da radim.

And last but not least HVALA TI NOLE (Tesla i Drakula), jer bez tebe (vas? al cekam da prvo nas ugledni akademik dokaze ( or napise dr?) serbian poreklo ove druge dvojice) zapravo ne mogu da budem ponosna serBkinja.

Джон Рейнольдс

Ово је била опроштајна порука, надам се?

#Τζούτσε

Josephine

Predgovor za doktorat. Genijalan.

Джон Рейнольдс

Богме, како се ова теолошкиња напатила у овој Долини суза, резервисала је себи место у Рајским вртовима. После не ваља Србија. Не може се свету угодити.

#Τζούτσε

Josephine

Ma rastužio je i tebe, samo se praviš.

Father Jape

Šta ima da ga rastuži, pa tu istu pesmu može da čuje svaki dan, svugde, sve vreme.

Mislim, trebalo je da ubaci neki twist tamo u trećoj četvrtini, ovako je same old same old.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Josephine

Što, jel i ti dobijaš devetke jer si žensko?  :lol:

Джон Рейнольдс

Растужила ме је чињеница да у Германији (sic!) пролазе докторати у чијим предговорима пише: "уууу ал си ме сјебао". Кад мало размислим, или је Германија пропала више него што мислимо или им се начисто срозао академски ниво или је ово просеравање неке фрустриране комплексашице.

#Τζούτσε

Anomander Rejk

A što je jela jaja zbog Srbskih Krajina ?
Tekst je patetika ne na kvadrat, već na kub.
Oni koji su zaista ostvareni u inostranstvu, a znam ih podosta, nikad ne pišu ovakve stvari.
U stvari većina niti koristi fejsbuk, niti dokoni po forumima kao mi .
Tajno pišem zbirke po kućama...

tomat

Quote from: D. on 06-05-2012, 19:48:37
Što, jel i ti dobijaš devetke jer si žensko?  :lol:

pa, devetka uopšte nije loša ocena, naprotiv.

e sad, možda je ona znala za 8, a dobila 9 zato što je žensko  :evil:

na studijama sam imao drugara iz Prijedora, a COBOL je na FON-u predavao čuveni Mihailo Jauković (radio je i na Šumarskom, mada ga ljudi tamo potpuno drugačije pamte) zbog koga su ljudi napuštali fakultet. kod njega se bukvalno padalo zbog neznanih razloga, jednostavno je zavisilo od toga kakav mu je dan. ljudi su razbijali programiranje i padali. i, ispituje on tog mog drugara, cedi ga jedno 20 minuta, a ovaj pristojno zna. u jednom momentu ga prekine i pita ga "odakle si ti?", kaže ovaj "iz Prijedora". ovaj odjednom uzima indeks i upisuje ocenu. kada je ovaj izašao prepriča mi šta se desilo, i kaže mi da je dobio 6. ja ga pitam jel mu ovaj poklonio 6 zato što ceni Prijedorčane, ili mu je zakinuo na oceni zato što ne voli Prijedorčane (a nije mogao baš da ga obori, pošto je čovek znao), a ovaj kaže "nemam pojma".

eto, kako god okreneš - diskriminacija.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 06-05-2012, 20:17:43
Растужила ме је чињеница да у Германији (sic!) пролазе докторати у чијим предговорима пише: "уууу ал си ме сјебао". Кад мало размислим, или је Германија пропала више него што мислимо или им се начисто срозао академски ниво или је ово просеравање неке фрустриране комплексашице.

Mene ne možeš da prevariš. Dopao ti se predgovor i diviš joj se na njemu.

zoskoz

Quote from: Anomander Rejk on 06-05-2012, 20:41:52A što je jela jaja zbog Srbskih Krajina ?
...

trumanova jaja, simbolika, golube.
i ti bi bio neki pisac...

Meho Krljic

Ja iskreno mrzim Srbiju i Srbe, ali dajte. Jadna ona doktorirala (skoro) u Nemačkoj i sad kad je postala neko rešila da se obračuna sa svim što ju je tištalo u prošlom životu. Mislim, koga bre boli kurac za njene frustracije, al stvarno pitam? Šta, sad svaki klinački nezreli izliv jada treba da tumačimo kao univerzalnu mudrost?

Da ne bude zabune, ovim ne pokušavam da kažem da su njene frustracije neutemeljene, da je njen jad neopipljiv i sve to, ali nigga please, ako ne umeš da budeš dostojanstven u pobedi i porazu onda si poranio sa doktoratom.

Josephine

Meni je ovo vrlo dostojanstveno.

Prvo, ne znam šta znači postati "neko", ali ne mislim da je u mnogo boljoj poziciji nego što je ranije bila. Možda jedino ne gladuje 7 dana.

Drugo, žena nije frustrirana, nije ona izbacila predgovor već njena prijateljica. Ona ga je napisala i mirno stavila u svoj doktorat.

Treće, svako sanja da se popne na vrh planine i pokaže srednji prst svemu što je predstavljalo prepreku u uspinjanju. Možemo samo da joj zavidimo. I/ili da joj se divimo.

Edit: o, da, možemo i da hejtujemo na Znaku Sagite.  :lol:

Meho Krljic

Pa, evo hejtujem.  :lol:

Dakle, postati "neko" ovde znači da si se profesionalno potvrdio doktoratom.

Drugo, žena je očigledno frustrirana: imala je htenja koja su osujećena - nepravično, kako ona to percipira - i zbog toga i dalje ima negativnu emociju - to je takoreći definicija frustriranosti.

Treće, mislim da nisi dobro pročitala, nije ovo predgovor za doktorat, ona pominje da piše doktorat a da ovim putem želi da se zahvali zaslužnima, dakle ovo je fejsbukaško odvrtanje ventila.

Četvrto, svako ko sanja da se popne na vrh planine i pokaže srednji prst svim preprekama u uspinjanju je nezreo i nema šta da traži na planini a jako će da se iznenadi kad krene da silazi sa planine i sretne te iste prepreke.

Da me ne shvatiš pogrešno, nije ništa loše u tome da je neko nezreo, samo ne treba mi koji smo zreli da nezrelost slavimo kao mudrost or sumtin.

Josephine

Ne mislim da je fer da iz par napisanih redova optužuješ nekoga za frustriranost, hejteru.  :lol:

Btw, i hejtovanje je izraz frustracije i nezrelosti.  :evil:

A htenja joj nisu osujećena. Naprotiv, doktorirala je, pobegla odavde. Jednostavno, žena likuje. Nebiranim rečima, doduše, ali i zašto bi ih birala? Uspela je sama, država ju je (zamalo) sjebala, nikome ništa ne duguje i može joj se. To je za svaki rispekt.

Meho Krljic

I, kako li je ovo dostojanstveno?

Hvala ti JEBENA maceho Serbijo 

Da apstrahujemo potpuno da se pominje Srbija, da to ne bi zamagljivalo situaciju - a ja prema Srbiji i ne gajim nikakve patriotske emocije - sarkastična zahvalnica može da bude dostojanstvena ali svakako ne kada se kombinuje sa prostotama. Prostote napisane velikim slovima koje sugerišu jak, nekontrolisan izliv emocija nisu dostojanstvene, već animalne. Što isto nije negativno samo po sebi ali nije dostojanstveno.

Plus kukanje da je bila gladna i da ne može zbog Krajine da vidi više jaja, dajte, molim vas, stvarno mi je preko kurca ljudi koji su sedeli u Srbiji i smarali vujspre a krivi su im ljudi na koje se pucalo i kojima su paljene kuće.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 06-05-2012, 23:49:38
sarkastična zahvalnica može da bude dostojanstvena ali svakako ne kada se kombinuje sa prostotama.

Zašto da ne?

Meho Krljic

Quote from: D. on 06-05-2012, 23:48:40
Ne mislim da je fer da iz par napisanih redova optužuješ nekoga za frustriranost, hejteru.  :lol:

Zašto to nije fer???? Ako je fer zbog par napisanih redova nekom se diviti, onda je i ovo fer.

Btw, i hejtovanje je izraz frustracije i nezrelosti.  :evil:

Naravno da jeste, zato ja nemam Fejsbuk niti pravim od svog hejtovanja proklamacije za čitav svet.

A htenja joj nisu osujećena. Naprotiv, doktorirala je, pobegla odavde. Jednostavno, žena likuje. Nebiranim rečima, doduše, ali i zašto bi ih birala? Uspela je sama, država ju je (zamalo) sjebala, nikome ništa ne duguje i može joj se. To je za svaki rispekt.

Ne, za svaki rispekt je njen uspeh, a ne i likovanje. To da li ništa nikome ne duguje će da utvrdi komisija. Naravno da je moguće da je tako ali i da nije tako, ali to i nije bitno. Ovakvi napisi su meni udžbenički primer razmaženosti. Jebote, ona je doktorirala teologiju, a na 300 metara od mene imaš desetine ljudi koje je ta Srbija poslala u rat i izgubili su udove u tom ratu. Da li stvarno treba da mislimo kako je ovo primer dostojanstvenog osvrtanja na sistemske nepravde?

Meho Krljic

Quote from: D. on 06-05-2012, 23:51:07
Quote from: Meho Krljic on 06-05-2012, 23:49:38
sarkastična zahvalnica može da bude dostojanstvena ali svakako ne kada se kombinuje sa prostotama.

Zašto da ne?

Pa napisao sam u produžetku zašto ne:

QuoteProstote napisane velikim slovima koje sugerišu jak, nekontrolisan izliv emocija nisu dostojanstvene, već animalne. Što isto nije negativno samo po sebi ali nije dostojanstveno.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 06-05-2012, 23:53:41
Zašto to nije fer???? Ako je fer zbog par napisanih redova nekom se diviti, onda je i ovo fer.

Zato što je optužba ispoljavanje negativne emocije, pa je samim tim i potencijalno ugrožavajuća (nešto si rekao o negativnim izlivima?). Divljenje je pozitivna emocija i ne predstavlja opasnost ni po koga. Sa druge strane, optužba i divljenje su neuporedive kategorije. Ja se divim onome što vidim, a ti optužuješ ono što ne vidiš.

Naravno da jeste, zato ja nemam Fejsbuk niti pravim od svog hejtovanja proklamacije za čitav svet.

Jeste, baš zato nemaš fejsbuk.  :lol: Ovo nije proklamacija za čitav svet, već lična proklamacija koja je, sticajem okolnosti, dospela u svet.

Ne, za svaki rispekt je njen uspeh, a ne i likovanje. To da li ništa nikome ne duguje će da utvrdi komisija. Naravno da je moguće da je tako ali i da nije tako, ali to i nije bitno. Ovakvi napisi su meni udžbenički primer razmaženosti.

Ah, da, žena koja je gladovala i studirala je baš razmažena da je udžbenički primer za to.  8) Zašto se ti uopšte pitaš da li je istina da ona nikome ništa ne duguje? Žena se oseća kao da ne duguje i treba to poštovati. Da je imala nekoga da joj pomaže i razmazuje je ne bi bila... frustrirana, što ti kažeš?

Ne znam zašto si skočio ovako i zašto nisi prepoznao istinitu emociju u ovom tekstu. Svako ima pravo na svoj pogled na svet. Antimilitaristi takođe.

Josephine

Quote from: Meho Krljic on 06-05-2012, 23:54:26
Pa napisao sam u produžetku zašto ne:

Pa mene taj odgovor ne zadovoljava.  :lol:

Uopšte ne vidim zašto bi se caps locku pripisivali animalni atributi, a onda ne vidim zašto bi jak izliv emocija bio nedostojanstven. A onda se pitam i zašto bi baš svaki izliv emocija morao da bude kontrolisan da bi bio dostojanstven? To vodi direktno u licemerje.

tomat

ne vidim kako može da bude lična proklamacija nešto što počinje sa

QuoteOvime bih htela svima sa se zahvalim, koji su mi pomogli sa dodjem do ovoga...

mislim, nije valjda da sebe podseća kome bi trebala da se zahvali. ovo izgleda kao da je namenjeno da neko pročita. obično zahvalnice tome služe.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Dragi dnevniče, danas bih se zahvalila Sagitašima što su tako puni razumevanja i ne odbacuju ljude zbog predrasuda... Ops! Dospelo u javnost.  :lol:

scallop

Evo da se jednom složim s Mehom. Ceo taj tekst je smrdljak i drugačije se ne može ceniti.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Zašto? Zato što zahvaljuje dečacima koji pomoću kita dobijaju više?  :lol: