• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica 4 - april 2011 - PRIČE, rezultati i komentari

Started by Boban, 03-04-2011, 00:39:44

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Anomander Rejk

Nekako komentarisanje priča ide puževim korakom. Nije se valjda umorilo ?
Možda i nije loša ideja da Boban objavi ko su autori, da malo živne topik.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Savajat Erp

Ја сам искоментарисао, килаво додуше, на осталима је да се сад упусте у тај вртлог...што се мене тиче Бобан може да објави имена аутора.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Pa, kad smo već kod komentara, nije li Suba obećao da će iskomentarisati priče?
Šta bi on, samo da bere lovorike? A?

Savajat Erp

scallop

Imam horor predosećaj ko je pisac priče "Ključna razlika". :P Devetoro nije glasalo za tu priču, a troje se već provalilo. Ygg gotovo sigurno nije pisao (on će se potruditi oko matematike), Kaa i Grgolj Blaster su dame, a od tri preostala muškarca dvojica MM nisu toliko blesavi... Ili možda jesu... bilo bi bolje da jesu... ja ovaj post ne mogu da dovršim... :x :x :x
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Scallope, ljutiš li se ti na mene? Možda ponekad postupam glupo, ali stvarno nemam loše namere,
Ti i Boban ste mi toliko pomogli u ovim mojim pisanijama da nemam dovoljno reči da vam se zahvalim!

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Gudeja

"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

scallop

Ne znam šta te je potaklo. Glasao si za "Ključnu razliku", znači da je nisi ti pisao. Odavno sam napisao da ti je najveća greška što si u forum ušao sa starim, početničkim tekstovima. I da ono što napišeš sve bolje zveči. Pijemo kafu zajedno kad imaš vremena... Šta još da nabrojim?

Gudeja - Jok. Ivica se već "predstavio".
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Gudeja

"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Stipan

@Scalop - Ma, ne. Ali ako je ovo odgovor, onda nisi zlopamtilo i hvala ti.

@Boban - Možda si u pravu. Za kajanje je pomalo kasno.

A što se tiče ključne razlike... Sad se već i ja pribojavam da znam ko je autor.

scallop

scallop

Quote from: Stipan on 09-04-2011, 20:01:23
@Scalop - Ma, ne. Ali ako je ovo odgovor, onda nisi zlopamtilo i hvala ti.

Mislio si na glasanje? Taman posla. Kako bi, onda, ovaj koji je pobedio - pobedio? Meni u ovom krugu nisu hteli da daju poene, ti si mislio da ne treba, neko nije primetio priču... Junakinja mi nije dovoljno mlada i agresivna, slabo liči na Medeju, upotrebljavam reči kao blesak i telesina. Ti i ja i treba da pijemo kafu zajedno. Važi, sutra ujutro? Sa Lillit ću na ćevape idućeg ponedeljka.

Gudeja

@ scallop: Mislim da je i sandjama rekao kako će da učestvuje...možda je njegova. :idea:

Boban

Čekajte, vi u stvari ne znate ko je autor pobedničke priče?

Stipan

Možda je vreme da objaviš autore, tek da me prođe jeza.

Boban

Zašto? Plašiš se da nije tvoja priča pobedila u nekom paralelnom univerzumu?

Stipan

Ne. Ono čega se plašim je mnogo gore od toga. Samo ti zafrkavaj, imaš koga.

Джон Рейнольдс

Pitam se, pošto je "Unapređenje" posvećeno meni, da li je nepristojno objaviti negativnu kritiku te priče? D. voli pažnju, pa se tog dela ne pribojavam, već da li je nepristojno?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Stipan

scallop

Izgleda da Boban nije bio u pravu kad je napisao da pobednik nije glasao za mene. Izgleda da smo tante za kukuriku. Bu-ha-ha-ha!

Džone, no, no! Ne treba ti to.

Boban

Boban je uglavnom uvek u pravu.
A i sad je naravno.

sandjama

@gudeja
nije, nije nisam slao nista sad. a i ja bre stvarno ne znam da pisem fikciju. zapravo, tek sad vidim koliko je ovo zajeban pos'o, patim se nedeljama, nece recenice da izadju, pa nece.
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

Boban

Quote from: sandjama on 09-04-2011, 20:38:59
zapravo, tek sad vidim koliko je ovo zajeban pos'o, patim se nedeljama, nece recenice da izadju, pa nece.

E, nemoj da se mučiš, imamo već dovoljno beznadežnih slučajeva koji se doslovno porađaju nad svakom rečenicom.

scallop

Telesina do telesine.

Nego, Bobane, diže li nam se  rejting? Sada.

Boban

sandjama

@boban
ja se u stvari naprezem da rodim coveka iznutra - homunkulusa, ako bas 'ocete.
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

scallop

Boban

Ma ja mislim da Google periodično menja pristup podacima i parametre procene, pa ciklično ide gore-dole.
Mada može da bude zbog nekog zakkovog ograničenja za eliminaciju robota sa sajta.
Već se jednom desilo nešto slično.

lilit

ja došla s bazena, tako da bi mogla i ta lista autora, pa da krenemo s teškim komentarisanjem!  xrofl
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Josephine

Quote from: John Reynolds on 09-04-2011, 20:34:52
Pitam se, pošto je "Unapređenje" posvećeno meni, da li je nepristojno objaviti negativnu kritiku te priče? D. voli pažnju, pa se tog dela ne pribojavam, već da li je nepristojno?

Daj, bre, Džone, kada sam ti posvećivala priču to nije bilo iz loše namere ili zezanja. Jednostavno je tvoja za ovaj krug. Što bi bilo nepristojno da je kritikuješ? Iskreno, nisam ni očekivala da ti se svidi. Udri slobodno. Boban i scallop su počeli, ti dovrši. Zna se ko će. :)

Dajte komentare. 18 priča, malo komentara, nema objave imena dok se gotovani/ke ne potrude.

Albedo 0

Objavljujte autore!

Ionako se pola izlanulo, pa što ne bi i ostali...

Savajat Erp

Quote from: D. on 09-04-2011, 21:29:40
nema objave imena dok se svi gotovani ne potrude.

Бобане, сад објави имена из чисте контре. Мора да се зна ко на овом форуму носи панталоне. :) :)

Boban

Josephine

Ej, bre, pa što bih ja bila budala (i svi ostali koji su komentarisali) i na vinu pisala komentare do duboko u noć, dok neke od vas mrzi da napišu i slovo?

Dajte komentare ili pišite predloge za maj.

Albedo 0

Quote from: Boban on 09-04-2011, 21:36:04
Imena objavljujem sutra u ponoć.

tehnički, sutra u ponoć nastupa za tri i po sata :lol:

Boban

Josephine

ma nema on tehničkog iskustva za tehničke primedbe...

Stipan

Tehnotronik rasprava. Ajde, bre, batalite tehnologiju - komentarišite priče!
D. - Ti si stvarno posvetila priču Johnu? Transseksualnu?

Albedo 0

U trenutku kad otkuca ponoć svaki sat ili kompjuter će vam reći da je 10. april, dakle sutrašnji dan... ponoć 9. aprila je otkucala prije dvadeset i jednog časa :lol:

scallop

Šta je, Bato, počeli da ti trnu vrhovi prstiju? Neizdrž.

Josephine

Quote from: Stipan on 09-04-2011, 21:57:30
D. - Ti si stvarno posvetila priču Johnu? Transseksualnu?

Eto zašto je ta priča bila edukativna. Nije reč o transeksualcu već o transrodnoj osobi.

I da, posvetila sam je Džonu, on mi je drag.

Albedo 0

Quote from: scallop on 09-04-2011, 21:59:10
Šta je, Bato, počeli da ti trnu vrhovi prstiju? Neizdrž.

ne bih ja nikoga kritikovao, već znam šta su napisali moji arheneprijatelji, but I don't waste my hate...

SuperSynthetic

He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Albedo 0

Josephine

Savajat Erp

Josephine

Pitam samo... :) Ja sam njegovu baš lepo iskomentarisala...

SuperSynthetic

He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Josephine

Blah, škrto je to. I iz komentarisanja tuđih priča uči se pisanju, a ne samo pisanjem.