• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazana zločinačka politika Hrvatske

Started by Anomander Rejk, 15-04-2011, 13:07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

@džon
pa kada nije organizacija, nego telo. ne razlikuješ ni to.

@džindžer
mani to, na nekom iracionalnom nivou razočarao si me večerašnjim nastupom, bez obzira što sam ga i ja jednom iskusila. mislila sam da sam izuzetak i da sam ti samo dokurčila. kad ono... to je tvoj redovan diskurs.

Agota

Bas bi me zanimalo kako bi reagovali Hrvati ,  da na njihovom  forumu  Hrvatice ovako zdusno brane Srbe ??
Ako ne volis ,ne cenis i ne postujes svoje, kako mogu drugi da te cene ,vole i postuju ?? Sramota me je !! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Josephine

prvo moraš da shvatiš koliko si mali pa onda da rasteš. to je najbolja i najkorisnija moguća ljubav prema sebi.

Джон Рейнольдс

Глупачо, реч "председавати" значи управљати скупом. Веома је јасно шта сам написао, а како то глупачи звучи, прочитали смо. Хвала што си просветлила неуке и изнела свој потпуно небитни резиме ове расправе.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

ginger toxiqo 2 gafotas

Quote from: lilit_depp on 19-11-2012, 00:11:21
jbt dzindz,
od tebe ocekujem ipak malo manje smaracki odgovor!!!

...i ko je onda kriv za izneverena očekivanja?.. i sam očekivao malo manje nonšalacije u baratanju osetljivim pitanjima, pa sam ovde naleteo na nazi-lovers među  naprednima, kao i  argument i posledičnu raspravu o ceni i kakvoći putera, i šta mi je činiti sad?...

...i, moliću, ako je ikako izvodljivo, bez psovki... već su mi danas odaslate ovde dve - ona editovana i ova deverbativna opservacija dežurne sutkinje...
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Josephine

predsedavati organizacijom nije isto što i predsedavati telom. un čak i nemaju predsednika, samo generalnog sekretara. uslovno rečeno - on je taj koji "predsedava" organizacijom un. jeremić je predsednik generalne skupštine un. i ne trebaju nam novinski članci kao dokaz, znamo to. u stvari, kako ko, kako ko...

Джон Рейнольдс

Quote from: Джон Рейнольдс on 19-11-2012, 00:44:52
Веома је јасно шта сам написао, а како то глупачи звучи, прочитали смо. Хвала што си просветлила неуке и изнела свој потпуно небитни резиме ове расправе.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

@džindžer

ovo što ti radiš gore je od svake psovke.

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 19-11-2012, 00:48:00
Quote from: Джон Рейнольдс on 19-11-2012, 00:44:52
Веома је јасно шта сам написао, а како то глупачи звучи, прочитали смо. Хвала што си просветлила неуке и изнела свој потпуно небитни резиме ове расправе.

ma okej, ali eto - drugima stalno spočitavaš nepismenost. daj da se malo dovatimo i tvoje (neobaveštenosti/(ne)obrazovanja/nepismenosti...).

Джон Рейнольдс

За почетак, користи велика слова.

#Τζούτσε

Agota

Quote from: Джон Рейнольдс on 18-11-2012, 23:59:34
Само доказујеш да је малограђанштина увек била и биће носилац истинског фашизма.
Istina.Laku noc ...  xyxy
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Quote from: PingvinPatuljak on 18-11-2012, 22:16:12meho: sve je to što govoriš podmuklo seruckanje. najveći zločin nakon drugog svjetskog rata počinili su srbi (srebrenica), najveće razaranje počinili su srbi (vukovar), najveće etničko čišćenje započeli su i počinili srbi (od iloka i baranje do kijeva i konavala). a onda ste napokon dolijali.

Ne znam zašto je podmuklo seruckanje ako ukazujem na očigledno etničko čišćenje koje je planirano i implementirano i koje je sada legitimisano od strane organa UN. To je valjda očigledno nepravedna situacija, bez obzira na pređašnje događaje. Mislim, ne sećam se da sam ja ikada branio Srebrenički masakr ili granatiranje Vukovara sa obrazloženjem "A, pa dobro, ali oni su nas pre pola veka".

Quote from: PingvinPatuljak on 18-11-2012, 22:16:12o granatiranju i 200 metara se ne blamiraj, ne srozavaj se moralno. gledaj hrvatske gradove i mjesta '91. pa onda imaj obraza pričati o 200 metara.
Srpsko razaranje Vukovara i njegova junačka obrana

Pa, da, ali kad sam ja pravdao razaranje civilnih ciljeva i napad/ proterivanje civila od srpske strane??? Mislim da je posve neprincipijelno da sad kažem "Pa, dobro, Srbi su dobili šta su tražili" kad godinama radim sa ljudima koji su izbegli iz Krajine tokom Oluje i znam da nisu ništa tražili, bar ne te babe i dede kojima Crveni krst pruža pomoć... Etničko čišćenje je etničko čišćenje i njegovi povodi mogu biti ovakvi ili onakvi, ali to ostaje zločin u međunarodnom pravu za koji u ovom slučaju postoji evidencija da je planiran od strane državnog vrha. To je pravno oboreno u Hagu na osnovu rasprave o 200 metara, što, kako rekoh, teško da je definicija pravednosti i doprinosa pomirenju.

Loni

Quote from: PingvinPatuljak on 18-11-2012, 22:52:00
vi ste, ljudi, jedna velika hipnotisana gomila. poričete teške zločine koje ste počinili devedesetih zarad nekih mitova i iluzija i sada poput somnabulista bauljate i hulite na sva usta ("lud narod" reče rašković)

putujte na istok, eto. nitko si neće otrgnuti glavu od sekiranja.

Evo, ako neko nije deo te hipnotisane gomile to sam ja.
Priznajem zložine srpskog naroda. I Srebrenicu i Vukovar i Sarajevo i Dubrovnik.
I priznajem da je generalno gledano Srbija najkrivlja u ratu 90-tih jer su druge republike po ustavu iz 1974. imale pravo da se osamostale,
a Milošević se o taj ustav oglušio te je JNA upala na tuđu teritoriju kao agresor.
Ali bez obzira na to, mislim da Srbi nisu jedini krivci i da su i drugi (pre svega Hrvati) dosta krivi.
Ako nigde drugde bar u prekoračenju ovlašćenja i napadu na civile.

Rođeni brat mog dede sa svojom ženom je isto u svom selu (opština Sisak) i ništa mu se nije desilo.
Sad su sa Hrvatima u selu najbolji priajtelji.
Rođena sestra mog dede i njen muž su pobegli ovamo. Živeli kod nas 3 godine, posle se vratili.
Nikad nisu dobili penziju, ali do smrti su zaista ostali dobri sa Hrvatima iz sela (većina su novi - Hercegovci).

Međutim u nekim drugim selima nije bilo tako.
Neki su stradali u kolonama dok su bežali. Bilo je tu mnogo žena i dece.

Ako nije kriv Tuđman (Mada se po govorima nekih viših haških sudija kao što je Karla del Ponte, rasuđuje da Tuđman, samo da je živ, nikad ne bi mogao ovako da se izvuče) i ako nisu krivi najviši generali - Gotovina i Markač, onda su krivi oni na nižim nivoima.
Neko očigledno jeste kriv za smrt nekih ljudi.

Zbog ovakve presuda, srpsko društvo je gurnuto u veliko blato jer će kod nas ovi tipovi nalik Svarogu
imati argumente da spuštaju nas Evropejce (nas mondijaliste, nas koji ne bežimo od odgovornosti, koji želimo ljudska prava, demokratiju i Srbiju koja je u dobrim odnosima sa susedima).

Ovde kod nas veliki je sukob između tzv. liberalnog stanovništva, koje zastupa neke univerzalne vrednosti (demokratija, sekualrizam, ljudska prava), koji se grčevito držimo Evrope jer je samo ona garant poštovanja univerzalnih vrednosti u Srbiji
i sa druge strane imamo horde konzervativaca koji ne vide ništa osim pravoslavnog klerikalnog jednoumlja (što uključuje mržnju recimo prema meni koji sam agnostik nju ejdžer i recimo vegetarijanac), mržnju prema drugim narodima i ideologije srednjeg veka (ni o kakvoj demokratiji ne može biti reči). Takvi se grčevito drže Rusije.

Mi Evropejci sada smo u govnima jer je zbog ovakvih pristrasnih poteza gubimo argumente u borbi protiv naših srednjevekaša.

Čak i Karla del Ponte i Nataša Kandić koje su vrlo kritične prema Miloševiću, Karadžiću ili Mladiću, tvrde da je presuda loša.
O čemu onda da pričamo?

Sad će nam se ovde ideolozi antizapadnjaštva popeti na glavu s tim da Srbija ne treba da prihvata evro vrednosti i ide u tom smeru.
Navijaće za Iran, za Severnu Koreju, za još strožije kazne Pusi Rajot i za to da pop Peranović ne ide na robiju (još nije osuđen) jer eto ojačava pravoslavlje koje je jelte stub ,,srBstva''.

Varvari su dobili svoje argumente.

A najveći paradoks u svemu je što u ovom procesu takođe NISU POBEDILE VREDNOSTI EU !

POBEDIO JE VATIKANSKI LOBI KOJI TAKOĐE NIJE U SISTEMU VREDNOSTI EU !

Eto. To se desilo.
Vatikan je takođe razorno tkivo demokratiji i ljudskim pravima i slobodi i svakoj modernizaciji kao što je i pravoslavlje.
Pobedio je jedan konzervativizam (što ne reći fašizam), krila će dobiti drugi, ovog puta onaj srpski konzervativizam (i što ponovo ne reći fašizam),
a nama, koji bismo bolji svet zapušena su usta.

Moja tašta (vi kažete punica) uživala je likujući nadamnom: Eto ti. Eto ti zete naivčino! Ti  beše još veruješ u neku pravdu i neka ljudska prava i u to da Srbi mogu u to da se uklope? Wa ha ha ha ha (veštičiji smeh)!.

Ugly MF

Hrvat se definise kolicinom mrznje prema Srbima,
a Srbin se definise kolicinom nerazmisljanja o Hrvatima.

Vampirella

Quote from: Meho Krljic on 19-11-2012, 01:05:21
To je pravno oboreno u Hagu na osnovu rasprave o 200 metara, što, kako rekoh, teško da je definicija pravednosti i doprinosa pomirenju.

Da nisu oslobođeni sad bi se našli u istoj situaciji samo bi uloge bile zamjenjene, vi bi slavili, ovi ovdje (u RH) proklinjali EU, zavjere i tko zna što sve ne.
Satan my master.

Ugly MF

Tex Murphy

QuotePriznajem zložine srpskog naroda. I Srebrenicu i Vukovar i Sarajevo i Dubrovnik.
I priznajem da je generalno gledano Srbija najkrivlja u ratu 90-tih jer su druge republike po ustavu iz 1974. imale pravo da se osamostale,
a Milošević se o taj ustav oglušio te je JNA upala na tuđu teritoriju kao agresor.

А ја признајем да је твој мозак на неплаћеном одсуству.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Izitpajn

Quote from: Loni on 19-11-2012, 01:10:03Mi Evropejci sada smo u govnima jer je zbog ovakvih pristrasnih poteza gubimo argumente u borbi protiv naših srednjevekaša.
Razumijem problem, ali je li potrebno da nevin čovjek završi u zatvoru zbog ovakvih političkih ciljeva? Pogotovo što bi time MOŽDA samo malo olakšao njihovo ostvarenje?

Ugly MF

Bas me pretece Harvi, palo mi napamet da pitam Lonija dal je testirao IQ ikada...

Anomander Rejk

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 01:27:08
Quote from: Loni on 19-11-2012, 01:10:03Mi Evropejci sada smo u govnima jer je zbog ovakvih pristrasnih poteza gubimo argumente u borbi protiv naših srednjevekaša.
Razumijem problem, ali je li potrebno da nevin čovjek završi u zatvoru zbog ovakvih političkih ciljeva? Pogotovo što bi time MOŽDA samo malo olakšao njihovo ostvarenje?
Odakle ti znaš da je nevin ? Borio si se s njim na frontu, držao si mu sveću ? Ali eto , znaš da je nevin.
I nije problem samo on. Rat se završio pre 17 godina. Koliko ste ljudi s vaše strane procesuirali za zločine ?
Tek sada neće biti procesuiranja, posle ove presude, svi koji su okrvavili ruke mogu slobodno da šetaju po Hrvatskoj.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Izitpajn

Nakon 12 stranica svega što je ovdje napisano, ne pada mi na pamet trošiti pola sekunde da ikoga uvjeravam u bilo što. Imam informacije na temelju kojih sam stvorio mišljenje, i vi imate informacije na temelju kojih ste vi stvorili mišljenje i kvit. Vi mislite da sam wannabe ustaša i koljač srpske dece (ili možda da sam , u osnovi, pošten čovjek, ali da sam naivni kreten jer Ne Vidim Pravu Istinu). Ja mislim da ste ušli u terminalnu fazu kolektive psihoze koja će se vama samima obiti o glavu i iskreno žalim one normalne koji moraju živjeti s vama.

Crte su povučene, sve je jasno. Nemam potrebu diskutirati jer ionako nitko neće promijeniti mišljenje. Odgovarao sam jednoj osobi na jednu rečenicu. Meni dosta. Nek' se pjeni tko hoće, dok sam na sigurnoj udaljenosti od vas, dobro mi je.

Tex Murphy

Quote from: SVAROG on 19-11-2012, 01:29:45
Bas me pretece Harvi, palo mi napamet da pitam Lonija dal je testirao IQ ikada...

Ма далеко од тога да Лони нема материјала у својој тикви, само га редовно оставља поред тастатуре прије сваког прикључења некој политичкој дискусији  :)
Genetski četnik

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 19-11-2012, 01:10:03
te je JNA upala na tuđu teritoriju kao agresor.

Ало, европејац! Југословенска народна армија, ЈНА, већ је била на целој територији Југославије, па и територијама Словеније, Хрватске, БиХ, итд... Није упала нигде.

Не треба теби хашки "суд" да ти се избију сви аргументи, довољан си сам себи оваквим лупетањем.

#Τζούτσε

Savajat Erp

Јесу ли се јавили већ сви Кроати са форума? Има ли још ко? Бринем се, разумите ме... :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Джон Рейнольдс

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 01:42:20
Nakon 12 stranica svega što je ovdje napisano, ne pada mi na pamet trošiti pola sekunde da ikoga uvjeravam u bilo što.

Ма није ваљда? Није ти до уверавања? Него си случајно дошао баш на овај топик после шест месеци непостовања на форуму, јер ти је последња порука пре ове теме била 04-05-2012?

Верујемо.  :roll:

#Τζούτσε

Izitpajn

Naravno. Jer osim slučajnosti i "došao da uvjeravam" ne postoji apsolutno nijedna druga opcija koja bi me navela na provirim ovamo.

Ghoul

Srbija najkrivlja u ratu 90-tih jer su druge republike po ustavu iz 1974. imale pravo da se osamostale, a Milošević se o taj ustav oglušio te je JNA upala na tuđu teritoriju kao agresor.

od svih budaletina i budalaština na ovom topiku (računajući čak i uobičajena glupačina bulažnjenja i predvidive apologije fašizma od strane dokazanih ustaša, zoska i pingvina) - ovaj loni nosi šnjur kao non plus ultra imbecil.  :-x
https://ljudska_splacina.com/

Anomander Rejk

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 01:42:20
Nakon 12 stranica svega što je ovdje napisano, ne pada mi na pamet trošiti pola sekunde da ikoga uvjeravam u bilo što. Imam informacije na temelju kojih sam stvorio mišljenje, i vi imate informacije na temelju kojih ste vi stvorili mišljenje i kvit. Vi mislite da sam wannabe ustaša i koljač srpske dece (ili možda da sam , u osnovi, pošten čovjek, ali da sam naivni kreten jer Ne Vidim Pravu Istinu). Ja mislim da ste ušli u terminalnu fazu kolektive psihoze koja će se vama samima obiti o glavu i iskreno žalim one normalne koji moraju živjeti s vama.

Crte su povučene, sve je jasno. Nemam potrebu diskutirati jer ionako nitko neće promijeniti mišljenje. Odgovarao sam jednoj osobi na jednu rečenicu. Meni dosta. Nek' se pjeni tko hoće, dok sam na sigurnoj udaljenosti od vas, dobro mi je.
Pa nemoj nam držati slovo. Imaš informacije ? Pa idi poseti krajeve gde je operisao, pa golim okom možeš videti pustoš i ruševine. Sigurno su se same od sebe stvorile, a on kao komandant nije ni znao, ni primećivao, kako bi ?
A kolektivnu psihozu vidimo od petka kod vas, i dobro kažeš, bogu hvala da  smo daleko  , pa ne moram pod prozorom gledati patriotske babe, frizerke, veterane, pevače kako padaju u trans.

Джон Рейнольдс

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 01:51:48
Naravno. Jer osim slučajnosti i "došao da uvjeravam" ne postoji apsolutno nijedna druga opcija koja bi me navela na provirim ovamo.

Наравно, опција је да си дошао да ликујеш и провоцираш.

Што је сасвим легитимно, одмах да ти кажем, не осуђујем уопште. Али не буди пизда и реци одмах отворено.

едит: не пичка, него пизда

#Τζούτσε

Izitpajn

A, da, ispričavam se, osim slučajnosti i uvjeravanja, naravno, tu je i mogući motiv likovanja i provociranja. Osim toga ne postoji više APSOLUTNO NIJEDAN razlog zašto bi netko htio zaviriti ovamo u ovako delikatnom povijesnom trenutku.

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 01:59:50
A, da, ispričavam se, ...

ajde izi, easy, nekad si se ispricavao za isticanje hrvatskog grba na javnim manifestacijama, a sad ovako. cccc

Джон Рейнольдс

Видите како је лако не бити пизда.

#Τζούτσε

Bimbo Sullivan

Quote from: Anomander Rejk on 18-11-2012, 22:16:04
Bimbo, sada bi procesuirao, a u postu na prošloj strani pišeš da su ubijani civili ( koji nisu skinuli četničke odore )
Ajde da malo ljudskosti unesemo, postoji granica i u podjebavanju. Ubijani su ljudi i to na kućnom pragu, starci, nemoj me zajebavati da su babe nosile četničke odore ? Shvatam da je euforija udarila u glavu, ali ipak...
Ja ne mogu zamisliti posle ove presude da će ijedan zločin nad srbima u hr biti procesuiran. Da su ovi osuđeni, možda bi se i desilo, sad-nema teoretske šanse. Uostalom, rat je završen pre 17g, niko vam nije branio, pošto vidim busaš se da ste pravna država i integracije i sl, niko vam nije branio da procesuirate. Niste 17g, pa ćete sad ? Aha, malo sutra.

Moguć nesporazum ovdje. Zločin nad civilima je na onim pravim civilima. A ovi likovi koji su četnikovali i koji su na kraju skidali vojne odore, i transformirali se u civile - to nisu civili. Te napadam. Oni su mi po odvratnosti... pa u rangu "vikendaša". Takvih je bilo na gomile, poslije su abolirani, itd... Moj otac je bio onomad član kriznog štaba i 3 srpska civila iz mjesta su tražila i dobila zaštitu od njega. Nitko ih nije taknuo, niti smio taknuti; danas slobodno šetaju mjestom, niti imaju kakvih problema, štoviše, jedan od njih je visokocijenjeni instaler kompleksnih klima uređaja. Što se tiče baba i deda s puškama i pištoljima, hm bilo je i takvih. Imaš na youtubeu onog dedu što je u 2 dana promijenio 7 ideologija, pa i ona baba koja je branila robu na sušilu s dvocjevkom. A da se vratimo na procesuiranje zločina nad pravim civilima (koji su možda baš bili najčistiji!), koliko pratim vijesti, pokrenuti su neki postupci, a bit će ih još zbog pritiska EU. Hrvatska nema interesa štititi takve, može ih žrtvovati. U Hrvatskoj do Sanaderove ostavke ni bjelodano kriminalističko ubojstvo na ulici nije moglo završiti presudom. Međutim, par zadnjih godina čitam da je pritisak EU ojačao nemilosrdno; nema više zajebancije. Procesuira se premijer-bandit, traži se povrat prolumpovanih poticaja iz EU fondova, pa građanske parnice, itd., itd... Uglavnom, učinkovitost institucija je porasla što je posljedica izmreženja sa onim Zapadnim. Tako da to što nije bilo procesa nad tim srpskim pravim civilima žrtvama nakon Oluje, radi se o klasičnoj inertnosti pravosuđa koja je bila još jača u ovom slučaju zbog neadekvatnosti tadašnjih normi pravosudnih statuta po ovim pitanjima. Pa ja neznam čovjeka tko je ikad išta do prije 5 godina dobio na hrvatskom sudu. Oko nekog spora uvijek je bilo bolje ići za nagodbom, nego se upustiti u sudski postupak (nedaj bože to). Ako je bilo Srba-Četnika koji su naišli na pravne prepreke mladog hrvatskog sudstva, pa tih mi nije nimalo žao, zapravo privatno mi je drago ako su im minirali zahtjeve.
Gospodo! Nalazimo se u znamenitoj epohi, u vrenju u kojem je Duh izvršio jedan skok prema naprijed, premašio svoj prethodni konkretan oblik i stekao jedan novi.

Loni

Quote from: Джон Рейнольдс on 19-11-2012, 01:44:41

Ало, европејац! Југословенска народна армија, ЈНА, већ је била на целој територији Југославије, па и територијама Словеније, Хрватске, БиХ, итд... Није упала нигде.

Не треба теби хашки "суд" да ти се избију сви аргументи, довољан си сам себи оваквим лупетањем.

Za tebe i Ghoula:
- Završetkom legitimnih referenduma o nezavisnosti republika, JNA gubi legitimitet da dela.
To što su vojncii ostali na tim teritorijama, ne znači da su imali pravo da delaju i dalje.
Narod je na referendumu iskoristio pravo i rekao šta želi. Od tog časa JNA više nije imala šta da traži.
A ipak je ,,tražila''.

Джон Рейнольдс

Блокаду касарни си, наравно, заборавио.

едит: О неуставним, дакле нелегитимним референдумима је већ било речи. Мислим бар.

#Τζούτσε

Izitpajn

Quote from: zosko on 19-11-2012, 02:01:41
Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 01:59:50
A, da, ispričavam se, ...

ajde izi, easy, nekad si se ispricavao za isticanje hrvatskog grba na javnim manifestacijama, a sad ovako. cccc

To ja u ime svoga dede UDBaša koji je krajem 40-ih lovio živinu po Papuku. Nalovio lijepih trofeja, ima i nešto fotki u arhivi. Htio je staviti i preparirane glave na zid, al su rekli, Pepa, jebate, nisi normalan, šta je previše, previše je. Ali na kraju ispalo da nije čovjek dovoljno dobro obavio pos'o pa ostalo govana po cesti. Pa se nakotilo i danas kače grbove i gdje treba i gdje ne treba. Izvin'te, lijepo molim, ko radi, taj i greši.

džin tonik

Quote from: Loni on 19-11-2012, 02:04:43
Za tebe i Ghoula:
- Završetkom legitimnih referenduma o nezavisnosti republika, JNA gubi legitimitet da dela.
To što su vojncii ostali na tim teritorijama, ne znači da su imali pravo da delaju i dalje.
Narod je na referendumu iskoristio pravo i rekao šta želi. Od tog časa JNA više nije imala šta da traži.
A ipak je ,,tražila''.

i dodaj: kakva jna? pa u hrvatskoj su se mjesecima prije pocetka trzavica nakotili sami bradonje, pravi uvozni, pod krinkom jna. eno ima ih jos po livadama oko vojarni, pokupite to nekom prilikom.

Josephine

Quote from: Ghoul on 19-11-2012, 01:52:22
od svih budaletina i budalaština na ovom topiku (računajući čak i uobičajena glupačina bulažnjenja i predvidive apologije fašizma od strane dokazanih ustaša, zoska i pingvina) - ovaj loni nosi šnjur kao non plus ultra imbecil.  :-x

ovaj opet dobacuje iz (sopstvene) pozadine.

Джон Рейнольдс

Све је почело тако што Хрватска није кажњена за геноцид у Другом светском рату.

#Τζούτσε

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:09:17
To ja u ime svoga dede UDBaša koji je krajem 40-ih lovio živinu po Papuku. Nalovio lijepih trofeja, ima i nešto fotki u arhivi. Htio je staviti i preparirane glave na zid, al su rekli, Pepa, jebate, nisi normalan, šta je previše, previše je. Ali na kraju ispalo da nije čovjek dovoljno dobro obavio pos'o pa ostalo govana po cesti. Pa se nakotilo i danas kače grbove i gdje treba i gdje ne treba. Izvin'te, lijepo molim, ko radi, taj i greši.

zgodno, pa i moj jedan bio na papuku. no. ali nije bio udbas ni u pokusaju. posten covjek, borac.

Anomander Rejk

Izitpajn

Moj je bio lovac na krupnu divljač. Očito se nisu sreli. Pa zato i isprika. Jebga, nemoš sve polovit. To trči k'o ludo. Eno, na Bleiburgu se rastrčalo, trebalo mjesec dana da sve polove i strpaju nazad u tor.

Tex Murphy

Quote from: Loni on 19-11-2012, 02:04:43
Quote from: Джон Рейнольдс on 19-11-2012, 01:44:41

Za tebe i Ghoula:
A ipak je ,,tražila''.

Прво, завири у неки средњошколски уџбеник предмета Устав и права грађана и научи разлику између легалног и легитимног. Референдум у Босни дефинитивно није био ЛЕГИТИМАН јер га је бојкотовала трећина становништва = један комплетан конститутивни народ. И тај референдум је и довео до рата.
Што се тиче повлачења, један од првих злочина у рату у Босни био је у Добровољачкој улици у Сарајеву, над колоном НЕНАОРУЖАНИХ војника која се повлачила из касарне и коју су масакрирали Муслимани на наредбу Ејупа Ганића (то је онај што за тај злочин НИЈЕ одговарао, јер га је издајничка ЕУропејска власт у Србији пустила на слободу јер његово хапшење није било у складу са "сагнимо-се-да-га-примимо-јер-ЕУ-нема-алтернативу" политиком коју неки нажалост и даље овде заговарају).
Genetski četnik

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:14:42
Moj je bio lovac na krupnu divljač. Očito se nisu sreli.

partizan idiote neopjevani.

Loni

Zajebi me Harvester sad Bosne.
Je l Bosna tema?

To što tvoj narod nije izašao na referendum ne znači da mu je zabranjeno.
Šta znači, ako mi se neki referendum ne sviđa, imam pravo oružano da napadnem organizatore?

Da su sve kasarne bile blokirane, ko bi onda osvajao silne gradove i sela?

Ako krivicu prebaciš na srpske paravojne formacije, šta to govori?
Da Srbi nisu krivi.

Neverovatno je da na ovom forumu nema nikog objektivnog.
Većina Srba je u fazonu - Nevini smo 100 %, a takva je i većina Hrvata.
Dok je tako nikad i neće biti pravog mira.

Ma prepucavajte se i dalje, ko vam j... mater.
Meni se ne sviđa ni srpski ni hrvatski mejnstrim.

Jebite se više i jedni i drugi!

Dobro je što su mi čak troje, od četvoro deda i baba crnogorskog porekla, pa nema osnova da me neko proglasi izdajnikom
srpstva, kome (sa izuzetkom popisa 2002) ne pripadam više, vala nijednom svojom ćelijom.

Izitpajn

A, i još se nije digo iz groba da ti zavrne šiju palcem i kažiprstom? Čudi me to.

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:17:16
A, i još se nije digo iz groba da ti zavrne šiju palcem i kažiprstom? Čudi me to.

ne, vec je sutnio odlikovanja za hrabrost i narod, partijsku knjizicu i otisao u krizare kad je tvoj izgmizio iz rupe nakog rata.

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 19-11-2012, 02:16:58
Jebite se više i jedni i drugi!

xrofl

Па зар може више од овог?

#Τζούτσε

Izitpajn

Quote from: zosko on 19-11-2012, 02:18:21
Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:17:16

ne, vec je sutnio odlikovanja za hrabrost i narod, partijsku knjizicu i otisao u krizare kad je tvoj izgmizio iz rupe nakog rata.
A, pa šta me onda zajebavaš kad sam dobro shvatio i odgovorio odmah na početku? Eto, izmigoljio čovjek. A baš bi lijepo izgledao na zidu s jabukom u ustima.

Josephine

Gotovina poziva Srbe da se vrate

Beograd -- Hrvatski general Ante Gotovina u intervjuu Kuriru izjavio da proterani Srbi "treba da se vrate u Hrvatsku, jer je to njihova domovina".

Foto: Beta/AP
Beogradski "Kurir" objavio je intervju sa hrvatskim generalom Antom Gotovinom, dat posle oslobađajuće presude u Hagu, u kome izjavljuje da "Oni (Srbi) su građani Hrvatske".

"To je njihova domovina kao što je i moja, tu je njihova kuća. Nije ovo moje više nego što je njihovo", rekao je Gotovina za Kurir i dodao da "budućnost zavisi od nas, ona je ispred nas".

Na zahtev novinara da direktno pozove Srbe da se vrate u Hrvatsku, Gotovina je odgovorio:

"Pa, da. Vratite se... Hm. Pa kako ja nekog mogu pozvati da se vrati svojoj kući? To je njihova kuća".

"To je stvarnost, ovo je i njihova kuća, oni treba da budu u svojoj kući ako to žele. To je jasno. Pa nije ovo moje više nego što je njihovo. One koji žele da se vrate, koji imaju kuće ovde ne treba ja da pozivam. Oni treba sami da dođu", kaže Gotovina.

"Kurir" u antrfileu objavljuje i sliku srpskog zbega iz 1995. godine, sa tekstom: "Ovaj čovek je vodio akciju u kojoj je 1.960 Srba ubijeno, 220.000 Srba proterano".

U komentaru na oslobađajuću presudu u vezi sa akcijom "Oluja" i pitanje da li će se u Hrvatskoj boriti da slučajevi poginulih budu procesuirani, Gotovina je kazao:

"Gledajte, bio je rat. To je stvar prošlosti, okrenimo se budućnosti, a ono što je prošlost, pripada prošlosti i postoje institucije koje se time bave".
Gotovina je rekao i da on ne može da insistira na tome da oni koji su možda počinili zločine u njegovo ime budu procesuirani.

"Kako ja na tome mogu da insistiram? Da li ja to nekoga treba da savetujem? Ko sam ja da savetujem institucije da rade svoj posao? Svaka institucija radi svoj posao po zakonu", ocenio je Gotovina.

Na pitanje da li je imao u Haškom tribunalu prijatelja među Srbima, on je rekao da je "prijateljstvo stvar koja se gradi".

"Morali smo da živimo zajedno i živeli smo u skladu s tim", zaključio je Gotovina za "Kurir".

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=19&nav_category=167&nav_id=661344

xsex