• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dokazana zločinačka politika Hrvatske

Started by Anomander Rejk, 15-04-2011, 13:07:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bimbo Sullivan

Quote from: mac on 18-11-2012, 21:57:50
Bimbo, kada bismo sproveli anketu među prognanima i svima postavili pitanje "zašto ste izbegli iz Hrvatske", kakve bismo odgovore dobili? Ti kažeš da bi najviše njih odgovorilo "jer ne želim da živim u Hrvatskoj". Ja kažem "jer sam se plašio za svoj život i/ili život članova moje porodice". Kada bismo ih pitali "zašto se sada ne vratite u Hrvatsku", šta bi nam odgovorili? Ti kažeš "ne želim da živim tamo". Ja kažem "povratak mi je institucionalno otežan, ili čak onemogućen. Nemam se gde vratiti". Ja verujem da sam ja u pravu po ovom pitanju, i ništa u ovom zidu od teksta me nije potaklo na drugačije mišljenje.

EDIT: ovu anketu je trebalo postaviti pre bar 10 godina. Sada je verovatno odgovor na drugo pitanje uglavnom "sad imam život ovde, a i nemam se gde vratiti".

Ja isto vjerujem da sam u pravu i ništa mi neće promijeniti mišljenje. Pa ljudi smo.

Razloga pojedinačnih ima više. Za povući sada mnoge od tih razloga trebalo je misliti prije kad se davala podrška koljačkoj i kriminalnoj paradržavi tzv. SAO Krajini.

Bilo je Srba koji su iselili u ranim godinama, pa onih neposredno pred Bljesak i Oluju, ali i onih kad je već HVO ušla u odmetnute gradove i mjesta i kada im je bilo omogućeno da pod kontrolom i zaštitom ostanu i regrupiraju se u nekim centrima i dvoranama (kojih je bilo, čak i za vrijeme Bljeska za pripadnike paravoljnih postrojbi). Davala se hrana, itd... Ipak, velika većina namrštenog lica nije ni abadala ove pozive hrvatske vojske nego je udarila pravac traktorima van države u kojoj nisu htjeli živjeti ili su imali dosta mrlje na duši, pa se nisu htjeli vidjeti oči u oči sa svojim bivšim susjedima. Svi zločini su se dogodili poslije Oluje, kad je HVO već bio na granici i svi zločini su bili pojedinačni i tajni. I jedino takvi su i bili mogući.

A bilo je i planskog iseljavanja tog naroda pod paskom SAO i drugih glavešina koji su im napunili glavu. I to sve da bi poslije izigravali žrtve.
Gospodo! Nalazimo se u znamenitoj epohi, u vrenju u kojem je Duh izvršio jedan skok prema naprijed, premašio svoj prethodni konkretan oblik i stekao jedan novi.

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:20:09
A, pa šta me onda zajebavaš kad sam dobro shvatio i odgovorio odmah na početku? Eto, izmigoljio čovjek. A baš bi lijepo izgledao na zidu s jabukom u ustima.

pa zajebavam te jer si kreten. naslijedio si uvlacenje u supak kojekakvim koljacima od tog svog dede, pa cendras kad i tebe na kraju sutnu.
ali kako si malo prije napisao, sretan si sto si daleko od velikih srba. no vazelin ti je uvijek pri ruci.

Tex Murphy

Quote from: Loni on 19-11-2012, 02:16:58
Zajebi me Harvester sad Bosne.
Je l Bosna tema?

To što tvoj narod nije izašao na referendum ne znači da mu je zabranjeno.
Šta znači, ako mi se neki referendum ne sviđa, imam pravo oružano da napadnem organizatore?

Da su sve kasarne bile blokirane, ko bi onda osvajao silne gradove i sela?

Ako krivicu prebaciš na srpske paravojne formacije, šta to govori?
Da Srbi nisu krivi.

Neverovatno je da na ovom forumu nema nikog objektivnog.
Većina Srba je u fazonu - Nevini smo 100 %, a takva je i većina Hrvata.
Dok je tako nikad i neće biti pravog mira.

Ma prepucavajte se i dalje, ko vam j... mater.
Meni se ne sviđa ni srpski ni hrvatski mejnstrim.

Jebite se više i jedni i drugi!

Dobro je što su mi čak troje, od četvoro deda i baba crnogorskog porekla, pa nema osnova da me neko proglasi izdajnikom
srpstva, kome (sa izuzetkom popisa 2002) ne pripadam više, vala nijednom svojom ćelijom.

Не лапрдај! Ти си сам потего Босну кад си споменуо ону будалаштину како је ЈНА "окупирала" територије. Босна се отцијепила од Југославије, баш као и Хрватска, према томе јесте тематика. Што се референдума тиче, наравно да су Срби бојкотовали референдум јер нису хтјели да дају легитимитет силеџијском прегласавању.

А ово за освајање градова и села, мислим стварно... сваки пут умирем од смијеха кад ми неко тако нешто спомене. Говорио сам већ прије, али морам да понављам због таквих као ти који су мало тврди на ушима (и мозгу): Да су Срби плански напали Муслимане са намјером да их побиједе, рат би био готов за цирка два дана јер би се српски тенкови само прошетали кроз Сарајево тамо крајем марта или почетком априла деведесет друге. Политика је велика курва и какве су игре вођене ту не знамо ни ти ни ја ни много паметнији људи од нас. Каква црна агресија, мојне да ме насмијаваш.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Izitpajn

Quote from: zosko on 19-11-2012, 02:25:09
Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:20:09
A, pa šta me onda zajebavaš kad sam dobro shvatio i odgovorio odmah na početku? Eto, izmigoljio čovjek. A baš bi lijepo izgledao na zidu s jabukom u ustima.

pa zajebavam te jer si kreten. naslijedio si uvlacenje u supak kojekakvim koljacima od tog svog dede, pa cendras kad i tebe na kraju sutnu.
ali kako si malo prije napisao, sretan si sto si daleko od velikih srba. no vazelin ti je uvijek pri ruci.

xremyb

Loni

Ma jebite se i vi mejnstrim Hrvati - vatikanske isprane glave
   i vi mejnstrim Srbi - ruske podguzne muve, antizapadnjaštvom zatrovane,
   isto tako i mejnstrim Muslimani i Albanci - turski uvlakači kuranoidi.

Samo da mi je da dočekam da u montenegrinskoj, trenutno jedinoj koliko toliko građanskoj državi)
iznikne samodovoljna metropola, tipa usamljeni Singapur,
   da se otvori samo prema moru, a sa sva četiri seseda ako treba i kineski zid, nigde drugde vala ne bih bio.   

Tex Murphy

Баш си сладак кад се љутиш!  :!:
Genetski četnik

Bimbo Sullivan

Jedna stvar mi nikad nije išla u glavu koliko se god trudio razumjeti je. Kako su to Babić, Martić i kompanija mislili da će im proć pravljenje države u sredini Hrvatske, pravo u trbuhu, da se razdijeli glava i noge?! Kako su mogli misliti da će to netko gledati sa strane i da će 'ladno proći slogani "Dalmacija je Srbija!" i sl.? Tko je god tako mislio i provodio takve misli u djelu ne zaslužuje povratak u Hrvatskoj. Jer to znači da on tako još uvijek misli i da se još nije primirio s idejom Velike Srbije niti misli da je ona, hm, loša. Takve ni ne treba žaliti. Mene bi čak bilo stid cmizdriti i vratiti se na njihovom mjestu.
Gospodo! Nalazimo se u znamenitoj epohi, u vrenju u kojem je Duh izvršio jedan skok prema naprijed, premašio svoj prethodni konkretan oblik i stekao jedan novi.

Джон Рейнольдс

Quote from: Loni on 19-11-2012, 02:33:05
   Samo da mi je da dočekam da u montenegrinskoj, trenutno jedinoj koliko toliko građanskoj državi)
   da se otvori samo prema moru, a sa sva četiri seseda ako treba i kineski zid, nigde drugde vala ne bih bio.   

То је она држава што је настала шверцом пљуга?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

QuoteKako su to Babić, Martić i kompanija mislili da će im proć pravljenje države u sredini Hrvatske, pravo u trbuhu, da se razdijeli glava i noge?! Kako su mogli misliti da će to netko gledati sa strane i da će 'ladno proći slogani "Dalmacija je Srbija!" i sl.?

Па успјело је у Босни  :evil:
Genetski četnik

Izitpajn

Quote from: zosko on 19-11-2012, 02:35:24
Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:32:54
xremyb

A, vidim da se sklonosti prenose s koljena na koljeno...

Čujem da su tako i križari imali dežurstva petkom u buretu...

Ghoul

Quote from: Loni on 19-11-2012, 02:33:05Samo da mi je da dočekam da u montenegrinskoj, trenutno jedinoj koliko toliko građanskoj državi

ma neeee, OVAJ nije ozbiljan, ovaj mora da se zajebava više i od ove dvojice ustaša zajedno!  xrofl xrofl xrofl
https://ljudska_splacina.com/

džin tonik

Quote from: Izitpajn on 19-11-2012, 02:40:29
A, vidim da se sklonosti prenose s koljena na koljeno...

Čujem da su tako i križari imali dežurstva petkom u buretu...

odrasli smo ljudi. sramis se? djevojcice. vidi gula! vidi gigija!

Ghoul

https://ljudska_splacina.com/

Izitpajn

Tex Murphy

Genetski četnik

džin tonik

gigi bi sad u izija ko budala u kredit, ali brzi sam.
odoh pod tus. hladan.

Bimbo Sullivan

Quote from: Harvester on 19-11-2012, 02:39:32
QuoteKako su to Babić, Martić i kompanija mislili da će im proć pravljenje države u sredini Hrvatske, pravo u trbuhu, da se razdijeli glava i noge?! Kako su mogli misliti da će to netko gledati sa strane i da će 'ladno proći slogani "Dalmacija je Srbija!" i sl.?

Па успјело је у Босни  :evil:

Bosna je takav kaos da nitko nikoga ne može izdominirati, a da sam sebe ne izdominira.
Smisleni kaos da se osigura stabilnost u regiji.

Hrvatska ne može svoj dio jer ukida Bošnjacima izlaz na more. Zato se sad pokušava s Prevlakom.
Srbi nikad neće onaj crvuljak prema Zapadu dodati matici, nit će se dozvolit komadanje Bošnjačkog teritorija.
Bošnjaci ni na jedan način ne mogu biti obeštećeni prođu li prve 2 teze.

Jedino rat može razriješiti klupko, a mislim da do njega neće doći, ma koliko kuvalo na mikroplanu u Bosni.
Nato drži dalmatinsku obalu kojim može kontrolirati teritorij do Crnog mora; odgovara mu da je kaos u Bosni i
da Srbi ne mogu posegnuti za tim. Bolje da je ničije nego da je vaše.

sinisa123

Quote from: PingvinPatuljak on 18-11-2012, 23:06:14
Quote from: Anomander Rejk on 18-11-2012, 22:55:47

A šta misle ? Ono što mi vidimo i pročitamo, što dolazi iz Hrvatske-vidimo potpunu monolitnost, od baba i frizerki, do pevača i predsednika. Nisam čuo ni jedan drugačiji ton, niti video ikoga ko nije pokazao oduševljenost generalima. Kao u Severnoj Koreji- potpuna monolitnost, jedinstven državni organizam.

hvala bogu da vam pomalo sviće. najviše volim kad se anomaderi i bladerunneri frapiraju prepoznavši jedinstveno hrvatsko biće. to mora da je šok, čitava osoba im ustrepta, zadrhti i možda će napokon početi živjeti. to su vam jaspersove "granične situacije", dečki.
vremenom će iscuriti iz vas sav taj jal koji vas frapira kada skužite da su hrvati, poput zagora, u stanju svesti kompleksne probleme na jasan pojam i da zbog toga tako istinito i pravedno djeluju. ravna crta - cilj, to je naš put. analizirajte i učite.

a jesi se zapito što ste svi kao borg? zato što nemate drugi identitetski temelj osim antagonizma prama srbima. u hrvatakoj je nemoguće da neko zastupa kontra stav – jer onda nije hrvat. kao što reče agota: više mrze srbe nego što vole svoje. zapravo, oni do gotovine i nisu imali svog junaka. jebeš narod koji prvog nacionalnog heroja dobija u 21. vijeku.

Josephine

Quote from: sinisa123 on 19-11-2012, 03:11:53
zato što nemate drugi identitetski temelj osim antagonizma prama srbima.

ovo je izazov za razmišljanje, mada ni srbi nisu bolji.

Bimbo Sullivan

Quote from: sinisa123 on 19-11-2012, 03:11:53
Quote from: PingvinPatuljak on 18-11-2012, 23:06:14
Quote from: Anomander Rejk on 18-11-2012, 22:55:47

A šta misle ? Ono što mi vidimo i pročitamo, što dolazi iz Hrvatske-vidimo potpunu monolitnost, od baba i frizerki, do pevača i predsednika. Nisam čuo ni jedan drugačiji ton, niti video ikoga ko nije pokazao oduševljenost generalima. Kao u Severnoj Koreji- potpuna monolitnost, jedinstven državni organizam.

hvala bogu da vam pomalo sviće. najviše volim kad se anomaderi i bladerunneri frapiraju prepoznavši jedinstveno hrvatsko biće. to mora da je šok, čitava osoba im ustrepta, zadrhti i možda će napokon početi živjeti. to su vam jaspersove "granične situacije", dečki.
vremenom će iscuriti iz vas sav taj jal koji vas frapira kada skužite da su hrvati, poput zagora, u stanju svesti kompleksne probleme na jasan pojam i da zbog toga tako istinito i pravedno djeluju. ravna crta - cilj, to je naš put. analizirajte i učite.

a jesi se zapito što ste svi kao borg? zato što nemate drugi identitetski temelj osim antagonizma prama srbima. u hrvatakoj je nemoguće da neko zastupa kontra stav – jer onda nije hrvat. kao što reče agota: više mrze srbe nego što vole svoje. zapravo, oni do gotovine i nisu imali svog junaka. jebeš narod koji prvog nacionalnog heroja dobija u 21. vijeku.

Drž se ti broja heroja, nama je dovoljna presuda iz Haaga u džepu koju i slijepi mogu pročitati.
Vaš problem je što konstantno mjerite stvarnost zbrajanjem heroja u "istoriji". Kad je vaš identitet ikad imao koristi
od tih heroja? To šlampavo pozivanje na istoriju samo govori koliko vi malo i ništa razumijete istoriju.

sinisa123

koliko god da je sjebana, srbija je jedina zemlja u region koja je stekla državnost u 19 vijeku, imala normalan politički razvoj, konstituisla se kao nacija kad i druge evropske nacije, i ima kakav-takav kontinuitet institucija.... hrvatska nije imala ništa. oni su nastali juče, politički su se formirali u odnosu na srbe, teritoriju zaokružili fizičkim uklanjanjem srba. ideologija im je rasistička prema srbima – kao kod svih malih naroda prema velikom komšiji. mi smo ih 1918. spasili da ne postanu evropski kurdi, a oni nam baš fino vratili.

srbi nikada svoj identutet nisu projektovali u odnosu na hrvate. za srbe hrvati su uvijek bili jedan od malih koji su , eto tako, sticajem čudnih okolnosti, prije svega zahvaljujući srpskoj gluposti, postali to što jesu. nakon ove euforije nadam se da ćemo početi da ih  posmatramo drugačije.

Bimbo Sullivan

džin tonik

Quote from: sinisa123 on 19-11-2012, 03:38:06
koliko god da je sjebana, srbija je jedina zemlja u region koja je stekla državnost u 19 vijeku, imala normalan politički razvoj, trabunj

to nas ne uzbudjuje. nema izija, ali sad si ti tu. ne okolisaj!

sinisa123

zosko je živi dokaz da hrvati mogu biti samo ustaše ili pederi...u većini slučajeva i jedno i drugo.

Anomander Rejk

Ma jebite se i vi mejnstrim Hrvati - vatikanske isprane glave
   i vi mejnstrim Srbi - ruske podguzne muve, antizapadnjaštvom zatrovane,
   isto tako i mejnstrim Muslimani i Albanci - turski uvlakači kuranoidi.

Loni, zaboravio si da tamo tuku i obespravljuju gejeve...
Plus, poznajući ih, slutim da tvoji stavovi o društvu, životu, a posebno ženama, ne bi prošli kod đetića.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

Quote from: Anomander Rejk on 19-11-2012, 08:04:47
Plus, poznajući ih, slutim da tvoji stavovi o društvu, životu, a posebno ženama, ne bi prošli kod đetića.

ne prolaze ni kod tebe

Loni

Quote from: Джон Рейнольдс on 19-11-2012, 02:38:41

То је она држава што је настала шверцом пљуга?

Švercom pljuga, a sve ostale nastaše etničkim čišćenjima?
Živele pljuge.

Ja se naravno malo zajebavam.
Crna Gora je trenutno ipak jedna sredina palanačkog duha.
Zemlja u kojoj je realno gledano vlast nesmenjiva.

Međutim možda stvarno tu nastane novi Singapur ili Monako.
stanovništvo pređe milion ljudi, dosele se i celog sveta (obavezno crnci),
pa se u budućnosti stvori neki multi-kulti identitet,
čisto kao opozit balkanštini.

Stipan

Multikulturalnost postoji u Vojvodini, pa vam i taj smeta. Kakav Montenegro, kakvi bakrači...

Loni

Nije multi-kulti dovoljno.
Mora da postoji i metropola.

Stipan

kikec

SENZACIJA DANA   

Šljivančanin čestitao Gotovini i Markaču: Hrvati su nam održali lekciju iz dostojanstva

Autor/izvor: SEEbiz / Alo

Datum objave: 18.11.2012. - 10:38:18

BEOGRAD - Jedina osoba u Srbiji koja je za sada pozdravila oslobađanje hrvatskih generala Ante Gotovine i Mladena Markača je, sasvim neočekivano, pukovnik Veselin Šljivančanin.

Bivši oficir Jugoslovenske narodne armije, koji je prvobitno osuđen na pet godina zatvora pa onda na 17 (u Žalbenom veću je tada sedeo sudija Meron, koji je u petak glasao za oslobađanje Gotovine i Markača), i koji je odslužio dve trećine svoje kazne zbog čega je sada na slobodi, potpuno drugačije od ostatka Srbije gleda na ceo ovaj slučaj.

"Čestitam Gotovini i Markaču što su na slobodi, što su došli svojoj kući, svojoj porodici. Posebno im čestitam što ih njihova država štiti i što ih narod slavi kao heroje", kaže on.

Zločin počinjen tokom operacije Oluja, u kojoj je ubijeno 1.922, a proterano preko 200.000 Srba, on stavlja na teret političarima koji su tada vodili Hrvatsku, pre svega Franji Tuđmanu.

"Ako međunarodna zajednica misli da toliki broj proteranih nije zločin, tu nisu krivi generali! Oni su, kao i mi, dobijali zadatke od države koje su časno izvršavali. Samo što je njihova država stala iza njih, a ovi naši su u stalnom strahu šta će reći ovaj, šta će reći onaj. O Hrvatima može da misli šta ko hoće, ali su nam održali lekciju iz dostojanstva i trebalo bi da učimo od njih", smatra Šljivančanin.

Bivši oficir JNA koji je sada pod novom Interpolovom poternicom izdatom od strane Hrvatske, seća se zajedničkog "robovanja" sa Gotovinom i Markačem u Hagu.

"Ti generali su tamo bili sa mnom krajnje korektni. Nama je svima drago kad se neko odande izvuče. Baš taj Markač mi je sto puta spremio da jedem i donosio mi je hranu u ćeliju. Dobro je kuvao, pa kupi meso i šta znam još, pa spremi nešto i podeli ostalima. Nikada nismo pričali o politici, o ružnim stvarima, gledali smo da to ostavimo u prošlosti", dodao je Veselin Šljivančanin.

http://rs.seebiz.eu/
signature

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

kikec

ali sjajan mi je i ante gotovina u posljednje vrijeme sa svojim izjavama nakon oslobađajuće presude. tako je galantno odjebao i desnu i lijevu političku opciju. u svome obraćanju razdraganom narodu na prepunom trgu bana jelačića nije mu uopće palo na pamet da kaže nešto što bi samo dodatno potpirilo i bacilo zanesenu masu u nacionalni trans. dapače, njegova maksima danas je samo mir i budućnost. otpilio je on zauvijek sve zoškove ovoga svijeta...
signature

džin tonik

pemac, a da ti procitas jos jednom moj nick?

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

džin tonik

vec sam se uplasio da je general prolupao. ali ocigledno je da samo ide u politiku.

Na pitanje Kurira da li je to poziv Srbima da se vrate, general Gotovina je odgovorio:
"To je stvarnost, ovo je i njihova kuća, oni trebaju biti u svojoj kući ako to žele. To je jasno. Pa, nije ovo moje više nego što je njihovo. One koji se žele vratiti, koji imaju kuće ovdje, ne trebam ja pozivati. Oni trebaju doći."

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Loni

Quote from: Stipan on 19-11-2012, 10:03:59
Kao na primer?

Singapur, Dubai ili Monte Karlo.

Tivat je na dobrom putu da to postane (doduše za nekoliko decenija).
Znaš li kolko je buržuja i svetskog džet seta usidrilo jahte tamo.
Parcele se prodaju po milionskim cenama.

Stipan

Ma prodaju se parcele po milionskim cenama i ovde, samo niko neće da ih kupi.

Barbarin

Quote from: Stipan on 19-11-2012, 12:19:14
Ma prodaju se parcele po milionskim cenama i ovde, samo niko neće da ih kupi.

xjap

Tivat da postane Singapur, Dubai, Monte Karlo, ma daj bre ne zasmejavaj. Pa to se neće desiti nikada, to je prosto nemoguće. Prodaju se po tim cenama, zato što je par Rusa sebi kupio i sad svi digli cene, misle doćiće još Rusa, pa nisu ni oni sumanuti. A i tih par što je došlo to su sve neke mafijaške veze, tako da neće se to tako razvijati kako ste zamislili.
Jeremy Clarkson:

mac

Dojava s ulice je da su se Rusi masovno preselili u Albaniju.

Barbarin

Jbg jeftinije,a i verovatno se lepše ponašaju prema njima.
Jeremy Clarkson:

Bob Rok

Quote from: PingvinPatuljak on 19-11-2012, 00:01:14
lilit, vjeruj u istinu i istina će te o-s-l-o-b-o-d-i-t-i.
s gledišta opće povijesti, sve ovo što se dogodilo, oluja, filmovi o srbima zločincima, presuda generalima itd. - to je istina.
nije mi jasno kako ne možete shvatiti tu najjednostavniju stvar te i dalje guslate i tupite. stvarno ste bizarni (a bizarnosti ne spadaju u opću povijest, volio bih vam to rastumačiti... jednom)

ps - da ti je samo znati kako narod ovdje jednako priča i smatra da srbi imaju svoje lobije vani, da se uvijek provlače i izvuku...
(ah, sva ta bapska naklapanja. ti si ovdje potvrdila doslovno.)

Uvek jedna te ista priča od tebe.

Prvo, običan si šarlatan, tip koji prodaje šuplje priče.
Drugo, nisi merodavan da sudiš o istini.
Treće, šteta što ti nisu na granici, pre 10 godina, opalili tri disciplinska šamara. Ne bi laprdao i kontaminirao.

"Istina će te osloboditi".
Gde si ovo pokupio, u memoarima krivoustog? Ili u priručniku "Strunjača za treći razred osnovne"?

Josephine

zanimljiva ova tema, bar diže iz mrtvih i uspavanih...

Bob Rok

Žalim hipnotisane šovinističke gluperde.

džin tonik

Quote from: Bob Rok on 19-11-2012, 14:00:56
... nisi merodavan da sudiš o istini.
...

kazes to pingvinu? pa mjerodavni su rekli svoje. imamo presudu. sve je jasno.

Franz Xaver von Baader

mali kreten to ne kuži;)
mjerodavni su rekli što je i kako bilo, a sagitaška kompanija i mali četnici mogu samo guslati i pisati sami sebi bajke o "srbima koji su jeli vilicom dok je švabo rukama"

ps - gule, tata ti je ustaša
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.