• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za maj: ZADATAK

Started by Boban, 16-04-2011, 00:59:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plut

Stipan

Samo strogo s njime Plutice! Sklon je nestašlucima!  :mrgreen:

Savajat Erp

Quote from: Plut on 30-04-2011, 11:15:03
Quote from: Savajat Erp on 30-04-2011, 04:47:39
Quote from: Plut on 30-04-2011, 02:27:15
Nije me bilo na kratko, pa sam se malko poplašila da sam zaplutala.

:)
Ti... xtwak

Људи, сви сте видели! Ударила ме је! :)

Дођох, видех, причу проследих...могао сам још мало да је пицаним, али, на жалост, мој комп, ратни друг из хиљаду битака, је на самрти. :( Па, пошто не желим да задњи дан рока јурцам по туђим кућама и малтретирам људе за нет...ето, па ком опанци, ком рибок патике, што би рекао В.П.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Plut

Kakvo maestralno ograđivanje. :|

Savajat Erp

Тако су ме учили...али, све је истина, ове ми цигарете.

Stipan

Odlično, Brate Savajate! Prije roka! Ponosim se tvojim podvigom!  xjap

Savajat Erp

Имам осећај да ћеш после објављивања имена аутора и ти престати да ме подстичеш да пискуљам :)

Stipan

Nikada - uzalud se nadaš!
Nema odstupanja - nema predaje!

Savajat Erp

Као што већ рекох, твој оптмизам по питању мог тзв. писања је просто дирљив...да нисам бездушни гмаз сад би ми суза заискрила у оку.  :lol:

SuperSynthetic

TETOVAŽA

Bio jednom jedan negativac. Istetovirani skot. Sve su žene bile zaljubljene u njega. Zvale su ga, kurati Sole. Va'lda zato što mu je bio veliki. Kada bi mu neka prvi put došla u posetu skinuo bi se go i tako joj servirao kafu. O tome se nije pričalo i svaka je mislila da je to samo njena i soletova mala slatka tajna.
Spomenka je sa druge strane bila jedna od onih koje nikome ne daju. Kresala bi se uglavnom samo leti kada ode na more, a zimi bi davala kolegama sa fakulteta u velikom gradu.
Jednom za prvomajske praznike nju je zasvrbelo da da Soletu. Te noći pre nego li je uranila da bi stigla na uranak usnila je čudan san. Aždaju između soletovih nogu. Mesto na uranak otišla je njemu pred vrata.
Bunovni Sole joj je skuvao gorku kafu pošto je ostao bez šećera ali to ova nije primetila pošto se odmah zaigrala sa aždajom koja je izgledala baš kao u njenom snu.
I tako Spomenka požele da aždaja bude samo njena. Da samo po njoj bljuje vatru. Rešila je da dozvoli Soletu da joj pozadi na guzi istetovira njegovo ime. Sole se prihvatio posla dok je ova uživala u slatkoj boli bockanja iglice natopljene u plavo mastilo.
Žurilo mu se pa ju je čim je završio tetovažu na njenom dupetu ispratio.
Kad je stigla kući nije htela da se tušira, jer je htela da njegov miris ostane na njoj što duže. Popela se na kadu da bi u ogledalu videla dokaz soletove ljubavi koji će nositi do kraja života. Ugledala je kurac sa jajima onako kako to deca crtaju kredom po zidovima zgrada, samo što je ovaj bio nacrtan plavim mastilom.  

p.s trebao sam ovo da pošaljem za ovaj krug. I onako nisam ništa drugo napisao.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Boban

SuperS, ti si zapravo egzibicionista smarač, još malo pa ko Stipan.

Elem, dosad stiglo 13 priča.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Kaa

Uh, i ja završila   :!: Bilo je toliko neuspelih pokušaja da sam pomišljala da odustanem. Ali jok propustiti svu onu zabavu koja dolazi nakon slanja  :|
"All that we see or seem is but a dream within a dream."

SuperSynthetic

A trudio sam se  prošlih meseci. Nije da nisam. Stvarno. Sad sam nešto ne znam ni sam.
Ovo je istinita priča o Spomenki. Jadna. To je davno bilo i tada nije bilo tatu majstora. Godinama je nosila tu sramotu. Tek posle se pojavio neki Australijanac koji je znao dobro da tetovira pa joj je falus pretvorio u ružu.
Možda i završim priču koju sam počeo za ovaj krug. Važno je učestvovati. Potrudiću se ali ne obećavam.

Anomander Rejk

Poslah i ja. Dvoumio sam se, ali eto. Više sam uživao pišući prošlu, Daca mi je vukla priču, a ovde mrak i mrak i mrak... i pokušaj da ne ispadne patetično.
Elem, puštena je na bojno polje, pa kako bude.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Stipan

He,he,he...
Boban me sad već stavlja za reper (čega god). A ja mislio da me ignoriše!

Boban

17... biće ovo rekord po broju priča dosad u radionicama.
Izgleda da se ljudi pale na negativce.

boki77

негативци буде најбоље у људима  qpuke :shock:

едит:  чак се и гул вратио на ЗС.  xrofl

Josephine

Rekoh da imam osecaj da ce biti jake konkurencije u ovom krugu...

pokojni Steva

Ili će biti samo gusta konkurencija.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Stipan

Sad kad jurne konkurencija...

Albedo 0

što više, to su veće moje šanse za pobjedu.

Boban

da bi pobedio, moraš učestvovati...

Albedo 0

šta bre, pa poslao sam prije 2 dana!

Boban

ah, ta pošta; često se zagube stvari...

Stipan

Bato, Boban se ne zafrkava! On stvarno gubi priče.
Kad smo već kod toga - dobro bi bilo pre postavljanja priča postaviti spisak pristigloga.
Za svaki slučaj. Ako se nekom nešto zagubi zbog pošte...

SuperSynthetic

Kako se ne setismo da tema za prvi maj bude - Tito revolicija mir?- ili - tri osmice - ili - lenjost -

Pa kaće te priče mislim sad? Jel radi sajt za prznike?

lilit

nisam bila redovna poslednjih dana, ali pretpostavljam da priče stizu sutra u podne?
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

Otprilike.
Dosad stiglo 20 priča. Ima još sat vremena pa možda stigne još neka. Evo trenutnog spiska, izostavljeni neka cvile:

Aždaja i carev sin
Džoni Bigud
Gadovi
Kobajagi
Krvavo crveno
Kuda idu divlje svinje
LearzA
Majka
Manifesto matričnog štampača
Nedorođeni
Nervoza
Odiseja partizana
Porodica na okupu
Schwarzer Donnerstag
Snajperista
Sva njena deca odlaze u suton
Tišina
Trinaesta žrtva
Večno proklet
Viline vode

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Boban

Pobednik je sigurno među ovih 20 pošto nema novopristiglih priča, ali ne očekujte pre kasno popodne da budu postavljene pošto sam sutra van grada od ujutru pa donekle.

Third Eye

Svaka čast na abecednom rasporedu. :)

Stipan

Fuj! Idući put ću priču nasloviti "_0" !  :x

Albedo 0

pretpostavljam da je neka od ovih tvoja priča:

Gadovi
Sva njena deca odlaze u suton
Tišina
Trinaesta žrtva
Večno proklet

jesam li pogodio?

Third Eye

Koja je uopšte prva reč na srpskom što se abecednog raspoređivanja tiče? Ono, kao što je kod Engleskog aardwark.

A Stipanova je po ovom rasporedu negde pri dnu verovatno.  :mrgreen:

Moja je u drugoj polovini...biću zadovoljan ako se malo popne u odnosu na ovaj sada raspored.  :lol:

Stipan

Bato - ne smem da ti odgovorim. Saznaćeš kada za to dođe vreme. Sorry...  :)

Anomander Rejk

Kakve veze ima koja je po redu postavljena priča ?...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Third Eye

Stipan

Dobro to, nego gde nam je Boban!? Kad će već to "kasno popodne"?

Third Eye

To se i ja pitam. Malo malo pa proveravam ima li šta. Napetost postaje nepodnošljiva.  xfoht

angel011

We're all mad here.

Stipan

SuperSynthetic

Priče su ukrali bin ladenovi sledbenici.

Josephine

Pa dobro, sve je zivot, ukljucujuci i forum. Ali ne pravite pritisak na Bobana, covek se ionako smara svakog meseca. Bice, strpljenja.
Pozdrav sa Zlatibora.

Third Eye

Ma skroz je opušteno. Bez pritiska.  xrotaeye

Quote from: Stipan on 02-05-2011, 20:38:29
Where?   :roll:

evo ti:

SuperSynthetic

Pozdrav iz Žarkova. Levo ili desno? Glasam za Ticu - levo. Ipak. Dok ne stignu priče mislim.  

Josephine

Kazes li ti nekad nesto suvislo SS? Ili samo uzivas na plazi?  :)

SuperSynthetic