• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za maj: ZADATAK

Started by Boban, 16-04-2011, 00:59:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Quote from: Stipan on 06-05-2011, 17:36:15
Quote from: boki77 on 06-05-2011, 14:08:53
...кад човек уложи који минут више, напише најбољу причу. Браво.

Dobro Boki - šta je sad ovo značilo?

Odnosi se na Bobana.

Josephine

Volela bih da Džek zada temu/sliku/motiv/štagod u sledećem krugu. Ako se ostali i Džek slažu. :)

Third Eye

zatišje....tišina.... cvrčci...  xfoht
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Josephine

Pa tako je uvek kada se zadaju okviri/rokovi. Ljudi razmišljaju u tišini, bave se drugim poslovima i sl. Do isteka roka. :)

Third Eye

this silence boggles the mind! :D
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

SuperSynthetic

Evo ti jedan avatar D.

He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

SuperSynthetic

I čisto da malo razbijemo tišinu. Nadam se da neću da dobijem po pičci.

Maeder - Ca Plane Pour Moi

Third Eye

Josephine

Josephine

Bogami, i ja imam problem sa glasanjem...

Gudeja

Ja nisam imala. Je l' bi trebalo da se zabrinem?  :?: :)
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Josephine

Ma jok. Ti si uvek naopaka.  :?:

Gudeja

A umem da budem i opaka...samo mi još niko nije toliko stao na žulj... :lol:
"It is myself I have never met whose face is pasted on the underside of my mind."

Josephine

(Na)opaka. :)

Pa, Stipan je bio blizu. Osetilo se to u vazduhu...   :|

Josephine

Na drugo čitanje, u stvari, ovde ima sjajnih priča. Bez zezanja.

scallop

Eh, dve za pet, dve za četiri... :(
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

Problem sa ovom radionicom je totalna šarenolikost pristupa, stilova, umešnosti, motiva, realizacije, pismenosti, logike... A ljudi su svakojaki. Neko u đevreku vidi samo rupu, neko samo testo, a neko ga jednostavno pojede. Tako je i ovde; ako se traže razlozi za povraćanje, ima ih kolko oćeš, ako se proseje i izvuku najbolje priče, pa još kada bi se malo sredile, bilo bi tu sjajnih stvari. Ponekad samo nekoliko rečenica ili čak pravih reči ume potpuno da promeni utisak.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Lord Kufer

Ja ću da sačekam da Boban objavi "Izabrane priče sagitaške radionice, vol 2011" ;)

Third Eye

Quote from: Boban on 08-05-2011, 14:05:47
Problem sa ovom radionicom je totalna šarenolikost pristupa, stilova, umešnosti, motiva, realizacije, pismenosti, logike... A ljudi su svakojaki. Neko u đevreku vidi samo rupu, neko samo testo, a neko ga jednostavno pojede. Tako je i ovde; ako se traže razlozi za povraćanje, ima ih kolko oćeš, ako se proseje i izvuku najbolje priče, pa još kada bi se malo sredile, bilo bi tu sjajnih stvari. Ponekad samo nekoliko rečenica ili čak pravih reči ume potpuno da promeni utisak.

Ja bih pre rekao recimo ovako nešto, da parafraziram; "Dobra stvar kod ove radionice totalna šarenolikost pristupa, stilova, umešnosti, motiva, realizacije, pismenosti, logike... A ljudi su svakojaki. Neko u đevreku vidi samo rupu, neko samo testo, a neko ga jednostavno pojede. Tako je i ovde; ako se proseje i izvuku najbolje priče, pa još kada bi se malo sredile, bilo bi tu sjajnih stvari. Ponekad samo nekoliko rečenica ili čak pravih reči ume potpuno da promeni utisak."

Mislim, od kada je to uniformisanost dobra stvar? Da su sve priče odlične NA ISTI FAZON, mislim da to ne bi valjalo. Uostalom, ako za nešto neko kaže da je fenomenalno, to ne sprečava nekog drugog da kaže da smatra da je sranje. Ne vidimo svi sve na isti način. Za svakoga po nešto, za nekoga sve.

Lord Kufer

Mislim da bi "neko" trebalo da uvede kriterijum za "dorasle" i "nedorasle" i napravi još jednu radionicu ;)

Josephine

Glasala posle dužeg razmišljanja.

Bravo za priču koju sam postavila na 4. mesto. Njen autor je mnogo napredovao, ovo mu je najbolja priča dosad u radionicama.

Boban

D, opet glumiš da znaš ko je šta napisao?

Josephine

Pa dobro, ova stvarno nije bila teška za pogađanje... Nije ni tvoja.

pokojni Steva

Pronašao sam jednu sasvim dobru, dve osrednje (vadi ih uglavnom samo ideja) a sa tri preostale sam se namučio ko konj, samo da Bobanu udovoljim (i odreći ću ih se kad dođe vreme). Kad ono kreće 'žurka', sutra u podne?
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

pokojni Steva

Šta strog?! Hipi komuna sva u roze pa na šljokice, to je najlakše, jeste. Realno, i rečima Nikoletine Bursaća, 'nema se sa kim sablje krvaviti'. Žali Bože vremena saranjenog u čitanja ovakvog koječega.

Josephine

Pa nije... Ovo je radionica, moraš da gledaš i potencijal u pričama, a ne samo gotov proizvod.

Plut

Boban baš uvek mora da oteža. Nekako skupih 5, još da vidim kako ću ih rasporediti. Ali ova šesta... muka živa.

pokojni Steva

Potencijalu sam i davao glasove. Sad ona idiotska bagra ima sve adute da se zajebava sa Radionicom. A ne mislim na Batu.

SuperSynthetic

Definitivno imam favorita.

Josephine

Plut

E sad se već jako nerviram.

Josephine

Zbog mene? Mislila sam da si se već navikla... :)

Steva, bre, ne voli ovaj krug, pa mu ništa ne valja. Ima stvarno dobrih priča...

pokojni Steva

D, narašće ti veeelika magareća ušesa. Glupo je da se to desi zbog jednog propalog radioničarskog kruga.

Plut

Ma jok, bre, ne mogu da nađem šestu. Lomim se oko ispisa i ideje. Ili jedno može da prođe ili drugo, a ni jedno nije dovoljno dobro. Ima nekoliko ok priča, ali "stvarno dobrih" ne bih rekla.

Josephine

Pa dobro, da mi ne izrastu uši veće od ovih što imam, pojasniću koje su to dobre priče. Jedna me je čak podsetila i na drf-a po atmosferi... pa vi vidite sad. :)

Edit: da, ima i loših priča, ali šta sad, pa radionica je... ništa strašno.

Plut

Mene, u stvari, nervira Boban.

Josephine

Ah, Boban nervira i one koji ga nikad nisu sreli, ili one koje ne poznaje. Ništa novo kod njega...

Boban

šta vam je sada Boban kriv?

Plut

Boban

Ako ikada postigneš nešto u spisateljskom životu, mada su šanse malecke, zahvaljivaćeš meni.

Gudeja

Quote from: D. on 09-05-2011, 23:59:21
Jedna me je čak podsetila i na drf-a po atmosferi... pa vi vidite sad. :)

Skoro sam sigurna da znam na čiju priču misliš... :)

Diabolique

Sad ponovo iscitah sve price i glasah napokon...Neke price mi se bas svidjaju, voleo bih da ih vidim i u nekom sirem formatu :)
if you strike me down i shall become more powerfull than you could ever imagine

scallop

Quote from: Gudeja on 10-05-2011, 01:52:25
Quote from: D. on 09-05-2011, 23:59:21
Jedna me je čak podsetila i na drf-a po atmosferi... pa vi vidite sad. :)

Skoro sam sigurna da znam na čiju priču misliš... :)

Izgleda da umnožavamo viđenje iste priče. :shock:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

SuperSynthetic

Da li su rezultati trebali da budu objavljeni pre 15 minuta ili grešim?

scallop

Samo Boban ne greši. :mrgreen:

Stipan

Glasanje je gotovo, ali valjda Bobanu treba neko vreme da sredi stvari. Bar tako mislim...

scallop

Ja bih sačekao Lillit još par minuta. Nije se odlučila. :cry:

SuperSynthetic

Možemo da se kladimo. Ja tipujem da je neka od žena pobedila. Kaa, Plut ili Mims. Stavljam 100 dindži na Kaa.

p.s Mada i D. je sumnjiva.