• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 7 - jul 2011 - DVOSTRUKO GLASANJE

Started by Boban, 07-07-2011, 19:19:28

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glasam za sledećih pet priča

Kaa - SeM i Ja
4 (13.3%)
Miljan Markovic - Bela linija
4 (13.3%)
Anomander Rejk - Ne prodajem nasmiješenog psa
11 (36.7%)
D. - Peron broj tri
11 (36.7%)
Hrundi V. Bakshi - Čovek iz Utopije
13 (43.3%)
Stipan - Baba Mara
9 (30%)
NDZodiac - Prognoza za sutra: smrt
7 (23.3%)
Bata - Bogovi su žedni
8 (26.7%)
Суба - Raspad
12 (40%)
Savajat Erp - Gavranov osmeh
3 (10%)
Sinlen - Svemirska kula
2 (6.7%)
Mouchette - Sutra
3 (10%)
ivica - Jedan od oblutaka
11 (36.7%)
Plut - Planina bogova
6 (20%)
? - Ples napuštenih
5 (16.7%)

Total Members Voted: 30

Plut

Third Eye

Šta uradi muškarac kada zatekne suprugu u dnevnoj sobi? Vrati je u kuhinju i skrati lanac.  8-)
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Boban

Vidi, ta stvar sa kokicama dok traje rasprava em je toliko matora, em izanđala, da pokazuje odsustvo svake i ikakve duhovitosti, a još kada je nekome to jedini i stalni komentar... potpuna praznina, patos inteligencije u rangu klipa kukuruza.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Third Eye

Neka rasprava prva pokaže znake promene (makar i najmanje) u odnosu na prethodne pa će i moja rekacija da prati. :)

QuoteVidi, ta stvar sa kokicama dok traje rasprava

Znam da je crnac ali teško da može biti fer oslovljavati ga sa "stvar". Mislim, ok...dirao je neku dečicu tu i tamo...ali nemojmo zaboraviti sve hitove koje nam je podario...
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Boban

nisam mislio na majkija, nego na potezanje kokica kao sredstva za ubijanje dosade... ta stvar, taj čin, ne majki triler.

Third Eye

Ah, ok. Nije ni bitno. Teško da je moj prekršaj gori od same rasprave koja nije vezana za temu. Ako se već to "dok traje rasprava" toleriše, onda valjda mogu na miru da nom,nom,nom kokice dok čitam šta ljudi pišu. I nije mi dosadno dok čitam. U tome i jeste stvar. :lol:

Plut

Soliš drugima pamet, a onda ti je odjednom samo do kokica, ts ts ts.

Third Eye

Plut

Third Eye

pms: :( ->  :cry:  -> :->

Trenutno sam u ovoj poslednjem stadijumu.  :lol:

Albedo 0

Third Eye

pokojni Steva

Cic cic cic mac, pis! Pis, mori bre!!!

Trooko...nešto, iskreno, ovo želim da ti kažem još od... pa od kad si se pojavio. Loš si, loš jako. I nebitan si, grumenčić grupisanog peska u cipeli, loš vazduh uvučen cugom u auto na 120Km/h, zapinjući splet suve travuljine na stazi, bubuljica na nosu, krmelj na malom prstu, u krilo otpao pepeo cigare, vrapčije govance koje je promašilo... Nebitan si, kontaš? Ovu ZS Radionicu ste vi fekalni razjebali, Ok, ali i dalje ste :-) nebitni.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 17-07-2011, 23:05:14
Cic cic cic mac, pis! Pis, mori bre!!!

Trooko...nešto, iskreno, ovo želim da ti kažem još od... pa od kad si se pojavio. Loš si, loš jako. I nebitan si, grumenčić grupisanog peska u cipeli, loš vazduh uvučen cugom u auto na 120Km/h, zapinjući splet suve travuljine na stazi, bubuljica na nosu, krmelj na malom prstu, u krilo otpao pepeo cigare, vrapčije govance koje je promašilo... Nebitan si, kontaš? Ovu ZS Radionicu ste vi fekalni razjebali, Ok, ali i dalje ste :-) nebitni.

Brendone? 8-)

Mme Chauchat

:roll:
A donedavno, sve je delovalo tako pristojno i dobronamerno, i svi su bili fini...

ChikaLjuba

Quote from: Stipan on 17-07-2011, 20:27:23
Jbt. Kakve ovo veze ima sa Radionicom? Dobro, Bata i Sodaš miniraju temu, ali šta radite vi ostali?!

ma da... ja sam se bavio pricama a onda je Lazar Komaricic dobacio link sa Draganinim politickim pamfletima i svi ste poceli da tupite o politici.

Boban

Bato, mrzim što ti rušim snove, ali Third Eye je muško.
Ili ti baš to i tako odgovara?

ChikaLjuba

Third Eye

^ konačno! :)

Inače, ovaj krug je jako lepo funkcionisao prvih par dana od objavljivanja priča. Lepo se komentarisalo...ali od trenutka kada je sve bitno rečeno, naravno da se otišlo na sve strane. Ništa čudno.

Gaff

Pa postavio je sliku... Na toj slici je muško. Ako nas nije lagao.
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Third Eye

Pa, ako je to bila laž, onda "nas je lagala"...zar ne? Ali opet, kao da je to bitno. Nekima je daleko zamiljivije kada se nešto levo napiše nego na temu.

Albedo 0

pa kad Third Eye zajebava već danima 8-)

a svejedno mi je kojeg je pola, samo nek roka!  8-)

Gaff

Pa možda drugačije izgledaš, ali ne mora da znači i da si devojče. A ono o laganju sam mislio uopšteno, sve sa tvojom mejl adresom...
Sum, ergo cogito, ergo dubito.

Third Eye

Poenta "zajebavanja" je u sledećem; kada se neko toliko prima...kada je glavom toliko duboko sebi u dupetu...kada se za tako malo truda dobije takva reakcija...pa, kako odoleti? Samo posadiš seme, sedneš i uživaš. Samoživost je milina uništavati. E, a kada reakcije ne bi bilo...

Sve u svemu, dosta. Ovaj krug se očigledno istrošio. Okrenumo se "lj" krugu. :)

Albedo 0

Third Eye

Šefe, pratim Batador fest. Ne se brineš.  xcheers

Albedo 0

ne može i jedno i drugo, preletaču/ice! 8-)

Boban

a je li? ne može jedno i drugo... oćeš rat, a?

Albedo 0

što bi rekli naši stari: što je Bati do koljena, Bobanu po zemlji se vuče 8-)

Boban

eh, ta narodna obrada ima i drugi deo... naime, pravi razlog zašto žene napuštaju jednog i lepe se za drugog.

Albedo 0

ovaj kome se po zemlji vuče teško da može da potjera krv do mozga, pa je najčešće intelektualno blago zaostao.

Ja sam skroman, meni je dovoljan do koljena + da mi je mozak dobro snabdjeven krvlju 8-)

Sve u svemu, prop'o si 8-)

pokojni Steva

Boban

to možda kod vas novokomponovanih slabića...

Albedo 0

pokojni Steva

Stipan

A svrha i smisao poslednje dve strane ove diskusije je...  xsex    xrepuke

Moglo bi malo da ide u... Deponiju.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Plut

E ovako, ja bih zamolila scallopa da mi secne priču, ali je moja molba malko šira i zahtevnija. Ne bih sada da objašnjavam zašto se u ovom krugu nisam dovoljno posvetila priči i u kakvom stanju sam je pisala, u prevodu: kako sam se nadala, dobro sam se udala. :)
Volela bih od scallopa čuti mišljenje o Planini Bogova, ali i o priči Paprat iz prethodne radionice, pošto je komentar bio vrlo skroman. I ako se može izvući neka paralala između ove dve priče, ukoliko je ima.

Naravno, i dalje bih od Mice želela da čujem zašto je mojoj priči u, ovom krugu, dao koliko je dao.

E tako, i da se vrnemo da praviji put. :lol:

Stipan

Pitanje za poznavaoce gramatike!

kako se tačno piše reč koja opisuje nešto što je bez perspektive (bez izgleda, bez budućnosti)

bezperspektivno ili besperspektivno?

Nisam baš siguran, pa ako bi neko bio ljubazan...

Суба

А што би се мучио? Лепо кажеш "безнадежно".  :twisted:

Stipan

Ne odgovara. Opisujem selo koje nema nikakavu budućnost za mlade (pa ni za starije).

Суба

Бесперспективно се каже, али нађи други израз, тај је некако уштогљен, бездушан, без снаге.

Stipan

Ajd' probaću. Hvala.
Jesi radio nešto za one konkurse? Ja poslao i na jedan i na drugi...

biljan@

Quote from: Stipan on 18-07-2011, 12:28:44
Ne odgovara. Opisujem selo koje nema nikakavu budućnost za mlade (pa ni za starije).
probaj s bezizgledno, beznadno

Have no fear of perfection - you'll never reach it.        Salvador Dali

Boban

Stipan

Ovo bezizgledno je bolje. Hvala Biljana.

pokojni Steva

Ma, kažeš Srbija i rešiš problem! Ups, obećo sam da ću se dobro vladati :-)

biljan@

ti se, Stevo, lijepo vrati, fališ debelo

Have no fear of perfection - you'll never reach it.        Salvador Dali

Boban