• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Kosarka

Started by Petronije, 31-08-2011, 20:20:59

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

scallop

Red bi bio da se ova dva "tima" odmore, a inicijatori nevolja uklone. Ovo više nije sport.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

Kakva vlast takva i Zvezda, primitivna, kriminalna i umobolna.

Albedo 0

Neka Dženkins igra za Srbiju"
Izvor. B92, Beta

Košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović rekao je da će posle prve finalne utakmice domaćeg prvenstva razmisliti da li će igrati za reprezentaciju Srbije.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=15&nav_id=861474

inače, Bogdanović je poznati navijač Zvezde, sapienti sat

scallop

I Partizan. Tu više nema mesta za "razlikovanje". Ni za primitivne strasti. Sutra ćeš da doktoriraš, pa u profesore. Desiće ti se i neka vlast, a ti već nemaš kriterijum nepristrasnosti. Isto važi i za sve ostale koji na ovom forumu padaju na osnovnom ispitu. Ne postoji jedna strana u ponašanju kao na sinoćnoj utakmici.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Albedo 0

da, pa tako su jednom i Tomasa Mana pitali zašto psuje svoje sunarodnike

idi pogledaj prvo tekmu pa onda pričaj

na Blicu i dalje piše da je Milutinov napao Nelsona, pa ja ne znam ko je lud a ko slijep

i kad to zanemariš, svejedno, obojica morajud a budu izbačeni, samo ostaje pitanje zašto su Partizanu izbačeni igrači koji nisu ni ulazili u igru, i odakle to da Partizan završava utakmicu sa 3 igrača, kad bar još trojica nisu učestvovala u tuči

potpuna budalaština, 5 na 3 da se igra košarka, nakon incidenta koji je započeo Nelson, igrač Zvezde

Petronije

Tacno je da ne postoji jedna strana ali sa ciganima mora ciganski. I svuda pise kako je Milutinov prvo uhvatio Nelsona za glavu, niko ne sme da napise da ga je Nelson prvi udario laktom. Jebali ih Covic I Vucic, bagra novinarska.

Albedo 0

može im se, mlate po terenu a Partizanu se sviraju faulovi

eo, ako su tolike poštenjačine, neka dovedu strance za sudije, sve što su u Evrokupu Marjanoviću svirali za faul ovdje on može da radi bez problema

a do tada, jedini izlaz je gašenje Zvezde, i nadam se da će poslije ove sportske sezone da je satru sve zajedno sa Marakanom

ovo više nije normalno šta rade, da li sam time pristrasan, pa sigurno je otkrivanje tople vode da je zvezdaški mentalitet ''zvezda, srbija, nikad jugoslavija'' ono što uništava ovaj prostor preko 20 godina, tako da mislim da sam sasvim nepristrasan kad tvrdim da zarad boljeg sutra valja uništiti Zvezdu 8-)

neću više ni da komentarišem išta na ovom topiku, idite pa gledajte utakmicu za početak, jer komentarišete nešto što niste ni vidjeli

Petronije

Kako nisu, procitali su u Blicu i B92.  A tamo pise da je Vujosevic kriv, da je Milutinov poceo i da je srpska kosarka dotakla dno. Komentator na RTS navodno ne optuzuje nikoga ali naglasava kako se sa sudijskim odlukama morate pomiriti jer oni su tu da sude, kao i da je igracima fmp-a "najteze".

Tex Murphy

Да, да, за разлику од суперобјективног гробарског извјештавања типа "Вујошевић критикује Богдановића" :!:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

Petronije

Jos nije ubaceno kako Simonovic u svom stilu kidise na sudije bez sankcija. To radi otkad je kapiten, dobio je odresene ruke od Globusovog idola. Nikad nije dobio tehnicku.

Джон Рейнольдс

Quote from: Pizzobatto on 15-06-2014, 11:02:39
Kakva vlast takva i Zvezda, primitivna, kriminalna i umobolna.

+1

Quote from: Petronije on 15-06-2014, 11:46:47
Tacno je da ne postoji jedna strana ali sa ciganima mora ciganski.

+1

Quote from: Pizzobatto on 15-06-2014, 11:58:29
jedini izlaz je gašenje Zvezde

+1

= 3!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Albedo 0

Pavlović i Milutinov kažnjeni sa utakmicom neigranja, iako niko živ ne zna šta je Pavlović uradio.

S druge strane, Nelson koji je i započeo tuču, i neki Tejić koji je udario Lovernja - takođe ne igraju. Tejić 2 utakmice.

E sad, trik je u tome što ni u sinoćnoj utakmici Tejić nije igrao, nije bio u prvoj postavi i tehnički je bio član publike.

Kao član publike koji udara kapitena jednog tima on mora krivično da odgovara pred sudom.

al da ne plačemo rijeku i ukazujemo na cigansku sramotu, Tejić je oslobođen krivice za mlaćenje stranog državljanina, a Pavloviću je zabranjeno da igra jer siluje cigane svaki put sa 30 poena

Tex Murphy

Ево још једна пригодна:

https://www.youtube.com/watch?v=CuqEaJ3xl-s
Genetski četnik

Albedo 0

posljednja rečenica: Sudija Ilija Belošević neće suditi jednu utakmicu zbog nekvalitetno obavljene svoje dužnosti.

pregenijalno

http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/254368/Epilog-cirkusa-Partizan-bez-publike-Milutinova-i-Pavlovica-Zvezda-bez-Nelsona

Albedo 0

Ловерњ, Журнал:

"Денвер ће увек понудити бољи уговор од Партизана. Нису паре у питању. У Партизану не играм за новац, већ због нечег другог. Због рада, љубави навијача, чињенице да волим Србију. Нисам тип који ће отићи у НБА само да би отишао. Наравно да нећу играти бесплатно било где. То само у Партизану, у Денверу сигурно не".

И још:

"Знате за проблеме. Имам довољно да живим добро у Србији. Није сада тренутак да се богатим. Не занима ме што нисам плаћен".

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

Toliko o Duletovoj kulturi. To mu je zaštitni znak.

Albedo 0

stvarno ne znam kako bi se ti obraćao ljudima koji mlate novinare, podmićuju sudije i slično

npr, premlati ti unuka neka mazga, šta bi mu rekao: ''to nije lepo''?

samo oštro s ciganima, šta ima taj da se ubacuje dok Dule priča s nekim drugim

koliko god Dule griješi, s kakvim razbojnicima ima posla ni ne čudi me

tomat

i Danilović je mlatio.

scallop

Poznavao sam više košarkaških trenera od Pive i Dude Ivkovića, do mog sestrića Zorana Lukića danas. Košarku su mi igrali i sestrić i sin mi. I nikada nisam video goreg prostaka od Duleta. Bio je to i kad je počeo da se bavi klincima i danas. Sramota za Partizan. Bio je jedan sličan trener, malo mutav i prost, ali bolji od Duleta. Pa je nestao kao što takvi treba da nestanu.

Albedo 0

očigledno nisi razumio Mutu Nikolića dok je psovao majku Divcu, Paspalju, Đorđeviću, pa i Daniloviću u reprezentaciji devedesetih

očigledno nisi vidio ni šta je Obradović radio ove godine u Evroligi, koliko je divljao, psovao i slično

a pritom ni jedan ni drugi nisu imali siledžiju Ćokija, kojeg ionako prati glasina da je ucmekao Đinđića, a Anđusa je svakako dokazano mlatio, kao što je i Kosovo pospremio

Danilovića je, na kraju krajeva, navijač Zvezde iznabadao nožem prošle godine

primitivizam klasični, ni ne čudi me da za Ćokija pričaju da je varao na svakom ispitu na faksu, i da bi mu trebalo pregledati disertaciju

scallop

Ti ništa ne razumeš. Vaše strasti su ispod prizemnog nivoa. Adrenalin tuče i trenere, ali ne daje pravo na katastrofalno ponašanje bilo koga. To se leči jedino isključivanjem iz sporta. A moraš priznati da su i Vujošević i Čović to višestruko zaslužili.

Alexdelarge

Quote from: scallop on 16-06-2014, 15:06:11
A moraš priznati da su i Vujošević i Čović to višestruko zaslužili.

odavno.
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Albedo 0

ne znam da li si upoznat sa činjenicom da je Luis van Gal, sadašni selektor Holandije i budući trener Mančester Junajteda, dok je vodio Bajern Minhen izašao pred igrače, rekao da on bira prvih 11 jer ima velika muda, skinuo ih i pokazao igračima

i zove ga Junajted da vodi klub, ne brine o katastrofalnom ponašanju, boli ih uvo za to, hoće rezultate

i da se Vujošević poredi sa Ćokijem koga optužuju za krivična djela, za koje slijede dugogodišnje robije, sa njim on ne može da se izjednačava

ali problem je ovdje ipak druge vrste, onaj tipične srpske pokondirenosti, odnosno kulturne ideologije inferiornih mediteranskih nacija, koje se kao preneražavaju nad ponašanjem nekim persona, kao npr kada žabarski cigani pričaju da je Murinjo nekulturan, Španci ga pljuju a u Engleskoj se čovjeku dive

neko bi pomislio da su Žabari neka civilizacija, a ne tek gomila mafijaških pudlica na čelu sa Korleonovima i  krezubim Sicilijancima, ili da su Srbi koji se preneražavaju nad Duletom nešto više od domanovićevskih karikatura, a istina je da bi se Vujoševiću u Engleskoj klanjali kao običnom ekscentriku, jer nemaju taj mediteranski kompleks inferiornosti, koji se kao neka Fema zgražava nad ne znam čime

Vujošević svoj posao radi kvalitetno, među najboljima je u Evropi, isto kao van Gal ili Murinjo. Njega da neko izbacuje iz sporta? Koješta.

scallop

Onda, uživaj u onome šta imaš. I nemoj da se žališ na ono šta se događa. Očito da ste i zaslužili šta dobijate. (Važi i za zvezdaše).

Petronije

Shvati da drugacije ne moze.

Albedo 0

Джон Рейнольдс

Двадесет разлике. Молим лепо. :)
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Karl Rosman

Quote from: Джон Рейнольдс on 17-06-2014, 00:25:05
Двадесет разлике. Молим лепо. :)

Ma daj. Lako je sa pet igraca na terenu.
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Albedo 0

:!:

inače, kad je Dule ulazio, delije su pjevale Cecinu pjesmu ''Kukavica''. I normalno, poslije skandiranje ''svinjo debela'' i te fore

Albedo 0

"Tretman koji ima Crvena zvezda, pre svega što je brat tu u klubu...on obezbedjuje finansijska sredstva i Napredna stranka je direktno uticala na delegiranje komesarijata sudija. To je jasan signal sudijama kako treba da se ponašaju", kazao je Vujošević.

On je ocenio da snaga Zvezde ne dolazi od njenog predsednika Nebojše Čovića.

"Zvezdina snaga ne ide od Čovića. On radi svoj posao, trudi se. On nema tu snagu (da izazove incidente). Vučić kaže da je neko oko terena kriv za incidente. Ko? On? (Vučić)", kazao je Vujošević.

http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=06&dd=16&nav_id=862638

Petronije

Idemo Jaka Blaziiiiic !!!

Джон Рейнольдс

Тако је то кад се игра пет на пет. :)

#Τζούτσε

Petronije

Ali Gagic LBJ :mrgreen: Nije trebao Dule da davi Bogdana, potpuno je poludeo :mrgreen:

Petronije

Albedo 0

najjači komentar koji sam čuo

''cigani maznuli pehar, pa nisu vam to sekundarne sirovine''

Albedo 0

Truman

Bruka i sramota...Zemlja kao Divlji Zapad...
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Джон Рейнольдс

"Џаба вам новци, моји синовци." Дуле је цар, без зезања.

#Τζούτσε

Petronije

Ali kako iskusno ponizava FMP... "zvezda nam je postala ozbiljan protivnik" :mrgreen: ... i posle me ovde odredjene strukture prozivaju sto mu se divim :lol: nego... gde je Harvester ??? Nema ga da cestita? :lol: :lol:

Albedo 0

Tex Murphy

Честитам вам на освајању титуле која вам је тако много значила и скидам капу за вјеру у свој тим и огромну количину самопоуздања и након изгубљене прве утакмице!

QuoteAko treba i Ćorić če da uđe u teren da sudi ali mi ove godine ne osvajamo ovu nazovi ligu. Odgledao sam prvih 5 minuta i kada sam video 2 Blažićeva koš faula koji se u evropi nikad ne sviraju sve mi je bilo jasno. Fala bogu tu je mundijal koji naši ne igraju, pa ima šta da se gleda.

Све најбоље у Еврокупу!
Genetski četnik

Petronije

Ajde, ajde, nemoj da si na kraj srca :mrgreen: Meni ova titula nista ne znaci ali kad vidim koliko vama znaci da ukradete pehar i ponizite svog voljenog kapitena onako kako ga ja nikad ne bih ponizio, izuzetno mi je drago sto se ovako zavrsilo. :lol:

Petronije

Tex Murphy

Вријеме је да хајџекујемо овај топик од клубашког препуцавања, пошто релативно брзо почиње свјетско првенство у Шпанији. Шта мислите који је домет наше репрезентације? Ја сматрам да смо главни фаворити за злато.
Genetski četnik

Petronije

Slazem se al' da se uozbiljis :mrgreen: Mislim da cemo jedva proci grupu ako uopste prodjemo jer je realno prejaka grupa. Drugi razlog je losa atmosfera zbog situacije sa "cetvorkom" (prozivanja preko novina Savanovica, Djordjevica i Velickovica). Nemamo toliko los tim, mogao je biti mozda i malo bolji, ali mislim da ce nas neiskustvo selektora zakopati ove godine. Daj boze da gresim.