• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Javne ličnosti na koje se ( u potaji ) ložimo

Started by Truman, 23-11-2011, 13:35:03

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

Quote from: tomat on 05-12-2011, 13:00:17
Quote from: Meho Krljic on 05-12-2011, 11:12:20
Quote from: Bata Životinja on 05-12-2011, 01:06:18
jebote, ko je ta PEDERČINA? 8)

s iščupanim obrvama...

Jebote, piše OGROMNIM slovima na samoj slici ko je ta pederčina. Hint: igrao je u Inception i Bronson a igra i Mad Maxa u ributu.

ne prepoznah čoveka, u Bronsonu je izgledao mnogo zajebanije.

upravo tako. Ime mi ništa ne znači, a htio sam da naglasim da liči na pederčinu 8-)

Ako je ovo Bronson sačuvaj me Bože...

Quote from: lilit_depp on 05-12-2011, 01:12:08
možda da nas prosvetliš i ovde da postaviš svoju fotku i obrvice? nadam se da ne liče na one koje šeta momo krajišnik. mrgreen:

Mislim da je već razjašnjeno da ja nisam ni šumar Krajišnik niti peder Hardi 8-)

Truman

dođavola, imageshack neće da mi izbaci linkove za fotke. Je l zna neko kako da ih na neki drugi način postavim?
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

scallop

Mene ImageShack povremeno "zaboravi", ali me momentalno vrati čim pošaljem poruku da ne znam password. Problem je sa novim kamerama sa mnogo megapixela, a on neće da da redukciju na više od 1 Mb. Onda idem prvo na Adobe, a sigurno postoji i lakši put.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Quote from: Truman on 05-12-2011, 19:38:39
dođavola, imageshack neće da mi izbaci linkove za fotke. Je l zna neko kako da ih na neki drugi način postavim?

Iznad polja u kome kucaš reply imaš veliko dugme TINYPIC. Klikni na njega, pa upload, pa browse i dalje već znaš i sam.

Truman

Olivia Wilde, meni jedna od najlepših mlađih glumica.

p.s. nije mi ubacio sliku kad sam kliknuo ''add to post''.

Truman

Plut

Kopiraj vezu u telo posta, ne vredi ti da samo pritisneš ''add to post", ne vata.

Ghoul

ne razumem zašto se u potaji ložite na ovako predvidivo i normalno lepe žene (i muškarce).
https://ljudska_splacina.com/

Agota

potpuno razumem hajdi klum i sjajno je to koliko je ona svesna koliko je on predivan
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

M.M

Quote from: Ghoul on 06-12-2011, 16:39:58
ne razumem zašto se u potaji ložite na ovako predvidivo i normalno lepe žene (i muškarce).

Evo, Agota se nepredvidvo loži.  :-D
Nijedan poraz nije konačan.

Truman

zato što smo normalni  :mrgreen: Šalim se, umesto zakeranja predlažem ti da postaviš žene ( ili muškarce ) koji tebe privlače. Ja obećavam da neću negativno komentarisati tvoj ukus kao što to i inače ne radim.

Agota

Albedo 0

ma daj molim te, sad će Gul da iskopa neke rugobe na koje se kao loži, gluposti

pravilne crte lica nisu nametnuti ''fetiš'' već dokaz da i dalje prepoznajemo najpodobnije partnere za razmnožavanje.

shvatam da Gul odbacuje biologiju i jebe albanske muškarce u potrazi za prosvjetljenjem, ali to je već druga stvar

Meho Krljic

Bogami, ja sam upoznao par albanskih muškaraca kojima ne bi valjalo oprostiti, čak i ako ste heteroseksualni, kao ja. Ali nisu javne ličnosti...

Ali zato Jovo Bakić jeste

Albedo 0

eh sad, lako je ložiti se na Bakića, hajde probaj sa Antonićem  xnerd

Father Jape

Ja sam se lozio na Antonica jedno kratko vreme, dok nisam poceo da mu citam clanke, i zapravo slusam sta prica.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Truman

I jedna stvar mi nije jasna - je l u ovoj rečenici akcenat na ''u potaji'' ili na ''ložite''? Šta ne razumeš?

Ghoul

Truman

šala mala, možda ovde ima oženjenih ljudi kojima je glupo da priznaju ženi da dok vode ljubav misle na Moniku ili Oliviju...

Ghoul

aha. a žene ne prate sagitu. okej. sad mi je jasnije.

Plut

M.M

Žene koje prate Sagitu ne umeju da naprave knedle sa šljivama. :-D

Plut

Sa pekmezom od kajsija.  znaika  A ostali ni lopte. :evil:

M.M

Agota

srednjevekovni krem od svinjske krvi

50 gr maslaca
200 gr cokolade za kuvanje
250 gr secera
100 gr brasna
1/2 litra svinjske krvi
1 casica tresnjevace

Vazna napomena: za ovu poslasticu vam je potrebna sveza svinjska krv.
u loncu oprezno rastopite maslac sa cokoladom.stalno mesajuci  dodajte secer i brasno na kraju dodajte svinjsku krv.mesajte dok se masa ne ujednaci.krem nikako ne sme da provri. cim odmaknete krem od toplote dodajte tresnjevacu uz stalno mesanje.krem ostavite kratko mu hladnjaku i mpotom sluzite.

Ghoul

Quote from: Jevtropijevićka on 07-12-2011, 01:25:26
Agota... carice.

barem od tebe ne bih očekivao da podržavaš nepismenost!  :x :P

nije srednjevekovni nego srednjovekovni!

Melkor

A nesto ni cokolade nije bilo u srednjom veku :)
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Father Jape

Quote from: Ghoul on 07-12-2011, 03:51:31
barem od tebe ne bih očekivao da podržavaš nepismenost!  :x :P

O odsustvu razmaka posle interpunkcije da i ne pričamo!  :cry:

Ghoul

to je tzv. psihopatološki potpis, nalazim ga samo kod spec. pacijenata.

Albedo 0

mani nas toga, nego gdje su te rugobe na koje se ložiš? 8-)

Mme Chauchat

Quote from: Ghoul on 07-12-2011, 03:51:31
Quote from: Jevtropijevićka on 07-12-2011, 01:25:26
Agota... carice.

barem od tebe ne bih očekivao da podržavaš nepismenost!  :-x :-P

Da sam se za nešto zakačila, to bi bila čokolada u srednjem veku, kao što i Melkor reče. A Agota je za mene, uprkos grozomornom ignorisanju pravopisa i pravila kucanja, apsolutno svetli lik na ovom forumu jer se nikad do sada nije vređala, durila itd. nego ume da se šali na svoj račun. I voli Bergmana. Šta će mi više?

Father Jape

Truman

Quote from: Ghoul on 06-12-2011, 23:48:28
aha. a žene ne prate sagitu. okej. sad mi je jasnije.

U potaji se lože u svom životu, a ovaj forum im je izduvni ventil. Ajd sad da vidimo na koga se ti ložiš, nemoj da si kukavica...

Melkor

Samo da primetim da mi ideja "lozenja" na javne licnosti, o potaji da i ne govorim, nikako ne ulazi u glavu. Mogu da razumem da pricamo o ljudima cija nam je pojava prijatna, o tome da volimo da vidimo nekog u filmu, da cemo mozda zbog toga tom nekom filmu malo progledati kroz prste u davanju konacnog suda... Ali, lozenje?
(pri cemu moja zena stvarno ne cita ovaj forum :))

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Truman

A jesi ti čuo za pojam ''zajebancija''? :evil:

Melkor

Ghoul

s indignacijom odbijam da razotkrivam svoja potajna loženja na topiku na kome se promovišu normalnost, nepismenost i bergman.

moja javna loženja već su iznošena na adekvatnim topicima...

angel011

We're all mad here.

scallop

Pa, hladnjaka je bilo. Seklo se leda iz ledenih pećina i terano u podrumske hladnjake. A, i čokolade je bilo od XV veka. Ne znam samo gde ti smeštaš Srednji vek. Uglavnom, koliko ja znam, bilo je i leda i vatre. :mrgreen:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Father Jape

Prva cokolada je dovezena u Evropu procetkom XVI veka, a prva veca posiljka, u komercijalne svrhe, krajem XVI veka. To valjda niko ne racuna u srednji vek.

Medjutim! Ja racunam da su indijanci imali u srednjem veku, i cokoladu, i nekakve prasice, i nekakav zasladjivac, i nekakvu mas'. Dakle uz malo suspenzije neverice, ono bi mogao da prodje kao recept za ezotericnu srednjovekovnu juznoamericku poslasticu. -_-

angel011

Quote from: scallop on 07-12-2011, 15:59:29
Pa, hladnjaka je bilo. Seklo se leda iz ledenih pećina i terano u podrumske hladnjake. A, i čokolade je bilo od XV veka. Ne znam samo gde ti smeštaš Srednji vek. Uglavnom, koliko ja znam, bilo je i leda i vatre. :mrgreen:

Znam da su i tad postojali načini da se nešto ohladi (držanje u 'ladnoj vodi, na primer), samo ja pod hladnjakom podrazumevam frižider.  :mrgreen:
We're all mad here.

scallop

Quote from: Father Jape on 07-12-2011, 16:05:59
Prva cokolada je dovezena u Evropu procetkom XVI veka, a prva veca posiljka, u komercijalne svrhe, krajem XVI veka. To valjda niko ne racuna u srednji vek.

Medjutim! Ja racunam da su indijanci imali u srednjem veku, i cokoladu, i nekakve prasice, i nekakav zasladjivac, i nekakvu mas'. Dakle uz malo suspenzije neverice, ono bi mogao da prodje kao recept za ezotericnu srednjovekovnu juznoamericku poslasticu. -_-

Pa, kad bih nizao mak na konac, Srednji vek je "trajao" do Mohačke bitke, a tada je već bilo čokolade u Evropi. Tih godina je doneo Kortez u Španiju. Pošto sam tek sad guglao, to se ne računa u znanje.  :mrgreen:  Ipak, za suspenziju neverice je bilo dovoljno i ono što znam po sećanju.

Angel, ti možeš da misliš šta hoćeš o upotrebi leda za hladnjake u Evropi, ali to je tvoje privatno mišljenje. Sečenje leda iz evropskih pećina je vekovni biznis (rudarski!) i pošto je to voda, pitaj Miću.

Mme Chauchat

Quote from: Father Jape on 07-12-2011, 16:05:59

Strogo uzev, kolega, smatram da se na pretkolumbovske civilizacije ne može primenjivati evropocentrična periodizacija.  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Truman

Mila Kunis, mlada nada Holivuda i mlogo dobra ženska:

p.s. manje prazne priče, a viša fotki ubuduće.