• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

D., reaguj!

Started by Alexdelarge, 07-12-2011, 18:46:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

e dragi moj nice...

lilit

zoska treba banovati! ili mu dopustiti da operiše isključivo na srbija today, tamo se najbolje pokazao.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

džin tonik

sad sam ja kriv, a biki opako editira! dok politiku izbjegava. ah da, nisu zene za to...

džin tonik

stvarno se nisam lijepo ponijeo. biki oprosti.
pocnimo dan uz pjesmu. i no hard fillings!  xcheers

Sprecanski talasi Dodi dragi u basticu moju

Anomander Rejk

Quote from: D. on 23-09-2012, 22:06:54
Pa da, ali eto - ja ne umem samo da ćutim. Ja bih se bunila što lomi živu granu samo da bi me kresnuo, a dovoljno je da pita (pa da dobije odmah odgovor).

Da se razumemo, ne lomi on granu zbog mene, nego zbog sebe.
:x Bona, jes ti čula za romantiku ? Biki je to s granom očito bilo simpatično, a momak je pokazao da ima određenu originalnost, na kraju žene vole da se potrudi oko njih, pa makar i da se lome grane  :). Zašto stalno potenciraš oni-mi-ja ? Muškarci i žene su prirodno upućeni jedni na druge.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

Quote from: Anomander Rejk on 24-09-2012, 07:49:19
:x Bona, jes ti čula za romantiku ? Biki je to s granom očito bilo simpatično, a momak je pokazao da ima određenu originalnost, na kraju žene vole da se potrudi oko njih, pa makar i da se lome grane  :). Zašto stalno potenciraš oni-mi-ja ? Muškarci i žene su prirodno upućeni jedni na druge.

Ne vidim ja tu ništa originalno, a ne znam ni šta je "prirodnost"... :)

lilit

D.

a da nam napišeš šta bi tebi bilo originalno, pa da razmotrimo?

Plut

Ne ne, mene zanima šta bi tebi bilo originalno. Kad već nisi doživela (!) izmaštaj, pa da razmatramo.

lilit

hm, well, pa... najoriginalniji bi mi mi bio tom hardi, u bilo kom fantasticnom setingu: lomljenje grancica, bacanje kamencica, sta god...ne bih pravila pitanje!

Josephine

Heh, jednom dečku je jednom bilo loše. On u Beogradu, ja u Vršcu. Sela u bus i došla istog dana kada mi je rekao da ga dati problem muči. Pozvala ga na piće, seli smo, popričali, i vratila sam se u Vršac, odmah potom. Nikada nije saznao da sam došla samo zbog njega. Ne kažem da je originalno, ali eto - ja cenim ono što ljudi urade za mene, a da ja i ne znam. :)

Skalar

Quote from: D. on 24-09-2012, 11:06:05
Heh, jednom dečku je jednom bilo loše. On u Beogradu, ja u Vršcu. Sela u bus i došla istog dana kada mi je rekao da ga dati problem muči. Pozvala ga na piće, seli smo, popričali, i vratila sam se u Vršac, odmah potom. Nikada nije saznao da sam došla samo zbog njega. Ne kažem da je originalno, ali eto - ja cenim ono što ljudi urade za mene, a da ja i ne znam. :)

О, Д. како можеш ценити оно што људи ураде за тебе, а да ти и не знаш да су урадили? Џаба ти смајли на крају! :x
Пиво и ћевапи спајају људе.

Josephine

Znala sam da će to neko da pita. Zna se to, ko želi da sazna. Onaj dečko nije saznao jer nije želeo da sazna. To je zato što je bio egocentričan.

lilit

heh, vozila i ja hiljadu milja ko onaj ružni francuz u prelepom filmu.
mladost ludost!!!

Josephine

pa da.  :) sad mi ne bi palo na pamet da radim takve stvari.  :-x

jednom sam nekome nacrtala i sliku rodnog mesta. na plavom hameru, voštanim bojama u plavim, zelenim i ljubičastim nijansama (perspektiva glavnog trga, prvo urađena olovkom, pa pređena tušem, pa drvenim i, na kraju, voštanim, bojama). uramila sam je samo u staklo i poslala nekoga da mu, za rođendan, pozvoni na vrata i preda sliku. nikada mi nije rekao kako mu se dopala. :)

Plut

Quote from: lilit_depp on 24-09-2012, 11:17:27
heh, vozila i ja hiljadu milja ko onaj ružni francuz u prelepom filmu.
mladost ludost!!!

Ihaj, i na ratište išla. Jes' ta mlados' luda.
Mislim, u posetu.

Josephine

Eeee, al da se razumemo. sada mislim da je taj moj dolazak istinski romantičan, jer za njega znam samo ja (i sada vi). ova slika odnesena na vrata - ne. to je bio moj sebičan pokušaj da mu privučem pažnju, i možda je okarakterisan kao napadan čin (mada sam ga pitala da li želi da mu nacrtam - odgovorio je potvrdno; samo mu nisam rekla kada i kako ću mu dostaviti sliku).

O toj razlici pričam ovde...

Biki

Eto vidis, mozda je to decku izgledalo napadno (razjarena medvedica se docepala vostanih boja) a mozda i nije. Mozda bi se neki drugi totalno raspilavio, pojavio ti se na vratima sa buketom crvenih ruza i poljubio te onako da izgubis tlo pod nogama.To kako ce neko da reaguje nikada ne mozes sa sigurnoscu da znas, sto ne znaci da treba da give up u trazenju onog pravog.
Ona moja prica sa granom je samo mala retrospektiva na to kakva moze da bude zenska percepcija. Neka druga devojka bi mozda pomislila "O kakvog majmuna i vandala" ali ja eto nisam. Ispostavilo se da je decko bio bas nezan i fin. Jos je i da me zeni hteao lol.
Nego glede tog zenskog dostojanstva koje mi zosko nabija na nos, ljubavi i svega onoga sto ste naknadno nakacili na temu a sto ima malo veze sa onim o cemu smo zapravo pricali, nothing speaks more o tome koliko zena voli i postuje muskarca kada je spremna da sa njim stvara potomstvo.I tu onda pricamo ne o lomljenju grana vec o drugim stvarima, o brizi koju dvoje pokazuju jedno prema drugom, o zajednickom zivotu u deljenju dobra i zla. To sve nema veze sa onim sto je devojka pisala u svom blogu.
Btw upravo se vozim vozom. Sad da mi pridje neki tip ( preferably cute) i da zapodene razgovor te da mi udeli kakav kompliment it would reallly make my day :). Mislim da se ne bih bunila dok je sve u nekim pristojnim granicma. Ovako ostaje mi da citam sta piskarate po sagiti. Mozda izvadim knjigu iz torbe i procitam jos neki pasus, a mozda se samo scucurim u sedistu i odremam malo do destinacije.     

scallop

Bravo! Biki, ti živiš, a neki drugi nagađaju šta je život.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

naravno da živi kada ne živi ovde.

kome ne bi prijao kompliment slatkog dečka? meni su dva drugara prišla u autobusu i rekla da imam lepe oči. osvetlili su mi mračan dan, iako nisu bili ni suptilni, ni meki (izgleda da me navijači obožavaju).

biki nije doživela da je psuju i vuku.

Josephine

Quote from: Biki on 24-09-2012, 12:51:03
nothing speaks more o tome koliko zena voli i postuje muskarca kada je spremna da sa njim stvara potomstvo. 

ovo uopšte nije tačno :)

scallop

Zapitaj se zašto me ti ne nerviraš onoliko koliko me nervira Steva.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

lilit

Eto vidis, mozda je to decku izgledalo napadno (razjarena medvedica se docepala vostanih boja) a mozda i nije. Mozda bi se neki drugi totalno raspilavio, pojavio ti se na vratima sa buketom crvenih ruza i poljubio te onako da izgubis tlo pod nogama.To kako ce neko da reaguje nikada ne mozes sa sigurnoscu da znas, sto ne znaci da treba da give up u trazenju onog pravog.
Ona moja prica sa granom je samo mala retrospektiva na to kakva moze da bude zenska percepcija. Neka druga devojka bi mozda pomislila "O kakvog majmuna i vandala" ali ja eto nisam. Ispostavilo se da je decko bio bas nezan i fin. Jos je i da me zeni hteao lol.
Nego glede tog zenskog dostojanstva koje mi zosko nabija na nos, ljubavi i svega onoga sto ste naknadno nakacili na temu a sto ima malo veze sa onim o cemu smo zapravo pricali, nothing speaks more o tome koliko zena voli i postuje muskarca kada je spremna da sa njim stvara potomstvo.I tu onda pricamo ne o lomljenju grana vec o drugim stvarima, o brizi koju dvoje pokazuju jedno prema drugom, o zajednickom zivotu u deljenju dobra i zla. To sve nema veze sa onim sto je devojka pisala u svom blogu.
Btw upravo se vozim vozom. Sad da mi pridje neki tip ( preferably cute) i da zapodene razgovor te da mi udeli kakav kompliment it would reallly make my day :). Mislim da se ne bih bunila dok je sve u nekim pristojnim granicma. Ovako ostaje mi da citam sta piskarate po sagiti. Mozda izvadim knjigu iz torbe i procitam jos neki pasus, a mozda se samo scucurim u sedistu i odremam malo do destinacije.     

biki, aj lav ju!!! al najozbiljnije. :)
kad rece voz, ah, samo mi ana karenjina pada na pamet, al ono kad je putovala sa countess vronskayom!
uzivaj!!!

Josephine

Quote from: scallop on 24-09-2012, 13:46:38
Zapitaj se zašto me ti ne nerviraš onoliko koliko me nervira Steva.

Imam lepše oči od njega?  :lol:

Plut

Znači tako D.? Sad se vatamo za spoljašnji izgled? Pa jel' to sme?! Jel' lepo?
Ts ts ts

Josephine

Pa stvarno ne znam što ga nerviram manje? Zato što se brinem za njega kada nije tu? Zato što ga pažljivo slušam u kafani?   :lol:

A on nije ni frend na fejsbuku hteo da mi bude...  :lol:

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 24-09-2012, 13:20:20
naravno da živi kada ne živi ovde.

:roll:

Најважније је не бити баксуз. Баксузима нигде није добро јер им није добро у сопственој кожи. А из које се не може, бар не тако лако.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Stipan

Quote from: D. on 24-09-2012, 14:34:31
A on nije ni frend na fejsbuku hteo da mi bude...

džin tonik

boze u sta se pretvorio ovaj topic, koji je obecavao, cim su kormilo preuzele zene.
@biki:
boze u sta se pretvorio ovaj topic, koji je obecavao cim su kormilo preuzele zene.

lilit

zole, ne tupi nego da čujemo šta bi tebi bilo originalno. svi prosto izgaramo od želje da čujemo! sagitu ne smeš da izneveriš!!!!

džin tonik

sta bi meni bilo originalno? nisam bas ispratio o cemu se diskutira, u pravilu citam samo svoje priloge. ostalo je nemastovito i dosadno. pogotovo ono zensko.
originalno? becka snicla, naravno.

Plut

Zosku se niko nikad nije namestio u krilu pa mu sad krivo. I kao ne zna on o čemu mi to. Ma da. Šio mi ga Đura.

RedSonja

Mozda bi se neki drugi totalno raspilavio, pojavio ti se na vratima sa buketom crvenih ruza i poljubio te onako da izgubis tlo pod nogama.

jaoooooooooowwwwwww AaAAAAAAAAAAAAAAAAAA <33333333

RedSonja

ja ću da budem radoznala preko mere, indiskretna van svake pameti i malograđanka ko što jesam i pitam
jesu li steva i plut u nekoj vrsti bračne zajednice :)

lilit

RedSonja

okej, tenks :) a nije ni bilo bitno

mac

Nisu? Ja sam zbog prezimena mislio da jesu.

Plut

Ne znam otkud vam to. Naravno da nismo.

džin tonik

Quote from: Plut on 24-09-2012, 21:57:27
Zosku se niko nikad nije namestio u krilu pa mu sad krivo. I kao ne zna on o čemu mi to. Ma da. Šio mi ga Đura.

e moram te razocarati! zosko je veliki svaler! evo upravo citam l&l porukice, ma samo trebam negdje napraviti profil i zene padaju!

nemate vi pojma!

Meho Krljic

Quote from: mac on 24-09-2012, 22:19:54
Nisu? Ja sam zbog prezimena mislio da jesu.

Možda su brat i sestra koji žive u incestuoznoj vanbračnoj zajednici??? Samo špekulišem...

Josephine

Plut

Quote from: festus on 25-09-2012, 07:23:11
Quote from: Plut on 24-09-2012, 21:57:27

e moram te razocarati! zosko je veliki svaler! evo upravo citam l&l porukice, ma samo trebam negdje napraviti profil i zene padaju!

nemate vi pojma!

E konačno da i Zosko prizna šta ga razoružava i šta je to što žena treba da uradi da bi mu upala bar u oko!!!

Plut

Izem ga, kad god ne znaš di ćeš a ti strpaj kod D. Izvinjavam se, jelte. :lol:

Biki

Evo me opet u vozu. Uzasno sam pospana. Ni tus ni kafa me nisu rasanili. Sad evo da naidje Brad Pit i sedne preko puta mene ne bih mogla da sastavim dve koliko mi se spava. Rekla bih mu samo : " Izvini Brede Pitu ali dusha mi spava. Ne mogu da pricam.Mozes samo da me shasholjis po kosi i da cutis."
;)

Plut

Biki, ti radiš kao kondukter u vozu?!
Elem, i meni kad bi naišao, mogao bi slobodno da prođe. S druge strane... lilita sve zna i razume!

Biki

Jes jes kondukterka ;).
Nego otvoricu si ja sebi topicic o vozovima i ostalim tricama, nema smisla da skrnavim D njeno svetiliste.

Agota

Quote from: Biki on 25-09-2012, 13:46:37

Nego otvoricu si ja sebi topicic o vozovima i ostalim tricama, nema smisla da skrnavim D njeno svetiliste.

Eh, Biki, ja bih  vozom do Rusije.........................
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

scallop

Bolje od Moskve do Vladivostoka. To je put kroz bele breze od nedelju dana.

Josephine

Nije ovo moje, Biki. Nisam ja ni otvorila ovu temu... :)

Plut

Di ću-šta ću, ja opet kod D.
Dobili smo danas ponudu. Današnjem marketingu je samo nebo granica!!!

scallop

Glavnu upotrebnu vrednost nisu pomenuli, ali su je uslikali.