• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ghoul brani doktorat o horor književnosti

Started by Ghoul, 21-02-2012, 02:56:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

tačnije, branim rad pod naslovom ISTORIJSKA POETIKA HOROR ŽANRA U ANGLO-AMERIČKOJ KNJIŽEVNOSTI

sve se to dešava u sredu 22.02. u 13 h na filološkom faxu, a detalji su ovde:
http://ljudska_splacina.com/2012/02/odbrana-horor-doktorata-22-02-12.html

https://ljudska_splacina.com/

Tex Murphy

Честитамо! Ово је да се оствари ancient prophecy by Горан Скробоња!  :!:

А хоће ли у комисији бити Драгана Матовић?... ерррр, Машовић  :evil:
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Ghoul

sastav komisije dat je na gornjem linku, i pomenuti entiteti nisu među tim imenima.

Josephine

To je surova šala/provokacija, dragi Harvi...

Želim uspeh na odbrani rada.

Tex Murphy

Quote from: D. on 21-02-2012, 04:27:41
To je surova šala/provokacija, dragi Harvi...

Зашто? Баш би била кул сцена да си Ghoulу у комисији и да му поставиш неко екстра-загуљено питање, нпр. о политичкој (не)коректности конструкције scream queen или нешто слично!  :!:
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: Харвестер on 21-02-2012, 04:39:08
Баш би била кул сцена да си Ghoulу у комисији и да му поставиш неко екстра-загуљено питање, нпр. о политичкој (не)коректности конструкције scream queen или нешто слично!  :!:

1. to bi bilo zaghouljeno za tebe, ali ne i za mene. već sam se doticao te teme u svom radu o haute tension...

2. mora da ti je promaklo da se rad bavi hororom u književnosti, gde scream queens uglavnom ne postoje.

Tex Murphy

Genetski četnik

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

M.M

Nijedan poraz nije konačan.

lilit

Ajde sa srećom!
Žao mi je što neću moći da prisustvujem, ne samo zbog keteringa. :lol: :lol: :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

HAL

Хоће ли на менију бити нешто свеже хране, мислим на сирово воће и поврће? Да знам да ли да носим ужину или не.

едит...
Заборавих да честитам човеку : ) честитке, верујем да је докторат епски.

дејан

...barcode never lies
FLA

Ghoul

Quote from: HAL on 21-02-2012, 10:54:05
Хоће ли на менију бити нешто свеже хране, мислим на сирово воће и поврће? Да знам да ли да носим ужину или не.

neće biti ništa sirovo na odbrani.  :wink:

Nightflier

Nažalost, neću moći da dođem - ali od srca čestitam!
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Mica Milovanovic

Cestitke i od mene. Nazalost, nisam u Srbiji tog dana, pa nacu mocu da dodjem...
Mica

angel011

We're all mad here.

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Tex Murphy

Полако са тим честиткама, не постављајте ражањ док је зец још у шуми.
Genetski četnik

scallop

Harvesteru, na odbrani se brani mentor. Doktorant je završio posao kad mentor odobri odbranu. Ovaj zec je već pečen.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

angel011

Quote from: scallop on 21-02-2012, 17:52:10
Harvesteru, na odbrani se brani mentor. Doktorant je završio posao kad mentor odobri odbranu. Ovaj zec je već pečen.

Tako bi bilo normalno, da, al' sećam se da su Isidori Bjelici pravili problem sa magistriranjem iako je mentor odobrio odbranu.
We're all mad here.

scallop

Jel' možeš ti jednom meni da veruješ?

lilit

Ma imaš i mentora debila koji na odbrani krenu da se obračunavaju s kandidatom u stilu: - Ovo su lakonski zaključci, da li ste malo promislili pre nego ste dizajnirali ovaj eksperiment, etc.
Prisustvovala ja takvoj odbrani, svi smo crveneli, a mentoru izgleda nije bilo jasno da tom retorikom samo sebe ukopava.
No, srećom, Guli se na vreme izvukao od jednog takvog. Ovaj novi se samo poželeti može.

A i ketering nije za bacanje. :lol: :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

angel011

@scallop: Pretpostavljam da si u ovom konkretno slučaju potpuno u pravu i da Ghoul zaista nikakvih problema neće imati, što mu i želim.

Takođe pretpostavljam da Harvi, kao neko ko radi na fakultetu, zna kakvih tamo marifetluka može da bude.

We're all mad here.

scallop

Od odbrane dr Zorana Živkovića nadalje prisustvovao sam tolikom broju odbrana da su vaši primeri marginalni. Ali, dopustiću da ste vi u pravu, mada me za to uopšte nije briga.

Meho Krljic

Ima li rezultata? Odbrana uspela? Ja sam tek stigao u Srbiju pa nisam još upalio TV.  :lol:

Mims

Pošto nemam TV, rešila sam da lično prisustvujem Gulovoj metamorfozi u doktora, dakle - evo, da prva dojavim - uspešno je odbranio tezu.

sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

M.M

Uh, moraću da doktoriram ukoliko želim da upoznam Mims.

angel011

Ima na forumu Art-Anima Dražin izveštaj, koga zanima. A ima i fotka krunisanog Ghoula.  :mrgreen:
We're all mad here.

M.M

Meho Krljic

Josephine

Još samo da upristoji ponašanje i smanji infantilnost u istom, pa možda kruna i zavredi. Čestitke.

Skalar

Придружујем се искреним честиткама.
Пиво и ћевапи спајају људе.

zakk

40 ljudi na odbrani, uključujući komisiju. Neje loše. A rad je obiman mož ubit čoveka. Teško štivo :)
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

angel011

Čestitke, rispekt i tako to...

Vi koji ste bili, ima li fotki?
We're all mad here.

Josephine

Quote from: scallop on 21-02-2012, 17:52:10

E, na njegovu odbranu ću da dođem. I postaviću pitanje.  8-)

Džek

Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

JasonBezArgonauta

Dr Guletu čestitam odbranu teze i želim mu uspešno odsluženje doktorskog roka uz pesmu

Horror Bishke - Masovna Sarana
xcheers
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Tex Murphy

Quote from: D. on 22-02-2012, 21:52:52
Još samo da upristoji ponašanje i smanji infantilnost u istom

Ахахахахахахаххахахахахахахахахаххахахахахахаххаха!!!  :D :!: :!: :!: :lol: :evil:

То ће бити онда кад ти почнеш редовно да идеш у цркву!
Genetski četnik

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Stipan

Neka mu neko prenese moje čestitke, ne vidi me...  :(

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

shrike

Čestitam.
Sad si zvanično doktor za horor.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Tex Murphy

Quote from: shrike on 23-02-2012, 09:18:14
Čestitam.
Sad si zvanično doktor za horor.

То је да се оствари ancient prophecy by Горан Скробоња! :!:
Genetski četnik

raindelay

I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Nightflier

Koliko sada ima doktora za fantastiku u Srbiji?
Sebarsko je da budu gladni.
First 666