• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

Started by Perin, 29-03-2012, 18:10:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Inače, igrao sam malo Deponiu, p&c avanturu kojom nas je epic častio, nije hrđava, ko voli.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Arm the Homeless

Meho Krljic

Deponia ima još milijun nastavaka, pa je valjda ovde nada da ćemo, igrajući prvu igru iz serijala, pohitati da kupimo ostale. Ja se samo nadam da će narod jednom doći i do There is No Game: Wrong Dimension...

Enivej, dok čekamo da se otključa Alien: Isolation na EGS-u, samo malo podsećanje za osobe koje poseduju Playstation 4 (ili, čak Playstation 5 mada statistički takvih ima skoro pa zanemarljivo malo): Sony nam je u okviru Play at Home inicijative (kao, nemojte napolje, ima virusa) posle nekoliko vrlo finih indi igara od prekjuče na raspolaganje stavio sasvim besplatno (bez PS+ pretplate itd.) i svoj veliki hit Horizon: Zero Dawn i to kompletnu ediciju, sa sve masivnom DLC ekspanzijom The Frozen Wilds. Naravno, kasnije ove godine izlazi nastavak The Forbidden West pa je ovo i malo strateška odluka. Ali svejedno lepo da nude za dž nešto što je objektivno vrlo skupa igra, pa makar i stara četiri godine.

Kako ja igru, sasvim slučajno, upravo privodim kraju (već bih je završio ali se The Frozen Wilds pokazao zabavnijim od osnovne igre) možete očekivati i moj prikaz ovih dana ali svakako ću reći da je po ceni od ništa ovo više nego vredno uzeti i igrati. U ponudi je do 14. Maja, pa, eto, ko može nek uzme.

Tex Murphy

Алиен: Исолатион откључан! Навали народе! Има и некакав Хенд оф Фејт 2, појма немам шта је то, знам да се тако звао други наставак Кирандија серијала.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Onaj stari Sendmen

Quote from: Meho Krljic on 22-04-2021, 09:59:22
Deponia ima još milijun nastavaka

Uf, al si me naložio ovom rečenicom, pa pojurih da ih sve skinem.

Nažalost, Deponia serial ima samo 4 igre, poslednja je izašla 2016, sa prilično konačnim nemogućim-za-nastaviti krajem.

Taj kraj je kasnije u potpunosti iskopiran za Netflixov Dark. Isto nemci.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

mac

Na Epicu besplatan Idle Champions of the Forgotten Realms

Meho Krljic

Meni ovo u fullu izgleda kao mobilna igra privoljena na PC ali vidim da na Steamu ima Mostly positive ocene pa, ajde, ne košta ništa da je priključimo kolekciji...

Tex Murphy

Genetski četnik

Meho Krljic

Pošto je krenuo sudski proces Epic protiv Applea, sad je većina vesti koje čitamo vezana za dokumente koji su se obnarodovali tokom istog, pa imamo i ovo:

Here's What Epic Paid To Give Away All Those 'Free' Games

mac

Meho Krljic

Slatko izgleda mada "narrative adventure" može da znači bilo šta  :lol:

Father Jape

Ja sam ga igrao, vrlo je simpatičan!
Malo su neujednačene epizode, ali svakako preporučujem.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Petronije

Mače, ako se ikada sretnemo plaćam pivo.

Arm the Homeless

Meho Krljic

E, pa... Among Us je besplatan na Epikovoj prodavnici...

mac

Jej! Mogli bismo ovo da odigramo par puta, kao što smo nekad igrali Quake 3.

Meho Krljic

Da vidimo koliko nas još ima živih i zainteresovanih  :lol: For the record, ja sam za.

Petronije

Ja to ni ne znam šta je? Koliko traju partije?

Arm the Homeless

Meho Krljic

Navodno između pet i petnaest minuta a što je vrlo prikladno za naše dinamične životne stilove.

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 28-05-2021, 13:37:39
Navodno između pet i petnaest minuta a što je vrlo prikladno za naše dinamične životne stilove.

Ни ја нисам никад чуо за ово, али покупио сам игру. Подржавам ову идеју свесрдно, али прво морам мало да се упознам с игром. Је ли неки цо-оп или деатхматцх?
Genetski četnik

mac

Asimetrično nadmudrivanje između dva tima, gde tim impostora može da ima i samo jednog člana. Razmera između impostora i posade je otprilike 1:5 do 1:4.

https://www.thrillist.com/entertainment/nation/what-is-among-us-game

Tex Murphy

Прочитао, интересантно звучи! Вриједило би пробати ових дана.
Genetski četnik

Meho Krljic

Company of Heroes 2 i DLC Ardenes Assault su besplatni na Steamu do trećeg Juna. Reagujte!

https://store.steampowered.com/agecheck/app/231430/

Meho Krljic

PSA: Tell Me Why Is Free During Pride Month [Corrected] 

In celebration of Pride Month, Dontnod Entertainment is offering Tell Me Why for free through the month of June on Windows 10, Steam, and Xbox consoles. And anyone who picks up the game in that time will own the game permanently.

Aleksa Topuzić

Pazarim na sajtu "Fanatical" s vremena na vreme, zalomi se neka igra ili knjiga u bundle-u koja me zanima. E sad, u tim bundle-ovima dolaze i igre koje me ne zanimaju; ranije bih ih uredno sve dodao na Steam, ali već duže vreme ne vidim smisao u tome - teško da ću ikada odigrati sve igre koje imam, a koje me zanimaju; ove ostale samo povećavaju broj. Uglavnom, rešio sam da ovde postavim ključeve nekih igara koje ne bi došle na red ni da mi životni vek potraje 300 godina, možda neko nađe nešto za sebe.

One Deck Dungeon
VJAIF-0ZI7Y-BL2KK

Men of War
VGJDZ-5IBGF-4E0AG

Murderous Pursuits
R3IXV-K3VXK-RN3DQ

Dino D-Day
YEF9Z-TW9BM-H38G4

Lovely Planet
PNG2V-YY2D3-WML9C

Xenus 2. White gold.
D5NF6-2TLVL-A44IQ
Pesnik nesvrstavanja i samoupravljanja.

Meho Krljic

Ljudski  :lol: Moram da proverim da li imam Xenus 2, a ako nemam, zahvaliću se i uzeti ga.

Berserker

Tex Murphy

Ја морам признати да ни за шта од овога не знам шта је, па ћу се уздржати од узимања напамет, да не оштетим неког ко би радо играо. У сваком случају, мој наклон за чојство :-)
Genetski četnik

Meho Krljic

Tex Murphy

Фростпунк је џаба на Епику, ја га већ имам на ГОГ-у, али то ме није спријечило да га и овде мазнем јер ето зато.
Genetski četnik

Meho Krljic

Odličan je Frostpunk, ja sam ga igrao na Playstationu - ne i završio - i baš ima dušu.

Perin

Čisto da prijavim, da se pored kinguina, za prodaju Steam ključeva (a i za ostale platforme) iskristalisao još jedan sajt, i to:

https://www.eneba.com/

Pa overite, stvarno ima popusta, ja sam pazario Dead in Vinland (€0.96), Zenith (€1.38),Shining Resonance Refrain (€1.50).

Tex Murphy

Овај Кингуин, јел то легално? Регистровао се ја прије неки дан, управо инспирисан овим посљедњим Периновим коментаром, и набавим неколико игара по потпуно суманутим цијенама, нпр. Стим кључ за Фар Крај Примал за неких пет еура, а на Стеаму је 50 еура, и на већини других игара може да се уштеди гомила еура. Није да се буним, кључеви су исправни и успио сам да ридимујем игре, ал ми баш интересантно.
Genetski četnik

Meho Krljic

Legalno je u načeu, ali nije, da kažemo, pošteno jer se ključevi često kupe na tržištu gde su igre jeftinije zbog manje kupovne moći a onda prodaju na tržištima gde je to jako jeftino, pa u suštini izdavač igre gubi potencijalni profit. Aj min, hu kers. Bilo je tu i raznih momenata sa ukradenim ključevima ali to nije vezivano za Kinguin već za G2A.

Tex Murphy

Океј, фино. Надам се да ми ЕА и УбиСофт неће претјерано замјерити.
Genetski četnik

Calavera

epic se baš isprsio ove nedelje, control za dž. jeste da se to moglo naslutiti po njihovoj saradnji s remedyjem, ali nisam očekivao ovako brzo...

Meho Krljic

Stvarno ljudski. Ja sam to već odigrao na PS4, pa sam dosta duboko zagazio posle i u rej trejsovanoj verziji na PS5, ali uzeće se i ovo, leba ne ište!*

*A igra mi se čak i ne dopada preterano.

Meho Krljic

GoG besplatno deli igru Hellpoint. Ne treba ništa da radite, samo otvorite GoG i klejmujte je.

mac

Meho Krljic

Tex Murphy

Никад чуо ни за шта од тога, ал што је џаба...
Genetski četnik

neomedjeni

Pretpostavljam da svi znamo da je u toku velika letnja rasprodaja na GoG-u. Samo ću da napomenem da je GreedFall, poslednji RPG kompanije Spidres koja je poznata po tome što svakih nekoliko godina bezuspešno pokuša da na ovom polju izbaci veliki hit (Technomancer, Mars: War Logs) na prilično dobrom popustu i košta samo 17 evra. Ponudu smatram povoljnom jer sam čitao utiske iskusnijih igrača koji tvrde da je sa ovom igrom Spider zapravo uspeo da izbaci na tržište nešto kvalitetno, ako već ne finansijski isplativo.

Takođe, Kingdom Come i ELEX su na odličnim sniženjima.

Meho Krljic

Na EGS-u besplatni Hotizon Chase Turbo (trkačka igra) ali i, u ime tridesetovog Sonicovog rođendana i - Sonic Mania. Ja nemam nekakav veliki sentiment prema Sonicu, ali ovo je bez sumnje jedna od najboljih igara u kojima je učestvovao pa ako volite Sonic 1-3, Mania je obavezna.

Calavera

o horizonu imate moje utiske na šta igramou™, vrlo zabavna i vrlo arkadna trkačina, pa ko voli...

Meho Krljic

GoG deli besplatno Shadowrun Trilogy do 28. Juna pa ovo stvarno valja uzeti. Paket, nagađam, sadrži Shadowrun Returns, Hong Kong i Dragonfall...

Uzgred, Electronic Arts povlači sa GoG-a sledeće igre: Ultima Underworlds 1 i 2, Syndicate Plus i Syndicate Wars pa pošto će one biti delistovane 28. juna, a sad su na suuludim popustima, možda nije loš momenat da ih kupite. Teški klasici su u pitanju, naravno.

Perin

Inače, prije dva dana počela je ljetna rasprodaja igara na Steamu.

Berserker

Quote from: Perin on 26-06-2021, 13:15:42

Ah, ne stajte mi na muku druže Perine, gledam steam već dva dana i razmišljam gde da sečem, kako da skrpim, cela moja wishlista je na popustu :( Jel pazario neko ponešto dosad?

Tex Murphy

Quote from: Berserker on 26-06-2021, 16:58:07
Quote from: Perin on 26-06-2021, 13:15:42

Ah, ne stajte mi na muku druže Perine, gledam steam već dva dana i razmišljam gde da sečem, kako da skrpim, cela moja wishlista je na popustu :( Jel pazario neko ponešto dosad?

Ја чекам сутра да скркам гомилу пара и на Стиму и на ГОГ-у. На Стиму ће вјероватно да падне ГТА 5, ових неколико Ресидент Евила што ми још недостаје, те можда покоја Јакуза.

Који ти је ник на Стиму, да се френдујемо? (ако већ нисмо)
Genetski četnik

Perin