• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

AntiZombie: Dnevnik Preživjelog (bh horror cyber knjiga)

Started by AZ:DP, 01-04-2012, 03:05:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AZ:DP

AntiZombie: Dnevnik Preživjelog zapravo i nije knjiga u pravom smislu te riječi. To je cyber eksperiment; prva bh horror cyber knjiga sa temom zombi apokalipse.

AZ:DP prati jednog od mnogobrojnih preživjelih, zatočenog u Sarajevu preplavljenom hodajućim mrtvacima. Ovo je njegova intimna ispovijest, ispovijest osobe koja veoma moguće sutra i ne doživi novi dan...

ČITATI NA:

http://www.dnevnikprezivjelog.com

FACEBOOK STRANICA:

https://www.facebook.com/zombidnevnik

Komentari više nego dobrodošli. Zahvaljujem!

Večeras u 21.00 čitajte dvadeseto i finalno poglavlje prvog dijela "AntiZombie: Dnevnika Preživjelog". Ne zaboravite podijeliti r(g)adost i sa svojim prijateljima. Dakle, 1.4.2012., 21.00 - www.dnevnikprezivjelog.com  :|

Džek

Šta je ba haveru, niko ne jebe to tvoje pisanje, pardon, pokušaj pisanije ovde?

Počeo da čitam, zaista, reko' moj zemo sarajlija, pa da vidim...

Kad ono kurac sarajlija. Nema nijednog opisa lokacije, al' zato ima mnogo, mnogo bespotrebnih opisa, koje teže stvaranju scene a scena ispade kao ona kada odem na selo pa zajašem poljski wc, silom prilika, pa udišem miomirise livade (jedva) trule daske (intenzivno) i gomilu govana ispod premale rupe (baca u behut sve u 16)

Ajde autore, kaži jesi iz Vogošće, Tuzle, ili si Čutuk iz neke zabiti Hercegovine? A možda iz Tarčina i njihove muslimanije?

Ništa novo u zombi žanru nisam video, a to me jako smara. Nadao se a dobio šipak.

Vidi, autore, to može da prođe tamo gde Tuzla kozu muzla, al' buraz ovde -jok. Poklopljen si i to od mene. Ja sam odradio zombi cirkus u svojoj zbirci. Opisao NS, opisao i kako je došlo do infekcije, i to tako opisao što niko dosada nije niti će ikada.

Uzmi udžbenik, zove se Anđeli na kocki šećera, priča Poslednje putovanje splavara između ostalog ćeš videti da nema ni Hatiđe, ni Amre ni Sulejmanije. Samo naše. Nix buraz pokušaja internacionale. Ako je Sarajevo, onda bule daju zombijima.

Elem, sam izraz ti je amaterski, početnićki, loš. Nemaš bre (ba) iskustva u pisaniji. Pompezan si, samouveren, a ispisao si ono što je odavno ispisano.
Guzica ti zinula sa nekim "projektom" a projekat ti goli -trc

Kažem, pokušaj tamo gde koze muzlaju... 
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Džek

Da me neko ne shvati pogrešno, jebe se meni za neke muslimanije i srbijadije i ovo, ono, ali ako ćemo da furamo autentičnost, ako je Sarajevo u pitanju, onda neka bude u ful-u. Da deset dana hodim Sarajevom, sada, možda bi sreo jednu žensku srpskim imenom. Nakon zobi infekcije bi morao hoditi godinama da bi istu sreo, garant poluraspadnutu.

A autor u pokušaju je kao furao autentičnost
, bljak.

mac

Možda se ta zombi apokalipsa desila u nekom paralelnom Sarajevu?

Barbarin

Ala, dalje od 3 poglavlja ne mogu. Emina baba održava cveće tj neki žbun, padne i slomi nogu i iza žbuna, tog njenog žbuna, izađe zombi odgrize joj pola obraza .....  Da citiram pisca Ali ne znam. Jebi ga.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

pokojni Steva

Ovakvih bedastoća je prepuna Radionica. Nema tu razlike do ko je koje "nacionalne veroispovesti".
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Barbarin

Nema, al kad se u tri poglavlja više spominju ratovi, i davni i skorašnji, nego zombiji onda se i zapitaš o čemu se ovde piše.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

pokojni Steva

Simpatično je da su se u slično vreme pojavila dva "pisca", s dve strane, da nas vode na sličnu daću. Jedan zombira, drugi inklinira

http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php/topic,11198.0.html

Barbarin

A moguće da je radnja onog prvog prouzrokovala događaje kod ovog drugog.
Jeremy Clarkson:

Džek

Quote from: mac on 04-04-2012, 11:48:46
Možda se ta zombi apokalipsa desila u nekom paralelnom Sarajevu?

Pre će biti da sam ja bio u paralelnom svetu sinoć. Pekao rakiju ceo dan (daj bože da nismo sve pošljokali, da je ostao koji litar) pa otud moj malo grub, ali istinit komentar. Stvari se mogu uvek lepše kazati, ali ne u paralelnom svetu.

Elem, okidać mi je bio sledeći:
Kada sam pisao Splavare, završio deo gde anđeo Gargamel, šef stanice i luke šalje dva splavara (naši dilberi) koji prevoze trajektima mrtve ka paklu i raju, nazad na svet da ispitaju zašto mrtvi više ne pristižu...

I tu sam stao i dumao da li da radnju smestim u NS ili Sarajevo.
Odlučio se ipak za NS, nisam hteo u svoj rodni grad da ružim smrdljivim zombijima. Vidim ovaj cirkus i onako, u paralelnom svetu se onako pravo naljutim.

Jebte, kada ja nisam hteo da smeštam zombije u Sarajevo, koji recimo znam koliko toliko pisati (Poslednje putovanje splavara je po mnogima naj priča u mojoj zbirci) čuvam svoj grad od pošasti, ovaj entuzijast se drznuo.

Nisam video da poznaje grad, iako sam svaki red video duplo!
Džuvegija bre lupeta, autor nekog projekta ni manje ni više o zombijima!

Taj nazovimo ga fenomen u hororu (obožavam zombi filmove, da neko ne misli da mrzim to) je ful pokriven, teško je na taj fol smisliti nešto novo.

U Splavarima sam upotrebio zombije ne kao nosioc radnje, nego da pravdaju zašto ljudi više ne umiru. Jedina druga alternativa mi je bila besmrtnost, ali priča ne bi išla pravcem koji sam zacrtao.

Ko smisli treči razlog zašto ljudi više ne umiru a naši splavari sede besposleni, skidam mu kapu. (matriks varijante se ne pikaju :) )

Onda sam se zaneo (kao što rekoh, volim horore) pa sam ih previše opisivao, iako se pojavljuju samo dva puta.)

Kako god, najlakše je sesti i napisati zombi survajval dernek. Virus od armije, vanzemaljski, nebitno, i trka živih i mrtvih startuje sve u 16.

Dakle, entuzijast nije sarajlija, čim tako lupeta i ruži svoj grad hodajućim leševima a njegov projekat je -promašaj. Treba još dosta da radi, ali neće jer će se sada naljutiti na mene a meni sve suza niz leđa zbog toga.

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 04-04-2012, 20:45:58
Ko smisli treči razlog zašto ljudi više ne umiru a naši splavari sede besposleni, skidam mu kapu.

"Ja sam legenda" varijanta? Infekcija vampirizma? To je ipak za nijansu drugčije od zombija, ne?

Džek

Moji zombiji su izlazili isključivo noću, znaš to, čitao si.
Drugo, vampiri znaju i da ubiju ljude pa budu mrtvi na kraju svog života. Ako to ne bi radili, onda bi svi postali vampiri, i ne bi imali kome sisati krv, pa bi svi popadali mrtvi.

Nix gut, herr Stipan. Sedi, jedan.

:)

Vrlo lako, vrlo kratko.

Nisam samouvjeren, samo pišem i postavljam. Vaše je da čitate, ne čitate, komentarištete ili ne komentarišete. Iskreno, ovo ponovo nije samouvjerenost nego realnost. Meni ni iz džepa ni u džep, ali haj' sad ti to objasni...

Rođen u Sarajevu, odrastao u Sarajevu. Postoji razlog zašto nisam napisao ni riječ opisa u ovom prvom dijelu, a oni koji žive u mom kvartu veoma će lako po opisima prepoznati mjesta bez da ih imenujem.

Ove neke kvazi nacionalističke komentare ne zarezujem ni dvije sekunde, Džek, momčino, frustracije negdje drugo, bule me ne interesuju dva jebena posto, a zombi apokalipsa može biti i bez da Romero uči ezan sa Careve džamije, dakle skini mi se sa tim prikrivenim frustracijama sa ramena. Ne sviđa ti se ništa? Grozan sam? Možemo diskutovati i bit ćeš u potpunosti u pravu da izraziš svoje mišljenje i imaš isto. Ali da mi pokušavaš sporicati što ne govorim MI MUSLIMANI U SARAJEVU UGROŽENI OD ZOMBIJA USRED ĆEVABDŽINICE GDJE PRIČAMO VICEVE O MUJI I SULJI - žao mi je.

S druge strane, zaista mi je žao što ću te morati razočarati, ja nastavljam pisati i dalje, nadam se da nema ljutnje. Nastavi i ti, bit ćeš veoma rado čitan.

Quote from: Barbarin on 04-04-2012, 12:50:39
Nema, al kad se u tri poglavlja više spominju ratovi, i davni i skorašnji, nego zombiji onda se i zapitaš o čemu se ovde piše.

Rat se spominje u konotaciji da od 92-95 nije bilo uslova za život i da su ljudi ginuli, kao i sada, u ovoj priči. Jel želiš negirati to?

Stipan

Pazi ovako, Džekonja ima jezičinu, ali umesto što se žestiš, bilo bi dobro da negde nađeš tu njegovu zbirku i pročitaš jebenog "splavara".

Na stranu da će te neprestano držati na tromeđi smeha, čuđenja i tihe jeze,  to je toliko opušteno napisano, sa toliko alegoričnih osvrta na svet uopšteno, da je i sama pomisao da gaji bilo kakav vid nacionalizma sumanuta, a isto važi i za sve njegove priče koje sam imao priliku da pročitam

Ovo apropo toga da si ga optužio za nacionalističke komentare.

Stipan

A kad smo već kod zombi apokalipse

Hvala NF...

DeHickok

Quote from: Stipan on 08-04-2012, 19:06:21
Pazi ovako, Džekonja ima jezičinu, ali umesto što se žestiš, bilo bi dobro da negde nađeš tu njegovu zbirku i pročitaš jebenog "splavara".

Na stranu da će te neprestano držati na tromeđi smeha, čuđenja i tihe jeze,  to je toliko opušteno napisano, sa toliko alegoričnih osvrta na svet uopšteno, da je i sama pomisao da gaji bilo kakav vid nacionalizma sumanuta, a isto važi i za sve njegove priče koje sam imao priliku da pročitam

Ovo apropo toga da si ga optužio za nacionalističke komentare.
Ajde bre bolan :) pustite coveka neka pise. Ovde na forumu imamo nekoliko ljudi koji  su hrabro ostavili svoje rukotvorine u vidu blogova na kojima pisu  i otvorilu su svoje posebne teme. Apsolutno podrzavam svakoga u tome. Naravno razlicite su ambicije. Napr. Ulicni muzicar (o ulicnom muzicaru) i Biograf (o ulicnom Bozzi Vampiru :) ) svoje teme su ostavili (ili preoteli :) kao sto je uradio Biogrf od mene) u odeljku foruma gde se nalazi razonoda zabava i dokolica. Verujem da na osnovu toga mozemo i predpostaviti kakvu reakciju ocekuju od ucesnika foruma. Sa druge strane AZDP je ovo hrabro ostavio na odeljku knjizevnosti pa se i prema njegovom delu moraju primenjivati drugaciji kriterijumi. Zbog toga i mislim da je Dzekova kritika u sustini korektna, ostra ali korektna i da je samo mozda nesrecno konstruisana i da nije nacionalisticka. Obrati vise paznju na druge delove njegovog teksta...e sad, koliko je Dzek u pravu nemam pojma. Nisam citao vise od prva dva poglavlja tvog bloga i meni jednostavno ta tematiku napisana na ovakav "ozbiljan" nacin nije moj cup of tea. Ne volem ni seriju Walking Dead. Mada, moje misljenje i nije toliko relevantno...stavise irelevantno je... mislim, meni se svidja Bozza Vampir... mislim da me to automatski iskljucuje iz neke ozbiljne diskusije na ovu tematiku :) i uopste na temu knjizevnosti :)
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Vidiš, ovaj cijeli komentar koji si ti dio mi je mnogo ''pitkiji'' jer mi se ne spominju bule itd. Generalno, nisam čovjeka optužio za nacionalizam, ali jesam za simplifikaciju sarajevske stvarnosti na bule, džaamije i ćevabdžinice jer ja ne živim tu stvarnost, ja hodam po svijetu, sviram u punk bendu i zajebajem se gdje god idem, a Novi Sad, npr., kao i sve ljude u istom koje znam volim ko rođenu majku :D A "Splavara" ću zaista potražiti i pročitati, sad sam malo u frci, dobio sam bebu prije četiri dana, ima žuticu, pa je rintanje oko nje još veće nego da je samo beba koja jede i kaki :)

Pitali su me neki ljudi zašto nema opisa, zašto nema detalja, zašto ne pišem na ''mentalno izazovniji način''. Ovo sve je jedan uvod, pa sam odgovorio slljeeće (oprostite na copy-pasteu, ali zaista nemam vremena da prekucavam):

Quote...mislim da je veoma rano i pomalo neprikladno da radimo na nagloj gradaciji pisanja protagoniste. Dijete na početku života ne zna govoriti, pa nauči, pa godinama izgradi rečenice, pa kad izgradi rečenice, tek onda izgrađuje i misao. Ista je stvar sa pisanjem. Protagonista nije osoba koja je navikla da riječi baca na papir, niti se zna izražavati kroz taj vid komunikacije. Bi li bilo malo priglupo da onda jedna takva osoba počne pisati o mizantropiji ili Bodlerovom "Cvijeću Zla" i teškoj sudbini čovječanstva? Ne kažem da ovaj lik vremenom neće postati bolji, razvijeniji, značajniji, ali sad zasad je niko i ništa i trudi se da održi naviku pisanja, a kada naviku stekne, tek će onda znati formirati misao na papiru. Vjerujem da ćemo se složiti da je pomalo spor ovaj način razvijanja likova, ali ja nigdje ne žurim. S druge strane, ne bih se složio sa tobom da svi znaju šta je zombi apokalipsa niti da je sama štura jer po meni neprijatelj nije spor, trom i glup, već je onakav kakvim ga prikažeš. Naravno, određene reference ostaju iste, ali moja vizija ostaje moja vizija. Slažem se da se treba igrati na kartu psihe, ali kao što rekoh, igrati na kartu psihe u prvih devetnaest poglavlja je smiješno. Apokalipsa je tek počela. Čovjek je zbunjen. Piše jer nema TV-a, nema Facebooka. Ne piše da bi izliječio demone. :)

(pitanje o dosadnom i ispranom nazivu)... kako da ti ovo najbolje pojasnim, a da ne ispadnem psihopat? :) Ime nisam dao ja, ime je kreacija mog lika i mislim da je generalno utjecaj života prije apokalipse na našeg protagonistu. Radi se o osobi dvadesetih godina koja je odrasla na Facebooku i Youtubeu, osobi koja zna horrore. Osobi koja, primjetit ćeš, riječ zombie koristi veoma uslovno i rijetko, a i kad to koristi, postoji mali mentalni razilazak sa tom riječ. No, u nedostatku boljeg opisa monstruma koji jesu zombiji (samo što njem to izgleda nemoguće jer naša fikcija je njegova sttvarnost), on koristi tu riječ inspirisan filmovima.

Antizombie zapravo predstavlja dnevnik u kojem je zabilježen život i koji je bijeg u spas od krvave svakodnevnice, ali ultimativno, to je naziv koji je osmislio moj junak. Da sam ja kao ja u njegovoj situaciji, SIGURNO ne bih dao ime AntiZombie jer mi je isklišejizirano i ne znači ništa. :D

Na kraju krajeva, reći da ti se AZ:DP sviđa ili ne nakon devetnaest upisa je pomalo suludo, tek ćemo nakon pete ili šeste ''sezone'' moći vidjeti kome je ideja sjajna, a kome ne. Ali hvala na svim ovim opaskama, kritikama, sugestijama, I VIŠE SU NEGO CIJENJENE!!!!

Razlog zbog kojeg sam staviio ovo u podforum ''Književna radionica'' nije prepotentnost mene i prihvatanje ovoga kao nečega nadprosječnog. Ja i dalje kažem da je osnovni uzor za mene roto-roman, ali ovdje sam stavio jer sam mislio da je to opšteprihvaćeno pravilo foruma da se lične kreacije stavljaju ovdje. Samo poštovanje prema domaćinu, to je sve.

Keep 'em comin', boys!  :)

pokojni Steva

Da se razumemo, priča, tekst, deo romana, šta god - je pozamašno zabrazdio u jako loše. Ne bedak, ali respektabilno žalosno i bezidejno. Džekova reakcija je bila kvalitativno jednaka, mogu je opravdati samo maligani u ispijenim vrućim decilitrima te "komentatorske" noći. Bljak na obe strane.
Iako slabo varim zombi sprdačine, "Splavari" su zaista maestralan uradak - ako ih autor ovog topika nije čitao (što je sasvim logično s obzirom na "razdvojenost"), kačim link od pre nekoliko godina dok su još bili u sirovom obliku.

http://www.sftim.com/forum2/forum/index.php?topic=1398.0

edit, utrča mi autor topika

scallop

Svako ko napiše sto strana pre nego što napiše deset, pravi veći promašaj od onoga ko napiše deset strana pre nego što je napisao jednu. :mrgreen:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

mac

A sasvim slučajno na jednu stranu staje siže, a na deset scenosled.

Džek

svojstvo entuzijasta je da ne prepoznaju kritiku jer im jednogodisnji plan koji ukljucuje izdavanje dva do tri romana ne trpi iste. Iako sam na slikovit nacin iskazao sta je generalna omaska rada, moram ponovo da crtam, uprkos psihatrijskom nadzoru pod kojim me entuzijast metnuo. Elem, lik nema okruzenje, nema na osnovu cega da gradi karakter, kao da ga gledam u ogromnoj kartonskoj kutiji kako se koprca u njoj i samo pretpostavlja sta je van zidova. A ono van, bolje da ne komentarisem jer cu opet ispasti nacionalista... Stevo, hvala na linku, ne volim svoje radove sirovo prezentovane, narocito ne na onom sajtu gde me najurise sto sam istinski kritikovao radove, a ne se po pravilniku topio od miline i bravisimo uzdaha ekstaze.

pokojni Steva

Ma ja to čisto da AZDP ne bi pomislio kako si neka literarna veličina  :evil:

Šta fali sirovim "Splavarima"? Mesečno a već poduže isporučujemo na Radionici sve same sirovine, podrazumeva se da se takvo šta ne "štampa" bez sređivanja. Možda se čoveku dovoljno svidi pa ti posle svega pazari celu knjigu  :!:

Što se onih Šerifovih besnih glista tiče, ko mu šmirgla uši, imao je u rukama sasvim finu stvar, narod se zaukao sa pričicama a on razbucao žurku. Vrlo glupo.

Stipan

Mda, i meni se čini da je Šerif razbucao žurku. Barem što se mene tiče...

pokojni Steva

Mislio sam na šerifa sa jednog drugog foruma, al ajd, nek ti bude  :-|

scallop

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 09-04-2012, 09:54:19

Što se onih Šerifovih besnih glista tiče, ko mu šmirgla uši, imao je u rukama sasvim finu stvar, narod se zaukao sa pričicama a on razbucao žurku. Vrlo glupo.

Sad ništa ne talasa, osim kad komarac sleti. Uskoro će i lokvanji.

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

pokojni Steva

Quote from: scallop on 09-04-2012, 10:07:34
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 09-04-2012, 09:54:19

Sad ništa ne talasa, osim kad komarac sleti. Uskoro će i lokvanji.

Ma video sam, sad skoro me uvatilo, de baš da vidim šta se tamo radi. Kad ono, bilo neko dete da troluje...pa najfreškiji post - iz decembra... Ok, šmekno sam samo "literaturu", ali...  :(

Džek

Gresis Stevo, ja jesam literarna velicina, moji napori u cuclanju celog litra taze nektara iz vesele masine su rezultovali metamorfozu rostilja u mini rudnik cumura. Kritike tog uspeha su sarolike. Od odusevljenja, preko smeha do tragicne kuknjave. Ali bi zabavno. Tako i u pisaniji. Kad vec pises zombi cirkus, daj raji sve u paketu. Daj uz jagnjetinu i spricer i salatu, lepo to postavi da krkam ko covek, ne ko zombi koji se zadovoljava obrazinom i to bez hleba. Nije merak. Za fast fud idem u mek, al preferiram fine restorane gde mi je ugodjaj kompletan. Pisanje mora da bude zabavno, slatko, kao krkanje. Malo jagnjetine, pa salate, pa guc spricera, pa maltretiranje konobara i tako sve u krug. Sa ovim radom sam na seoskom vasaru gde mi tutne kobaju u frtalj hleba i kaze 'na!' a zaceni kao prasetinu u Teheranu. Imam utisak da nije uzivao u pisanju, kao da je bilo pod moranje, u grcu.

Proživite stravu ponovo i podržite AZ:DP projekt kupovinom fizičkog izdanja prvog dijela "AntiZombie: Dnevnika Preživjelog"!

Prvih dvadeset dijelova AZ:DP-a sabrano je u A5 (džepnom) formatu, sa sjajnim koricama u boji koje su djelo Muninel Koo i Ensara Džubura.  Ovo izdanje postat će dostupno 20.4.2012. godine, a cijena će biti naknadno objavljena na ovim stranicama (zamislite cijenu jednog časopisa - mjesečnika, dakle, ništa što svačiji džep ne može podnijeti!).

Naručite svoj primjerak na vrijeme na e-mail vivalasharan@gmail.com i ukoliko želite, navedite da li želite da bude sa posvetom!

Plaćanje pouzećem (Bosna i Hercegovina), ostali dijelovi svijeta Paypal. Za sve dodatne informacije pišite na vivalasharan@gmail.com

pokojni Steva

Džek

I King je štampao "To" ali ne "Ovo"

Entuzijast je sve uradio kontra; štampa knjigu pa onda pita za komente i kritike.
Naslovnica mi intrigantna, garant je, kao svaki entuzijast, drpio negde sa interneta, a ako nije, skidam kapu ilustratoru.

Ako ne bude više od 99 din, naručujem. Čisto da napišem podrobnu analizu, osvrt i lični komentar na delo. Entuzijast je zaslužio  xcheers

Plut

Quote from: Džek svih zanata on 11-04-2012, 20:36:41Naslovnica mi intrigantna, garant je, kao svaki entuzijast, drpio negde sa interneta, a ako nije, skidam kapu ilustratoru.

Autor fotografije sam ja, u pitanju je hodnik Vojne (Opće) bolnice u Sarajevu. Dodatnu Photoshop doradu i pripremu za štampu su radili moja djevojka i jedan prijatelj. Nadam se da ti to nije problem i da ćeš u opširnoj recenziji napisati da se voliš prosrat po svakom meridijanu samo da nešto kažeš. Da, to je štampano. Cijena je 5 KM plus troškovi poštarine. Preračunat ću u dinare... i to ti izađe 300 dinara. Žao mi je što sam te razočarao sa cijenom, stavio bih i ja cijenu od 99, ali poenta priče je da mi pare ne rastu na grani. Hvala lijepo.

Narudžbe na vivalasharan@gmail.com

Džek

ma kao da sam video negde sliku,.. Nego, kad vec koristis sajt za samopromociju, jos u pogresnom topiku, bio bi red da siljnes na ZS nekoliko izdanja, pa da pravimo osvrte i prikaze tog monumentalnog, a opet neshvacenog dela u tariguz formatu.

angel011

Bosna i Hercegovina pouzećem, ostali dijelovi svijeta Paypal? Pa što to postuješ ovde kad u Srbiji nema Paypal?  xrofl
We're all mad here.

Džek

Ja to vidim kao čistu provokaciju ovdašnjeg nižerazrednog publikuma željnog jeftine horor boze!

:|

Usul

Ne razumem cemu prepucavanje. Ko ne moze do knjige u papiru ima sve to na internetu.
God created Arrakis to train the faithful.

Quote from: Džek svih zanata on 13-04-2012, 15:18:20
ma kao da sam video negde sliku,.. Nego, kad vec koristis sajt za samopromociju, jos u pogresnom topiku, bio bi red da siljnes na ZS nekoliko izdanja, pa da pravimo osvrte i prikaze tog monumentalnog, a opet neshvacenog dela u tariguz formatu.

Teško je biti krajnje isfrustriran, a? Vjerujem da ne spavaš baš najbolje. Da sam ja tako jadan, a da si ti takav džek, ne bi se ti hvatao mene. Posvećuješ mi pažnju ko da sam hibrid Phillipa K. Dicka i Clivea Barkera. Hvala ti na tome.

Džek

Dakle, hastra te da šiljneš koji primerak, a?  :|

Za spavanje se ne sekiraj, biće pre da ti ne spavaš naj... mislim, uvaliti babine pare u štampu nekog "dela", vođen samoproklamacijom u "pisca", reklamirati na svim sajtovima koji imaju iole malo dodira sa fantastikom svoj uradak ne bi li se utopio koji primerak, a sve to pod okriljem prezentovanja književne javnosti radi mišljenja i kritika...

Ajde, priznaj lepo da si ovde samo da bi utopio koji primerak, šatro tražiš mišljenja... a kada ga dobiješ, ponavljaš se sa uvredama kao papagaj i to samo prema onome koji te provalio iz prve.

A koliko si glup, nisi se ni raspitao da li ovde fercera pejpal, nisi se raspitao ni za Limundo, nisi bre ništa!

:D

Josephine

@Az

Pa sad, ovaj 20. unos ti je najcrnje prepričavanje radnje.

Quote from: Džek svih zanata on 14-04-2012, 22:50:06
Dakle, hastra te da šiljneš koji primerak, a?  :|

Za spavanje se ne sekiraj, biće pre da ti ne spavaš naj... mislim, uvaliti babine pare u štampu nekog "dela", vođen samoproklamacijom u "pisca", reklamirati na svim sajtovima koji imaju iole malo dodira sa fantastikom svoj uradak ne bi li se utopio koji primerak, a sve to pod okriljem prezentovanja književne javnosti radi mišljenja i kritika...

Ajde, priznaj lepo da si ovde samo da bi utopio koji primerak, šatro tražiš mišljenja... a kada ga dobiješ, ponavljaš se sa uvredama kao papagaj i to samo prema onome koji te provalio iz prve.

A koliko si glup, nisi se ni raspitao da li ovde fercera pejpal, nisi se raspitao ni za Limundo, nisi bre ništa!

:D

Haveru, skini mi se sa grbače, da ne kažem nešto drugo. Samoproklamovanje u pisca mi nije potrebno jer pisac nisam. Što se tiče Srbije i Paypala, zaista nisam znao da ne može jer u BiH možeš i kupovati i prodavati sa istim. Oprosti mi, o ti uzvišeni poznavatelju ekonomsko-bankarske situacije i e-commercea na području zemalja Balkana.  xfuck5

Džek

QuoteJutros, dok se sunce jedva pomaljalo na nebu i još jadnije ulazilo u sobu gdje smo on i ja ležali, sprava koja je puštala čudne zvukove i koja me konstantno držala u nekom stanju između sna i jave počela je pištati ekstremnije nego inače.

Ajde da se manem trtljanja sa trtljivcem i bacim se na osvrt and analizu.

Dakle, sunce uvek jadno ulazi, ali datog momenta ulazi još jadnije. Divota.

Dalje, sprava uvek pišti ekstremno, ali valjda pod uticajem jadnijeg ulaska sunca, pišti još ekstremnije?   xrofl

To je samo prva rečenica prvog pasusa 20. poglavlja... nastavak sledi!

Džek

QuoteOkrenuo sam se u bolovima i vidio Abeta kako se napreže da udahne vazduh. Čuo sam ga kako dahće ispod naslaga zavoja.

Nisam znao da su bolovi fluid pa da se možeš okretati u njima, al' dobro, to je opšteprihvaćen iako pogrešan izraz.
Ali ovo ostaje misterija.

Prvo, jadnik se napreže ne bi li gucnuo malo vazduha, a istovremeno dahće ispod naslaga zavoja?
Šta radi ispod naslaga, kada se napreže i istovremeno dahće?   :mrgreen:

Ovo narode postaje sve interesantnije i interesantnije. Još malo, pa ćemo doterati cenu na 20 din...

Nova sezona je započela sinoć u 20.00. Dvadeset i prvi upis u dnevnik se može  pronaći na sljedećoj adresi:

http://www.dnevnikprezivjelog.com/2012/06/21.html

Upozoravam sve koji ranije nisu čitali AntiZombie: Dnevnik Preživjelog da krenu ispočetka sa čitanjem na http://www.dnevnikprezivjelog.com

U prodaji imam još par komada printanog izdanja prvog dijela AZ:DP-a. Cijena 6 KM, lično u Sarajevu, pouzeće u BiH, Paypal u ostalim zemljama + cijena poštarine. Narudžbe na vivalasharan@gmail.com

pokojni Steva

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

pokojni Steva