• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Dobro veče

Started by Dr Ampadokije Jovo Kurtović, 25-05-2012, 22:10:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Josephine

Jovićevo je moja najsterilnija priča, pisana sa najmanje emocija.

A ni ti nisi prvi put pogrešno procenio nekoga, nešto. Tebi je mehanizam da odbiješ, pa da se pokaješ. Ili da prihvatiš, pa da odbiješ. Toliko o tvom poznavanju duša.

pokojni Steva

Quote from: D. on 01-06-2012, 12:04:57
Jovićevo je moja najsterilnija priča, pisana sa najmanje emocija.

A ni ti nisi prvi put pogrešno procenio nekoga, nešto. Tebi je mehanizam da odbiješ, pa da se pokaješ.

Iskreno, sve sam ubeđeniji da si ti jedan, blago rečeno, vrištući psihijatrijski slučaj. Sa minimalno spisateljskog talenta.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

Ovde jedino vrištiš ti.  :) A spisateljski talenat nema veze sa psihijatrijom. To govoriš samo da bi povredio i uvredio. I tako sebi još više urušavaš kredibilitet i relevantnost za procenu bilo koga ili bilo čega.

pokojni Steva

Sve si u pravu  :lol:  Evo, odigao sam ti kamen, vrati se kući.

Josephine

Možda i povratiš dušu kada prestaneš da mrziš.

A kako ti reaguješ na priče za koje misliš da nemaju dušu, tako i sam i ja reagovala u ovom krugu na priču za koju mislim isto. Nemaš samo ti pravo na to.

Savajat Erp

Vojvodinian fight!!!  :lol:

Бај д веј, добра је и ова...забаван хлапец овај Куртовић. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

pokojni Steva

Quote from: D. on 01-06-2012, 12:18:38
Možda i povratiš dušu kada prestaneš da mrziš.

A kako ti reaguješ na priče za koje misliš da nemaju dušu, tako i sam i ja reagovala u ovom krugu na priču za koju mislim isto. Nemaš samo ti pravo na to.

Nemaš ti blagog pojma šta znači mrzeti, pogotovo voleti. Površna si i lajava, a bez pokrića.
I zajebi više Dacko priču, izgmizala si da pljuješ samo jer ste odavno u svađi. I to, kako prikladno, kad su drugi skoro pa stavili neonski znak na Čumu, da čak i ti shvatiš čija je priča. To je trulo, D. Nemaš kod mene više zere gratisa.

Karl Rosman

Bollocks! Po cemu se ovo razlikuje od Kursadzija? (mislim na pisanije, ne na ono dvoje)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

pokojni Steva

Quote from: Savajat Erp on 01-06-2012, 12:30:53
Vojvodinian fight!!!  :lol:

Oh ah, nadaj se. U dopičnom sistemu vrednosti, Vojvodina je red veličine gay pokreta. Pojma ona nema ni di se ispilila, ni di sad kljuca, ni u čijoj će avliji sutra srati.

pokojni Steva

Quote from: Karl Rosman on 01-06-2012, 12:35:42
Bollocks! Po cemu se ovo razlikuje od Kursadzija? (mislim na pisanije, ne na ono dvoje)

Razgrni "kursadžije" (ja ih nisam video, ali naslućujem našta misliš), učitaj se u priču.

Savajat Erp

Превише си ти жустар за једног Војвођанера...или ја то живим у облацима предрасуда?  :mrgreen:

pokojni Steva

Arad nije daleko od Vojvodine  :lol:

Savajat Erp

Арад?! О, пресветла, о, крвожедна, о, Кали... :shock:

Josephine

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-06-2012, 12:34:33
Nemaš kod mene više zere gratisa.

I za to me zabole.  :) Ali tebe, očito, ne. Čim me spominješ i dočekuješ u temi.

Ispostaviće se da sam opet u pravu, ali onda ti nećeš imati kod mene više "zere gratisa".

Karl Rosman

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-06-2012, 12:40:12
Quote from: Karl Rosman on 01-06-2012, 12:35:42

Razgrni "kursadžije" (ja ih nisam video, ali naslućujem našta misliš), učitaj se u priču.

Dobro "to"...  :oops:

Rime me bodu u vime, otkud znam.

Ili mozda je u pitanju to sto je njegova fantazija previse bliska mojoj stvarnosti?

Mozda se covek opusti, i prestane da titra jajca publikumu?

Potrebno je jos dobrih veceri da bih stvorio kakvu takvu sliku. Za sad mrsavo...
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

ALEKSIJE D.

Ma, pusti priču.
Gde ima da se kupe kokice i semenke kad smo već u prvom redu na meču kečera?

pokojni Steva

Quote from: D. on 01-06-2012, 12:55:15
Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-06-2012, 12:34:33
Nemaš kod mene više zere gratisa.

I za to me zabole.  :) Ali tebe, očito, ne. Čim me spominješ i dočekuješ u temi.

Ispostaviće se da sam opet u pravu, ali onda ti nećeš imati kod mene više "zere gratisa".

Pominjala si da ja tražim "dušu" u pričama, onomad i u posprdnom kontekstu, sad ću dušu da ti spočitavam, jer je nemaš, di god stignem. I mene zabole za tebe, valjda je to jasno, ali ti neću dati mira, jer si pogubna za okruženje.
Ajd sad, da ne zagađujemo čoveku topik...

Josephine

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-06-2012, 13:12:02
...

Isti smo ti i ja. I opet će da se ispostavi da sam u pravu.

Doduše, kada visim tebe, ja bih pod hitno da se menjam.

Barbarin

Nisu ovo kečeri.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Джон Рейнольдс

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 01-06-2012, 12:09:09
Iskreno, sve sam ubeđeniji da si ti jedan, blago rečeno, vrištući psihijatrijski slučaj. Sa minimalno spisateljskog talenta.

:lol:

Стево, јеси л' чуо, изабрали Амери црњу за прецедника!  8)

Заправо, ако ћемо реално и без зајебанције, тај минимални списатељски таленат јесте неки таленат, али је толико затрпан комплексима и фрустрацијама, да тешко долази до изражаја. А и све мање ће, како време пролази.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

A ako nešto ne mogu da oprostim, to je privlačenje lešinara.

Josephine

Eh, da, sa druge strane, sebi sam uskočila u usta kada si Sonju nazvao matorom prakljačom na radionici. Malo zbog nedostatka vremena, malo zbog toga što nemam izgrađen odnos sa Sonjom (uz povremena trvenja), malo zato što sam bila u prijateljskim odnosima sa tobom. Očito sam pogrešila što nisam reagovala.

Ubuduće - svoje pogrešne procene ljudi i uvrede sipaj na drugom mestu. Radionica ti nije mesto za to.

angel011

Quote from: D. on 01-06-2012, 16:41:58
Ubuduće - svoje pogrešne procene ljudi i uvrede sipaj na drugom mestu. Radionica ti nije mesto za to.

Ovaj forum nije tvoje vlasništvo pa da imaš pravo da određuješ ko će gde šta da postuje.

Možeš kulturno da zamoliš, i nimalo me ne bi iznenadilo da Steva takvu molbu uvaži, ali na svako može s punim pravom da ti odgovori  xfrog .
We're all mad here.

Stipan

Josephine

Quote from: angel011 on 01-06-2012, 18:18:36
Quote from: D. on 01-06-2012, 16:41:58

Ovaj forum nije tvoje vlasništvo pa da imaš pravo da određuješ ko će gde šta da postuje.

Možeš kulturno da zamoliš, i nimalo me ne bi iznenadilo da Steva takvu molbu uvaži, ali na svako može s punim pravom da ti odgovori  xfrog .

A ti otvori svoju privatnu agenciju za drvenu advokaturu. :) Ovaj forum nije ni to. Pogotovo kada niko od učesnika ne priča sa tobom. :)

angel011

Quote from: D. on 01-06-2012, 18:52:16
A ti otvori svoju privatnu agenciju za drvenu advokaturu. :) 

Ionako me upravo na ovom forumu nazivaju drvenim advokatom.  :lol:

Quote from: D. on 01-06-2012, 18:52:16
Ovaj forum nije ni to. Pogotovo kada niko od učesnika ne priča sa tobom. :)

Koncept javnog foruma (ono što nije tvoja prćija): može da postuje ko hoće, gde hoće.
We're all mad here.

Josephine

Anđela, ne želim da ulazim u ovo. Kada god izbije neka frka, eto tebe da podbadaš. Neka ti je na čast. :)

Kultura ponašanja (ono što nije tvoja prćija) podrazumeva... pa, kulturu ponašanja.  :) Makar i da ne pišeš maliciozno kao što često pišeš.