• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 20 - avgust 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 04-07-2012, 22:34:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

Stipane, možeš da mi ga pljagaš  8-)

Savajat Erp

Мани то, него, реци ти мени где то Д. и ти дебитујете? О чему је реч? Нека представа, дует, шта ли?  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Šta to znači pljagaš, Bato? I zašto se sada duriš?

M.M

Quote from: lilit_depp on 19-07-2012, 17:02:17
ima jedna balaševićeva koja bi pokrila sve aspekte ovog topika.

Namćor?  :)
Nijedan poraz nije konačan.

Josephine

Boban

Definicija budale mnogo zavisi od referentnog nivoa, tako da se lako pokaže da je svako za nekoga budala... zato ne treba menjati ljudima referentni nivo, nego se skoncentrisati na onaj deo čovečanstva s kojim imaš zajednički jezik... ako takav deo postoji, naravno.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

RedSonja

pojedinci nađite živote
nije rekao gandi ali zamislite kako jeste

Josephine

A kaže osoba koja svako malo kači svoje fotke na forum i učestvuje u svakoj mogućoj temi.

Opet, nije Gandi, ali je jasno ko je.

Albedo 0

Quote from: D. on 20-07-2012, 21:21:37
A kaže osoba koja svako malo kači svoje fotke na forum

gdje, gdje!?!?!   8)

saturnica

A kaže osoba koja svako malo kači svoje fotke na forum i učestvuje u svakoj mogućoj temi.

...znam, Andrić je...:)

RedSonja

ti pokušaj dva života da nađeš da nadomestiš izgubljeno, baš si zaglibila jebiga

Josephine

Ali ne koliko ti, očito. Nisam ja ta koja zaludno obilazi forume i govori ljudima da nađu živote. Ne bih se, za razliku od tebe, mešala u to kako drugi vode svoje živote.

RedSonja

šta ne koliko ti , očito?
10 godina sam u prednosti u odnosu na tebe,a imam i zakmo i sise, snaći ću se ja
nego, za tebe mi žal...

Josephine

Da imaš mozak shvatila bi da se moja prva rečenica nadovezuje na tvoju poslednju (nisam zaglibila koliko ti). A sise samo izvoli, kada ispušiš tih deset godina, moje će još uvek izgledati bolje od tvojih. Sila gravitacije, šta ćeš.

RedSonja

pa tako nešto može da izjavi samo usedelica u najavi, milice
al da si živa i zdrava

Josephine

pa tako nešto može da izjavi samo osvedočena sponzoruša sa lažnim mozgom i lažnim sisama.

al da si i ti meni živa i zdrava

RedSonja

postoji i lažni mozak... da, preko toga ću da pređem, ali sesi su moje wink

Josephine

nisu tvoje, čim se njima toliko ponosiš, a koristiš izraze kao što je "usedelica". i ti, i tvoje sise i tvoj mozak vlasništvo su nekog muškarca. nemaš ti, dušo, ništa od toga.

ostavi te dečko, pa nemaš više ni identitet

RedSonja

Josephine

jel to kaže tvoj o muškarcu zavisni identitet? ili kažu tvoje sise?

Nightflier

Nekim muškarcima je bitno i dupe. Just sayin'...
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Tex Murphy

Предлажем да се отвори ново такмичење под називом Сисаоница.
Женски чланови форума поставе слике својих груди (без лица), након чега слиједи период од неколико дана за гласање. Након тога слиједе коментари које су најбоље и сл., наравно пожељно је да буду са детаљном аргументацијом. У овој фази препоручује се избијање најмање једне свађе и почетак нагађања коме припада који пар. Након тога се објаве резултати гласања, свађе се интензивирају и долази до псовки, свакаквог вријеђања и пријетњи о напуштању Сисаонице, а и форума. Успут сви дижу дреку на Бобана да коначно објави имена власница груди. И коначно, кад расправа замре и сви се растрче по Политици и сличним подфорумима, добијамо имена. У сљедећем кругу учеснице које нису биле добро пласиране покушавају да поправе пласман постављањем бољих (читај: експлицитнијих) фотографија.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

RedSonja

e,e,e,e!  :mrgreen:
Quoteвађе се интензивирају и долази до псовки, свакаквог вријеђања и пријетњи о напуштању Сисаонице,

egzemplar:
izglasana primer, biki
ostale učesnice i pratilje:
1. riba s otromboljenim sisama i porodicom s plakata '50s: ove grudi toliko jeftino izgledaju, iz moje osmatračnice one su toooliko loše da ih čak neću ni komentarisati.
2. riba što nema sise, neće niko da plati kolagensilikon i rasprdači na sva zvona kako joj sise nisu erogena zona: moje sise imaju dušu, ove izglasane su plastične i za sirovine; moje sise će trajati večno jer su samo moje , a ti si biki kurva
3. besna riba što ima solidne sise ali je osvojila sedmo mesto: kurva nego šta! začepiću ti arterije, ma poješću ti arterije samo da te dovatim na štajgi!
4. optimistična riba makijavelist: eh, pa okej, šta sad, hihi. p.s. ( za sledeći krug sam spremila korset od najlon kese , šššš )
5.  flegma riba: kako god... mom čkodetu su moje najbolje
6. feministkinja: uopšte nije bitno kakve su tvom dečku, već da li ih ti voliš. predlažem da izvršimo genocid nad glasačima i otvorimo glasanje samo za žene
7. pametnica: preskordicija mi govori da muškarci su oduvek imali intenzivne indikativne tendencije koje su eskalirale u u u u u u u ovom zvečarskom trenutku...
8. riba sunašce: moje najsikrenije čestitke svim učesnicama naročito bikiju, bikiju čestitke iz srca i duše i šaljem joj tople pozdrave koji doleću na oblacima poljubaca, prelepe grudi imaš biki : )
9. romkinja: pa vi imate so ci jal ni ra da pa vi pomognu! uznela sam bruzvanter od svenkrvu, sisurdače nisu se prikazale u najlepšem svetlu gospodo, majkemi.
10.hermafrodit: go girl!

Stipan

Ma nisam li već pomenuo da Harvi ima fenomenalne ideje! Ja sam ZA!

Biki

Quote from: RedSonja on 21-07-2012, 04:30:15
Quoteвађе се интензивирају и долази до псовки, свакаквог вријеђања и пријетњи о напуштању Сисаонице,

egzemplar:
izglasana primer, biki
1. riba s otromboljenim sisama i porodicom s plakata '50s: ove grudi toliko jeftino izgledaju, iz moje osmatračnice one su toooliko loše da ih čak neću ni komentarisati.
2. riba što nema sise, neće niko da plati kolagensilikon i rasprdači na sva zvona kako joj sise nisu erogena zona: moje sise imaju dušu, ove izglasane su plastične i za sirovine; moje sise će trajati večno jer su samo moje , a ti si biki kurva
3. besna riba što ima solidne sise ali je osvojila sedmo mesto: kurva nego šta! začepiću ti arterije, ma poješću ti arterije samo da te dovatim na štajgi!
4. optimistična riba makijavelist: eh, pa okej, šta sad, hihi. p.s. ( za sledeći krug sam spremila korset od najlon kese , šššš )
6. feministkinja: uopšte nije bitno kakve su tvom dečku, već da li ih ti voliš. predlažem da izvršimo genocid nad glasačima i otvorimo glasanje samo za žene
7. pametnica: preskordicija mi govori da muškarci su oduvek imali intenzivne indikativne tendencije koje su eskalirale u u u u u u u ovom zvečarskom trenutku...
8. riba sunašce: moje najsikrenije čestitke svim učesnicama naročito bikiju, bikiju čestitke iz srca i duše i šaljem joj tople pozdrave koji doleću na oblacima poljubaca, prelepe grudi imaš biki : )
9. romkinja: pa vi imate so ci jal ni ra da pa vi pomognu! uznela sam bruzvanter od svenkrvu, sisurdače nisu se prikazale u najlepšem svetlu gospodo, majkemi.

Sonja, Sonja, kozo jedna

saturnica

Harvesteru, prijedlog koji si dao, osim sto je odusevio muski dio populacije, a djelomicno i zenski, ima neke mane. Dovest ce do eskalacije sukoba takvih razmijera cak i vise nego kad se koljemo zbog prica. Pa zbog sisa su nekada i ratovi vodeni. No, svejedno, imam pitanje i prijedlog, ako smijem.
Znaci li to da ce Boban prvi znat koja sisa kojem licu pripada? Znaci njemu ide i fotka cijelog tijela s pripadajucim cicama? Moj Boze, kako sam ja sramezljiva..... :oops:
A sad prijedlog, nakon sto iscrpimo tu mogucnost zabave, predlazem da na red dodu muskarci. Valjda i vi svojega konja za trku imadete. Nadam se da ce me zenski dio u ovome podrzati.

Mme Chauchat

Gde su Boban i Zakk kad treba da se deponuje pola topika?

Stipan

Mme Chauchat

Ne, reagujem na piljaričko prozivanje oko toga ko ima bolje sise, ko je sponzoruša, ko usedelica a ko koza. Tebi se to sviđa? Izvoli, uživaj.

Stipan

Ne sviđa mi se, ali u zadnje vreme se toliko prljavštine ovde nakupilo da sam već oguglao.

Da ne ispadne da zanovetam, priznajem da ni ja nisam baš nevinašce u zakuvavanju celokupnog ludila.

Anomander Rejk

Kada se setim prošlogodišnje recimo aprilske, julske, novembarske, decembarske radionice, i uporedim sa ovim sada, može se videti koliko se ovo urušilo  :(... pri tom ne mislim samo na pad kvaliteta priča, već na ponašanje učesnika. Niko nije protiv dobre zeze u radioničarskim pauzama, ali ovo što čitam ovde u zadnje vreme nije humor, ustvari jeste ,, humor '' na nivou kursadžija, zvezda Granda i Saše Popovića.
Ego je veći od Dinare ; nema šanse da se  popusti u bilo čemu, ponavlja se po milijardu puta i govori isto, valjda u ubeđenju da ako je neko dovoljno glasan i spreman do besvesti ponavljati isto, onda je on ,, pobedio'' i njegova/njena je zadnja.
Tajno pišem zbirke po kućama...

M.M

Quote from: Nightflier on 21-07-2012, 02:24:02

Tako je. Ima nas nekoliko što smo ravnodušni prema sisama.
Nijedan poraz nije konačan.

Stipan

Nije bitno ko šta voli i ko čime raspolaže, važno je da navedeni atributi ostanu u granicama dobrog ukusa.

Ako tako nešto još uvek postoji...

Džek

Dinara je malo dete, Igman mauntin rulz sve u 16. Nisu ga partizani bezvz odabrali za bosonogo tabananje at najt.
Elem, celom cirkusu sa sisama je mesto u Roko Sigfredi houm prodaksnu. Tamo one sa jedrim sifonima i zakmo za odrzavanje istih imaju garantovan prolaz za kasting.
Indikativno je sto se sise turaju u temu mutacije..
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Tex Murphy

Quote from: Nightflier on 21-07-2012, 02:24:02

Апсолутно! То ми даје сљедећу апсолутно ФЕНОМЕНАЛНО НЕПРЕВАЗИЂЕНУ идеју! Пазите сад: Отворићемо такмичење под називом Дупеоница (bet you didn't see this one coming!). Учеснице шаљу фотографије својих стражњица итд. итд. итд.
Genetski četnik

Tex Murphy

egzemplar:
izglasana primer, biki
То је феноменално! Чопоративни кетфајт! Ми лајкс ит! (а вјероватно и остатак мушке популације форума)  :!:
Genetski četnik

Джон Рейнольдс

Ово сви знамо ко је.  xrofl
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Tex Murphy

Quote from: saturnica on 21-07-2012, 08:37:52
Harvesteru, prijedlog koji si dao, osim sto je odusevio muski dio populacije, a djelomicno i zenski, ima neke mane. Dovest ce do eskalacije sukoba takvih razmijera cak i vise nego kad se koljemo zbog prica. Pa zbog sisa su nekada i ratovi vodeni. No, svejedno, imam pitanje i prijedlog, ako smijem.
Znaci li to da ce Boban prvi znat koja sisa kojem licu pripada? Znaci njemu ide i fotka cijelog tijela s pripadajucim cicama? Moj Boze, kako sam ja sramezljiva..... :oops:
A sad prijedlog, nakon sto iscrpimo tu mogucnost zabave, predlazem da na red dodu muskarci. Valjda i vi svojega konja za trku imadete. Nadam se da ce me zenski dio u ovome podrzati.

Наше груди су апсолутно равне и незанимљиве. У сваком случају, неколико храбријих форумаша је већ постављало своје топлес фотографије на топику "Окачите своју најбољу фотографију".
Одговор на питање гласи: Да, Бобан ће први да зна (или неко други, ако он одбије да учествује у овој бесрамном мушкошовинистичком иживљавању у коме се жене своде на обичан објект пожуде). Нема потребе за слањем слике комплетног тијела, довољан је форумски никнејм.
Genetski četnik

Stipan

Quote from: Harvester on 21-07-2012, 10:53:36
То је феноменално! Чопоративни кетфајт! Ми лајкс ит! (а вјероватно и остатак мушке популације форума)

Of kors. Dok se mlate međusobno nemaju vremena da frkću na superiorni pol.

Josephine

Pa, Jevtropijevićka je i poznata diljem Sagite kao osoba koja selektivno reaguje na prljavštine i nema principe, niti je dosledna.

Stipan

Ja tako nešto nisam rekao.

A sad prepuštam arenu damama.

Albedo 0

Quote from: D. on 21-07-2012, 11:05:47
Pa, Jevtropijevićka je i poznata diljem Sagite kao osoba koja selektivno reaguje na prljavštine i nema principe, niti je dosledna.

ovo ''poznata diljem Sagite'' pretpostavljam da znači da ćeš se ti potruditi da 1000 puta ponoviš laž kako bi postala istina

Josephine

Hoćeš reći da se jevtropijevićka javlja kada, na primer, ti ili Džon prosipate gadosti i ružnoće?

Josephine

Quote from: Джон Рейнольдс on 21-07-2012, 10:55:48

Ово сви знамо ко је.  xrofl

Evo citata za jevtropijevićku da reaguje. Na primer.

Джон Рейнольдс

Препознала си неког у том цитату? Како?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Hajde, Džone, umeš ti i inteligentnije. Pazi kada se i ja ježim na tvoje ispade o mom izgledu. Ne zbog mene, nego mi je žao na koji se nivo spuštaš. Ipak sve to ostaje zapisano ovde. A ja znam tvoje ime, na primer.

Albedo 0

Quote from: D. on 21-07-2012, 11:21:01
Hoćeš reći da se jevtropijevićka javlja kada, na primer, ti ili Džon prosipate gadosti i ružnoće?

ja kad prosipam javlja se, ali npr ovo gore em nisu bile gadosti em nije bilo prosipanje već odbijanje od.