• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 21 - septembar 2012 - DVOSTRUKO GLASANJE

Started by Boban, 06-09-2012, 06:23:19

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Glasam za sledeće četiri priče:

Izgubljeni konopci — saturnica
82LJ — D.
Kako je umro Protago Nista — Dr Kurtovic
Noć kada sam se vratio — Stipan
Kuća bola — Anomander Rejk
Ćelava igračica — Plut
Uvek poslušaj sebe — D.S.B.
Riznica — Skalar
Četvrto plivanje — Steva
Pusto ostrvo — Boban
Ispovest u jednoj funkciji — Sinlen
Izvršenje pravde — Džek svih zanata
Mamutska priča — Lord Kufer

Josephine

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Nemam vremena da sabiram, ali evo prntscrn.  :(

Josephine

scallop

Izvini, ali toga kod mene nema, jer nisam glasao. Sad znam i za koga si ti glasala. :lol:
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Pa da. Ovog puta nisam pravila razliku između tajnog i javnog glasanja. :)

scallop

Da sad mogu da glasam imao bih samo jedan različiti glas.

scallop

Josephine

Plut

Quote from: scallop on 14-09-2012, 16:24:54
Izvini, ali toga kod mene nema, jer nisam glasao. Sad znam i za koga si ti glasala. :lol:

Kod mene ima, ali je sve drugačije. I zbirovi. I naslovi priča...

Boban

Internet budućnosti; svako će na svom sistemu da vidi verziju koja njemu najviše odgovara...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Džek

Men' nikad ne bude jasno, to. Nekad se sabira javno i tajno, nekad ne. Da se u prošlom krugu sabiralo, moja priča bi bila prva umesto druga. Anomalija na mut-u bi bila novi brend, a Džim bi postao mučenik.
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

scallop

Džek

Oće da mi izvrše dese-se-ti-nja-nja, ali evo im pišak, pardon, šipak.
Volim sebe upravo ovakav kakav sam, duša not for sale :)

Savajat Erp

Откуд ти идеја да је твоја прича у прошлом кругу била друга?  :evil:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

scallop

Plut

Jeste! Neko i njemu da tresne istinu u lice.

Boban

Pa ne mogu da se sabiraju babe i žabe... osim možda u SF-u.
Ali ko zna kakve mutante treba očekivati.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

scallop

Kod nas sve može. Kad sabereš javno i tajno glasanje dobiješ poludiskretni rezultat.

Džek

QuoteОткуд ти идеја да је твоја прича у прошлом кругу била друга?

:D Što bi rekao Sudija Dred:  -I know you will say that!  :D

QuoteJeste! Neko i njemu da tresne istinu u lice.

Što bi rekao Fox "X Files" Molder: - the truth is out there!

Jes' lako je Džeku treskat' istine, al' komentare na pokušaj, malo teže :)

Savajat Erp

Али...што би рекао Deep Throat Молдеру - Thrust No One!  :mrgreen:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Dobro to, nego šta ćemo sa temom za oktobar? Ovo postaje monotono.

Tek da nam Savajat potvrdi to svoje visokopoštovano drugo mesto...

Džek

Postoji samo prvo mesto, Stipane, ili što bi rekao besmrtni gorštak Mek Klaud iz klana Mek Klaud: - They can be only one!

saturnica

Quote from: Stipan on 14-09-2012, 19:20:39
Dobro to, nego šta ćemo sa temom za oktobar? Ovo postaje monotono.

Tek da nam Savajat potvrdi to svoje visokopoštovano drugo mesto...
...pa zar nije Savajat zauzeo 1. mjesto?...
Kod mene pise, Savajat prvi, Sinlen drugi...:)

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 14-09-2012, 20:01:22
Postoji samo prvo mesto, Stipane, ili što bi rekao besmrtni gorštak Mek Klaud iz klana Mek Klaud: - They can be only one!

Šta je? Danas citiramo filmske mudrolije? Ova zadnja ti je bila prilično bedasta...

Džek

Čudni su putevi Olimpa, Saturnice... a još čudniji radionice; no, i vi ćete da se priviknete.

Što bi rekao Slavko u Doli Bel: - Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem!

Džek

Quote from: Stipan on 14-09-2012, 20:12:22
Quote from: Džek svih zanata on 14-09-2012, 20:01:22

Šta je? Danas citiramo filmske mudrolije? Ova zadnja ti je bila prilično bedasta...

Razumem Stipane da ovaj citat pogađa one koji ne videše lepote prvog mesta, al' te uveravam da ćeš i ti jednom.

Kao što reče intro u Star Wars-u: In a galaxy far, far away...

saturnica

Ima vec neko vrijeme kako razmisljam o necemu, smijem pitati?

Džek

Stipan

saturnica

Moje pitanje glasi, kako to da na Radionici ima tako malo zena? Sve samo muski copor, i nije da vam nesto fali, svi ste vise manje dobri, ali sto ste ucinili s zenama? Jel u pitanju neki horror ili SF?

scallop

"Pametni" citati na engleskom po ovom forumu mi idu na bubrege, a Džekovi netačni citati na bele bubrege. Džek, ako već moraš na engleskom, bar nek' budu tačno napisani!

Saturnice, nema malo žena, samo nam po pravilu očitaju lekciju iz dobrog pisanja, pa se ušuškaju u slavi.

Stipan

Žene? Toga ovde nema. Tu su svi ravnopravni!

Pa ko izdrži..

Slabašni otpadaju...

Džek

Saturnice, Borg kraljica se upinje da asimilira sve, al' žene su joj lakša meta. Misli da je otpor uzaludan, ali nije.
Biki se časno povukla, NDZodiac takođe; što ne znači da će se vratiti, jače nego ikada.
:)

Stipan

Tri odgovora, tri sveta. Ti sad biraj koji ti se najviše dopada,,,

Skalar

Quote from: saturnica on 14-09-2012, 20:22:21
Moje pitanje glasi, kako to da na Radionici ima tako malo zena? Sve samo muski copor, i nije da vam nesto fali, svi ste vise manje dobri, ali sto ste ucinili s zenama? Jel u pitanju neki horror ili SF?

Откуд знаш да нема жена? То што неки имају мушке никове и што пишу као мушкарци, не значи да нису жене  xrofl .
Вероватно не знаш ко су 1/2 особа иза никова, тако да ту може бити свашта.
Примера ради, али у супротном смеру, видиш да Д. најчешће има веће "бубреге" од неких мушкараца овде (због тога је подржавам и уједам кад год могу  :!: ). Док неки мушкарци овде увређено кењкају (као Ашхен Атаљанц и Лидија Пилипенко ако их не западне бели лабуд у подели улога "Лабуђег језера"), поготово ако им се олеши прича, баш ко да су жене, или сеоске нове младе, ако за дифолт узмемо предрасуду овог мушког шовинистичког света да су жене слабији пол.
Пиво и ћевапи спајају људе.

saturnica

Skalare, sasvim je moguce da neka zena glumi svo vrijeme muskarca i da se izarazava kao muskarac, ali, ja u to bas ne vjerujem. Pitala sam za ucesnice u Radionici, jednostavno nisam primjetila da osim dvije, tri sudjeluju na njoj. Ovo je zapravo za mene prvi slucaj da na jednom virtaulnom mjestu prevladavaju muskarci u odnosu na zene. Nemam nista protiv, samo pitam...:)

Josephine

Džek

Skalar

Колико сам пратио, има ту квалитетног писања од стране жена, али некако нису присутне у сваком кругу. Ко зна зашто је тако. Можда једноставно немају времена? Можда не виде радионицу као изазов и игру? Осећам да ће са доласком хладних дана и број жена на радионици повећати - мање кућно-породичних обавеза и више времена за писање.

Мада, има ту неких никова који су ми сумњиви... :!:
Пиво и ћевапи спајају људе.

scallop

NDZodiak, Jevtropijevićka, Dacko, Mo (?)... Mislim da ih je bilo više od trećine prošle godine. Videćeš s jeseni kad cvetaju kesteni. Sad je vreme početka škole, obdanište, vraćanje muževa u kolotečinu posle raspusnog leta u gaćama...