• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 23 - novembar 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 20-10-2012, 01:29:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

saturnica

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

D.S.B.

Quote from: Hrundi V. Bakshi on 21-10-2012, 14:57:52
Gotova priča.

Ipak nisam najbrži, ja svoju nisam završio zbog sveobuhvatne analize  :mrgreen: oktobarskih priča koju sam vršio od jutros do malo pre.

Stipan

A šta je sad bilo bilo Saturnice?
Ajd' bolje i ti piši komentare k'o DSB umesto što me grdiš po svim radioničkim topicima.

scallop

Ah, to je ono kad si delfinski iskakao iz vode! :(  Sa glagolima straga kao peršun.  :-x
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

bitanga

Da li svaki segment pripovedanja mora da se odvija u vodi? Da li recimo uvod moze biti van vode ili tako nesto?

D.S.B.

Quote from: Boban on 20-10-2012, 01:29:24
Dakle, imate samo jednu obavezu u ovoj priči celokupna radnja se odvija ispod površine vode.
Sve ostalo (u doslovnom smislu te reči) je slobodno.

Evo pročitaj još jednom pa odluči sam. Kada pročitamo priču, ocenićemo da li je tvoja odluka bila ispravna  :)

Biki

Quote from: bitanga on 22-10-2012, 17:08:27
Da li svaki segment pripovedanja mora da se odvija u vodi? Da li recimo uvod moze biti van vode ili tako nesto?

xrofl

Joj koja slatka bitanga

bitanga

Biki

A "na muci se poznaju junaci" ? To nista .  :lol:

bitanga

" nitko jos casu meda ne popi, sto je casom zuci ne zagrci...."  8-)

Biki

Setila sam se jednog od najdrazih mi filmova.

The Big Blue Trailer HD

a muzika je da zatvoris oci i da se izgubis u beskraju   :)

IMENSIDÃO AZUL / THE BIG BLUE / LE GRAND BLEU ( PRELUDE MOVIE - FREE EDITION)

Savajat Erp

Ако неће мајмун банани, онда ће банана мајмуну...проклети Алан Форд... :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Biki

bitanga

biki = bikini = a bikini je uglavnom pod vodom.... to je ta veza vezica :evil:

Biki

xrofl

Ijaooo pa  bikini sam nosila poslednji put kad sam imala mozda 14-15 godina. Ja sam bre jedna ozbiljna zena, majka, supruga, kakvi crni bikini  :mrgreen:, ali dobro moze ako je sajensfikshn  ;)

saturnica

Biki, ne budi tako staromodna...bikini je vječan!

Džek

Da, da... bikini više otkriva nego što skriva a to mu je mana. Deluje na maštu kao hladan tuš, u nekim slučajevima  :mrgreen:
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

saturnica

Quote from: Džek svih zanata on 23-10-2012, 09:35:18
Da, da... bikini više otkriva nego što skriva a to mu je mana. Deluje na maštu kao hladan tuš, u nekim slučajevima  :mrgreen:
...pretoči to u priču...:)...ovdje imaš klasičnu antijunakinju!

Džek

Da pišem o celulitu, spuštenom trapu i oklebesanim farovima? Ne, hvala, Meri iz Dogmenovog terora je sasvim dovoljna. :)

Tex Murphy

Бикини је као статистика.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

scallop

A da neko razmisli i o fantastici? Da ne pominjem naučnu fantastiku?

Josephine

garant će biti priča o bikiniju u ovom krugu

Džek

Fantastični bikini koji podiže stražnjicu i zateže grudi?
Nanomašine u postavi ili antigravitaciona skalamerija utkana u materijal? Tipujem na ovo drugo...

saturnica

Quote from: Džek svih zanata on 23-10-2012, 10:08:19
Da pišem o celulitu, spuštenom trapu i oklebesanim farovima? Ne, hvala, Meri iz Dogmenovog terora je sasvim dovoljna. :)
...sva sreće te muškarcima ne treba bikini...oni fala bogu nemaju što skriti... :evil:

Džek

Quote...sva sreće te muškarcima ne treba bikini...oni fala bogu nemaju što skriti...

Nije baš. Meni bi godile neke kupaće sa hologramskim projektorom, da umesto stomačića prikaže pločice. Ipak, ne opterećujem se sa tim. Tiba je znana kao ljubavni jastuk i tako je predstavljam. Još vele da ispod brda dobar 'kuruz raste :)

Neki zlobnici bi rekli jednom godišnje, al' oni su zavidni na moj kapital i zalihe.

saturnica

Quote from: Džek svih zanata on 23-10-2012, 10:33:39
Quote...sva sreće te muškarcima ne treba bikini...oni fala bogu nemaju što skriti...

Neki zlobnici bi rekli jednom godišnje, al' oni su zavidni na moj kapital i zalihe.
...hvalite me usta na sav glas... ;)

Džek

Quote...hvalite me usta na sav glas...

... i nikad ne prestajte!

Tu rabotu sam naučio ovde, od šampionke :)

saturnica

Što misliš Džeki, jel ono "mizoginija" rekla tebi ili meni? :!:

Stipan

Quote from: Džek svih zanata on 23-10-2012, 09:35:18
Da, da... bikini više otkriva nego što skriva a to mu je mana. Deluje na maštu kao hladan tuš.

Jašta!

Džek

Quote from: saturnica on 23-10-2012, 10:44:35
Što misliš Džeki, jel ono "mizoginija" rekla tebi ili meni? :!:

A? Vid' stvarno... mislim da je meni, po defaultu, nemere ona bez mene, naročito nakon što sam spomenuo ljubavni jastuk  :mrgreen:

Stipane, nemoj da ja kačim slike žena u bikiniju i dočaram slikovito svoj iskaz a koji bi se mogao tumačiti kao "videla žaba da se konj potkiva" :)

Stipan

Pa kad si mizogini mrgud. Pravi muškarac pohvali ono što valja, a kad mu štogod zasmeta elegantno se okrene na drugu stranu. E?

Джон Рейнольдс

Једва чекам причу о сирени коју су некада давно повредили китоловци, па сад дави бркате брадате оцвале прљаве мусаве  морнаре. Прогоњено женско биће у чистом и мирном подводном окружењу спрам штроке, псовања и смрада зноја и јефтиног дувана на броду.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Džek

Stipane, pravi muškarac daje kompliment i kad nema za šta da da. Lepota je prolazna, kažu, a ja velim da samo menja svoj oblik.

E?

Stipan

E, ni ta ti nije loša, al' ja dajem komplimente samo onima koje ih zavređuju.
A većina žena koje poznajem ih zaslužuje.

Biki

Ma nije rec o fizickoj lepoti, nego o pristojnosti. Bikini na zeni od 40 godina je isto toliko nepristojan koliko i "ljubavni jastucic" u muskarca bez obzira koliko je star  :).

Biki

Radnja moze da se desava i u mocvari ili reci , samo da znate  :P. 'Naci neka cudivista zive medju onim macama i ostalim vodenim rastinjem. Zosko dosao da peca a karakondzula ga uhvati za cizmu  :? xrofl

scallop

Voleo bih da osetim pripremu, a ne otaljavanje.

Josephine

Quote from: Biki on 23-10-2012, 13:37:25
Ma nije rec o fizickoj lepoti, nego o pristojnosti. Bikini na zeni od 40 godina je isto toliko nepristojan koliko i "ljubavni jastucic" u muskarca bez obzira koliko je star  :).

:roll:

Biki

D kako napreduje prica o sVireni  :mrgreen:?

Stipan

Quote from: scallop on 23-10-2012, 15:25:49
Voleo bih da osetim pripremu, a ne otaljavanje.

Ja otaljavam zato što ovaj krug demonstrativno ne učestvujem. Zašto ostali otaljavaju to samo oni znaju.

scallop

Stipan

Protivu kilavog plasmana, svađa po radionici i globalističkog podjarmljivanja slobodnog sveta.

O nipodoštavanju bikinija da i ne govorim!