• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 23 - novembar 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 20-10-2012, 01:29:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

scallop

Pa, antiglobalizam je OK. Za ostalo predlažem da za sada izostaviš svoj deo svađe (nemoj mi reći da ne učestvuješ) i da se pričom pobrineš protiv lošeg plasmana. Pobedićemo ofrlje glasače.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Jesam li pomenuo da nemam baš nikakvu ideju o podvodnim zbivanjima? Nisam?

Uvek nešto zaboravim...

D.S.B.

Nisi jedini, moja priča koja je prvobitno planirana za ovaj krug već je teška 15Kk a kraj joj vidim negde na 30.

Stipan

Ali makar imaš ideju! Meni ama baš ništa ne pada na pamet!

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Ma ne znam ni sam. Ne umem da radim sa tuđim zamislima.
Obično nemam gde da razmestim njedra bujna i sećanja tužna...

Milosh

Meni je za divno čudo upravo sinula ideja i sklopio sam za čas čitav storilajn u kratkim crtama, još samo da napišem priču, iako najverovatnije neću...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

scallop

Quote from: Stipan on 23-10-2012, 20:30:33
Ma ne znam ni sam. Ne umem da radim sa tuđim zamislima.
Obično nemam gde da razmestim njedra bujna i sećanja tužna...

Ja sam specijalista za nedra bujna, a sećanja imam i za bacanje. Naći ćemo neko tužno za naricanje.

Stipan

scallop

Ja, recimo, razmišljam da nastavim priču o Stenki i njegovom dimnjaku. Predlagao sam da je na Radionici za mene poželjno da se neke priče nastave. Imam nešto započeto na "gde poslati SF ekspediciju", ali za tebe bi bila zgodna storija o curenju podvodne kolonije na nekoj egzoplaneti van Sunčevog sistema. Evo, napipali jednu na 4-5 svetlosnih godina od Zemlje. Znam sigurno da je stručnjakinja za zaptivenost u toj koloniji ta bujna koju smo pominjali.

Stipan

Pa jeste, pominjao si i moju podvodnu farmu...

Videćemo.

Ima još vremena do prvog, možda se nečega i setim.

scallop

saturnica

Quote from: scallop on 23-10-2012, 21:15:04
Uzgajivač bujnih sirena.
A sto da ja radim sa onom siroticom iz prosle price, nakon sto podigne vrse s dna?

scallop

Ja bih napisao "Uzbrdo je uvek teže" sa pokojnikom koji traži prsten nazad, ali je to mnogo "iznad vode". A, mogla bi jedna varijantna priča. Dok vadi vrše za jednu je zakačen naš čuveni sanduk. Pokojnika je neko bacio baš preko njenih vrša i ona mora da roni da sve otkači. Tu ima mesta i za Stipanove bujne grudi.

saturnica

Quote from: scallop on 23-10-2012, 21:29:05
Ja bih napisao "Uzbrdo je uvek teže" sa pokojnikom koji traži prsten nazad, ali je to mnogo "iznad vode". A, mogla bi jedna varijantna priča. Dok vadi vrše za jednu je zakačen naš čuveni sanduk. Pokojnika je neko bacio baš preko njenih vrša i ona mora da roni da sve otkači. Tu ima mesta i za Stipanove bujne grudi.
xrofl xrofl xrofl...very funny..

scallop

Za Aleksija D.: "Nesi iz Vrmče".

Imaginacija ne sme da bude pravolinijska. Zato se i čudim pisanju priča na prvu loptu.

saturnica

U mojoj na brzinu i sasvim pravolinijski sklepanoj prici, spominje se rijec:bikini! Slutim katastrofu u samom startu.

scallop

Skini joj bikini i niko neće primetiti.

saturnica

Quote from: scallop on 23-10-2012, 21:48:10
Skini joj bikini i niko neće primetiti.
Dzeki i Stipan hoce...prvi ce odmah potraziti celulit, a drugi sjaj u ocima...:)

Džek

Neću ako napišeš nešto kao Barbarella i sedam ajkula :)
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Джон Рейнольдс

Пише ли неко причу која се НЕ дешава по (тј испод) којекаквим воденим површинама типа океани (само не waterworld-ови, плиз!), мора, реке, баре и језера?
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Kimura

Quote from: Džek svih zanata on 23-10-2012, 22:30:05
Neću ako napišeš nešto kao Barbarella i sedam ajkula :)

Ajkule će pojesti Barbarellu zato što je bolja riba od njih. Mada, verovatno će je pojesti i ako bude imala celulit.

Biki

Stipan

Jeij!!!! Setio sam se! Počinjem da pišem!!!

Hiperhik

scallop

Nije teško ovde dobiti pivo, teško ga je popiti. xcheers

saturnica

Quote from: Stipan on 24-10-2012, 06:47:51
Jeij!!!! Setio sam se! Počinjem da pišem!!!
... imala sam ovdje opaki kometar, ali sam se na kraju smilovala i pobrisala ga, evo za dobro jutro samo mali đavolčić  :evil:

saturnica

Quote from: Hiperhik on 24-10-2012, 08:22:17
...a ja dobih pivo, cenim...

xcheers
Hiperhip, to se zove iskorištavanje slabosti članova Radionice... :lol:

Hiperhik

Scallope, predmnevam da bi se i za popijanje nekako snašli..  xcheers

Saturnice, Stipan tim pivom `preti` odavno, tako da..   xrotaeye

scallop

Hiperhik, tu se nećemo napiti, jedino možemo nazdraviti. Da ne govorim o martonoškom siru koga se neću najesti. To je "dečko koji obećava".

Hiperhik

...i na ovom mestu je bolje da stanemo.

Inače će Stipan da napusti Radionicu, i zapreti gajbom piva.

I sirom.

Tanko sečenim.

:mrgreen:
xcheers

Stipan

hidden

Interesantna tema. Imam ideju, jos malo cu da je ukrckam, pa ce mozda da ispadne prica.

M.M

Quote from: Hiperhik on 24-10-2012, 09:26:16
Inače će Stipan da napusti Radionicu, i zapreti gajbom piva.

Ima li neko informaciju da li je Stipan isplatio Džekonji sve pivo što mu je bio dužan? Nisam upratio, a bezveze je da pitam lično Stipana.
Nijedan poraz nije konačan.

scallop

Hiperhik, otporan je on i na štranjke. Sećaš se Saturnicine priče o kleptomanu čiji se deda obesio u šupi, pa svuda nosi komad njegove štranjke? Zvao bi se Stipan da je štranjka bila rumunska i da je pukla.

Hiperhik

...i da je bila okačena negde u mraku, da se lepo vidi...

:mrgreen:

scallop

Tačno. Dođe mi da zaronim i da se sit nadišem.

Stipan

Eh, dobro je, najzad su primetili da i Stipan postoji.

Dakle - sat posla 3.836 K. Može l' ko brže? A?

Hiperhik

saturnica

Quote from: Stipan on 24-10-2012, 10:37:09
Eh, dobro je, najzad su primetili da i Stipan postoji.

Dakle - sat posla 3.836 K. Može l' ko brže? A?
...nitko brže od tebe ne može završiti "Na dnu", to je sasvim točno. Ups, jel to tema ili "Pod vodom"?...eto, od jutros u meni đavo boravi :evil: :evil:

Stipan

Kako si otkrila o čemu pišem? Čitaš li mi ti to misli?

scallop

Ne može "Na dnu", ali može "Na Džeku".

Hiperhik

Stipan

Kako ne može? Opet sam omašio temu?

scallop

Pogledaj Lonijevu rang listu.

Hiperhik, još tri puta.

M.M

Jes'da sam prestao da pijem, al'u ovakvom društvu - pratim i ja.
Nijedan poraz nije konačan.

scallop