• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica broj 23 - novembar 2012 - ZADATAK

Started by Boban, 20-10-2012, 01:29:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Stipan

Quote from: kimura on 04-11-2012, 11:13:51
Eh, Stipane, upravo to sam imala u vidu. ''Tvoj zadatak'' drugome uopšte ne bi bio težak.

Kimura, srećo moja, postoje pisci, skribomani, egomani i Stipan.

Sama odredi gde je dno tog mutnog spisateljskog blata...

Džek

Quotepostoje pisci, skribomani, egomani i Stipan.

Da dopunim spisak i ispravim najbitniju stvar. Elem, postoje pisci, skribomani i egomani. Simbioza sve navedenog je -Stipan :):)
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

Oh, vidiš, nikada te pojmove nisam povezao na taj način.

Ali, ima tu neke logike. Razbarušene logike, pa ipak logike...

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

Sinteza, bućkuriš, smesa, šta li je već...

scallop

Kulinarski rečeno: papazjanija, jambalaya, paella.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Stipan

scallop

Vidiš, Stipane, kako ja više cenim od tebe dobro zamešavanje. Moj izbor su dobro osmišljena jela, a tvoj upravo suprotno ili daleko jednostavnije. Razmisli o tome.

Stipan

Ah, pa na to možda ima uticaja i to što mi je šerpa mala, a varjača velika.

scallop

Isto ti je i sa pantalonama: il' su kratke il' su ti noge dugačke. Bolje je obrnuto, onda može da se podesi. :!:

Stipan

Džek

Stipan

Nego, ima li igde ovomesečnih priča, ili da kupujem Bokijevu "ptičurinu" kako bih imao nešto za čitanje?

Džek

scallop

Džek

A te priče... javlja mi se da će uskoro a kad će ne znam.

Stipan

Eno ga Boban onamo sažaljeva "Raketlu"!
A ko će nas da sažaljeva što su nam se priče zaglibile digod u mutnim sagitaškim vodama?

saturnica

scallop

Džek

Quote from: Stipan on 05-11-2012, 19:45:10
Eno ga Boban onamo sažaljeva "Raketlu"!
A ko će nas da sažaljeva što su nam se priče zaglibile digod u mutnim sagitaškim vodama?

E ququ, zar je dotle došlo? Neko da me sažaljeva? Ccccc....  :x

Postavimo to ovako: Ja sažaljevam raju koja je lišena mog pokušaja koji dah oduzima! Ljudi nisu svesni šta propuštaju, ne mojom krivicom a čijom mudro ću da prećutim i čoveka spasim linčovanja razuzdane i pravedno gnevne gomile... Ne tražim hvala za to, neimenovani čoveče, samo da me se poštedi sažaljenja i moja porcija prosledi Stipanu  :)

Loni

Dobronameran savet - Ne žalite se mnogo na Bobana i njegovu lenjost.
Osvetiće vam se tako što će vašoj priči dati loš statni broj u žrebu.
Ja se tako dvaput žalio i u krugovima posle toga moja priča imala redni broj 1.
Bedack!  :roll:

Spontani rendom priča je za malu decu sa platna naive.

Plut

Sreća pa Boban nema druga posla nego da se sveti.

Josephine

loni, kada si postao toliko kompetitivan?

scallop

Loni je veliki poklonik teorija zavere i ništa ga ne može razuveriti.  :roll:

Josephine

scallop

Znam. Kod Skrobonje. Al' ne daju se poeni i nema sličica za svako kolo.

Stipan

Skontali smo već da su neki ovde dovoljno savladali spisateljski zanat da bi prošli kod Skrobonje.
Nema potrebe da nam to non - stop lupaju o glavu...

scallop

Ja još nisam. Zato ni ne konkurišem.

Boban

Gle, opet sam zaboravio na vas; o, kako mi to dobro ide od ruke... stavljam noćas Word fajl, a sutra nadam se i PDF-ove.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Stipan

saturnica

saturnica

Mme Chauchat

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ovaj dan mi loše krenuo a grđe se nastavlja...

Loni

Isčitah više od pola.
Hm hm hm...

Kao prvo tema POD VODOM. Hm?
Ima podvođa (ako se tako kaže), ali veći deo svake priče dešava se na kopnu.

Neki očigledno rezonuju da je dovoljno glavnog junaka na kraju da bace u more
i uvatili su Posejdona za egove.

Nekima je podmorje samo nasilu ubačena lokacija, a fabulu su očigledno smislili ko zna kad.

Obilje nedorečenosti, stranputica, bezpoentalnosti...
Lepih opisa ima, a da li su i dovoljni.

Malo toga može da se izdvoji za bodove.

scallop

Prve impresije čitalaca mi otvaraju perspektivu još jednog kruga u kojem će biti pristojnih, a naročito, loše okončanih priča. Kad Jevtropijevićka  :cry: , a Loni  :-x , onda je  xfrog .

saturnica

Loni, od kad si izgubio kosu, čini se da su ti se kriteriji postrožili...

saturnica

Quote from: scallop on 08-11-2012, 15:07:31
Prve impresije čitalaca mi otvaraju perspektivu još jednog kruga u kojem će biti pristojnih, a naročito, loše okončanih priča. Kad Jevtropijevićka  :cry: , a Loni  :-x , onda je  xfrog .
...molim, bez nasjedanja na tuđe suze i glavobolju... ;)

Anomander Rejk

Quote from: saturnica on 08-11-2012, 15:09:01
Loni, od kad si izgubio kosu, čini se da su ti se kriteriji postrožili...
Oće to s ćelavošču  :).
Tajno pišem zbirke po kućama...

Kimura

Meni se upravo dopala priča ''Tamo daleko, daleko na dnu mora'', iako je zadatak samo formalno ispoštovan. Pa i sam naslov (daleko umesto duboko), pokazuje da su autoru misli bile na suvom. Ipak, dobra je priča. Budi osećanja, tera na razmišljanje, a ima samo poneku tehničku grešku.

Stipan

Kimura dušo, kršiš pravila i to gadno. Nema izdvajanja priča pre no što se glasanje završi.

Kimura

Quote from: Stipan on 08-11-2012, 17:26:45
Kimura dušo, kršiš pravila i to gadno. Nema izdvajanja priča pre no što se glasanje završi.
Izvinjavam se, neću više. Ono je bio samo prvi utisak, nisam sve pročitala.

Kimura

Quote from: Stipan on 08-11-2012, 17:26:45
Izvinjavam se, neću više.

Stipan

Loni

Saturnice, veštice! :twisted:

Kad sam pravio ovaj avatar uopšte nisam našao opciju za stavljanje kose.
Nađem ja lepo i svoj oblik nosa i oči i oblik glave i boju i taman da potražim kosu, a ono piše - Za ostalo morate da se registrujete i da napišete broj vašeg žiro računa...

Jebote, ne da mi se ni virtuelno da je imam!  :cry:

saturnica

Loni, ne brini, i ovako ćelav si zgodan! A tek oči, duboke i plave kao more, šteta što nemaš priču u ovom krugu....:)

Stipan

E ove primorske veštice - zavodnice...