• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Nema na čemu

Started by shayn, 15-09-2013, 15:23:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

shayn

Ako vam se sviđaju priče, lajkujte ih. Pratite me i na tviteru, pa ćete videti gde ćete stići.

1:
"Gospođo, vi ste osedlali konja!"

2:
Prošlo je četiri dana otkako smo uzleteli sa kosmodroma. Nešto je strviačno smrdelo u kabini. To je bio Tom, znam da jeste.

3:
Skitnicu sam, naravno, iseckao na komade. Glavu sam mu ostavio netaknutu. Očešljao sam je. Onda sam zvao hitnu pomoć, moj napad se ponovio.

4:
"I tako", nastavila je gospođa svoju priču, "muž i ja smo prosto ostavili tu decu. Postoje službe, znate, one se brinu o svima njima. Mi smo bili previše mladi za foliranje. Dodajte mi čaj."
Kiša je toga dana potopila četiri naselja na kraju grada. KGB mi je još uvek bio za petama, znam da jeste. Sve je bilo samo još jedno ludilo, jedno u nizu, rekao je Patrik. Ali Patrik je bio govno, a takvi najčešće završe u kanalizaciji.
Osmehnuo sam se gospođi, a onda izvadio pištolj. Uplašila se, mislila je da ću je odmah ubiti.
"Zbogom, majko", rekoh ispalivši hitac u njen trbuh. Kada sam se ismejao, uzeo sam čaj i polio je po kosi. Onda sam izašao. Pitao sam se kakvog je ukusa američka pita.