• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

scallop

Rekao si im. Hoće demokratiju nedemokratskim metodama. Pljuju, a tvrde da su pljuvani. Bre, da su valjali ne bi ih na izborima dobio Toma Nikolić! Hvataju se za imaginarnu "akademsku zajednicu", "viđene ličnosti", ko nije s njima beznačajan je, prodao se Vučiću. Moraće da nauče da se vlast dobija jedino i isključivo na izborima. Na "narandžaste revolucije" smo oguglali.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Meho Krljic

Ne treba zaboraviti ipak verovatno presudan uticaj stranog faktora na Tominu pobedu i kasnije Vučićeve pobede uključujući Tuskov nedavni stav da je Vučić car i radi sve kako treba i nek nastavi. Teza da je Vučić tu jer je spreman da uradi na pitanju Kosova ono što se drugi nisu usudili i da ga zato SAD i EU preferiraju u odnosu na druge nije sasvim nerazumna, uzevši u obzir briselski sporazum.

Krsta Klatić Klaja

pa sad, pričali su da je Đilas zapravo pasivizirao svoje aktiviste u drugom krugu protiv Tome, al zašto ostaje pitanje. Ostaje pitanje je li i tačno to za Đilasa, al tako kuloari pričaju. Isprva je on i bio u nekim korektnim odnosima s Vučićem.

a koga Tusk predstavlja uopšte sada, Orbana, Poljake, Plenkovića itd... ima tu svakakvih varijabli

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Krsta Klatić Klaja

Scordisk

"U pismu Fukujami, u koji je Nedeljnik imao uvid, Vučić je obećao da će se, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i Vladom Srbije, ozbiljno pozabaviti situacijom na Institutu za filozofiju i društvenu teoriju."

ahahahhaha jeote

srbija je brod ludaka bez kapetana, majke mi mile

scallop

Quote from: Meho Krljic on 18-06-2020, 15:01:03
Ne treba zaboraviti ipak verovatno presudan uticaj stranog faktora na Tominu pobedu i kasnije Vučićeve pobede uključujući Tuskov nedavni stav da je Vučić car i radi sve kako treba i nek nastavi. Teza da je Vučić tu jer je spreman da uradi na pitanju Kosova ono što se drugi nisu usudili i da ga zato SAD i EU preferiraju u odnosu na druge nije sasvim nerazumna, uzevši u obzir briselski sporazum.

Vučić je dovoljno pametan da zna da ne sme da prizna Kosovo. Zato je dopustio da svi vi branite srpska prava, pa će da vam udovolji.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

scallop

Quote from: Scordisk on 18-06-2020, 16:08:21
"U pismu Fukujami, u koji je Nedeljnik imao uvid, Vučić je obećao da će se, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić i Vladom Srbije, ozbiljno pozabaviti situacijom na Institutu za filozofiju i društvenu teoriju."

ahahahhaha jeote

srbija je brod ludaka bez kapetana, majke mi mile

E, ako mu je obećao. Još ako nam svi filozofi i društveni nautičari izbegnu da bolje žive na Zapadu, biće fenomenalno. A što se tiče teze Kukumami-ja o Kraju istorije, odavno sam rekao šta mislim.

Scordisk

ako mu je obećao, nek mu je dobri allah u pomoći, a i svima nama

Krsta Klatić Klaja

Meho Krljic

Pošto je spot sa vremeplovom i dinosaurusima signalizirao da smo napustili ravan racionalnog zarad slobodne igre asocijacija, evo nečeg što potvrđuje da Vučić i SNS izbore vide prevashodno kao simulakrum kojim se kreira veći simulakrum:

Ljljana Andrić na lokalnim izborima na listi SNS, a na parlamentarnim kandidat Ujedinjene demokratske Srbije

scallop

I sinoć je na N1 bilo "sučeljavanja". Šovljanski se aktivno boksovao sa neistomišljenicima, klimao glavom prema neistomišljenicima. Bilo je stavova da će bojkovati, podržati "vladu" Noga koji će sutra "upasti" sa 250 "narodnih poslanika" u Skupštinu, pa i glasati "za neke stranke". I sve iz istih usta Borka Stefanovića. Mene je više dojmio Panović u post komentaru "sučeljavanja". Objektivno je zaključio da opozicija pravi sebi medveđu uslugu. Već jutros je Đorđe Vukadinović izneo procenu NSPM da samo tri stranke ulaze u Parlament. Tako će da se obije o glavu "sniženje cenzusa" na 3%, a čitav proces svesti na Mehov "simulakrum za veći simulakrum".

Krsta Klatić Klaja

Mehov link nestao.

Ajd što su izbori simulakrum al što su ovako loš simulakrum [emoji38]

scallop

Quote from: Labudan on 19-06-2020, 11:13:28
Mehov link nestao.

Ajd što su izbori simulakrum al što su ovako loš simulakrum

Ne postoji dobar i loš simulakrum. To bi bar morao da znaš.

Krsta Klatić Klaja

Postoji, kad je kopija gora od originala! Simulakrum onaj pravi je jači od originala, upeglaniji uds od ds a ne ovo malo viski malo koka kola odbornica oko dva stola

Lošnjikavi kopipejts i još gori sns prsti u tome

Meho Krljic

Link radi, sad sam proverio.
Narodna skupština nam je već izvesno vreme simulakrum, a kako bi to Bodrijar, priznati autoritet za simulakrume rekao u Nedelju 21. Juna uveče: "Izbori u Srbiji se nisu dogodili"  :lol:

Krsta Klatić Klaja

Sad i meni radi, a njen odgovor epohalan. I istinit.

Ovo neki pokušaj simulakruma, ali simulakrum je više fotošop a ovi su više vještačka inteligencija, ljudi zamijenjeni botovima kao u onoj neoliberalnoj priči Neue Theatre

Meho Krljic

Što je najlepše, imam utisak da ovo uopšte nije u neskladu sa propisima. Zakon ovo ne zabranjuje eksplicitno, bar koliko sam bio u stanju da brzom pretragom pogledam, pa je žena našla način da ima i jare i pare.

Krsta Klatić Klaja

U Bujanovcu možda i kosovski odbornik jednog dana

Accuphase

Sada sam konačno shvatio... mi dakle živimo u "hologramskom univerzumu" i sve čak i mi je simulacija?

Krsta Klatić Klaja

šta radi vučić, ubiva ljude umozak

Meho Krljic

Prisustvo AIDS-a... Ovo je ono kad je lek gori od bolesti...

scallop

Quote from: Meho Krljic on 22-06-2020, 21:15:38
Prisustvo AIDS-a... Ovo je ono kad je lek gori od bolesti...

Pazi ovoga! Ekspert za AIDS?

mac

Ko, Nikola Sandulović, koji lupeta o AIDS-u, ili Meho, koji ukazuje na Nikolino lupetanje?

Accuphase

Pitam se, šta li bi na ova pisanija ovde rekli seljaci koji pivo pred zadrugu?

Krsta Klatić Klaja

Sanduloviću bi otkrili upalu mozga u krvi.

Sad čitam jednom reko da je Vučić zarazio i Zoranu Mihajlović [emoji38]

Meho Krljic

Sandulović je i inače pitoreskan lik, njegova stranka je taj neki mišmeš liberalnih ideja, ono, i Egzit i Guča, da se ima i demokratija i sigurna ekonomija, i penziono i zdravstveno osiguranje, da se poštuje čovek ali i suverenitet Republike Srbije, a onda na JuTjubu gledaš kako čovek lupeta o satanizmu i narkomanima. Nije neko čudo da valja ove gluposti o AIDS-u u krvi....

scallop

Eto, može se kad se napneš. :lol:

Meho Krljic

??? Šta može i šta sam se napeo???

Nego, evo šta kažu oni što bi da iz inostranstva upravljaju Srbijom:

Grupa evroposlanika: Ruganje demokratiji u Srbiji, ne otvarati nova poglavlja

scallop

Najbolja Srbija je neposlušna Srbija. Kad god nas opletu zbog nečega, nešto smo pametno uradili. Naš put u EU je vrt sa stazama koje se račvaju. Nikako da 'oćemo onu koju bi oni 'teli. Čista naučna fantastika. Kad se zapetljamo čučnemo da prođe. Toliki su prešli preko nas, pa znamo kako je. Timeo Danaos et dona ferentes.

Krsta Klatić Klaja

Tekst je počeo malo pogrešno, ovako nešto bi trebo

"Druga najveća grupa u Evropskom parlamentu, Progresivni savez socijalista i demokrata (S&D), potekla od Progresivne alijanse (neoliberala) čiji su članovi DPS Mila Đukanovića, SDP Ranka Krivokapića, kao i SDP Hrvatske i DS Srbije...."

Accuphase

Quote from: scallop on 23-06-2020, 09:16:19
Najbolja Srbija je neposlušna Srbija. Kad god nas opletu zbog nečega, nešto smo pametno uradili. Naš put u EU je vrt sa stazama koje se račvaju. Nikako da 'oćemo onu koju bi oni 'teli. Čista naučna fantastika. Kad se zapetljamo čučnemo da prođe. Toliki su prešli preko nas, pa znamo kako je. Timeo Danaos et dona ferentes.

Mi NE ŽELIMO u eu već u EVROAZIJSKU UNIJU!!!
Šta god to bilo...

scallop

Quote from: Accuphase on 23-06-2020, 20:27:29
Quote from: scallop on 23-06-2020, 09:16:19

Mi NE ŽELIMO u eu već u EVROAZIJSKU UNIJU!!!
Šta god to bilo...

Ne želim ni ja u Patagoniju. Dobro mi je i ovde.

Accuphase

Vučića su na aerodromu u Moskvi sačekali zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško i ambasador Srbije u Rusiji Miroslav Lazanski.

Meho Krljic

Vučića nema na televiziji jedan dan i RTS odmah pušta snimak kako u Novom pazaru zvižde Ministru zdravlja i Premijerki. Mnogo se to opustilo.

scallop

Meho Krljic

Ne znam šta pitaš, ali sad je ovo za dokone filozofe momenat da razmišljaju da li je u pitanju autentičan momenat početka pada Vučića ili naprosto on pušta da se sad malo ispusti pare jer ovo dvoje ionako (bar verovatno) odlaze sa ovih funkcija pa nek narod malo vidi da ni ovi iz Vlade nisu nedodirljivi...

scallop

Tvoje reči su vredne koliko i nameštene osobe u belim mantilima u Novom Pazaru. Sto metara naokolo nema nikoga, osim onih koji su naručili fotografiju (vidljivo na snimku). A galamili su Suljini sledbenici. Tako i ti lansiraš nagađanja iz iste kuhinje.

Accuphase

Quote from: Meho Krljic on 30-06-2020, 19:32:30
Vučića nema na televiziji jedan dan i RTS odmah pušta snimak kako u Novom pazaru zvižde Ministru zdravlja i Premijerki. Mnogo se to opustilo.

Možda su mudžosi zaostali te im se ne sviđa njena "orijentacija" & nije ni umotana.

Krsta Klatić Klaja

Zar im ne zvižde svuda na skupovima s više ljudi, jedino kad otvaraju fabrike 10km od grada. I Vučiću su tako zviždali pa je RTS puštao. Doduše, to da Lončar leti odavno se priča.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 30-06-2020, 19:59:05
Tvoje reči su vredne koliko i nameštene osobe u belim mantilima u Novom Pazaru. Sto metara naokolo nema nikoga, osim onih koji su naručili fotografiju (vidljivo na snimku). A galamili su Suljini sledbenici. Tako i ti lansiraš nagađanja iz iste kuhinje.

Ja uopšte ne razmatram da li su im autentično zviždali - naravno da je sasvim verovatno da su to neki plaćenici. Ali me iznenađuje da RTS to pusti. Evo, Bata kaže da je čuo na RTS-u da zvižde i Vođi ali ja to nikad nisam video. Mea Culpa, naravno.

Accuphase

Quote from: Meho Krljic on 30-06-2020, 20:20:39
Quote from: scallop on 30-06-2020, 19:59:05

Ja uopšte ne razmatram da li su im autentično zviždali - naravno da je sasvim verovatno da su to neki plaćenici. Ali me iznenađuje da RTS to pusti. Evo, Bata kaže da je čuo na RTS-u sa zvižde i Vođi ali ja to nikad nisam video. Mea Culpa, naravno.

Bata samo provocira sve vreme, odnosno vuče nas za... za jezik naravno.

scallop

[Ja uopšte ne razmatram da li su im autentično zviždali - naravno da je sasvim verovatno da su to neki plaćenici.

Nervira me što sam znao da si znao i što, ako ne prođe, spremno priznaš.

Accuphase

Ti si patriota, samim tim tvoj stav se ne računa jerbo je kontaminiran.

scallop

Rodoljub. Ti si kontaminiran.

Accuphase

Quote from: scallop on 30-06-2020, 20:59:20
Rodoljub. Ti si kontaminiran.

Ima čuvena poslovica o takvima, ne bih da je pominjem ovde & sada, možda se gazdi ne svidi.

scallop

Ne brini, gazda te čuva.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 30-06-2020, 20:42:15
[Ja uopšte ne razmatram da li su im autentično zviždali - naravno da je sasvim verovatno da su to neki plaćenici.

Nervira me što sam znao da si znao i što, ako ne prođe, spremno priznaš.

Ama, nisam se TIME uopšte bavio. Nije bitno da li je to autentični građanski bunt ili su to Đilasovi plaćenici ili ih je direktno iz aviona padobranom tu spustio Majk Pompeo. Bitno je da je RTS ovo pokazao u svom vestima, a što, kako se meni čini do sada nije bila praksa. I pitam se gde je Vučić i da li namerno pušta da mu malo zvižde ministru i premijerki da podseti sve da je on jedini nedodirljiv ili se događa nešto nepredviđeno itd.

Krsta Klatić Klaja

Pustili su i njih i Vučićevu reakciju, koja je bila ono bez nasilja, pustite ih, mi smo brži, jači, bolji... Nije da je loše ispalo po njega, ali jeste se čulo.