• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

Truman, Calavera and 2 Guests are viewing this topic.

Aco Popara Zver

Što ovdje, kao naš Vučko može da se poredi s Trampom?

U svakom slučaju, volio bih da čujem i drugu verziju događaja.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Meho Krljic

Najviše sam to na ovaj topik stavio jer se Vođin "Onda sam JA zaustavio voz"sentiment uklapa u tezu teksta.

Meho Krljic

Ceo skandal sa višim računima za struju je možda samo podmetačina stranih službi i njihovih ovdašnjih plaćenika. A možda i nije, u svakom slučaju ovaj tekst analizira situaciju sa očitavanjem potrošnje struje, tenderima itd.:

Računi za struju - očitavanje skuplje i lošije

Ugly MF

Kako strane službe i ovdašnji plaćenici?!?!
Pa zar svi naši neprijatelji već ne plaćaju Vučića!?!?
I njegov SNS?!?!

Meho Krljic

Eh, ima službi i službi... Često jedna radi jedno a druga drugo iako nominalno sve rade za istog gazdu...

Ugly MF

Gotovo je.....dižem ruke od teoretisanja zavera....
Ima da si napravim sam sebi neku novu u glavi, i samo nju da smatram za jedinu ispravnu.
I nikom nema da je pričam!
Jedini način da ostaneš normalan! ;)

Meho Krljic

Ali Vučićevom drugaru Malom i njihovim ortacima Vesiću 'n' Nikodijeviću svaka čast. Ovo je stvarno preglupo:

www.blic.rs/vesti/beograd/u-centru-beograda-vise-ne-mozete-da-kupite-kokice-a-da-li-znate-zasto/g8c6t0n#.WJRbeiW-eVw

Aco Popara Zver

Ako neko nađe sliku ciprasove face dok mu mali objašnjava plan bg na vodi, bilo bi lijepo da postavi :)

tomat

Nebojša, jesi li mi čuo. Sada da premeštaš policiju malo po Srbiji - obratio se Vučić ministru policije Nebojši Stefanoviću koji je takođe prisustovao pres konferenciji.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Aco Popara Zver

Ivice, s kojeg sprata smo sišli liftom!

Jbt, pored njega premijer CG djeluje manje sirovo

Dybuk

QuoteJbt, pored njega premijer CG djeluje manje sirovo

Ko, Milo? Dje Milo sirov, to slifovano bre. :) I uopste, moram da primetim da je nivo komunikacije kod Montenegrinskih javnih poslenika kudikamo pristojniji i visi nego kod nasih politicara. Generalno.

Aco Popara Zver

Novi premijer! Duško Marković.

Mada ni Milo više nije retorička cvjećka, "bravo kreteni" je legendarno. Samo nikad nisam čuo da kao Vučić drami.

Dybuk

Aha! E, pa nisam upoznata sa licnoscu i delom tog novog.

A ovo oko prenemaganja i dramljenja ti je delimicno i razlika u mentalitetu, rekla bih.

Anomander Rejk

Milo je izjavio da se ,,steže obruč istrage oko Demokratskog fronta''. Vučić opoziciju uglavnom blati kroz žutu štampu i medije, ali Don Milo će se sa opozicijom i sudski obračunavati, on hoće da ih potrpa u zatvore.
Zanimljivo je kako demokratski Zapad i Evropa ne reaguje na to proganjanje opozicije...kad je u pitanju njihov interes, na sve se
da zažmiriti...Uostalom, kad sarađuju sa Saudijcima, nikakvo čudo da žmire na ,,demokratu'' koji vlada 25 godina...
Tajno pišem zbirke po kućama...

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Imam utisak da ljudima koji inače glasaju za SNS ovo ne deluje kao nešto strašno - čovek se snašao, reći će.

tomat

Plus razvela se pa sad pljuje da napakosti priča.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Father Jape

Vladan Đukanović ‏@VladanBa 14m14 minutes ago

Pretvorili smo slučaj Mali u analiziranje bračnih i rodnih odnosa, te uloge supruga u politici. Nas ne treba spinovati, mi to sami.

Aco Popara Zver

Quote from: tomat on 13-02-2017, 10:12:52
Plus razvela se pa sad pljuje da napakosti priča.
Pa realno, piše u tekstu da ona za sve to ima dokumente, nači hajd sad da vidimo ta dokumenta, pa hoće li opozicija ovo da zgrabi, i oće li početi istraga

Jer ovo he said/she said opravdano nije pouzdano. Sve i da Radul govori on mora to i da dokaže.

tomat

Pa istraga za nešto (savamalu) je počela, sada treba videti da li će se i kada završiti.

Ali slažem se, nema prepreka da se tužba makar pokrene, ukoliko zaista postoje dokumenti.

Aco Popara Zver

Pa najgore je što često ostane na rekla kazala, i služi izgleda zbijanju opozicionih redova više nego tome da li je istina.

Inače, Šeki prije neki dan govorio da Toma ktitoriše crkvu u Bajčetini s milion evra. I ništa.

Anomander Rejk

Ne radi se tu o spinovanju. U porodičnim sporovima su vrlo česti inat i laži. Prosto-želim da vidim dokaze. Nemam nijedan valjan razlog da intervju bivše supruge cenim kao objektivan i nepristrasan, i da mu verujem bez drugih dokaza. Inače ono što radi taj KRIK biće isto što tabloidi rade npr.opozicionarima.

DeHickok

Quote from: Anomander Rejk on 13-02-2017, 16:48:10
Ne radi se tu o spinovanju. U porodičnim sporovima su vrlo česti inat i laži. Prosto-želim da vidim dokaze. Nemam nijedan valjan razlog da intervju bivše supruge cenim kao objektivan i nepristrasan, i da mu verujem bez drugih dokaza. Inače ono što radi taj KRIK biće isto što tabloidi rade npr.opozicionarima.
Moze biti neobjektivan i pristrasan ali detalji koje otkriva vezano za "poslovnu" stranu su prilicno zanimljivi.
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Aco Popara Zver

Onda ja imam neki drugi rječnik, jer kod mene se to ne naziva detaljima. Ovdje u stvari detalja nema, ja bih volio da ih vidim jer bih napokon vidio ozbiljnu aktivnost u opoziciji.

Radim nešto sad oko Mubaraka, i on je imao opoziciju, i to tako ih je slagao da bi Egipćanin morao da zapuši nos dok ih zaokružuje na listiću.

Upravo je u tome problem, što djeluje kai da je vlast postavila Šutana, takvi su im najbolji u opozicionoj močvari.

No, hajde da vidimo šta će biti od ovoga.

Meho Krljic

Evo, da vam čestitam kandidaturu Vođe za predsednika.

Prvi AAA političar u Srbiji koji kapira da ne može da bude na vlasti doživotno i priprema sebi elegantan izlazak, barem mu to treba priznati  :lol:

Truman

Meho, ne razumem tvoj zaključak? Nakon pet godina kao predsednik može da se kandiduje za još pet.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Father Jape

Lažni car, Putin Mali. :lol:

Meho Krljic

Quote from: Truman on 14-02-2017, 18:49:07
Meho, ne razumem tvoj zaključak? Nakon pet godina kao predsednik može da se kandiduje za još pet.

Svakako, ali zašto bi to radio? Objektivno, prelaskom sa premijerske na predsedničku, Vučić sad ide sa jače na slabiju poziciju da bi mogao da izčiluje dok ne ode u konsultante.

Dybuk

^ Ali zasto bi to radio?

Ja ga vidim u politici (i, na vlasti, ako se nesto ne promeni) jos dugi niz godina. Sta drugo "zna" da radi?

Meho Krljic

Quote from: Meho Krljic on 14-02-2017, 18:58:28
dok ne ode u konsultante.

Ja mislim da Vučić ima na umu Svilana-stajl odlazak u vode međunarodnog bavljenja razvojem ili nečim sličnim ili će da pokrene privatan biznis uskoro po odlasku sa vlasti. Mislim da je svestan da ovo što radi nije održivo i to ga stavlja ispred svojih prethodnika. :lol:

Aco Popara Zver

Quote from: Meho Krljic on 14-02-2017, 18:58:28Vučić sad ide sa jače na slabiju poziciju

Sem što je vrhovni komandant vojske, zlu ne trebalo.

Truman

Quote from: Meho Krljic on 14-02-2017, 18:58:28
Quote from: Truman on 14-02-2017, 18:49:07

Svakako, ali zašto bi to radio? Objektivno, prelaskom sa premijerske na predsedničku, Vučić sad ide sa jače na slabiju poziciju da bi mogao da izčiluje dok ne ode u konsultante.

Meho, zaboravio si na Tadića. On je isto tako bio predsednik pa je kontrolisao Cvetkovića. Meni Vučić nije tip ličnosti koji želi da se povuče sa vlasti i posveti konsaltingu. Jahaće on još duuugo. Dok nas ne ostane šaka jada, kako reče jedan susjedni političar.

Dybuk

Pa, ovo sto kaze Truki.

Lepse biti precednik nego nekakav privatnik  :lol: ovde se radi o moci, ja kod Vucica vidim vrlo malo racionalnih crta, tip je opijen idejom moci i kulta licnosti.

Upravo zato razmisljam da Dacic nije prvi izbor za premijera, a ni Zorana - oboje su prevrtljivi. Ima da imenuje neku marionetu, tipa Nese Stefanovica. Nece ovaj brzo da se povuce, sad kad je lepo zaseo.

Stavise, predvidjam mu glatku pobedu na izborima.

Truman

Može Neša, al problem je što će SPS da se buni. Ovaj svet stvarno odlazi u q; Tramp, Vučić, Orban, Putin...pitam se koja zemlja je sledeća. Možda Francuska?

Petronije

To da li će biti glatka pobeda, videćemo, ali ne vidim drugog načina da ostane na vlasti osim da njegov kandidat dobije izbore. A on je jedini snsovac koji ih može dobiti, sigurno više niko neće glasati za Tomu.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Ako Dačić bude premijer to bi značilo da je Putin strong with us.

Anomander Rejk

Što bi Dačić bio premijer, kad SNS ima većinu i bez SPS-a?
Biće Nebojša iz Beograda, Zorana, Selaković ili već neki obožavalac lika i dela...

Aco Popara Zver

Rekoh ako bude to bi bio ruski uticaj, ne znamo ni šta će biti.

Mada bi apsurdno bilo da radi isto što i Tadić, a pritom dal je to uopšte radio Tadić a ne neka spoljna sila...

Anomander Rejk

Ne vodi kampanju, tj.vodiće je u slobodno vreme, mnogo radi, ne spava, otvara fabrike i puteve, smanjuje dug, ne razume Albance i EU, ima Pavljovljev sindrom pred Brisel, o porodici Malog, itd :
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/2631640/vucic-za-rts-ponosan-sam-na-posao-premijera-postignuti-su-znacajni-rezultati.html

Dybuk

Cula sam da je Vucic opet zvao neku voditeljku u emisiju.

"Malo" o Malom

Dybuk

Aco Popara Zver

Meho Krljic

Quote from: Dybuk on 16-02-2017, 00:02:13
Jel to Toma resio da se kandiduje? Kao nezavisni? Usprkos svima? Aww

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2017&mm=02&dd=15&nav_category=11&nav_id=1231052

Pa, to bi verovatno značilo da Rusi tu uleću sa svojom podrškom. Neće biti lako Vođi :lol:

Truman

Dobra vest, jer će mu otkinuti koji procenat glasova da ne može da pobedi u prvom krugu. Sad razmišljam da ipak glasam za Jeremića, jer mislim da je popularniji u narodu od Jankovića. Bila bi stvarno sramota da oba SNS-ovca uđu u drugi krug.

Aco Popara Zver

Ja ne kontam šta vi pričate, samo znam za izjavu da će kandidat SNS biti objavljen u petak.

Anomander Rejk

Kakva šizofrenija, kompletna crna trojka kandidati za predsednika-Tomo, Vučić, Šešelj...

scallop

Mislio Vučić da će da utoli apetite svoje koalicije i posebno svoje partije na račun Nikolića. Biće to autogol ako se sutra on ne povuče. Koj' će mu mesto Nikolićevo?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Kimura

Pretpostavljam da mu je neprihvatljivo da se na tom mestu nađe neko ko će koristiti svoja ovlašćenja.

scallop

Ako se nađe biće sam kriv. Prvi je posumnjao u Tomin uspeh. Govedo. Pokrenuo je proces koji asd ne zna da zaustavi.

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.