• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

Truman, Calavera and 2 Guests are viewing this topic.

Truman

Па прочепркај мало по његовим текстовима. Даје предлоге за подизање пољопривредне производње, смањење пореза и доприноса итд...
Ту је доста сличан са Радулом. Мада га је из мени нејасних разлога попљувао у неколико текстова...
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Aco Popara Zver

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Truman

http://www.dragas.biz/

ево ти па копај, има 173 странице са насловима текстова...мрзи ме да тражим. Имао је неки текст о 100 мера или тако нешто...

Aco Popara Zver

Eh, pa radi malo u moju korist. Ti si taj koji tvrdi da ovaj ima dobre ideje, znači ti tvrdnju i dokaži! Zašto ja da tražim? 8-)

Truman

Бато, ниси гласач у Републици Србији тако да ме заболе. Просветљујем само за паре. xjap

Aco Popara Zver

Imaš druge Sagitaše, prikupi glasove za Radula!

džin tonik

truki, sad si ko sns-ovci. "nemas pravo glasa za nas? is! nisi ljudsko bice!"

Aco Popara Zver

Truki je gori od sns, jer je izgubio od njih!

Mene bi bilo sramota da izgubim od sns :)

džin tonik

bas, kirurski precizno sazeto profesore bato. :)

Truman

Quote from: Pizzobatto on 26-04-2017, 22:47:52
Mene bi bilo sramota da izgubim od sns :)

Mене би било срамота да сам ти или зоско. Боље лузер Труман.

džin tonik

a argumenti? sta ti je bolje? konkretno?

Truman

Па бећ само више пута дао квалификације на твој и Батин рачун, а ти си се пре пар дана и наљутио...не бих да се понављам.

džin tonik

da parafraziram birsa (kojeg ne zelis citati i to ti je veliki nedostatak): iznad pocivaju trukijevi argumenti - po obicaju.

Aco Popara Zver

Truki, nemoj tako jako!

akhnaton

Quote from: Pizzobatto on 28-04-2017, 23:15:30
Quote from: Meho Krljic on 28-04-2017, 12:10:00
Da se podsetimo, kad već nema ničeg zanimljivijeg...

Случај ,,Мали": Кад институције служе функционерима
https://www.krik.rs/mali-necu-se-kandidovati-za-gradonacelnika-beograda/
Maybe bejbi. I ovaj je rekao da ne namerava da se kandiduje za precednika krunisane republike, pa se kandidovo. Osim ako "svevideći" nije odlučio da slinavog i onog što mu je mali pusti niz vodu.
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Meho Krljic

Na divlju gradnju odgovoriće se - divljim rušenjem. Naravno.

Srušen nelegalni verski objekat Islamske zajednice

U Zemun Polju je, tokom noći, srušen nelegalno izgrađeni verski objekat koji je podigla Islamska zajednica.
Kako saznaje N1, akcija rušenja je počela u toku noći, između 3.00 i 4.00 sata posle ponoći.
Jake policijske snage i žandarmerija blokirale su naselje i bile su raspoređene u tri prstena bezbednosti oko naselja. Oni su u međuvremenu napustili naselje i ostali su samo meštani koji su za N1 rekli da su nezadovoljni i besni zbog rušenja verskog objekta.
Meštani kažu da akciju rušenja smatraju nelegalnom i ne isključuju mogućnost protesta u narednim danima.

Srušen je sprat i potkrovlje na ovom objektu koji je počeo da se gradi 2014. godine bez dozvole. Radovi su više puta zaustavljani ali i nastavljani bez dozvole.
Akcija rušenja trajala je dva sata a na lice mesta došli su predstavnici Islamske zajednice.
Uklanjanje ovog objekta u Zemun Polju bilo je planirano za juče ali se od toga odustalo jer se okupio veliki broj građana koji su sprečili rušenje.
Bilo je najavljeno da će se o ovom pitanju sledeće nedelje voditi pregovori između predstavnika Islamske zajednice u Srbiji i gradske vlasti.

Aco Popara Zver

Mac, jel ovo oko Continental Auto tvoj fah? Ako jeste, imaš li kakav komentar, jel i dalje demagogija ili ima nešto pozitivno...

mac

Da li je mogao neki drugi premijer da uradi to pozitivno što Vučić radi, a da pritom ne radi ništa negativno što Vučić radi? Ima li takvog čoeka?

Kladim se da ćemo za najviše dve do tri godine saznati da se Vučić omastio i od ovog projekta, kao što se masti od Beograda na vodi.

Aco Popara Zver

Ko ne zna da krade za sebe ne zna ni za državu!

Al nači sve u svemu dobra investicija

akhnaton

Quote from: Pizzobatto on 28-05-2017, 13:57:25
Ko ne zna da krade za sebe ne zna ni za državu!

Al nači sve u svemu dobra investicija

Ahahahahahahahahaha, kada se krade za državu, i za sebe, ne krade se od te iste države. I ne servira se to kao epohalni uspeh. Samo je jedan znao da krade za sebe i za državu, i nije krao od države, Taj je umro oooodaaaavnooo. Sve posle njega krade samo za sebe, od države, i od populusa, to jest naroda.

Palmer

kakve cost-benefit analize na sagiti na sve strane jebote

Aco Popara Zver

Pripremamo i privatizaciju Sagite!

akhnaton

Quote from: Pizzobatto on 28-05-2017, 14:41:56
Pripremamo i privatizaciju Sagite!

A kome ćete da je prodate? Bobanu?

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Scordisk

Čim sam video vest, odmah mi pade na pamet da je savršen materijal za njuzovce, ali su ipak brži nego što bih očekivao. Idiot, Besmrtnost i Bukvar pobedili :D:D

Agota

dobri su skoro svi...očevi i oci i jezičke nedoumice :D
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Dybuk

Danas je prava muka probiti se kroz neverovatan broj vesti o inauguraciji, ili krunisanju novog predsednika. Pola strane na portalu b92 posveceno ovome. Ali, meni je nesto drugo zanimljivo: Dacic.

Posle kuknjave da ga zapad ne voli te da stoga nije za premijera, da je vec bio premijer, da je zahvalan Vucicu koji jedini moze biti premijeropredsednik, te da nikako ne bi opet premijerovao...

Dacic novi premijer?

Dybuk

QuoteZa sada samo VD.

ali, nada se, "ne dugo"  :lol:

Aco Popara Zver

Anomander Rejk

Naravno, i Anica djevojka se oglasila povodom jučerašnjeg krunisanja...pardon, inauguracije:

raju jašu do dva pobratima,[/size]vučić aco i nikolić tomo,a kad je se tomo umorio,stade aco njemu besediti:"tomislave, dragi pobratime,
ne zamaraj sebe više time,
bez broja su tovari ti blaga,
obučena skupo tvoja draga,
podigao crkvu si od zlata,
za džeparac služila ti plata;
vidim, sedlo više ti ne prija,
smeši ti se golema penzija!
a ako bi to ti bilo malo,
da t' učinim volju mi je stalo,
izmisliću neko radno mesto,
da zameni dosadašnji presto!
ti si mene, tomo, zadužio,
vlast u stranci najpre mi pružio,
postao sam premijerom tada,
ostaće mi u rukama vlada,
sad ćeš i to sedlo da mi dadneš,
iako ćeš sa vlasti da padneš!"
tomislave njemu odgovara:
"dragi aco, samo daj mi para!
moć me više tol'ko ne zanima,
a znam, tebe radost obuzima;
evo tebi i funkcija moja,
nek srbijom vlada volja tvoja!"
aco radost i suze ne krije,
sam sa sobom rujno vino pije,
na andrićev venac sad se seli,
ministrima knjige svoje deli,
zaklinje se na novu fotelju
na ustavu i na jevanđelju,
tomu grli i svemoći hrli,
govor drži potresan do srži;
novinare po zemljici vuku,
protivnike na ulici tuku,
a raja se pod sedlima znoji,
niti ko je hrani, niti poji;
ako lipše, koga će da jaše
onaj što joj sa visine maše?
Tajno pišem zbirke po kućama...

Meho Krljic

Knjaz Filgud

Analiza citata koje je Vučić upotrebio u govoru povodom primanja dužnosti predsednika Srbije.

mac

Zna li neko šta se dešava sa izgradnjom kula blizanaca na vodi? Slabo viđam radnike na građevini u poslednje vreme.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Scordisk

biće gotove do kraja 2016. godine

tomat

Rastu, prošao juče mostom pa video.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Dybuk

Prelepa!

A pre neki dan vidim clanak o preprljavim vozilima GSPa....oronule fasade itd. Ali, prelepa, i svira!

Agota

QuoteOvdje treba neku rejv zurku napraviti. da se drogosi prevrcu od tripova

xjump xjump xjump

Truman

Quote from: Meho Krljic on 05-06-2017, 09:18:21
Zasijala fontana na Slaviji

https://youtu.be/1bmKdOkL8C0

Meni ova fontana deluje nekako nadrealno za Beograd...uopšte mi se ne uklapa...čak i bizarno. Ne pljujem što su je napravili, nemam ništa protiv, samo imam što neke bitnije nisu prioriteti.

Scordisk

Nešto slično sam video u Jermeniji i Azerbejdžanu. Dignu fontanu nasred trga, oboje reflektorima, i onda noću piči kvin, skorpionsi i neki domaći narodnjaci, a mlado i staro izađe, deca okolo trče, pubertetlije šmekaju ribe, žderu se ražnjići i pije se pivo. To je ujedno i jedna od glavnih turističkih atrakcija (koga ne zanimaju crkve i ciganmale). Milina.

Dybuk

Bio si u Jermeniji i Azerbejdzanu? Kuul! Pa da, seljana.

Scordisk

nema tu neke bitne razlike, pravo da ti kažem :)

Truman

Scordisk

nije to mnogo drugačije od budve, ja da ti kažem, samo umesto dinarskog lanca ima kavkaza, a umesto amera - rusi

Petronije

Arm the Homeless

дејан

...barcode never lies
FLA