• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

song koji mozete slusate do besvjesti

Started by Plavi Skaut, 10-03-2004, 20:23:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JasonBezArgonauta

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

дејан

...barcode never lies
FLA

BladeRunner

All those moments will be lost in time like tears in rain.

Meho Krljic

Nikad nisam bio fan Septik Fleš, uvek su delovali kao petparačka verzija nekog mnogo boljeg benda (na primer italijanskih komšija Fleshgod Apocalypse), ali evo, novi album zvuči kako valja i produkcijski i aranžmanski. Konačno!

SEPTICFLESH - "Prototype" Official Track Stream

Meho Krljic

Overkill nas poradovali novim, očekivano solidnim albumom.

OVERKILL - Armorist (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

Meho Krljic

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

-_-

QuoteGrijesim u zivotu
i trpim glupu stoku
dajem drugu sansu
svakom idiotu

Brkovi-Pizda Materina

JasonBezArgonauta

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

JasonBezArgonauta

Karl Rosman

Uf, ovako samo Tina moze da pipka zice. Ko da su od paucine STJ...

http://youtu.be/qPWRmw-YqGQ

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Father Jape

Agota

Agota

DeHickok

Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Karl Rosman

"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Meho Krljic

Bitnije mu nisi reko, a to je da izbaci "s" iz "https" tako da ostane samo "http", onda forum prikazuje video, a ne link.

Ovako:

The Iron Maidens-Back In The Village

Stipan

Pa da, ali može i da ubacuje i muziku, ne mora obavezno metal...

The Temptations - Papa Was A Rolling Stone

DeHickok

Ajd' da probam ponovo:

Air Marshal Landing - Little Town (Official Video)

p.s. radio sam ovo nekada davno pa zaboravio na to 's'
p.p.s. kakvu sam sinoc, u stanju suzene svesti, hteo da postavim temu na forumu (koja ukljucuje i odredjene pesme sa youtube) mozda je i bolje sto sam omanuo  xrofl
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Karl Rosman

Meho Krljic

Pa, tu nema "s"-a, tako da je u redu.

Karl Rosman

Meho Krljic

Viš, sad me podseti da oni koji, na osnovu imena, dođu da slušaju Bedouin Soundclash obično završe sa Muslimgauze  :lol: :lol: :lol:

Muslimgauze - Istanbul

MUSLIMGAUZE Help Afghanistan To Grow More Poppies

Karl Rosman

Quote from: Meho Krljic on 20-08-2014, 19:11:38
Viš, sad me podseti da oni koji, na osnovu imena, dođu da slušaju Bedouin Soundclash obično završe sa Muslimgauze  :lol: :lol: :lol:

Konfucije kaze: ko slusa na osnovu imena zavrsi sa iritantnim dzihad dubom u usima!

Rufusov entuzijazam je vec vredan postovanja. Bolesno dobro ustimovano!!!

Nego, u brzini sam slucajno pustio Rufusa & the gang i apel upucen Afganima istovremeno, i mogu ti reci da je prvi minut izrodio pravo dobar mix. Zestok fristajl fjuzn stono kazu mladi.  :!:

Karl Rosman

Karl Rosman

Meho Krljic

Najnovijim svojim albumom Aaron Funk pokazuje da još ume da nas iznenadi  :lol: :lol:  Ovo mu je jedna od onih melanholičnih ploča, mada ova pesma dramatično menja tempo i raspoloženje:

http://youtu.be/2LZKFmmhqpg

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Father Jape

Tu je, onda, imao samo 22 godine. :lol:

Father Jape

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

ALEKSIJE D.

Meho Krljic

Radi, a ako ukloniš "s" iz "https" biće i embedovan ovde  :-| :-| :-| :-|

ALEKSIJE D.

Uf, Meho, pobratime, glup sam ti ja za tekniku. Al računjam ako si vido o kome se radi, dede budi jaran i metni ga ti đe treba i kako treba, jer ga ja nikako ne mogu uglavit.

Meho Krljic

Hahah, dakle, vrlo je prosto, čak i ja koji sam još gori za tehniku sa ovim nemam problem, dakle, samo kad lepiš link za JuTjub video ovde, izbriši slovo "s" iz "https" i onda će se videti video a ne samo link, kao ovo što je Stipan okačio.

ALEKSIJE D.

Stipan

Postaješ tehnički osvešćen karakter...

ALEKSIJE D.

Učim, učim...
Sad ću da iščeprkam Lepu i Sinana Sakića i malko vas obrazujem strani elementi...

дејан

...barcode never lies
FLA

tomat

nakon 13 godina, Aphex Twin je spremio novi album, koji bi trebalo da izađe 22. septembra, a ispod je i tizer kako bi to moglo da zvuči. komentari su razni, od oduševljenja i izjava kako je ovo nešto najbolje što je AT napravio, do toga da ova numera zvuči kao Aphex Twin parodija, ili da mnogo više podseća na Plaid nego na AT. meni je onako, ali me teši da je ovo jedna od sporijih pesama sa albuma (ako je suditi po promo materijalu koji je kružio netom), pa mogu reći da ipak jedva čekam da se album pojavi.

http://youtu.be/RUAJ8KLGqis

Meho Krljic

Pa, da, liči na Plaid ili 2 Lone Swordsmen, recimo. Ali se i čuje da je ovo RDJ. Hajde, videćemo. I, gaddemit, možda je ovo prvi ALBUM posle Drukqs ali bilo je tu masa onih Analord ploča koje su bile mahom okej.