• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

PlayStation 1, 2, 3, 4, Vita, itd.

Started by ridiculus, 24-07-2016, 22:27:46

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Petronije

Arm the Homeless

Petronije

Mlađi sin fudbaler me već mesec dana svakodnevno maltretira da mu za njegove pare kupim Fifu 26, a ja ga odbijam uz obrazloženje da je besmisleno potrošiti pun iznos kad će sigurno biti neki popust ovijeh dana. Moje cicijašenje se ovog puta detetu isplatilo.

Arm the Homeless

Meho Krljic

A za tatu je Nine Sols, jedan od najhvaljenijih 2D Soulslike naslova poslednjih godina.

Petronije

Quote from: Meho Krljic on 30-04-2026, 06:03:04A za tatu je Nine Sols, jedan od najhvaljenijih 2D Soulslike naslova poslednjih godina.
Probaćemo.  xcheers
Arm the Homeless

Petronije

Playstation 5 može da tera PS3 igre nativno, ali likove iz sony-ja boli tuki za to (ili smišljaju kako da monetizuju, što mi je logičnije).

https://wccftech.com/playstation-5-runs-ps3-games-natively-sony-not-care/
Arm the Homeless

Meho Krljic

Da. Očigledno je da Sony forsira strimovanje i to je baš bezveze. Čak i moj jedva-mid-range PC tera PS3 igre savršeno tako da je jasno da je PS5 više nego kadar za ovakve stvari...

Petronije

https://blog.playstation.com/2026/05/13/playstation-plus-game-catalog-for-may-star-wars-outlaws-red-dead-redemption-2-bramble-the-mountain-king-the-thaumaturge-and-more/

QuoteStar Wars Outlaws (PS5)
Red Dead Redemption 2 (PS4)
Bramble: The Mountain King (PS5, PS4)
The Thaumaturge (PS5)
Flintlock: The Siege of Dawn (PS5)
Broken Sword – Shadows of the Templar: Reforged (PS5, PS4)
Enotria: The Last Song (Standard Edition) (PS5)
Time Crisis (PS1) (PS Plus Premium)
Arm the Homeless

Meho Krljic

Dakle, došlo je vreme da probamo Outlaws i napustimo ga posle tri sata.

Dobro je da je Time Crisis u paketu DA BAR IMAMO NEŠTO NORMALNO DA IGRAMO  :evil:

Petronije

Arm the Homeless

Meho Krljic

Jeste, jeste, da ne grešim dušu.

Inače, ja sam UŽASAN čovek kome ne treba davati mogućnost pretplate na PS+ jer kad uzmem da tamo igram neku igru pa mi se dopadne, ja je onda kupim  :cry:  :cry:  :cry:  Najnoviji slučaj je Space marine II, mada u moju odbranu, žena i svastika su ga u Londonu našle za duplo manje para nego što je u beogradu i praktično me naterale da mi ga kupe...

Uzgred, pisaću o igri detaljnije kad je završim, ali to neće biti skoro...

Petronije

Arm the Homeless

Meho Krljic

Deset posto je mesečno povećanje, ali ako se kupuje godišnja pretplata, cena (za sada) ostaje ista.

Petronije

To sam kasnije pročitao pa nisam preneo, ali koje su šanse da ovo nije priprema terena za poskupljenje mesečne pretplate? Mislim, i da povećaju mesečnu pretplatu ja ću je kupovati jer se isplati, ovo je više konstatacija.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Pretpostavljam da misliš na godišnju svuda gde si napisao mesečnu. Ne znam, imam utisak da neće (bar za sada) da podižu godišnju jer možda im se ona ipak kao isplati. Takođe ne najavljuju poskupljenja viših nivoa pretplate, nego samo Essential, pa se nadam da je za sada to - to.

Ja sam inače na Premium nivou pa me ovo ne pogađa ali Premium je ionako skup ko đavo  :cry:  :cry:  :cry:

Petronije

Ma da, ometaju me nekim nebitnim pričama o poslu pa nemam fokus  :mrgreen:

I ja imam premium, ali nije skup ko đavo jer sam naštelovao da obnavljam u februaru kad je onaj veliki popust, već drugi put zaredom ga plaćam 100$. Nije strašno.
Arm the Homeless

Meho Krljic

:?  :?  :?

Pa što se ja to nisam setio?

FAAAAK

Petronije

Jer nisi stipsa kao ja, prosto je. Ne opterećuješ se time kako da prođeš najjeftinije za PS+ i slično, već mozak koristiš za kreativnije stvari. Ja sam tehničko lice, procesni automatičar po profesiji, i stalno nešto kalkulišem i optimizujem pre nego što izvršim.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Moram malo da se približim tom razmišljanju!

Meho Krljic

Ahhh, evo, Sony je sada objavio da podiže cene i za Extra i Premium verzije PS+ pretplate:

https://kotaku.com/sony-just-raised-ps-plus-prices-in-a-way-seemingly-designed-to-make-everyone-mad-2000698216

Godišnje pretplate ostaju nepromenjene ali mesečne poskupljuju po dva dolara.... Jebuckaju nas na sitno da nam bude lakše...

Onaj stari Sendmen

Eto, imate sad Kingdom Come: Deliverance prvi deo, taj vam je i najbolji.

Još uvek nisam prešao drugi deo, i dalje se bakćem trinaestom sezonom Diablo 4, uzela mi mnooogo više vremena nego prethodne stezone.

Ali, DLC.

Očekujemo Mehin prikaz KCD koliko idućeg meseca!! :|
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Teško, pošto sam već bukirao, jelte, mnogo drugih igara. A iz ove ponude će Sonic X Shadow Generations mnogo ranije doći na red nego KCD.

Ali, da, drago mi je da ću imati priliku da i to poigram!!!!!!

Meho Krljic

Sony nas je iznervirao najjače svojim jučerašnjima simultanim najavama o ukidanju fizičkih igara i zatvaranju nekih svojih figitalnih  storfrontova ali evo koje su PS+ igre za Jul:

Call of Duty: Modern Warfare III | PS5, PS4
For the King II | PS5, PS4
Cross Code | PS5, PS4

Petronije

Mene deca već maltretiraju da se preorderuje GTA6. Vidim da neću moći da dođem do konzole na jesen.
Arm the Homeless