• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

FLAT EARTH!

Started by Ugly MF, 27-11-2016, 20:34:25

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

scallop

Nema tog piva koje će da potopi sve gluposti koje si nam servirao.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

Ubre, si ti neki hardkor Nasista!

scallop

Još gore. Do sada sam mislio da se zajebavaš.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Ugly MF

Ja sam siguran da ti nisi ozbiljan.
Ali ne može normalan čovek da ostane ravnodušan i mlak na otkrovenja.
Ako mora da se opredeli za ili Boga ili Vavilona, ćao Vavilone!

scallop

Sigurno sam ozbiljan. I doskora ravnodušan na tvoje "otkrovenje". Pozdravi se sa "otkrovenjem", od ovog trenutka, sve što nadrljaš krsitm onako kako i jeste: GLUPOST.

дејан

аман човече, пре него што напишеш било шта, понови једноставни експеримент који је ерастотен урадио пре само 2500 година, биће ти потребан један пријатељ који живи нешто даље од тебе, 2 штапа...после постављај шта год хоћеш или шта ти савест налаже...не дао ти бог да сутра стварно сазнаш неку истину о свету, не постоји начин на који би могао да помогнеш људима, нико ти не би веровао...
...barcode never lies
FLA

Krsta Klatić Klaja

Ovi bukvalno s kočevima i konopcem prave okruglu Zemlju!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Ugly MF

Ono kao i sve ostale 'zvezdarske nauke', trla baba lan...
Još su to i snimali kao indoktrinaciju! Karl Segan lično brate!

http://www.youtube.com/watch?v=d0zucqTeIbE

дејан

теби нема помоћи, шта си себи посејао то ћеш и жњети
...barcode never lies
FLA

Ugly MF

tomat

trenutno ja jućubu na nekoliko kanala ide spejsvok uživo, pa može da se vidi zakrivljenost Zemlje i šta sve ne.

lepo su uznapredovali specijalni efekti :lol:
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Ugly MF

Evo ti ova dva, i neću više postavljati ove stare, saaaamo ako izleti nešto novo.
Ko iz ovih logičkih, naučnih i istorijskih ne posumnja u zdrav razum, svaka mu čast!
A jes cgi uznapredovo, a tek zelene aurore borealisi, pa gromovi, pa sibirski led, ma ni fotošop nema tako lepe efekte!
Čak su sa snimka izbrisali sve ostale satelite, da im ne kvare vizuelni ugođaj....hiljade i hiljade satelita beše?!

http://www.youtube.com/watch?v=WIj3va7I9kw

http://www.youtube.com/watch?v=pGl8I3l-5ac

Scordisk

Quote from: Ugly MF on 24-03-2017, 00:59:50
Ono kao i sve ostale 'zvezdarske nauke', trla baba lan...
Još su to i snimali kao indoktrinaciju! Karl Segan lično brate!

http://www.youtube.com/watch?v=d0zucqTeIbE

Ne znam za dokaz, ali početak sa rečenicom "to remind you how satanic hive-mind works..." je antologijska, i planiram da je mnogo koristim u budućnosti :D

Ugly MF

Quote from: tomat on 24-03-2017, 17:13:14
trenutno ja jućubu na nekoliko kanala ide spejsvok uživo, pa može da se vidi zakrivljenost Zemlje i šta sve ne.

lepo su uznapredovali specijalni efekti :lol:

sad baš pustio neku nebulozu, dvojica astronauta se nešto petljaju satima i ništa ne rade, bukvalno sviraju kurcu!
I nigde nijedne zvezde?!?
Eeee, jebi ga, dosad sam bio Flaterter, sad sam Antiglobusista!

Ugly MF

A najbolje je kad mrdaju kameru, zemlja se povećava i smanjuje, bwaaaaaaahahahaaaaaaa!!!

Ugly MF

Ugly MF

Pitagora i Erostestosteron izonanisali matematiku!Jeah!

http://www.youtube.com/watch?v=6seHB6McGeE

ridiculus

Hoćemo i Mebijusovu Zemlju!!! (Ko ne zna na šta mislim, nek pogleda ovde.)
Dok ima smrti, ima i nade.

дејан

хоћемо клајнову земљу (у ствари клајнову флашу)! (две мебијусове траке спојене)
...barcode never lies
FLA

ridiculus

Dobro, hteo sam da podjem od jednostavnijih formi!

Ako ništa drugo, posle čitanja ove teme, "Amerika na ivici propasti" i "Evropa na ivici propasti" mogu da dobiju sasvim novu, fizikalniju dimenziju!

Scordisk

ili je možda četvorostrana ravna ploča?

Ugly MF

De, bre ste retro, nađite neki lego ili majnkraft.

Scordisk

jaoj, mnogo je meni ružnjikav taj majnkraft :D Retro je keva!  :|

Dybuk

Oni retro, a ti skroz moderan (macko, majke mi)! :mrgreen:

Ugly MF

Jok, nego ću da verujem u tamo neke cifre i bajke da postoje sateliti i da smo bili na mesecu i da postoje planete i 'Sunčev sistem koji piči kroz univerzum nekom tamo turbo ultra brzinom' a zvezde svaku noć iste vekovima!?!
Debili iz NASA mi valjaju cgi slike u koje ja treba da verujem, nekoliko tzv lajv satelitskih strimova, nijedan isti, ko tri različita crtana filma,
niđe ni satelita ni avijona ni na jednom?!?

Otkad su počeli SajFaj da mi valjaju ko religiju,jedva sam ček'o nešto kao ovu RavnuZemlju!
A ja mlogo volem i SajFaj i Fatazi....ali tamo de im je mesto. U zabavi.
Kad su počeli da mi to valjaju kao realnost, disidentski gen mi je konačno aktiviran!

Misliiiiim, Papa čeka vanzemaljce da ih krsti!?!
Eeeeeeej, bre ljudovi, de živite i čemu se nadate, kad vam je teleskop prozor u budućnost?!?

....bolje kod baba vračara da ste išli nego u škole.....

Krsta Klatić Klaja

Nasa je izmislila i klimacke promjene!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Ugly MF

Rednecks!
Hellyeah!
Samo ih ovde zajebavaju liberalni pederi, šteta...
...divni, pravi, izvorni primerci Amerikanaca!

Scordisk

Realno gledano, ako bih isao u ameriku, onda prvo mora jug, u mocvaru, gde se jedu krokodilova rebarca, pije mesecina i vije zastava konfederacije:D

Dybuk

Luizijana je moj drim! Definitivno pre mocvara nego vrazji neboderi....

scallop

Ugly MF

Quote from: Dybuk on 28-03-2017, 17:31:33
Luizijana je moj drim! Definitivno pre mocvara nego vrazji neboderi....

Malopre sam opet slušao Bill Burra i njegove redneck regrutacije ...sad me boli trbušni mišić....

Petronije

Kakva bre močvara jeste normalni, da vas izjedu krokodili i siluju incestoidni redneci što žive u prikolicama i gudraju se domaćim crystal methom??? Gore bre, na sever, u šumu, da se seku drva, loži vatra u kolibi i žderu sveže upecani lososi. Bolje grizli da me pojede nego aligatori.

Ugly MF

To t'se zove Kanada, ba!

Dybuk

A u planinama - hilbiliji! :lol:

Ono, bolje losos nego zmije i komarci, to sigurno.

Scordisk

Planine ima i u Crnoj Gori, ali, brate, na jugu iscediš bateriju u cugu, smrskaš konzervu piva o čelenku, opleteš bendžo i s krokodilima u močvaru! :D

https://www.youtube.com/watch?v=bvJyomGR2U4

ridiculus

Svi ludaci idu na Floridu, to se zna. Čak i Tramp ima rezidenciju tamo! [emoji38]

Petronije

Quote from: Ugly MF on 28-03-2017, 19:06:35
To t'se zove Kanada, ba!
Iš'o bi ja i u Kanadu ba, al' ako ću u Ameriku, onda mogu i u Montanu.

Kakva bre Florida, močvare, bendžo, neću bre živog čoveka da vidim. Samo losose, jelene, medvede i dabrove.

Ugly MF

Ugly MF

Omajgad!
Hoking i Blackholes!
Pošto auditorijum ovde želi 'ljudske' i opipljive stvari da veruje.....

http://www.youtube.com/watch?v=oU4DbgaJM4I

Ugly MF

mac

Zar ne mogu svi flaterteri da skupe pare za jedan meteorološki balon i fotoparat? Umeju samo da sernendaju na slikama sa satelita.

Ugly MF

Pa imaš i takve snimke, jutjubiraj malko, aman....
Imaš i raketlicu opaljenu koja je stigla do kupole ,imaš zoom koji doseže iza horizontova....
Nemoj meni ništa da veruješ, dokaži sam sebi....

mac

Ali to su tako jeftine stvari, balon i kamera. Svako to može da ima, i pošto svako to može da ima onda mnogi ljudi to i imaju, i pošto imaju mogu i da potvrde ravnu zemlju. Ali mnogi ljudi ne potvrđuju ravnu zemlju nego samo mala grupa fanatika. Mala grupa lažova, to jest.

Ugly MF

Ja te savetujem da mi ne veruješ, jer nisam autoritet, nego da sam saznaš, a ti si svojom abnormalnom vanserijskom genijalnošću nazvao par desetina hiljada ljudi fanaticima i lažovima?!?
Bravo!

Dybuk

Par desetina hiljada jeste mala grupa, kad pogledas ukupnu populaciju, planete. Zapravo, moguce da je mnogo veci broj lazova i budala na ovome svetu. Sad, nije mi jasan smisao, endgejm ovih flatertera, kao sta je dodjavola poenta? Sta dobijas time sto ovako duboko regresiras? Vatas se u kostac sa nekakvim zaverama, zdravim razumom, ne razumem?

Ja nisam naucnjacki tip (a vala nisi ni ti Ugly) pa ne mogu sad tu nesto da debatujem, ali ovo mi je, kako da kazem, tracenje svacijeg vremena.

Ugly MF

Pa ako te zanima, istraži sama, pregledaj sve šta ima, odaberi sama.
Misliš li ti da ja ne pratim i feministe ,ateiste, teoretske fizičare i svakakve lažove?!?
Protestante, katolike, muslimane,dokumentarce, pičkematerine i štasvene?
Misliš li da samo ove gledam i slušam?
Misliš da iskkjučim kad naiđu neki kojima ne verujem?!?

Polje moje nauke je u drugim sferama,( ... ) kolko se sećam, ovde je 'ljubiteljstvo Sajfaja i Fantastike',
pa su ovde ljudi koji to vole, a kad nešto voliš, žao ti je kad nešto skrnave,
pa kreneš da se buniš.

Koji ono beše ti tip?

Dybuk

Ne pada mi na pamet da slusam sportiste i glumce kako tlape o svemiru i to...zato sam trazila objasnjenje, poentu cele price. Zasto se zalazes za ovo? Ako ne mozes da mi odgovoris, ok.

Ja sam skeptik koji ne veruje u sulude teorije zavera, taj sam tip.

Ugly MF

Uffff,,,,sportisti,,,,jaaaoooooo, nesrećo, od ovolikih linkova, ti si spomenula sportiste....
Ja verujem u tri teorije zavere, a čuo sam trideset tri.
Poenta je, da se ruši 100% liberalnog humanističkog establišmenta sa Flat Earthom, ako se dokaže.
Nema sivog, ima samo crnog ili belog, jedna istina i sve ostalo laž!
Pa ti vidi, ako oćeš, ako nećeš, ne moraš!
Free will, sista'!!!

Dybuk

If I have no free will then
how can I be
morally culpable,
I wonder.