• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Igre koje su upravo izašle

Started by Calavera, 02-06-2022, 12:13:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Silent Hill f navodno NIJE LOŠ:

Viki Blejk veli da je prva polovina smor a onda druga kida:

https://www.eurogamer.net/silent-hill-f-review

Džesika Kogsvil mu dala 90%:

https://www.gamespot.com/reviews/silent-hill-f-review-spirited-away/1900-6418411/

itd.

Meho Krljic

Jutros mi se putem servisa elektronske pošte javi da je Devolver Digital izdao igru Baby Steps. Bacim pogled, vidim da je pažljivo hodanje primarna mehanika u igri i odmah pomislim isto što i vi: ovu igru je prvio Bennet Foddy. I jeste, samo ne sam, nego su sa njim radili i Gabe Cuzzillo, koji je pravio sjajni Ape Out i još sjajniji UFO 50, te Maxi Boch, isto radio Ape Out. Evo Jurogejmerovog prikaza a ja verujem da ću ovo pre ili kasnije morati da poigram jer je u pitanju najbukvalnija interpretacija sintagme "walking simulator" u istoriji medijuma napravljena od strane ljudi kojima se veruje:

https://www.eurogamer.net/baby-steps-review

mac

Svakome kome se svideo QWOP svideće se i ovo. Znači nikome...

Meho Krljic

Haha, fer.  :lol:  No, Foddy nekako uspeva da živi od pravljenja takvih igara dakle, mora da ima nekog kome se to dopada.

Meho Krljic

Nego, pošto smo zvanično usred jesenje poplave novih velikih igara, da notiramo da su izašli neki prilično gromoglasni naslovi, a time što ću linkovati Jurogejmerove prikaze istih. Nestandardno, od tri igre, dve su dobile po pet zvezdica, ali jesu u pitanju igre za koje biste očekivali visoke ocene.

Nažalost, mučeni Sonic nije u toj grupi. Sonic Racing: CrossWorlds je dobio trojku, ali da budemo fer, ako ste se uželeli kart rejsera sa Seginim likovima, ovo je, siguran sam, veoma solidna zabava:

https://www.eurogamer.net/sonic-racing-crossworlds-review

E, sad, Hades 2 je drugi par, jelte, rukava. Em je u pitanju igra sa dugim early access periodom pre ovog zvaničnog izlaska, em pričamo o nastavku jedne od najcenjenijih indi igara u istoriji medijuma. Kotaku je ovome dao nešto manje entuzijastičan prikaz (kao, SVE JE DOBRO, ali nema nekog supstancijalnog pomeraja u odnosu na original), ali Jurogejmer iz sve snage petardu. Dom naglašava da je osećaj kao da igrate istu igru ali da je u njoj sve novo. Evo, ne znam, meni je Hades bio zaista skoro savršen takav kakav je (mada ga nisam završio što MORAM da ispravim što pre) i kao prva igra ikada za koju je Supergiant napravio nastavak, slutim da je tu bilo baš mnogo teških kreativnih odluka:

https://www.eurogamer.net/hades-2-review

Treća igra je Final Fantasy Tactics: The Ivalice Chronicles, dakle, remaster jednog od najcenjenijih taktičkih RPG naslova svih vremena. Isto pisao Dom, isto dao pet zvezdica, on je oduševljen svim što se dobija (novi prevod, novi UI, redosled likova dodat na levoj strani) i smatra da sem diskutabilnih intervencija na grafici ništa važno nije izgubljeno. Ja sam izuzetno željan da ovo igram:

https://www.eurogamer.net/final-fantasy-tactics-the-ivalice-chronicles-review

Meho Krljic

Ghost of Yōtei izlazi za nedelju dana (rezervisao sam ga, naravno) ali je moratorijum na prikaze skinut noćas pa smo dobili solidno lepo izračunat metaskor od 87 za ovu igru. No, linkovaću prikaz Krisa Tapsela sa Jurogejmera jer je on ne samo srazmerno negativan - Kris i kad piše negativno, ne radi to sa zlobom a i FANTASTIČNO piše - već i jer vrlo lepo obrazlaže generalni problem sa AAA igrama u ovom trenutku naše povijesne zbiljnosti:

https://www.eurogamer.net/ghost-of-yotei-review

Tex Murphy

"Sucker Punch's sequel offers more great swordplay and heartfelt storytelling, but would be better served as a linear action game, freed of its poor sidequests and dated open world."

Што би реко Леонардо ди Каприо - "Gentlemen, you had my curiosity, now you have my attention." Баш да видимо шта се даље налази у тексту.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Прочитао. Немам појма ко је овај лик, али ово је одличан текст.
Genetski četnik

Meho Krljic

Hajpovo sam ga ja dosta poslednjih godina. Enivej, tebe Ghost of Yōtei treba da počne da zanima tek za neke 2-3 godine jer će bar toliko biti PS5 ekskluziva.

Doduše, pošto si ovo TI onda možda za 12-15 godina  u stvari...

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 26-09-2025, 12:41:32Doduše, pošto si ovo TI onda možda za 12-15 godina  u stvari...

И ја мислим да је то оптималнија процјена.
Genetski četnik

Onaj stari Sendmen

Ja ću, naravno, pričekati još nekih 5-6 dana da pročitam šta ste vi ovde sve ispisali, jer, ne bih da se ispojlujem.  :lol:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Meho Krljic

Kao star čovek, ja sam apsolutna meta za igre koje uzimaju za osnov dizajna klasični breakout pa onda s njim rade nešto zanimljivo. Ball X Pit je pritom izdao Devolver, radio ga je Kenny Sun i dobio je odlične ocene od onh par prikazivača koje sam jutros obišao (a i cena je razumnih petnaest evrodolara). Evo Jurogejmerovog prikaza iz pera Kristijana Donlana:

https://www.eurogamer.net/ball-x-pit-review

mac

Opet neka igra koju reklamiraju kao roguelike, a niđe veze.

Pretpostavljam da će jednom završiti na ovom spisku: https://store.steampowered.com/curator/35059889-Not-A-Roguelike/

mac

A i poređenje sa Breakout je više nego pod sumnjom. Ako ne moraš da hvataš ono što ispaljuješ, da li je zaista Breakout? Ovo je pucačina.

Meho Krljic

Ne MORAŠ da hvataš ali imaš jasnu prednost ako hvataš.

A ovo za roguelike se slažem, ali već smo pričali o tome da je termin danas otišao daleko od jelte, Berlinske interpretacije.

Meho Krljic

Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2 izlazi u Ponedeljak i, hm, postojeći prikazi su prilično raznoliki. Ali generalno je tema da je priča zanimljiva, ali da je ovo JEDVA RPG u smislu da nema ni razvijanja sposobnosti lika ni neke velike kastomizacije. A što, kad znamo ko je igru na kraju napravio, nije neko VELIKO iznenađenje.

https://kotaku.com/reviews-round-up-vampire-the-masquerade-bloodlines-2-is-it-good-pc-ps5-xbox-2000636600

Meho Krljic

Ja nisam još stigao da igram ni originalni The Outer Worlds a Obsidian je, evo, izbacio i The Outer Worlds 2 i ima sasvim lepe ocene na agregatorima skora. Metacritic  trenutno ima skor od 84 a Open Critic 83. Što je, otprilike optimalno za Obsidianove igre jer su one, uprkos tome da je u pitanju Majkrosoftov studio i da treba da Majkrosoftu zapravo obezbede malo "mesa" pošto drugi njihovi developeri rade mnogo sporije, u suštini AA naslovi koji se marketiraju kao AAA igre. Drugim rečima, moram da se nateram da odigram ove dve igre. Ne erujem da će ijedna od njih biti šarmantna kao New Vegas, naravno, ali trebalo bi da su dovoljno zabavne. Evo par linkova za prikaze koji su dobro napisani:

https://www.pcgamer.com/games/rpg/the-outer-worlds-2-review/

https://www.eurogamer.net/the-outer-worlds-2-review

https://finalweapon.net/2025/10/23/the-outer-worlds-2-review/

Meho Krljic

BTW, ja sam ovo kupio samo treba da stigne na red, al za ljude koji imaju manje glupih obaveza od mene plus VOLE avanturističke igre, sve što sam o ovoj igri pročitao je bilo sjajno:

The Séance of Blake Manor is shaping up to be one of my favourite games this year, and a brilliant Halloween treat for detective fans

Meho Krljic

Dok čekamo neminovnu najavu Half-Life 3, da kažem da je Devolver upravo izbacio novu igru studija Heart Machine i da meni to izgleda SJAJNO. OK, Heart Machine su napravili Hyper Light Drifter i to je klasik za sva vremena ali su u međuvremenu imalo malo i problema sa drugom igrom Solar Ash, koja nije primljena jednako sjajno. Hyper Light Breaker a koji je trebalo da ih vrati stazama slave je skoro već godinu dana u Early Accessu i za sada ima dosta slabe ocene igrača na Steamu ("mixed" je prosek svih ocena ali recentne ocene su "mostly negative") i to nije ohrabrujuće.

Utoliko, upravo izašla Possessors, a kojoj se do nedavno nije znalo ni ime, je smišljeno manja, utegnutija igra, i nadam se da će da bude dobro primljena jer je, makar na osnovu trejlera (demo nisam stigao da zaigram pre nego što mu je isteklo vreme) ovo izgleda kao čvrsta, upeglana 2D akciona igra. Još uvek nije jasno da li je ovo Metroidvania ili linearniji naslov, ali šta god da je, prve reakcije su uglavnom jako solidne. Ja maltene sve Devolver igre kupujem bez razmišljanja a za ovu baš želim da bude dobra. Videćemo za par dana kad je sebi priuštim:

https://store.steampowered.com/app/2132890/Possessors/

Edit: ahhh, nisam ispratio fabulu radnje. Hyper Light Breaker nikada neće izaći iz Early Accessa, studio napušta razvoj igre PLUS otpušteni su skoro svi zaposleni. Bedak ali tim pre je važno da Possessors bude uspešan...

Meho Krljic

Skate Story dobio pet zvezdica od Jurogejmera, tako da, mora se uzeti. Demo je meni bio odličan pa sam i očekivao da igra bude dobra, ali ovaj prikaz malo prevazilazi moja očekivanja:

https://www.eurogamer.net/skate-story-review

Meho Krljic

Da obradujem sve koje to interesuje a to je u ovom kontekstu verovatno samo Harvester:

Pathologic 3 je upravo izašao. Ja sam dobio igru za dž jer sam, pre mnogo godina kikstartovao Pathologic 2 a trojka je praktično deo iste priče pa su ovi dobri ljudi iz bratske Rusije računali da svi koji su finansirali dvojku treba da dobiju trojku. Ljudski.

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 13-01-2026, 08:42:49Da obradujem sve koje to interesuje a to je u ovom kontekstu verovatno samo Harvester:

Pathologic 3 je upravo izašao. Ja sam dobio igru za dž jer sam, pre mnogo godina kikstartovao Pathologic 2 a trojka je praktično deo iste priče pa su ovi dobri ljudi iz bratske Rusije računali da svi koji su finansirali dvojku treba da dobiju trojku. Ljudski.

Предивно! Нажалост, мало сам одлутао од серијала, нисам чак одиграо ни ремастер првог дијела. Ала ће да буде бинџовање!
Genetski četnik

Meho Krljic

Ja nisam čak ni prvu igru odigrao do kraja  :cry:  :cry:  :cry:

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 13-01-2026, 15:44:17Ja nisam čak ni prvu igru odigrao do kraja  :cry:  :cry:  :cry:

Па није лако играти ту игру. На страну ужасан енглески превод (који је, кажу, исправљен у ремастеру), али та депресивна атмосфера...
Genetski četnik

Meho Krljic

Plus pola ne razumeš šta se zapravo očekuje od tebe  :lol:

Meho Krljic

Tex Murphy

Quote from: Meho Krljic on 22-01-2026, 16:03:13Ovo deluje odlično, a i napravio ga je studio sa dobrom reputacijom:

TR-49 review - Inkle does it again with an eerie hunt for answers within a mysterious archival machine

Plus cena je smešna.

Звучи сјајно! Прекопавање по прастарим архивама ме из неког разлога фасцинира. Нисам прочитао комплетан ривју због евентуалних спојлера, па ми је остало нејасно да ли је терминал о којем се ради у игри стварно донесен из Блечли парка и да ли то има неког утицаја на причу или је само у питању ауторово поређење, у сваком случају ово одма иде на вишлисту.
Genetski četnik

Meho Krljic

Исто. Нисам хтео да читам до краја џаст ин кејс па не могу да одговорим на ово  :lol:

(БТЊ, цена је толико ниска а девелoпер толико репутабилан да нема смисла да се ставља на вишлисту него се то одмах купује!!!)

Edit: I mnogi igrači misle tako pa je ovo najbolji Incleov lonč igre u poslednjih 14 godina:

https://www.eurogamer.net/tr-49-inkles-best-launch-ever

Quote"One thing I think IS cool," Ingold continued: "it's a 'one-sitting' game. 4 hours; $7. No commitment required." And one huge upside of that is "people SEE THE END!", Ingold wrote. "This is huge for me, personally."

Meho Krljic

A kad smo već kod pojntendklik avantura, Earth Must Die izlazi za četiri dana i izgleda vrlo zanimljivo. Ja sam je stavio na višlistu a ima i demo (samo ne mogu sad da ga igram, na poslu sam), a iz ovog napisa na Jurogejmeru deluje kao interesantno osmišljena komična point and click igra u kojj glavi junak odbija da dotakne bilo koji predmet, a koju pravi legendarni Dan Marshall (znate već: Ben there, Dan that:

https://www.eurogamer.net/earth-must-dies-a-bawdy-sci-fi-treat-despite-some-fumbles

Meho Krljic

Da dojavimo da je izašao Mewgenics.

I naravno da ima veoma visoke ocene. I cena mu je solidno visoka: jutros kada sam ga pazario na Steamu bio je, sa popustom, nešto manje od 30 Evra.

Ali, mislim, ovo je prva prava igra Edmunda MekMilena posle The Legend of Bum-bo, a koja je izašla 2019. godine. A ako The Legend of Bum-bo shvatimo kao nekakav deo The Binding of Isaac, onda je Mewgenics prva igra koju su McMillen i Tyler Glaiel napravili posle The end is Nigh, a koja je stara DEVET godina.

Jako mi se sviđa sve što sam pročitao u rivjuima, a posebno asercija da je ovo roguelite life sim u kome Slay the Spire sreće XCOM. I da treba jedno 500 sati da se "sve" vidi. Znam da neću videti sve ali prilično sam siguran da ću uživati.

Meho Krljic

Naravno, izašao je i Romeo is a Dead Man, i ja, kao poštovalac svega što rade Suda 51 i Grasshopper Manifacture, imam časnu nameru da ovo zaigram prvom prilikom. Većina onog što sam o igri pročitao je opisuje kao strimlajnovaniji, ali i luđi No More Heroes i to je vrlo obećavajuće. Takođe je obećavajuće da po svemu sudeći igra više podseča na Dark Souls nego na GTA po strukturi, dakle, da ćemo ovom prilikom uglavnom imati borbu kao glavnu aktivnost i da nećemo morati da se smaramo sa miniigrama (kojih i dalje ima, ali deluje da su smislenije) i mrtvim otvorenim svetom. RIDŽOJS.

Meho Krljic

Resident Evil Requiem aka Resident Evil IX izlazi sutra pa je embargo na rivjuove skinut juče i igra je za sada dobila JAKO dobre ocene. Štaviše, ovo je igra sa najboljim prosekom ocena još od Resident Evil 4, što, da se razumemo, nije mala stvar. Ja sam VEOMA rad da je zaigram, a dok ne zaigramo, evo par prikaza koji igru hvale da pothrane hajp:

Jurogejmer (Matt Wales)

Kotaku (Kenneth Shepard)

IGN (Tristan Ogilvie)

Gamespot (Phil Hornshaw)

VGC (Dave Aubrey)

Polygon (Giovanni Colantonio)

Onaj stari Sendmen

Quote from: Meho Krljic on 22-09-2025, 12:40:52Silent Hill f navodno NIJE LOŠ:

Viki Blejk veli da je prva polovina smor a onda druga kida:

Još nisam stigao do druge polovine, ali prva jeste malo smor. Počinjem da žalim što sam na ovo dao $50, ali eto, htedoh da isprobam neki moderni Silent Hill, pošto mi omiljeni Silent Hill 4: The Room još uvek nisu remejkovali na PS5.

Petronije

Ja sam došao do samog kraja, i teška srca moram da priznam da je igra ozbiljno dosadna i neinspirativna, ili jednostavno - smor. Odlično izgleda i prilično je dobra u plašenju igrača, ali i pored toga jedva sam se naterao da nekako završim. Jeste druga polovina igre malo dinamičnija ali ne menja mnogo situaciju.
Arm the Homeless

Meho Krljic

Ah naravno, beogradski maloprodavci videoigara nisu ni danas propustili priliku da mi prirede neprijatna iznenađenja  :lol:  Games u kome sam rezervisao svoj primerak Resident Evil Requiem ima samo tri kopije i ni jedna nije na moje ime. Game Centar nema ni jednnu kopiju - iako na sajtu uredno kažu da je igra na stanju - jer im nisu stigle do radnji pa će da me zovu od nedelje kad stigne...

Sreća da je ovog vikenda i dalje u toku Steam Next Fest pa da demoima malo ubijam tugu što ceo civilizovani svet igra Resi a ja ne.

Onaj stari Sendmen

Quote from: Petronije on 26-02-2026, 17:58:39Ja sam došao do samog kraja, i teška srca moram da priznam da je igra ozbiljno dosadna i neinspirativna, ili jednostavno - smor. Odlično izgleda i prilično je dobra u plašenju igrača, ali i pored toga jedva sam se naterao da nekako završim. Jeste druga polovina igre malo dinamičnija ali ne menja mnogo situaciju.

Da, liči kao da su samo poboljšali grafiku, a igra ostala ista kao pre 20 godina. Ništa posebno zastrašujuće, sve već viđeno. Sve u svemu mogao sam te pare i bolje da potrošim.

Inače, nisam znao da si počeo da kupuješ igre i van pretplate, i to praktično tek objavljene. Čestitam.  :lol:

Petronije

Eh, lepo je što me hvališ, ali moraću da te razočaram, mislio sam da diskutujete o SH2 kojeg sam dobio džabe, a ne o SHf.  :(
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Ah well, onda ipak ima nade da ovo postane bolje... mislim da još uvek nisam stigao do drugog dela igre...

Onaj stari Sendmen

Ne znam šta tom Blejku dođe "drugi deo igre" vezano za Silent Hill f ali ako je suditi po trofejima, trenutno sam na pola ili preko pola igre i zaista jeste puno zabavnije i dinamičnije.

Sad, što nije moglo ovako i da započne, drugo je pitanje. :lol:

Meho Krljic

TOJ Blejk.

I, eto, bolje je kad je druga polovine igra bolja od prve, bar po mom nekom osećaju.

Onaj stari Sendmen

Viki Blejk sa jurogejmera? Bacio sam oko na rivju, rekao bih da ona pod "drugim delom igre" (doslovno je tako napisala i na engleskom, nije izgubljeno u prevodu) misli na klasične Silent Hill "Otherworld" deonice, tj. sve što se dešava u sekvencama u običnom svetu njoj je dosadno, samo joj se otherworld sviđa.

Bah, meni je i jedno i drugo dosadnjikavo do polovine igre, mahom jer mi je prelako.

Onaj stari Sendmen

Završih igru dok je forum bio pokvaren i mogu da kažem da je solidno dobra, ali nekako prekratka i prelaka.

Naravno, postoje i veće težine od normal na kojem sam je ja igrao, a tu je fora sa višestrukim krajevima u NG++, ali da li zaista vrediti ovu igru igrati toliko, nisam baš siguran.

That being said, muku mučim šta da igram posle ovog, jer mi je sve ili dosadno ili preteško (čak i Nioh 3!!)  :(  :cry:

Meho Krljic

Resident Evil Requiem? Kad već neki mi drugi ne možemo.  :lol:

Onaj stari Sendmen

Iz krajnje dosade probao sam baš danas Resident Evil: Village, i nekako bi rekao da taj tip igre baš nije za mene. Mada, nastaviću da pokušavam, možda se predomislim.  :lol:

Inače, igram sad Silent Hill 2, koga se prisećam kroz maglu. Možda sam bio preoštar prema Silent Hill f, kad sam rekao da je na početku nedinamičan, pa ta igra je epitomizacija akcije naspram dvojci u kojoj se AMA BAŠ NIŠTA NE DEŠAVA.

Osim sjajne atmosfere napuštenog i propalog grada, naravno.

Meho Krljic

Pa, mislim, to je klasičan survival horror, dakle, VRLO MALO AKCIJE, vrlo mnogo atmosfere. SH2 je više avantura nego akciona igra.

Onaj stari Sendmen

Jasno. Pa ja sam, kao klasični avanturista, i počeo iz tih razloga da igram survival horor igre, počevši od Elvira igara, pa do Silent Hill, ali ih nikad nisam iskreno zavoleo. Em što kao avanturista ne volim akciju, em je akcija u takvim igrama baš previše lejm.  :lol:

Anyway, izgleda da mi se smeši Kingdom Come: Deliverance serijal, baš mi je dobro legao uvod u prvi deo!!  :| 

Meho Krljic

Dropovao je DLC za Ninja Gaiden 4. The Two Masters, koliko se vidi iz trejlera, ima Yakuma i Ryua kako sarađuju boreći se protiv nove pretnje (ko je TO očekivao?) i imaju po, er, jedno novo oružje. Očekivao sam malo više, ali DOBRO, naravno da će se ovo igrati:

https://www.youtube.com/watch?v=e51oGP3VI0Y

Petronije

Quote from: Meho Krljic on 03-03-2026, 17:42:17Pa, mislim, to je klasičan survival horror, dakle, VRLO MALO AKCIJE, vrlo mnogo atmosfere. SH2 je više avantura nego akciona igra.

Pa nije baš tačno da SH2 ima VRLO MALO akcije, akcije ima poprilično, kao i istraživanja. Problem je što je ta akcija uglavnom dosadnjikava, a avanturistički elementi, ako zanemarimo beskrajno otvaranje vrata, se svode na svega par memorabilnih zagonetki. Bukvalno ih ima jednocifren broj. Verovatno je i originalni SH2 ovako koncipiran, ne sećam se zaista, ali znam da su mi originalni SH i SH2 bili ekstremno uzbudljivi i zanimljivi, što ovde nikako nije bio slučaj, osim u par sekvenci. Atmosfera jeste odlična, ali nedovoljno da izvuče ukupan utisak, a verujem da ima posebnu težinu ako ovo piše neko ko je HC fan starih survival horor igara i zaista sam žarko želeo da mi se ovo dopadne. Primera radi, pre SH2 sam na Anbernicu odigrao Resident Evil: Code Veronica, više ni ne znam da li sam ga spominjao, ali ovo je vrhunska, fantastična, jebekevu igra, najbolji RE koji sam ikad igrao, bolja čak i od RE4. Idealan spoj svih RE elemenata u jednoj poprilično dugačkoj igri. SH2 remake mu nije ni do kolena.
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Quote from: Petronije on 04-03-2026, 13:00:20Verovatno je i originalni SH2 ovako koncipiran, ne sećam se zaista, ali znam da su mi originalni SH i SH2 bili ekstremno uzbudljivi i zanimljivi, što ovde nikako nije bio slučaj, osim u par sekvenci

Problem je što smo originalni SH i SH2 igrali PRE Dark Souls, Bloodborne i Elden Ring, gde nam je pokazano da horor atmosfera može biti ostvarena i sa MASIVNOM količinom akcije, za razliku od tih starih survivor naslova, gde je akcija minimalna i atrofirana.

Nije problem što je SH2 rimejk neuspeli rimejk SH2, već što je SH žanr odavno mrtav i sad se rivajvuje da se izvuče lova starih fanova, mahom na nostalgiju.

Jednostavno, nije dovoljno u današnje vreme. Zato, igrajte FENOMENALNE igre poput Kingdom Come: Deliverance!!  :|

Još ne mogu da se opasuljim kakav je ovo dragulj, igram dan i noć, a posle me čeka i dvojka!!  8-)

Ako imate prilike, nabavite obe igre zajedno u Royale paketu, sa svim dlc-jevima, tako je najbolji deal!

Petronije

Imam ga negde u katalogu, steam ili epic, možda sam ga čak nekad i upalio ali nije me privukao. Sećam se najave za keca, bio je ozbiljan hajp, ali nije se nešto proslavio.
Arm the Homeless