Ne znam o čemu pričaš.
Da li treba ponovo da pominjem Straw Dogs?
Da li treba da ponovo napominjem najgoru pijanicu iz Sleepers?
O čemu ti pričaš, čoveče?
Koji bi jos poznati glumac prihvatio ulogu koju je igrao De niro u npr. Jackie Brown , i tako je odigrao da ostaje zapamncen (iako je samo sporedna uloga i ako ima tri reda rijeci da izgovori cijelog filma , ostaje najzapazeniji lik u istom)To je za mene savrsenstvo.
Svaki. Uključujući i Toma Kruza, ako on ili njegov agent misle da bi to pomoglo njegovoj karijeri (kojoj ionako i nije potrebna pomoć). Svi glumci koje si nabrojao igrali su i u krševima, i u polubudžetskim i niskobudžetskim projektima.
Brus Vilis igrao je u fenomenalnom
Hadsonu Hoku, jednako suludom kao i
12 Monkeys, u kome je takođe igrao.
De Nira i Hopkinsa bih ja najmanje branio iz te tvoje moronske "podele" (ovim ne pokušavam da te uvredim i kažem da si moron, smatram da nisi, čak da si pametan, ali mislim da ti je podela moronska). De Niro je super u
Jackie Brown. Super. Ali je njegovih 15 minuta u
15 minuta, nedotupavnom podgrejanom smeću, dovoljno da ga ispljuješ. Radije bih gledao Toma Kruza u
Džeriju Mekgvajeru. Pre bih gledao i onu strahotu
Mad City, gde Hofman autopilotira u ulozi groznog novinara (valjda opet pijanca), a Vinsent Vega pokušava opet da glumi.
A Hopkins je igrao sa Krisom Rokom u nečemu čega se ni imena ne sećam, mislim da je to radio Džoel Šumaher i da je cripple jedini na svetu koji je to đubre izdržao do kraja. Hopkins se onda pojavio i idiotisao u bar deset totalnih drekova. Ja De Nira jedino iščekujem da se eventualno pojavi u
Meet the Fockers, a pogađaj ko će tamo igrati ćaleta Bena Stilera (inače fenomenalnog glumca, među najbolja tri iz svoje generacije).
Isto tako, mislim da Bred Pit nikad ne bi prihvatio da igra u filmu kakav je
25th Hour, i mislim da ga ta finesa razređuje od genija kakav je Edić Nortonić. Štaviše, mislim da je finalna scena u
Se7en mogla da bude deset puta bolja da Bred zna da glumi bolje.
Itd.