• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

666

Started by Nyarlathotep, 13-12-2002, 05:41:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Piranh.A

So Unicorn, if U put a monkey in a refrigerstor for a like milion yearz will it evolutionaze and when U open it will it be umanoid?

Unicorn

:shock: ????
No, it will be regular frozen- to- death monkey.  :)
I don`t get your point. :)
:!:  :!:  :!:  :)
Lako je biti bog. Ako imate odgovarajuću opremu.

Ghoul

But I think I do - ovo je nedelja borbe protiv Unikorna!

Navalite svi u zajebanciju!

PS: :wink:

PPS: :lol:
https://ljudska_splacina.com/

S.

Ja, cu naprotiv, da pomognem ponudom mogucih, a nestandardnih, smajlija koji se mogu rabiti u vecim kolicinama:

p.s.

SANdMAN

S. molim te, povraticu...
nisam video ovakve barbie doll grozote jos od cvrkutavog DUNADANkinog enteranca na forum...

S.

Ic, bre, nije poenta da se tebi svide. Vazno je da se Unicorn dopadnu, zar ne?

-----

E, sad stvarno i ja moram da se uozbiljim. Lepo sledim Ghoul konstruktivan predlog da se krene sa zaje@ancijom, i sta - odmah me se shvati ozbiljno. Ne kapiram. Mislim, zar je zaista toliko rasireno  uverenje medj' muskima da cure nemaju smisla za humor? Tuzno, ako je tako.

Anyway, na prvi deo komentara moram da, mrtva ozbiljna, ali stvarno MRTVA OZBILJNA kazem da sam prestala kad vise nisam mogla da izdrzim toliku kolicinu estrogena. Sto imam jaci stomak od tebe, to je druga stvar.  Drugi deo komentara ne kapiram, ne znam o cemu je rec. Ali ne zvuci lepo, fakat.

SANdMAN

Quote from: "S."Ic, bre, nije poenta da se tebi svide. Vazno je da se Unicorn dopadnu, zar ne?

mogla si onda staviti Unicore smiley, on cak ne nervira toliko...

S.

:lol: Nisam izdrzala do slova "U"...

Lurd

Pocece strasno da me boli glava ako se jos malo duze budem bavio Sandom. Sacu ovo da izbacim iz sebe i da idem na jedan malo duzi dzoging. Elem:

S. postoji barem jedno pravilo koje moras da prihvatis na ovom forumu - ignorisi sandmana i njegove gluposti. Videces kako je zivot onda znatno laski i lepsi. Drugo, pocelo je od sada nestale sneki, a sada imamo oho-ho mnogo zenskih clanova, sto mene izuzetno raduje, iako zene nemaju smisla za humor :wink: .

Znaci, ne obracaj previse paznju na to, a deo razloga moze biti i sledece.

sand, ako si ti taj lik sa stripovima, prepoznao sam te po dve vrlo karakteristicne osobine (iako sam ocekivao zgoljavog i nervoznog strebera):

A) konstantni osmejak u uglu usana, karakteristican za sve psihoticne osobe.

B) Isto tako karakteristicno prodoran i "pronicljiv" pogled. S tim sto je ovde to karakteritika manicno-paranoicne osobe.

Simpatican si mladic, nema sta.

(I ja reko' da cu da te izvredjam, ali nisam. Ipak sam dobra dusica. I promeni avatara, molim te. Vredja me)
My trees...They have withered and died just like me.

SANdMAN

Quote from: "Monsinjor Lurdusami"
(I ja reko' da cu da te izvredjam, ali nisam. Ipak sam dobra dusica. I promeni avatara, molim te. Vredja me)

i ja gledam i chudom se chudim sha ti je lurdusami, svaka tvoja rech najlepsha pohvala. da se ti to mozda nisi zacopao u mene? cccc, lolo laskava....

my new fancy avatar remains, of course...

Unicorn

Hvala, S.!
Mislim da ce ovaj smajli

SANdMAN

Quote from: "Unicorn"
B.t.w. izgleda da sam u proshli ponedeljak sedela iza Sandmena, a da je M.L. proshao i pored mene. Xe, xe, xe...

auuuu... jel znas da si sedela na ABN-ovom mestu?  :wink:

Unicorn

Quote from: "SANdMAN"auuuu... jel znas da si sedela na ABN-ovom mestu?  :wink:

:shock:  :?  :?  :?  :?  :?  :(
Valjda se nisam zarazila ABNokokama!
Bio si blizu Sendmene, strahujesh li za sebe?  :twisted:

SANdMAN

Quote from: "Unicorn"Bio si blizu Sendmene, strahujesh li za sebe?  :twisted:

cuti... zato i ne znam kako izgledas, jer nisam smeo da se okrenem iza sebe...  :wink:

Melkor

U stvari, Sand... Ne znam kako ovo da ti kazem... Mislim, saznaces ovo pre ili kasnije pa reko' bolje od nekog koga znas... Elem, ti si sedeo na ABN-ovom mestu... I, hm, da... zarazno je... video si kako se svi guramo u red do prozora... ali sta sad, mozda prodje samo od sebe :lol:

I da, promeni avatar, ne stoji ti ovaj  :!:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Ghoul

'I da, promeni avatar, ne stoji ti ovaj '

I ja bih tako mislio...

...da nisam gledao GREŠNU ZAJEDNICU (La Comunidad). :evil:

Lurd

Quote from: "Unicorn"B.t.w. izgleda da sam u proshli ponedeljak sedela iza Sandmena, a da je M.L. proshao i pored mene. Xe, xe, xe...

Pa to je fantabrlasticno!!!!

Sada mozete da pocnete rad na knjizi "Kako je Lurdusami prosao pored mene". Vec vidim pocetak.

"Bio je topao junski dan, a Lurdusami, tada samo monsinjor a ne danasnji kardinal i desna ruka pape, prosao je licno pored nas koji smo blenuli u samo nama znane izvore znanja."

Onda sledi cuveni deo: "Neki debeli ljudi svoju tezinu nose kao slabost, kao znak samopovladjivanja...", a ondak i "Ogroman covek, prava planina crnila u formalnoj letnjoj odeci, Lurdusami je izgledao kao da je u poznim dvadesetim, po standardu..." itd.

Sjajno! Namlaticete pare po Paksu!

Spider Jerusalem

Poglavlje sedmo:

"Sedeo sam u bioskopskoj sali Doma Omladine i gledao neko djubre... a mozda je bilo i nesto dobro... u svakom slucaju bio sam sav sjeban zato sto je to bio peti film tog dana a pedeseti film te nedelje, i vise nisam znao ni ciji je, ko je ovo radio, na kom je jeziku, i sta ja radim ovde.

Vidite, stvar je bila u tome sto sam - bas zato sto sam sav bio smoren - digao noge na sediste reda ispred sebe.

Film je zagazio u 20 minut kad je neka prilika prohujala pored mene, silovito me udarila po gleznju i nesto promrmljala, a zatim dodala "Bre, gledam te vec 20 minuta".
Ophrvan i krivicom sto me redar - ha! mislio sam da je redar - uhvatio, ali vise ipak besom sto me tuk'o po noGi - jebena seljacina, mamu mu jebem - sav sam se scucurio i u tamnom raspolozenju zavrsio gledanje filma (kasnije sam ovom filmu podario nulu i pisao vrlo socno o njemu u svojoj kritici, naravno).

Upale se svetla, kad predamnom stoji jedna veeelika, visoka osoba. Isprva, kada sam primetio samo te njegove karakteristike, mislio sam da ce da me bije: naime, gledao je u mene! Sa vatrom u ocima i perverznim kezom na balavim ustima! Okrenuo sam se da potrazim cripplea za upomoc, ali mali bastard dimzelhajmer se vec utopio u masu pri izlasku (nisam u tom trenutku stigao da ovo izrezonujem kao cudno jer mu je inace omiljeni deo filma - odjavna spica). Ostavljen sam na milost i nemilost "skloni te noge bre" redaru iz pakla!

A onda... malo sam mu bolje pogledao lice. I video: te tople (zute) oci, taj narociti blentavi osmeh uparen sa tim pogledom zajebanog komandosa koji je redovno doruckovao sa Sotonom licno... pa to nije mogao biti niko drugi do mog velikog prijatelja, Monsinjora Lurdusamija!

A onda sam hteo da mu jebem MATER sto me je tukao po nozi.  :lol:  :x

Unicorn

Hmmm. Oda maloj, tuchenoj noGi?
:lol:

Lurd

I posle neka neko kaze da se silom ne moze kupiti postovanje...AKO SME! :wink:

lilit

Quote from: "Nyarlathotep"666 ...
zna li neko pravo tumacenje?
mozda i ovo ispadne slatka diskusijica ....

ne slati nikad 666 dinara/eura/dolara preko poste i njenih sluzbenika.
velika je sansa da ce zalutati i nece odmah otici na pravo mesto.
:(

ps.
da, procitala sam celi topik i nalazim da je ovo jedan od odgovora koji ima veze sa zadatom temom.
xchain
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Kastor

A opet, lepo je imati takvu brojku kao izgovor... :evil:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

lilit

Quote from: "Kastor"A opet, lepo je imati takvu brojku kao izgovor... :evil:
i to je tacno.
uz falsifikovanu postansku uplatnicu, sve moze da prodje.  8)

kastore,
nista licno, ali danas sam u tako dobrom MUDU da me tvoj avatar podseca na delic ove slicice:  :P

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"ne slati nikad 666 dinara/eura/dolara preko poste i njenih sluzbenika.

naravoučenije je ili to, ili da je bolje kupovati s popustom kod autora... (pri čemu je suma upadljivo manja od 666)

ovo dole je pojeo mrak (za sada):

Bab Jaga

Ovo več postaje sumnjivo, imaš li ti možda kakva skrivena neprijatelja u pošti?
Ghoul fhtagn!

Tex Murphy

QuotePoglavlje sedmo:

"Sedeo sam u bioskopskoj sali Doma Omladine i gledao neko djubre... a mozda je bilo i nesto dobro... u svakom slucaju bio sam sav sjeban zato sto je to bio peti film tog dana a pedeseti film te nedelje, i vise nisam znao ni ciji je, ko je ovo radio, na kom je jeziku, i sta ja radim ovde.

Vidite, stvar je bila u tome sto sam - bas zato sto sam sav bio smoren - digao noge na sediste reda ispred sebe.

Film je zagazio u 20 minut kad je neka prilika prohujala pored mene, silovito me udarila po gleznju i nesto promrmljala, a zatim dodala "Bre, gledam te vec 20 minuta".
Ophrvan i krivicom sto me redar - ha! mislio sam da je redar - uhvatio, ali vise ipak besom sto me tuk'o po noGi - jebena seljacina, mamu mu jebem - sav sam se scucurio i u tamnom raspolozenju zavrsio gledanje filma (kasnije sam ovom filmu podario nulu i pisao vrlo socno o njemu u svojoj kritici, naravno).

Upale se svetla, kad predamnom stoji jedna veeelika, visoka osoba. Isprva, kada sam primetio samo te njegove karakteristike, mislio sam da ce da me bije: naime, gledao je u mene! Sa vatrom u ocima i perverznim kezom na balavim ustima! Okrenuo sam se da potrazim cripplea za upomoc, ali mali bastard dimzelhajmer se vec utopio u masu pri izlasku (nisam u tom trenutku stigao da ovo izrezonujem kao cudno jer mu je inace omiljeni deo filma - odjavna spica). Ostavljen sam na milost i nemilost "skloni te noge bre" redaru iz pakla!

A onda... malo sam mu bolje pogledao lice. I video: te tople (zute) oci, taj narociti blentavi osmeh uparen sa tim pogledom zajebanog komandosa koji je redovno doruckovao sa Sotonom licno... pa to nije mogao biti niko drugi do mog velikog prijatelja, Monsinjora Lurdusamija!

A onda sam hteo da mu jebem MATER sto me je tukao po nozi.  

:P  :lol:  :)  :)

Spajderu, gade jedan, VRAĆAJ SE NA PROKLETI FORUM!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne govorim samo zbog toga što su tvoje duhovite dosjetke uvijek bile izuzetno duhovite, nego i zbog toga što si uvijek uspijevao da izvučeš ono najbolje iz drugih članova, npr. Ghoula (in a totally non-gay way).
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Tex Murphy

Inače, broj 600 me donekle zbunjuje. Kako se to zapravo čita (i piše slovima)? Da li je "šesto", kako ovde piše i kako sam siguran da većina nas govori, ili je možda "šeststo", kako sam jednom pročitao u Mikijevom almanahu i kako bi po nekoj logici bilo logično da bude?
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Spajderu, gade jedan, VRAĆAJ SE NA PROKLETI FORUM!!!
Ne govorim samo zbog toga što su tvoje duhovite dosjetke uvijek bile izuzetno duhovite, nego i zbog toga što si uvijek uspijevao da izvučeš ono najbolje iz drugih članova, npr. Ghoula (in a totally non-gay way).

to je, na žalost, tačno: ovo što su neki nedavno pisali o meni i bobanu mnogo je primenjivije na duet ghoul + spider.

otkako sam solo na ovom forumu, nemam s kim da se ni posvađam kako treba. (mislim, ako je boban najbolje što se može naći po tom pitanju, onda... sve je jasno...)

Kastor

Quote from: "Harvester"Inače, broj 600 me donekle zbunjuje. Kako se to zapravo čita (i piše slovima)? Da li je "šesto", kako ovde piše i kako sam siguran da većina nas govori, ili je možda "šeststo", kako sam jednom pročitao u Mikijevom almanahu i kako bi po nekoj logici bilo logično da bude?

šest stotina  :wink:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Tex Murphy

Kastore, čestitam ti godišnjicu dolaska na ZS forum.
Genetski četnik

lilit

Quote from: "Harvester"Inače, broj 600 me donekle zbunjuje. Kako se to zapravo čita (i piše slovima)? Da li je "šesto", kako ovde piše i kako sam siguran da većina nas govori, ili je možda "šeststo", kako sam jednom pročitao u Mikijevom almanahu i kako bi po nekoj logici bilo logično da bude?
pise se sesTsto, koliko ja znam (a ne znam previse o nauci koja se time bavi).
btw, i meni je to jedna od reci gde nisam 100% sigurna i uvek pisem sest stotina.
moracu mami da skrenem paznju na ovu cinjenicu, a kad sve to uzmem u obzir, nije ni cudo sto se 666 zagubio i luta srbijom.

Ghoul

Quote from: "lilit_depp"pise se sesTsto, koliko ja znam

a u tome te potvrđuje i dr ivan klajn: definitivno se piše (ali ne izgovara) STS  :roll:  :cry:

lilit

Quote from: "Ghoul"
Quote from: "lilit_depp"pise se sesTsto, koliko ja znam
a u tome te potvrđuje i dr ivan klajn: definitivno se piše (ali ne izgovara) STS  :roll:  :cry:

malo sam proguglala i nadjoh nesto, meni, zanimljivo:
http://www.rastko.org.yu/filologija/bbrboric-raskolI/bbrboric-raskolI8.html

"Да бих могао говорити о непревладаној проблематици наших графија и ортографија - о извјесној реформи њиховој на линији еволуцијског усавршавања - даћу већи број ријечи за које се не би могло рећи да их пишемо у складу с фонолошким начелом и указати на неке штетне неусклађености наше ортографије (наших ортографија).4 Тако нпр. пише се овако: градски, светски, братски, шестсто, одшкринути, одселити, а изговара овако: [грацки, свецки, брацки], [шесто], [отшкринути, отселити]. Пише се исто, а није исто, нити се изговара исто: град [грд] = насеље, [грд] = врста падавине; пас [пс] = појас, опасач, [пс] = животиња; лук [лк] = оружје, [лк] = поврће; Пише се овако (и треба тако): наддруштвени, поддијалекат, нуззарада, отц(иј)епити, потц(иј)енити, потчинити, Забрдца, Бргудца, а не пише се овако (иако се могло писати): беззвучни, безжични, изжив(ј)ети, метци, отпатци, находче, судца итсл."

e sad, ja bas ne bih mogla reci da izgovaram: sveCki i graCki, ali definitivno izgovaram seSTo.

Kastor

Quote from: "Harvester"Kastore, čestitam ti godišnjicu dolaska na ZS forum.

:!:  :!:  :!:

Cmizdr...šmrc...
Došlo mi da napišem kraći govor sa sve pojedinačnim zahvalnicama ali ima vas previše.
Živi bili svi redom! xcheers

and now - the weather.

Demo(n)lisher

Kad smo vec kod famoznog broja 666, evo jos par infoa
1. KISSINGER, mocni americki politicar u svome prezimenu cuva demonski broj
K = 66
I = 54
S = 114
S = 114
I = 54
N = 84
G = 42
E = 30
R = 108
Prvi ratni brod kojim je Anvar El Sadat, tadasnji egipatski predsednik, uplovio u Suecki kanal na dan njegovog ponovnog emitovanja, na pramcu je imao vojnu oznaku 666
Frekvencija na kojoj je emitovana prva radio emisija u S.A.D je bila 666 megaherca.
Za bar - kod znate. Idemo dalje
I kompjuter, magicna sprava u svojoj "mehanici" kao zmija koja noge krije 666.
C = 18
O = 90
M = 78
P = 96
U = 126
T = 120
E = 30
R = 108
Zasto se 31.decembra 2000 godine cekao novi milenijum?
Vrlo prosto, na ovaj dan kod katolika slavi se Silvestrovo, a ime je dobio po uspomeni na papu Silvestra, koji je po legendi potpisao ugovor sa Satanom 999 godine (obrnute 3 sestice)
Satana je Silvestru obecao papski presto, a Silvester je Satani zauzvrat obecao sve ljudske duse. Ko hoce nek misli da je ovo izmisljotina, ali ugovor sa Satanom se cuva u Vatikanu.
Kod pojmova koji se sastoje od dve reci, ne zaboravite da u sopstvenom trazenju numerickih vrednosti imena za prazan prostor izmedju 2 reci umanjite zbir za 192, jer je tolika numericka vrednost praznog prostora izmedju reci u kompjuteru.
Tako cete ustanoviti da "Banka federalne rezerve" ima vrednost 666, kao i New York.
Piramida u Luvru, staklena piramida se sastoji od 666 malenih trouglica koji cine jednu veliku celinu.
Kao i koordinantni sistem grada Jerusalima na 666 stepenu.
I`m a self - improved evil baby.

Kastor

ne znam ljudi...stvarno...ne znam.

krema

Ja vec pocinjem da se bojim...

Ghoul

Quote from: "krema"Ja vec pocinjem da se bojim...

don't be afraid... be very, VERY afraid!

Black Mamba

meni je prosle godine pao rodjendan sa tri sestice, 06/06/06.. ne verujem bas u te brojke, ali sam za svaki slucaj sklopila ugovor sa SOtonom, tj pomislila vrlo sOtonsku zelju :evil: za sad ne deluje bas al che vidimo, ima jos vremena

Nyarlathotep

Tek kad se prisetim starih zajebancija, postane mi jasno koliko je ovaj forum vremenom izgubio. Ljudi pre svega. Jbg.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Ghoul

Quote from: "Nyarlathotep"Tek kad se prisetim starih zajebancija, postane mi jasno koliko je ovaj forum vremenom izgubio. Ljudi pre svega. Jbg.

eh, ostarilo se, moj nyarla: ni nekadašnji zajebanti nisu što su nekad bili.
mislim kako na (još!) prisutne, tako i one koji su otišli na zelenije pašnjake.
tako mu je to, jbg.  :(

Bab Jaga

I takav kakv je, ovaj forum definitivno još uvijek šiša sve ostale forume koje ja posječujem.  xsmlove2
Ghoul fhtagn!

Ghoul

ptt srbije je spora ali dostižna! (a ja kupio skener...)

:!:  :!:  :!:

lilit

veri najs da je PTT sluzbenica napokon poklekla i posle 2 meseca potrage po srbiji dopustila isporuku 666. ich bin happy. :)

btw,
nakon citanja 85% foruma (ovaj topic included) pocinjem da stvaram teoriju zasto su mnogi great likovi pobegli glavom bez obzira sa ZS.
teorija se zove: snezana.

xsmlove2

mick_rider

Evo još jednog interesantnog podatka koji niko, za divno čudo, nije pomenuo. Elem, prema hebrejskom alfabetu svakom slovu odgovara određeni broj. Slovu W odgovara broj 6. Dakle, WWW=666. Možda stvarno taj broj 666 ima neko pozitivno dejstvo kao što to (verovatno) tvrde deca Bafometa al' da je toliko lekovit i moćan ne bi valjda bilo tolko lošeg na ovome svetu. A kao što smo to već videli, srećemo ga na svakom koraku u prikrivenoj ili, što bi naši političari rekli, transparentnoj formi.

Jake Chambers

Quote from: "supernaut"Evo još jednog interesantnog podatka koji niko, za divno čudo, nije pomenuo. Elem, prema hebrejskom alfabetu svakom slovu odgovara određeni broj. Slovu W odgovara broj 6. Dakle, WWW=666. Možda stvarno taj broj 666 ima neko pozitivno dejstvo kao što to (verovatno) tvrde deca Bafometa al' da je toliko lekovit i moćan ne bi valjda bilo tolko lošeg na ovome svetu. A kao što smo to već videli, srećemo ga na svakom koraku u prikrivenoj ili, što bi naši političari rekli, transparentnoj formi.

To svi već znamo i toliko je dosadno da se ni mrtvom rabinu ne diže na to. Zato i ne pričamo o tome.  :twisted:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

mick_rider

Quote from: "Đejk Ćejmbrs"toliko je dosadno da se ni mrtvom rabinu ne diže na to.

How bizarre.