• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Šta sam lepo gledo, a da horor nije

Started by Ghoul, 23-01-2005, 04:21:02

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dybuk

Da, dosta tih djala zna da bude pomalo besmisleno. Oni se, doduse, racunaju u horor. Dobra ona lista sa giallo topika, ja preporucujem Torso, Tenebrae, Deep Red i Don't torture a Duckling.

Truman

Poslednja tri sa liste gledao i svi su dobri, ostaje mi još Torso. Blagodarim dibučice.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Torso mož da prođe, pario sam oči na one glumice. I baš me zanima u kom gradiću su snimali...

usputni_boem

Arrival. Uzivao sam u filmu do kraja, kad sam bio u fazonu: "Ok, i to je to?" i kad sam shvatio da je ovo ipak isprazan film koji se postavlja kao da je mnogo pametniji nego sto jeste. Ipak, film je lepo snimljen, glumci su dobri, donekle me je pogodio visceralno, a i uzivao sam tokom najveceg dela filma, tako da ne mislim da sam protracio vreme.

Mnogo manje mi se svideo domaci triler Inkarnacija, koji je isto lepo snimljen, ali sve ostalo ne valja. Odmah upadaju u oci nepotrebna naracija i neharizmaticni glavni glumac, a posle i neuverljiv, far-fetched zaplet. Posebno veliki problem je nerazdjen glavni lik zbog cega mnogo trpe teme kojima se film bavi.

Nije mi se svideo ni Come and Find Me - generican zanrovski film s nesimpaticnim junakom.

Aco Popara Zver

THE ACCOUNTANT

Jest vala Betmen, samo još nelogičniji od Vejnovog djetinjstva.

Film inače ne stoji sam za sebe, već je veliki uvod u, nadaju se Aflek i drugari, veću franšizu.

Bez toga, priča je suviše polovična, nema ni nekog spektakularnog negativca, nije ni psihoprofil kompletiran, Afleku je glava četvrtastija no inače, i dalje jedino Kevin Smit može da ga režira.

That said, ipak mi je bolji uvod od Batman Begins i Borna, o Spajdermenu da ne pričamo. No, ipak, samo uvod, i to mu je najveća mana.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

Agota

Autori misle da se ne vidi ono sto je očigledno, a to je da nas očekuju nastavci...
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Aco Popara Zver

CAPTAIN FANTASTIC

Super stvar. Ja čak i ne volim hipike al ovi su mi bili odlični. Nisam ih čak ni očekivao, nisam pogledao trejler, samo pročitao da je ovo sprdnja sa superherojima.

Međutim, zaebancija je samo u naslovu, ovo ima samo indirektne veze sa superherojima, a u stvari je priča o drugačijem herojstvu.

Hipi familija živi sasvim odvojeno od drugih, home schooling je iskorišćen da se djeca uče maoizmu, kritici korporacija i hrišćanstva, prosto to je prava kontrakulturna familija.

Ovo čak nije ni zaplet, o kojem nisam ništa otkrio, što samo govori koliko je film ambiciozno razvijen, bez jednostranog hvaljenja hipika niti neke nadrkane kritike.

Ništa nije na prvu loptu i dobro je promišljeno. Ovo je biser.

Aco Popara Zver

VALLEY OF LOVE

Zbunjen sam malo filmom, koji bi bez Depardjea bio isuviše običan, sa par čudnih, jednom linčovskom scenom koju nisam baš skonto.

Đeprđe i bivša mu supruga (Iper) dobijaju pisma od sina koji je izvršio samoubistvo, a traži da oni provedu nekoliko dana u Dolini smrti. I oni to i čine i laprdaju o svemu i svačemu skoro čitav film. Sin u pismima najavljuje da će se pojaviti, ako oni budu poštovali raspored lokacija koje je opisao.

Ali Đeprđe je ludlo, misim čitava poenta je da je radnja smještena gdje je suviše vruće a on se skida, šeta u šorcu, bez majice ili otkopčan, žali se što je debeo itd

Vrh je kad mu neki Amer priđe i traži autogram, iako se vidi da ga tek ovlaš prepoznaje ali suštinski ne zna koji glumac je u pitanju, pa mu se Đeprđe potpiše kao Bob de Niro.

Naravno, između tog kukanja o vrućini i nadrealne situacije s Đeprđeom u svim mogućim pozama, provlači se borba s tugom zbog gubitka sina, i to je uprkos svemu okosnica filma.

Depardjeov RL sin je stvarno poginuo, insinuira se da je film posvećen i nekom gej piscu koji je bio u dolini smrti i umro od side, a poznavao je mišela fukoa, koji je takođe bio u dolini smrti i umro od side. Čak spominju da su Depardje i Iper nekad stvarno bili u vezi, ne znam dal je tačno, ali kao što vidite ovdje ima suviše nepoznatih da bi obični smrtnici pokupili simboliku.

Mada je film nesvakidašnji s ludim Đeprđeom, koji maltene igra samog sebe i boli ga uvo za sve, a pored njega Iperova kao kontrast. Ima tu scena koje razmrdavaju suviše suvu raspravu, kojoj ne pomažu ni pokušaji sočnijih razgovora o šamaranju supružnika i seksu u liftu.

Ali dolina smrti je lijepo uslikana, nadrealni aspekti, uključujući Đeprđea, su rijetki, ali film sveukupno traje klasičnih 90 min, možda vrijedi baciti pogled, mada znate i sami da francuski film ovog tipa ne može da bude zabavan. Znate šta vas čeka, jelte.

Dybuk

Quote from: Pizzobatto on 16-12-2016, 23:22:11
CAPTAIN FANTASTIC

Super stvar. Ja čak i ne volim hipike al ovi su mi bili odlični. Nisam ih čak ni očekivao, nisam pogledao trejler, samo pročitao da je ovo sprdnja sa superherojima.

Međutim, zaebancija je samo u naslovu, ovo ima samo indirektne veze sa superherojima, a u stvari je priča o drugačijem herojstvu.

Hipi familija živi sasvim odvojeno od drugih, home schooling je iskorišćen da se djeca uče maoizmu, kritici korporacija i hrišćanstva, prosto to je prava kontrakulturna familija.

Ovo čak nije ni zaplet, o kojem nisam ništa otkrio, što samo govori koliko je film ambiciozno razvijen, bez jednostranog hvaljenja hipika niti neke nadrkane kritike.

Ništa nije na prvu loptu i dobro je promišljeno. Ovo je biser.

Nikad na osnovu naslova ne bih pogledala film, al si me ubedio. Jel ovde ima komedije, ili je samo uvrnuto? Razmiljam se izmedju ovog filma i reprize Four Lions :)

Aco Popara Zver

Ima svega! Za cijelu familiju!

Dybuk

Hvala na preporuci, zabavili smo se :)

U stvari drama, sa par momenata komedije situacije. Vigo opet ko od majke rodjen, oce mi se ovih dana :lol:

Ponadah se da ce klinci porasti u intelektualno lenje i debele sunarodnike, al nis' od toga...oh well.

Aco Popara Zver

Quote from: Dybuk on 20-12-2016, 00:50:18Ponadah se da ce klinci porasti u intelektualno lenje i debele sunarodnike

... koji se pobune i postanu Di!

Treba povezati scenariste da napišu nastavak.

Nekako ima dobar ritam, taman ga previše uozbilje i neka scena razvedri priču. Smiješnije mi je od onog što sad nazivaju komedijama.

Crveno odijelo!

Dybuk

Scene u kuci sa sestrinom porodicom su sjajne! Nadala sam se da ce biti jos vise komunikacije i susreta sa "normalnim" svetom, jer tu i lezi komedija. Interesantno je i da nisu asocijalni, deca definitivno znaju da se ponasaju, svesna su drustvenih normi (bar delimicno, jer se jadan Bo bas pogubio sa onom curom)  :lol:

A super su se otresli policajca! :)

Ma, dobar film, samo mi se ne dopada naslov.

Aco Popara Zver

Zaebaju se jer su superherojski filmovi najgledaniji

A realno, da nije lud naslov ne bih ni gledo haha

Ovo treba da uđe u praksu, npr seriju o Diju da nazovu Čens!

NGboo

Girl Asleep - coming-of-awkward-age u Australiji 70-ih. Simpatično kapriciozan film po oprobanoj, ali suptilno izmenjenoj formuli.

Petronije

Navatao The Lobster na kablovskoj, moglo je i bolje kako je počelo, ali ako bih morao da ga ocenjujem, jaka trojka.
Arm the Homeless

Dybuk

Mysterious Skin

Kako se ovaj film povremeno pominjao kao sick, sick,sick na internet forumima, "znala sam za jadac". Mada, ne mogu da kazem da su nagovestaji bili preterano suptilni, te i ako pristupate filmu bez ikakvih informacija, ubrzo postaje jasno o cemu se zapravo radi.
Dakle, mucna tema, mucne scene nasilja, ali ukupno ne mogu da kazem da je filmski i glumacki na mene ostavio jak utisak. Makar jedna stvar mi se ucinila problematicnom, u gradnji likova. Malo je tesko artikulisati problem a izbeci spojlere....mada, ovo jeste tip filma o kome najradije ne bih nasiroko polemisala i isla u (mucne) detalje. Ako ste gledali, pretpostavljam da razumete.

Aco Popara Zver

HELL OR HIGH WATER

Dobar savremeni vestern. Prikazuje taj propali kaubojski dio Amerike, gdje braći dokurči i krenu s pljačkama lokalnih banki.

Interesantno je da ih donekle stanovnici podržavaju, toliko su im bankari i birokrate dosadili da se naročito ne trude da pomognu policiji u hvatanju lopova.

Ali, film bi bio fantastičan da je baš tako do kraja ostalo, no bilo bi suviše radikalno, a završetak je svakako dobar.

Malo ima problema sa tempom,  dobro je dok ima komičnog rilifa, no u jednom trenutku su likovi, pogotovo Bridžis, izgubili vickastost, pa su mi neke scene djelovale suvoparno.

I definitivno s titlovima da se gleda, ovaj akcenat ubija,u nekim momentima i ne znam šta je rečeno.

Dybuk

QuoteI definitivno s titlovima da se gleda, ovaj akcenat ubija,u nekim momentima i ne znam šta je rečeno.

Aha, True Grit me namucio, a bogami i Child of God.

Imam ga, gledace se uskoro. :)

scallop

Ja ću o glumcu.

Dogodine će da napuni pet banki, a njegovi likovi na filmu i sposobnost transformacije ličnog izgleda me opsenjuju poslednjih nekoliko godina.

Naravno, kao što to uvek biva sa anglosaksoncima, potiče iz Veiike Britanije, ali, ovoga puta iz Velsa. Izgleda da mu se ime izgovara Ris Ivans, a piše Rhys Yfans. Igra sve maestralno, od dripca u Notting Hillu do plemenitog viteza. Želim mu uspešnu sledeću 2017. godinu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Aco Popara Zver

MAGNIFICENT SEVEN

Mislim da bi malo šta značilo onima koji nisu gledali dva prethodnika. Picolato se osjeti tu i tamo u dijalozima, ali većinom je to čista akcija gdje se samo puca a jedva da je iko šaržer ispraznio. Šo bi se reklo u sfrj, sjedneš u prvi red da pokupiš čaure.

I tako, ovo je gotovo nepotreban dodatak, pošto je nimalo dramski napredovao, ali se sjetio da je bilo dinamita i mitraljeskog topa na Divljem Zapadu, pa je borba toliko daleko od samurajske da samo pršti.

Ali napokon je vrijeme da se snimi Sedam hajduka!

Aco Popara Zver

O Ornitologo

Ovo je u stvari fantastika slična filmu Metamorphoses, budući da se igra s mitologijom, al dosta neujednačenija i bez neke crvene niti koja bi me vodila od početka do kraja.

Prosto ne znam šta sam gledao. Jedan glumac igra nijemog momka po imenu Isus, potom igra lika po imenu Toma. Zašto, pojma nemam. Naslovna uloga je Fernando, do kraja postane (Sveti) Antonije,jer su ga tako nazvale neke Kineskinje.

Sve se dešava u prirodi, tako da ima finih kadrova, a pojavljuje se i neka paganska sekta da odradi neki kvazilavkraftovski ritual, i potom se više ne pojavljuje u filmu, kao ni Kineskinje.

Pitam se zašto se sve dešava, ali molitva mi ostaje neuslišena.  Tvist na kraju zaokružuje zbunjenost. Moguće je da mi je potreban interpretativni ključ da bih shvatio simboliku ovog filma, ali i bez toga gluma i režija su toplo-hladno da ne može kompletno da se uživa u filmu, iako ima intrigantnih momenata.

Prosto se stapanje mitoloških horizonata meni bolje obavilo u Metamorphoses, mada je možda do mene, jer znam ko su Jupiter i Evropa a ne znam ko je Antonije. Možda bi trebalo da naučim.

Aco Popara Zver

I, Daniel Blake (2016)

Rejnolds sublimno djeluje usred novogodišnjih praznika!

Pogledah danas ovaj proleterski film na RTS-u. Umjesto slavlja gledamo jadne Britance koji pokušavaju da prežive u svijetu prije Trampa.

Mislio sam da će lik malo jače da poludi, nije mi harizmatičan kao neki raniji Loučovi likovi, no ovo je u potpunosti angažovana, realistička priča o vrlo običnim ljudima.

Aco Popara Zver

DER BUNKER

Ajd i ja da kažem da nešto nije horor.

Ovo baš mnogo pokušava da bude uvrnuto a zapravo ne intrigira uopšte i sve je već viđeno. Roditelji toliko maze i paze sina retarda, da me podsjetilo na lilitin yt link o milenijalcima. Nači ovo je to, samo obloženo apsurdom.

Budući da sam nakon Borgmana pohodio rane radove tog reditelja, stvarno sam zasićen ovim porodičnim Bastiljama, da ne vidim ovdje ništa novo. Ali nekome može izgledati svježije no što jeste.

Svakako je bolje od

MIDNIGHT SPECIAL

Naučnofantastične priče koja je odlična sve do raspleta, jer sve dok još nije misterija nimalo razotkrivena tenzija se dobro drži i akcija te vuče da dalje gledaš. Nakon toga shvatiš da i ovdje postoji milenijalac sa supermoćima, i roditelji moraju da imaju razumijevanja za njega.

No, Der Bunker, iako mi je, uprkos nadrealizmu, neogirinalan i suviše normalan, bar je kritičan prema toj novoj pedagogiji, koja uzgaja jurspešl djecu, indigo ili šta je trenutno u trendu.

Nači, sve u svemu, batalite ovaj dvojac i gledajte legendarnog Borgmana!

Torrente

Dybuk

Nekoliko filmova, u kratkim crtama

Nocturnal Animals - ima interesantnih delova ali ukupan utisak mlak, vec bledi iz secanja. Sta se desilo, ko, sta, kome, cemu - uglavnom neka vrsta 'klouzra' i pomirenja sa prosloscu, ne preterano interesantna, kad se podvuce crta.

About Ray - dobra glumacka podela, El Fening ovde glumi tinejdzerku iz nekonvencionalne, liberalne porodice - prakticno matrijarhata - koja zeli da promeni pol. Neko ga je opisao kao feel good dramu, slazem se. Nista duboko, ali cak i kad film nije remek, Ameri temu disfunkcionalne porodice odradjuju s lakocom i uvek bude zanimljivo.

The Girl on the Train - hajpovan pa ispljuvan, ne razumem hejt. Nije Gone Girl nivo, ali i pored nekih nategnutih i lakih resenja, vrlo gledljiv, 'ingejdzing' triler.

Petronije

Pogledao na kablu 10 minuta filma Hitman : Agent 47, propast u svakom mogućem smislu.

Sent from my TCL S 720 using Tapatalk

Arm the Homeless

NGboo

Shōjo tsubaki - šarena i perverzna japanska ekstravaganca zasnovana na istoimenoj mangi.

Agota

The Girl on the Train uopste nije los. Justin Theroux je odlican. Bas mu je legla uloga/ nije mi potroseno lice. Mozda gresim, ali cini mi se da je ok roman. Sutra cu svratim do Vulkana, po isti. Plus Edgar Ramirez :)

Nocturnal Animals cu ako ne veceras, sutra  pogledti. :!:

Trenutno skidam Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds (2016)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Dybuk

The Quiet Family Covek koji je snimio I Saw the Devil i A Tale of Two Sisters, kud ces bolju preporuku! Nazalost, ovaj rani rad bas nije najsjajniji biser u njegovoj karijeri, u sustini crna komedija o porodica koja na udaljenoj planini i hajkerskoj ruti otvara motel. Prvi gost izvrsava samoubistvo pa tela polako krecu da se gomilaju oko njih. Mozda ne bi bilo lose da se krenulo "suicide hotel" pravcem, no verujem da bi brzo postalo repetitivno.

Ekipa dobra, tu je negativac iz Djavola u sporednoj ulozi, ali njihova poslovicno dobra komedija situacije mi ovde ne fercera niti je preterano zabavna. Saundtrek iskljucivo neki americki hitovi ali simpatican. Zapravo, kao da je neku americku crnu komediju preveo na svoj jezik, kulturu i podrucje. Eto. Okej, ali zreliji radovi neuporedivo superiorniji.

Agota

Nocturnal Animals! Jao, pa užas! Bioskop sa ogromnim kineskim titlom. Ne mogu...

Petronije

Ex Machina, verovatno ste već guslali ovde. Vrlo dobar sf, i pored relativno ofucane teme uspeo je da me zainteresuje i drži do kraja. Gluma odlična, vizuelno mi se jako svideo. Lepo je što se pored standardnih pitanja dotiče i nekih trenutno aktuelnih, tipa baze podataka pretraživača, šta google, fb i ostali sve mogu da urade sa svojim "znanjem", zatim pametni telefoni itd itd. Takođe mi se svidelo što se sve vrti oko toga ko je "umno" najjači, a ne fizički. Pretpostavljam da je zato Nejtan prikazan kao upadljivo fizički dominantan, diže tegove, trenira, dok su roboti inferiorni u tom smislu, dakle sve što imaju je inteligencija.

Naravno da nije sve savršeno, kulminacija je mogla biti bolje rešena, pritom ne mislim na to šta se desilo, već kako, ali to ne treba uzimati u obzir, nisam odavno odgledao 'vako lep i zanimljiv sf, 4/5 ako mora ocena.
Arm the Homeless

Aco Popara Zver

Imaš topik o Ex Machina, al izgleda ko skupština Srbije.

ENDORPHINE

Baš mi se dopao, rijetko mi izlomljeni narativ legne, jer ga bezrazložno upotrebljavaju, ali ovdje itekako ima smisla, i vrlo pametno je to odrađeno

Ngboo je dobro pogodio da je vrhunski film u pitanju, al onaj Forbidden room mora da je naduvan gledo, ja nisam mogo dizdržim!

Dybuk

War on Everyone

Zaista manje zabavno nego sto je moglo da bude, prvih pola sata tempo potpuno off, glumci pricaju nikad brze a radnja nikad lenja.

Ovo je bas tresherica, nesto u fazonu policajskih filmova 80tih + malo Pulp Fictiona. Znaci, zapravo se nista vazno ne desava, osim sto Skarsgard velikodusno seta u donjem vesu. 8-) Maltene, Skarsgard's perfect bod vessel. :)

Malo se ubrza tempo tokom druge polovine filma, pa je i utisak bolji; politicki nekorektne sale na racun policije/black lives matter, ali i svega cega su se mogli setiti. Bas su se trudili da budu ne-PC. Ko voli besmislene tresherice nece mu ni ovaj film tesko pasti! Dobar saundtrek i poseban + za The Clash - I Fought the Law, jos jedan + za, po recima junaka, "the song is a masterpiece" tokom poslednje scene filma. Jea!

Ugly MF

Aco Popara Zver

L'AVENIR aka THINGS TO COME

Još jedan frankofonski koji mi je skupljao prašinu, i eto meni već dva odlična filma na početku 2017.

Kad sam Iperovu vidio u ELLE, malo sam odlučio da odložim gledanje, jer sam mislio biće još jedan isprazni ćorak.

No ovo je fantastično, nije baš za svakoga, pošto dosta mirno teče da mož se pomisli da se ništa ne događa, a u suštini se sučeljavaju mladi i stari ljevičari u vrtlogu života.

Ali, ovo je i više od toga, i imajući u vidu da rediteljka ima tek tri i po banke i još nekoliko filmova iza sebe, pratiće se.

NGboo

Pentimento - samo za one koji su preživeli Sweet Movie i Salò. Šalu na stranu, nije baš toliko provokativan. :D

Filaret

El Club (2014) - Шта рећи.... Одлична тема, солидно снимљено, али фали оно, онај помак од просека. Глуп, немам бољу реч крај, истрошен главни лик, до мога... Свакако да се погледа, али моја очекивања  су била много већа. Не знам, можда је субверзија у поруци да они у ствари нису ни криви, да је крив Бог, Пиноче, али по мени није успело.

Aco Popara Zver

Arrival teški mućak

Možda i zaintrigira u nekom trenutku, ali vrlo brzo zasere. Ne bih ćero ljude motkom da ne gledaju, pošto se nisam dosađivao, al da je mnogo započeo i ništa dovršio, i to stoji. Neka rješenja nemaju smisla, npr to da s vanzemuncima komuniciraju kao s djecom, valjda su obe rase pripremljene za komunikaciju znatno bolje nego što je prikazano. Vrlo polovično, sve u svemu, ispadoše i ljudi i vanzemunci tuplji no što u stvari jesu.

Dybuk

Fences

Obicna ljudska prica, kao sto i sinopsis kaze. Denzel malo prerazmetljiv u svojoj teatralnoj brbljivosti, ali uz podrsku ostalih ipak uspeva da ostane fokusiran i suspregnut, cak i kada melje. A melje! Verujem da 2 sata i 20 min ovakve drame nije za svakoga, ali meni je drzao paznju, posle inicijalne frustracije zbog gugl translejt (manki translejt) titla. Kraj izuzetno emotivan, mene je bas pogodio. I dalje tapsem sebe po ramenu jer izdrzah i savladah toliku pricu uz specifican naglasak bez prevoda. :lol: Lep film!

ALEKSIJE D.

http://www.imdb.com/media/rm526650880/tt5282006?ref_=ttmd_md_nxt
Dopalo mi se. Ima lepu atmosferu, pomalo vuče na Prestiž. Naravno, to nije Prestiž ali je sasvim OK.

Truman

Truman

Odgledao maločas, silom prilika, u bioskopu The Big Wall s Met Dejmonom. Molim vas, ne traćite vreme i novac. Krajnje plitka i mlaka priča + Dejmon ulozi ratnika. Iako nije loš glumac ne leži mu da glumi opasne momke.

Dybuk

Je li jos neko pogledao Hacksaw Ridge? Mada sam uglavnom indiferentna prema ratnim filmovima, ratne scene su impresivno snimljene, sa dosta gora.

Jedino mi je trebalo malo vremena da se priviknem na pacolikog glavnog glumca (nikad ga ranije nisam videla).

Agota

kako bre? mnogo je drag... pogledaj  never let me go

Aco Popara Zver

I ja pogledo, ali još se presabirem dal mi se svidio ili ne... Veoma oldskul, i tjera me da repriziram recimo Full Metal Jacket, da uporedim neke stvari, npr razlike u scenama obuke i slično

I mlogo je murrice brate minli, jest da Gibson režira maestralno, al bre glavni lik je tenkre i priča me više nervira no što mi godi... Pojma nemam, ću još razmislim

Dybuk

Quotebre glavni lik je tenkre

Pa, to. Sve dok nije krenuo da izvlaci one likove bila sam u fazonu 'i OVOG si odabrao da nosi film'???

Kad pogledas, to je nekako i kul, potpuno neholivudski, em izabreses takvog junaka em antipaticnog glumca da iznese lik. A opet, ljudi mahom film hvale na sva usta.

S druge strane, jesam se zapitala sta bih ja recimo radila u takvim okolnostima, svakako nije jednostavno tek tako pucati na ljude. Verovatno bih ulozila prigovor savesti i ne bih otisla u rat, plain&simple. :)

Aco Popara Zver

Meni je nešto sumnjivo, naime, ono što se događa na kraju a što je nagoviješteno na početku. Hoću da kažem da nije time prekršio svoj zavjet?

tomat

Quote from: Truman on 24-01-2017, 21:50:22
Odgledao maločas, silom prilika, u bioskopu The Big Wall s Met Dejmonom. Molim vas, ne traćite vreme i novac. Krajnje plitka i mlaka priča + Dejmon ulozi ratnika. Iako nije loš glumac ne leži mu da glumi opasne momke.

Kako, a Džejson Born?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Truman

Quote from: tomat on 24-01-2017, 23:38:43
Quote from: Truman on 24-01-2017, 21:50:22

Kako, a Džejson Born?

Možda bi bilo bolje da sam rekao - ne leži mu da glumi ratnike. Meni se subjektivno u ovoj "kineskoj" ulozi nije svideo. Born je nešto drugo.