• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Ok, koji vas je koncert poslednji odusevio?

Started by ..., 23-04-2005, 23:10:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alexdelarge

moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Alexdelarge

Quote from: lilit_depp on 19-06-2011, 22:11:04
die dame, adl.  :lol:

može biti. :lol: nego, setih se filima balkan ekspres kad radko polič pita tanju bošković za ples, a gaga nikolić odgovori dame ist krank, il' tako nekako. :!:

Third Eye

I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Джон Рейнольдс

Uveselila me Ejmi danas, moram priznati. Izgubio sam neopravdano mnogo vremena na nju pre svega jer se (zlu)radujem kad ovaj naš urbani krem osim neizvadivog praziluka dobije još i kitu u dupe. Da budem iskren, zabole me za Ejmi i da je ono malo duše na bini ispustila (štaviše, tek bi to bio laugh riot), nego čitam ove naše jadne novine koje prenose ko je sve bio (a sve moj do mojega - američka ambasadorka, Šutanovac, Ružica Đinđić i naravno Džej Čeda koji je na vreme uteko jer je video da je uvalio Ejmi loš dop), a izgleda da jedini nije bio čovek koji je tamo trebalo da bude, Mali Sloba, pa da apsi klošarku jer je pijana i drogirana pred onolikim svetom. Ne, zaista, maltretiraju poštene pijance, obavezno trežnjenje kad te uvate za volanom, prestresi, pičkematerine, a šta je onoj bilo? Udario joj u glavu svež kalemegdanski vazduh? Dunulo od zoološkog vrta, a osetljiva Britanka alergična na životinje iz balkanskih kazamata? Hau jes nou.

Pa onda U92, naravno, koji je dodao vest o tome kako je blamaža odjeknula celim svetom. Pazi ti to, jedna EJMI VAJNHAUS (Ejmi, jebote, Ejmi!!!) se saplela na prvoj gaži evropske turneje - u slobodnom Beogradu. Idi begaj, čak je to bilo najčitanije na BBC-ju. Zaista, taj srpski jad koji je sad isplivao, to da sve, ama BAŠ SVE mora da aminuje Zapad dobija groteskne razmere. Ne može ženska da izađe pijana i drogirana a da se ne gleda BBC - da li je to vredno pažnje ili se Srbadija bezveze buni zbog neke navodne prevare?

Pa onda beskrajni komentari... Patridioti koji cupkaju od sreće jer je "američka pevaljka" pokazala šta je zapadna kultura, a onda se neki drugi praziluk napavi pametan da je reč o Britanki. I tako na nekoliko mesta. Pa onda lamentovanje nad time da njoj, jadnici, nema ko da pomogne (i to kukaju ovi naši što žive na "dođem ti" ili prodaju babin zlatni zub za Tuborg Green festival), a posebno je iritantno to da se neprestano kmeči o nekakvoj "prevari". To čak i zapadnjaci, vidim, pišu. A to što je na tom nesrećnom festivalu (oni koji su doveli Peperse u njivu kraj Inđije) sviralo još njih nekoliko, nema veze. Da se razumemo, fanovi Pepersa i Ejmi zaslužuju sve muke zamislive, ali jbt šta sad s tim što je koncert (inače održan koliko je i bilo predviđeno) bio loš?

Mislim, alo... Džoni Tanders...

Johnny Thunders - So Alone

Zapazićete ponašanje slično Ejminom, ali to je brate fazon. Pa Dvejn Piters, koji je posle ovog koncerta otišao pravo na rehab, a sigurno nema hordu pomagača kao Ejmi:

Us Bombs: a drunk Duane Peters

Sad može neko da kaže - šta lupetaš, Ejmi je novi Džim Morison ili nova Džoplinka, a ovi tvoji su neki pankeraj. E, kitu. Ejmi je, što se mene tiče, čist industrijski proizvod. Hajde da vidimo da li će se za koju deceniju spominjati neka tamo Ejmi ali ne po tome što je pijana i drogirana bazala po bini a da je Mali Sloba ne apsi, već po nekom muzičkom nasleđu. Morison i Džoplinka ga imaju, samo to neko treba da javi i moronima što šopaju po komentarima na vesti. Uzgred budi rečeno, čak i ovi moji primeri su ljudi koji su pomerili stvari - spisak ljudi koji su Tandersa na ovaj ili onaj način označili kao ispiraciju ili su ga spominjali (videti vikipediju, recimo) impozantan je. Dok je manje poznati Piters jedan od najzaslužnijih u proboju skejtbordinga među priznate sportove; Master Of Disaster je na tom polju veliki inovator, a muzički (o tome sam pisao na Punks Not Dead) je uz još malo ljudi iz tamošnjih pankerskih krugova koji nosi frajerski duh amerikane koji je lako voleti, sve i da se ne stavlja u kontekst današnje politike. In my book, ova dvojica su mnogo značajniji likovi od neke tamo Ejmi Vajnhaus.

Sve u svemu, pojavila se razvaljena - so fucking what?!? Nije valjda da se urbani praziluk osetio uskraćenim za... khm... umetnički doživljaj? Au, tragedija... Pa očekivanja su možda bila neodgovarajuća? Neopravdana? S tim da je Ejmi, čak i na polju razbijenosti, ne druga nego treća liga. Jer etalon mera je:

Seth Putnam falls at the drums (live in Moscow, 2007)

Ili Šejn koji je grđi i u studiju, zapazite sjajan detalj kad mu na pedesetoj sekundi klipa Al Bar vadi pljugu iz usta jer bi trebalo da... zapeva:

Shane MacGowan recording with Dropkick Murphys

Dakle, Ejmi, nisi ni tamo ni vamo. Čak nisi ni neki novitet. Prvo su nas smarali s "propašću" Vitni Hjuston, pa s Britni Spirs, sad ti. Dokle bre više? Gledali smo Harder They Fall. Dobro, neko je valjda gledao. Film iz 1956.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mark

Samo da se zna da, posto sam ja danas (pre oko pola sata) na Blogu B92 bacio slican komentar (apropo Amy Winehouse=Johnny Thunders), ja nisam Rejnolds :-)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Lord Kufer

Ja mislim da je situacija jasna. Ta profesija propada kao što je propala i u ovoj bivšoj rasturenoj zemlji (zemljama). Iz istih banditskih razloga, deevolucija...

We have talent!

Josephine

Džone, da li ti je nekad palo na pamet da imaš mentalitet lešinara?

Reaguješ samo kada je neko na podu, da je/ga ugaziš još malo ili do kraja. A to je tako... kukavički & jadno.  

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 20-06-2011, 08:49:30
Džone, da li ti je nekad palo na pamet da imaš mentalitet lešinara?

Reaguješ samo kada je neko na podu, da je/ga ugaziš još malo ili do kraja. A to je tako... kukavički & jadno.  

Evo još jednog dokaza tvoje nepopravljive gluposti - lešinari čekaju da im HRANA crkne, ne čekaju da se nađe na podu da je "ugaze još malo ili do kraja". A kad se piše ili priča o ljudima kao lešinarima, obično se misli na one koji imaju korist od tuđe nesreće. U ovom slučaju ja nemam nikakvu korist, ali imaju oni oko Ejmi koji su je pustili da ovakva nastpa i napunili svoje džepove. Ono što ti nisi u stanju da shvatiš jeste da mene zabole ona stvar za Ejmi (to sam gore napisao), reagovao sam na ODIJUM SRPSKE JAVNOSTI (medija i komentatora u istim). Glupačo. Ovim što sam napisao je čak i u neku ruku odbrana Ejmi, moj stav da je njeno pravo da nastupa kako hoće i kakva hoće (otud ilustracije likovima koje lično poštujem i slušam kod kuće), e a posledice su već nešto drugo. Ti jednostavno nisi u stanju da shvatiš pročitani tekst bez glupih ličnih projekcija.

Uzgred, profesionalna lektorka ti je rekla da je to tvoje korišćenje kose crte nepravilno. Dakle, i polupismena si.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Hiperhik

Kakogod, koncert je bio tesko...sranje, nemam bolju rec.
B. Srbljanovic se, odnekud, medjutim, dochim, dopao.
Otkud - nisam pametan.

SIMERIJANAC

Quote from: John Reynolds on 20-06-2011, 03:05:30
nego čitam ove naše jadne novine koje prenose ko je sve bio (a sve moj do mojega - američka ambasadorka, Šutanovac, Ružica Đinđić i naravno Džej Čeda koji je na vreme uteko jer je video da je uvalio Ejmi loš dop),
xrofl
Baš sam pričo ortaku kako je dobro što nijedan od tih likova ne posećuje svirke bendova koje slušamo.
Istina, priznajem da mi je žao što se Teofil nije pojavio na suzavac certu EXPLOITEDA kao što je najavljivao jer bi njegova stomačina kao odskočna daska pomogla mnogim ljudima da se spasu iz onog krkljanca.

Josephine

@Reynolds

Osim što ti nije palo na pamet da imaš mentalitet lešinara, nije ti palo na pamet ni da je samo svojstvo glupavih da u diskusiji druge nazivaju glupacima (budući da im ponestaje argumenata za suvislu raspravu, jel).

Lešinar je iskorišćen kao metafora: kružiš oko umirućih, pikiraš slabe, napadaš samo kada je neko već gotov, kada je na podu (gaze se i mrtvi, oduzima im se dostojanstvo = do kraja). No, i nisam očekivala da metaforu shvatiš.

I kako nemaš korist? Pa vidi koliki si post napisao? Verovatno si želeo da ispadneš autentičan, mudar, intelektualan, obrazovan, duhovit, vispren... A ispao si samo jadan.

Zato što si lešinar.

Gaziš po grobljima i tražiš mrtve da po njima uriniraš (btw, i ovo je metafora, go figure). To nije duhovito ni vrcavo. Ogavno je i prezrenja vredno.

A kada smo kod pismenosti, šta da ti kažem. Moje nepoštovanje pravila zarad cilja koji se meni čini kao vredan zastupanja i kršenja pravila, je dokaz moje (istinske) borbe protiv PC-a. Takvih dokaza ti nemaš. Samo zlobe i podlosti.

Edit: ni ja ne govorim isključivo o Ejmi, već o svim ljudima koje si u postu nazvao moronima.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own

Father Jape

A zasto se bese vas dvoje ne ignorirate? :lol:

Nego, dodjoh samo da citiram ortaka:

"šta znam, ako je neko zaista iskreno autodestruktivan, po cenu svoje karijere, meni to smrdi na integritet... :p"
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Mark

Quote from: Father Jape on 20-06-2011, 11:15:50
"šta znam, ako je neko zaista iskreno autodestruktivan, po cenu svoje karijere, meni to smrdi na integritet... :p"

To! :-)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Tex Murphy

QuoteB. Srbljanovic se, odnekud, medjutim, dochim, dopao.

Možda zato što je glupača?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Hiperhik

Quote from: Harvester on 20-06-2011, 11:56:14
QuoteB. Srbljanovic se, odnekud, medjutim, dochim, dopao.

Možda zato što je glupača?

Ne poznajem je, ne mogu da procenjujem.
Medjutim, na vaskolikom Netu, ona je jedina imala pozitivan komentar na...koncert, sa pančlajnom - "Ejmi kraljica", tako nekako.

Ostavljam mogućnost da je ona videla nešto što je meni promaklo.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 20-06-2011, 11:11:01
You can take the girl out of the white trash, but you can't take the white trash out of the girl

Quote from: John ReynoldsOno što ti nisi u stanju da shvatiš jeste da mene zabole ona stvar za Ejmi (to sam gore napisao), reagovao sam na ODIJUM SRPSKE JAVNOSTI (medija i komentatora u istim). Glupačo. Ti jednostavno nisi u stanju da shvatiš pročitani tekst bez glupih ličnih projekcija.

@ Đape

Ja ne samo što sam ovoj nesrećnici na ignor listi, nego je napravila lažni nalog pa potrpala nas nekoliko; a i pored toga što me "ignoriše" (najmanje dvostruko), evidentno je da primitivizmi uvek najpre potiču od nje. Tako ti je to. Prosto mi je žao da propuštam ovakve bisere:

QuoteI kako nemaš korist? Pa vidi koliki si post napisao?

:!: Evo u opkladu da će nastaviti da peni, lupeta kako napadam slabe (nju i srpsku javnost  :lol: ), a nijednom se rečju neće držati teme.

#Τζούτσε

Josephine

Ni ti se ne držiš teme (koji vas je koncert poslednji oduševio), već si, kao i uvek, iskoristio priliku da napljuješ i kenjaš.

Osim što si reagovao na "odijum srpske javnosti" (rekoh da sam post napisala zbog svih onih, uključujući i publiku, komentatore, novinare... koje si nazvao moronima), napljuvao si, usput, i Ejmi. Pa reko, čisto da tvoje tupavo mišljenje ne bude jedino na topiku.

Koliko god ti mislio da si buntovnik protiv sistema, borac protiv PC-a, crna ovca u moru belih i sl. Nisi. Običan si pljuvač (i lešinar) bez rezona.

Koji lažan nalog? Da je lažan, Boban bi ga odavno obrisao.

Джон Рейнольдс

Glupačo, moja prva rečenica je glasila: "Uveselila me Ejmi danas, moram priznati."

Kao što rekoh, nisi u stanju da shvatiš protičano. Preleteo sam preko ostatka naklapanja do...

Boban dozvoljava višestruke naloge. To je sam odavno rekao, a i ti sama znaš da ih ne briše.

#Τζούτσε

Josephine

Oh, jbt...  :roll:

Da si je izvređao onako kako umeš (tj. kako vređaš mene), ne bih se javila. Osporavaš joj značaj i talenat, trag u budućnosti. Zato sam se javila.

Baš me briga šta Boban briše ili ne - ja nemam dupli nalog, svuda se predstavljam svojim imenom i iza rečenog stojim.

Anomander Rejk

Ja joj ne osporavam talenat, ali mi je isto besmisleno, koliko i to besmisleno preterivanje u nacionalizmu, isto toliko i taj servilni odnos prema svemu što dođe iz vana, pa čak i ako to što dođe dođe pijano i urađeno, nimalo ne poštujući publiku koja je dala novac i ti komentari ( kraljica, carica ). Žena je došla u jednu siromašnu zemlju, gde mnogima itekako znači cifra koju su odvojili za koncert, i ponizila je te ljude, izlazeći tako ,, urađena ''. Trebalo bi vratiti pare svima koji su platili.
Ma, te muzičke zvezde su mi se odavno zgadile. Rok je crkao. Šta, dođe Džeger da mi peva protiv sistema, a plaća tom istom sistemu milione dolara poreza, i grli se sa Klintonom.
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

Naravno da treba da vrati pare. Naravno da je nepoštovanje publike kada uzmeš pare, a dođeš pijan(a) i drogiran(a) da (ne) održiš koncert.

Govorim o tome da je ružno šutirati onog/u koji/a je već na podu.

Alexdelarge

Plut

Ma jes', kao da je to uradila zato što je došla u zemljicu Srbiju. Meni je nje žao.

Savajat Erp

Мени је, што би се рекло, блам њеног блама...можда ми је чак и помало жао...са својим бедним стејџ искуством (4-5 наступа) знам да је врло зајебано бити одваљен на бини, а још као солиста и звезда вечери...то је тек fucked up.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 20-06-2011, 16:58:37
Da si je izvređao onako kako umeš (tj. kako vređaš mene), ne bih se javila. Osporavaš joj značaj i talenat, trag u budućnosti. Zato sam se javila.

Javila si se zato što si glupača koja jednostavno nije u stanju da shvati pročitani tekst bez glupih ličnih projekcija.

QuoteSad može neko da kaže - šta lupetaš, Ejmi je novi Džim Morison ili nova Džoplinka, a ovi tvoji su neki pankeraj. E, kitu. Ejmi je, što se mene tiče, čist industrijski proizvod. Hajde da vidimo da li će se za koju deceniju spominjati neka tamo Ejmi ali ne po tome što je pijana i drogirana bazala po bini a da je Mali Sloba ne apsi, već po nekom muzičkom nasleđu. Morison i Džoplinka ga imaju, samo to neko treba da javi i moronima što šopaju po komentarima na vesti.

Da, smatram moronima one koji jednu Ejmi Vanjhaus porede s Morisonom i Džoplinkom. Ali dobro, poješću svoje reči (kao da će ih neko i pamtiti, BTW) ako se za koju deceniju Ejmi bude spominjala... Eh, to sam već napisao ali glupača nije u stanju da shvati. I to glupača koja udara u vređanje zato što...  :x :x :x "osporavam trag u budućnosti"!

Osporavam. Trag. U. Budućnosti. Ovaj moronizam odmah ide u moj potpis. Igraonica deluje pogubno, zaista.

#Τζούτσε

Josephine

Quote from: D. on 20-06-2011, 11:11:01
@Reynolds

Osim što ti nije palo na pamet da imaš mentalitet lešinara, nije ti palo na pamet ni da je samo svojstvo glupavih da u diskusiji druge nazivaju glupacima (budući da im ponestaje argumenata za suvislu raspravu, jel).

Lešinaru. Tupavi.

Stipan

Ne petljam se u raspravu o Ejmi, ali ako si pod "igraonica" mislio knj.radionica možeš li da mi razjasniš zašto je ona pogubna?

Josephine

Nemoj opet da mu daješ priliku da se blamira nesuvislostima. Dovoljno se već izblamirao. Kao što rekoh - nije lepo gaziti one koji su već na podu.

Джон Рейнольдс

Quote from: Savajat Erp on 20-06-2011, 20:34:25
Мени је, што би се рекло, блам њеног блама...можда ми је чак и помало жао...

Ali zašto? Ekscesi su deo njenog života, nastupa, svega živog, već godinama. Ona je u mašineriji koja je takva i - daj da se ne zezamo - ljudi koji u nju ulaze znaju u šta ulaze. Ima tu patetisanja o tome kako je ona bila pod velikim pritiskom, umrla joj baba, trte-mrte, jure je paparaci... Ali igra je takva. To je kao da se pojavi bokser koji bi krenuo da plače jer ga mnogo tuku u ringu. Pa igra je takva! Ako nije spremna za to, šta da se radi, ljudi su i ranije pucali i pucaće.

Sad dolazimo do njenih fanova. Našao sam Markov komentar na blogu b92, rekao je nešto u stilu - da sam '91 otišao na koncert Džonija Tandersa, mogao sam da očekujem da svirka neće trajati duže od tri pesme. I u tome je stvar - ovdašnja publika očigledno i ne poznaje ono što dolazi da gleda. Jbg, ja koga zabole ona stvar za Ejmi sam znao da koncert može u svašta da se pretvori, a sad tzv. fanovi kukaju da ih nije ispoštovala. Kako ja posmatram stvari, ti "fanovi" zapravo ne znaju s kim imaju posla, to je kao da je neki proto-emo-panker došao '93 na koncert GG Allina i posle kukako zašto su mu zafrljačili govna u glavu, a pri tome je i dobio batine. Izvođač nije samo glas sa diska, nego je i još mnogo toga, dobrog i lošeg, ludog i pametnog, što publika plati kao paket aranžman. Onaj ko nije spreman da izvođača doživi takvog kakav je, ne treba da ide na koncerte, već da sluša muziku kod kuće.

#Τζούτσε

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 20-06-2011, 20:52:18
Lešinaru. Tupavi.

Nije ti palo na pamet ni da je samo svojstvo tupavih da u diskusiji druge nazivaju tupadžijama (budući da im ponestaje argumenata za suvislu raspravu)?

#Τζούτσε

Josephine

Eh, ali tup nije isto što i glup. Ja ne mislim da si glup (još uvek), ne negiram svaku mogućnost da ćeš možda, nekad, negde da napišeš suvisao argument za svoje tvrdnje; ali mislim da si otupeo i zatupeo, pa ne vidiš dalje od potrebe da pljuješ po svemu i svakome.

Third Eye

Možda (verovatno) ne važi za Ejmi ali...

"See I think drugs have done some good things for us. If you don't think drugs have done good things for us then do me a favor. Go home tonight and take all of your records,tapes and all your CD's and burn them. Because, you know all those musicians who made all that great music that's enhanced your lives throughout the years? Rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreal fucking high on drugs, man."

- Bill Hicks

p.s- šta će uopšte priča o A.W na temi "....koncert poslednji ODUŠEVIO?" ???
I'm always going to be there for you, even if it's only as an obstacle for you to overcome. Even if you do hate me. That's what big brothers are for.

Savajat Erp

@Џон (сутра, Џоне...:) )

Јасно, али ка је видим онако расклиматану како покушава нешто да изведе, да дође к себи, да...не знам, али жао ми је...помало.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Hiperhik

Ja kapiram Savajata, čini mi se.

Preovlađujući osećaj tokom celog...koncerta mi je bio upravo taj - težak, duboki i uznemirujući blam. Otprilike kao kad bacim pogled, dok menjam kanale, na, recimo, "Kursadžije" sa Pinka, pa me bude sramota što sam ljudsko biće, mada sa sadržajem nikakve veze nemam, niti ikakve odgovornosti.

Ali, da, bilo me je blam i sramota.
I nisam mogao da se načudim zašto je nisu u roku od odmah skinuli sa bine, uz neko prigodno objašnjenje, ili bez njega.

I nisam mogao da se načudim koji moron (a neki jeste) je odlučio da je takvu, razbivenu, drži na bini više od sat.

Edit: typo(s)

Джон Рейнольдс

Quote from: Hiperhik on 20-06-2011, 21:22:04
Preovlađujući osećaj tokom celog...koncerta mi je bio upravo taj - težak. duboki i uznemirujući blam. Otprilike kao kad bacim pogled, dok menjam kanale, na, recimo, "Kursadžije" sa Pinka, pa me bude sramota što sam ljudsko biće, mada sa sadržajem nikakve veye nemam, niti ikakve odgovornosti.

Trebalo je pre neki dan da vidiš emisiju "Luda kuća" na Hepiju. Taj doživljaj je bio veliki korak dalje posle stadijuma dubokog i uznemirujućeg blama, tonjenje u stupor, blejanje u ekran otvorenih usta i polagano javljanje preispitivanja ideje takozvanog "prava na život".

Pogledam televiziju taman toliko da se setim zašto sam prestao da je gledam.

#Τζούτσε

Agota

Johne,ti si jedna jako tuzna persona
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Third Eye

pokojni Steva

Mislim da ne postoji osoba na ovom forumu koja J.R. smatra još i nižim oblikom živog bića neg kakvim ga ja vidim. A sad, da turim sebi oba tabana u usta i podosta prstiju u sažaljiva okca; pa čovek je sve objasnio ('ogrebati ta trane' ono smrdljivo i zagoreno što vazda prati njegova 'izlaganja')! Ko se iznenadio nastupom A.W. u Bg je nadotupavi čitalac plitke pojezije. R'n'R nije mrtav, in ur face! zagovornici povraćaja uplaćenih šuškavosti za bilete! Došli da vide (ne i čuju) krv na bini. U čemu je jed?...
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Alex

Preleteo sam sve ove postove letimično (pleonazam?) i čini mi se da sam video negde da je John rekao da je Amy industrijski proizvod čije se pesme neće slušati u budućnosti.

Greška. I da ostane samo na jednom (poznatom) albumu, tih par pesama će se slušati i za 50 godina.

Inače, je ne bih otišao na taj koncert i da sam u BG-u, baš zato što znam šta može da me čeka (ali nisu svi tako upućeni), što bi mi pokvarilo doživljaj, makar mi Moby bio interesantan još od Go! od pre 20 godina.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Josephine

Ja bih tražila pare nazad samo zbog osećanja da će je moje pare, i droga koju bi za njih kupila, ubiti.

pokojni Steva

... Dobili ste na uviđaj pravi izgled jedne polupane R'n'R duše. Ja A.W. cenim, rano je još (ili prekasno) za neke veće ocene. Iskrena je, a za to su potrebovani jajnici od mesinga. Retka je pojava u ovom mulju, to svakako. Voleo bih da poživim dovoljno pa da budem svedok aukcija tiketa ovog koncerta, prodaje za suvo zlato 'onog Bg koncerta' A.W. Možda je pre neko veče dobijeno i previše toga neg što je raja platila.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

Father Jape

Quote from: Alex on 20-06-2011, 23:09:56
John rekao da je Amy industrijski proizvod čije se pesme neće slušati u budućnosti.

Greška. I da ostane samo na jednom (poznatom) albumu, tih par pesama će se slušati i za 50 godina.

Da, i ja mislim da tu gresi, ali nacelno je ovaj put u pravu.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Anomander Rejk

Nema tu odavno duše, prohujala je ona negde tamo sedamdesetih bespovratno. To je čista industrija, samo mlaćenje para. Da se ne lažemo.

Josephine

Ali ovde se i ne radi o povicima za vraćanje para. Svaki potrošač, ako je nezadovoljan, ima pravo da traži novac. Boli me dupe za karte i novac.

Ali neargumentovano i "proročko" pljuvanje po Ejmi i po publici (nazvanoj moronima) koji su išli da je slušaju, ne može. Ona je razbijena - njena stvar. Publika (ne)zadovoljna - njihova stvar (i pravo).

Edit: naravno da ima dušu. Zato je i razbijena.

Agota

Nikad ne bih trazila jebene pare za istorijski koncert koji cete vi gledati u dokumentarcima

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Anomander Rejk

Zašto je Ejmi važnija od te publike ?
Nju boli uvo, čisto sumnjam da uopšte i zna gde je bila, Srbiju će zaboraviti već na sledećoj žurci, i ona je sad važnija od svih ljudi koji su bukvalno bacili novac na nju.
Novac koji njima mnogo više znači nego njoj.
Znači onaj ko se ne razbija od alkohola i droge nema dušu ?

Third Eye

Ukucajte u Google "worst concert ever". :D

bar joj se nije desilo ovo:

FERGIE (BLACK EYED PEAS)
Singer pees in pants (2005)

I might expect this at an Ozzy Osbourne show. That dude is old, drinks too much (he's sober now?), and doesn't know whether he's coming or going. But Fergie peeing in her pants? Come on, she's got an album called "The Dutchess." Duchesses don't pee in their pants. But Fergie did at a 2005 Black Eyed Peas gig in San Diego. She said she had a few drinks before the show. All the guys hoping to buy Fergie some drinks and get lucky, please think twice.