• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SLIKOVITI KVIZ: prepoznaj kadar iz filma!

Started by Ghoul, 16-07-2006, 04:03:13

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Father Jape

Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

mac

Postavio si sliku sa slovima. Za kaznu sad ponovo postavljaš film.

PTY

haha, koji sam ja maler! okacio si jedini film koji sam imala spreman za bas ovakvu sitauciju - da najzad nesto pogodim!   xrotaeye

Karl Rosman

Maler. Evo neka PTY nastavi, necu imati priliku da postavim nista smisleno do sutra.
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

PTY

E oboje smo malerozni Karlitos jer ja do sutra uvece necu imati pri ruci nista osim telefona a imam samo par skrinprinta istog ovog filma...
Cekacemo tebe... Ili odaberi nekog...
(Samo nemoj Mehu ako boga znas, njegovo nista ne prepoznajem... *grin*)

Karl Rosman

Onda Dybuk! Ona je uvek spremna za igru i razonodu.

Dybuk

xrofl

Ako ko ima ideju i u mogucnostima je, nek' postavlja, nisam danas nesto inspirisana. Ali hvala Karl!  :)

Dybuk

Kad se vec niko ne javlja, ajde ja: The Conjuring.

mac

Tako je. Svima je toliko lako da misle da je trik pitanje :)

Meho Krljic

Pretpostavićemo da je ovo The ABCs of Death, kako i piše u jednom nazivu fajla... Daj nešto drugo što si sama kepčrovala. 

Dybuk

Hmm, ja vidim da je pomenuto da nesto pise (u linku?) na par postova, ali meni uredno izlazi samo slika. Osim ako se ne misli na 'google search'. Nisam u mogucnosti da pravim skrinshot, pa ajmo dalje, jeste ABC's of Death, solidan omnibus, gde je jedan segment uradio reditelj Srpskog Filma.

Meho Krljic

Da, ali ja odbijam da postavljam nakon što sam pogodio film na osnovu imena fajla, tako da - nek postavlja neko drugi  :lol:

Milosh

Aman!

Ništa, evo vam malo medieval erotike, ako mi tinypic to dozvoli...

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

ridiculus

Ja se nadam da će se ljudi uozbiljiti i namerno pogrešno odgovarati ovde, i onda ćemo možda dobiti još srednjovekovne erotike!
Dok ima smrti, ima i nade.

Meho Krljic

Nikako, nećemo ovo da pretvaramo u nekakav festival lascivnosti gde će možda nekima od nas biti aprijatno da učestvuju. Ovo je Pit And the Pendulum, ali ne Kormanov nego onaj sa početka devedesetih.

Pošto krećem na put i skoro sigurno neću moći da učestvujem ovde onda neka sledeći zadatak postavi PTY. Red je!!!!!!!!!!!!!!

PTY

A ne ne, vracam se tek veceras pa da ne kocim igru.
Ali drago mi je da te malko grizucka savest, Meho.  :lol:

Meho Krljic

Stvarno se ovde komplikuje. Onda... Karlito Rozmanović?

mac

Imam utisak da svi znaju, a da niko neće da kaže, jer bi onda morali i da postave novi zadatak...

Na prvoj slici spira se krv ujutru posle lude noćne žurke. Na drugoj slici likovi pokušavaju da se lancima vežu za stabla, jer je tako bezbednije, ali je ovaj desno zaboravio kombinaciju.

Dybuk

Vukodlaci? Hmm kao da prepoznajem likove odnekud ali ne vise od toga. Zaista ne znam.

дејан

утешно је да сам гледао овај филм, но застрашујуће је да појма немам како се зове, ко глуми и шта се ког ђавола ту десило :(
...barcode never lies
FLA

mac

Film je iz prošle godine, pravljen je kao reality dokumentarac.

дејан

шта радимо у сенкама
...barcode never lies
FLA

mac

Jeste! Komendija sa krvoliptanjem i letenjem.

дејан

дубацим па да бежим

...barcode never lies
FLA

дејан

...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

Što ono kažu: "ne znam šta je al nek neko pogodi, pa da se pristavi."  :lol:

ALEKSIJE D.

vezane japanke, japanke sa pištoljima... ima li još koja sličica? vezan japanac sa pištoljem?

дејан

...barcode never lies
FLA

Dybuk

:lol:

Cudi me da Meho ovo ne zna.  :mrgreen:

Ne znam ni ja, al to me ne cudi.

Meho Krljic

Nisam ja baš gledao tako mnogo azijskih filmova. Na ovom forumu ima ozbiljnih poznavalaca azijske kinematografije ali ja nisam jedan od njih.

Васа С. Тајчић

Quote from: Meho Krljic on 26-05-2015, 19:17:58
Nisam ja baš gledao tako mnogo azijskih filmova. Na ovom forumu ima ozbiljnih poznavalaca azijske kinematografije ali ja nisam jedan od njih.
За новије да али ја сам се распитивао за неке старије као нпр. 皇帝のいない八月, 八つ墓村 и 砂の器 али није било неког јава и аваза. Сада ми требају информације за 張込み и ゼロの焦点, да ли да улазим у процес набавке и морам да тражим везе.
Узгред, појма немам који је ово филм.
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

дејан

...barcode never lies
FLA

mac

дејан

...barcode never lies
FLA

mac

Hm, pa koje je od victory i exasperation?

A okej, sad sam našao po slici da jeste :)

PTY

Ako je ovo u prvom kadru ruka ilegalnog imigranta muslimana a u drugom socijalna radnica u stanu u kom ce ga sakrivati, onda...  :lol:

PTY

PTY

ti si moj heroj !!  :lol:

a sad... sumting komplitli difrent!  8-)

PTY

izvinjence za slab kvalitet fotki...  :oops: ja se stvarno slabo snalazim oko svega ovoga...

PTY

hintovi stizu tek predvece (ako budu trebali, naravno), a do tada samo przenje na tihoj vatrici...  :mrgreen:

PTY

Fascinantno...  :lol:

Verujem da ste svi gledali, film je iz 2007, krimi drama po istinitom događaju, američki kult režiser a ujedno je i producirao, tu glumi zaista gomila poznatih faca, bio je i nominovan za oskara ali mrka kapa - sve u svemu, ovaj kovčeg na kom je zastava je zaista bitan detalj.