• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Veliki brat, narodni neprijatelj br. 1

Started by Mixitron M. Storm, 01-01-2007, 04:54:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

krema

Evo, neko je pitao na topicu(ne da mi se traziti ko) da li je pobjednik Velikog Brata dobio punu cifru od 100.000 evra, a ne znam jel iko odgovorio.
U NIN- u stoji da je drzavi placen porez u vrijednosti od 16.000, sto ce reci da je u dzep pobjednika otislo 84.000...

Demo(n)lisher

Ha, ha :evil:  toliko muka, patnji prezivljeno za ko zna koliko dana, samo da bi dobili 84.000 evra  :D  :lol:  :!: , a i to je nepun iznos  8)
Tako im i treba :)
I`m a self - improved evil baby.

krema

Ma da, ta muka- jedes, spavas i nista ne radis... :lol:
To je najlakse moguce zaradjen velik novac. I nejbesmislenije...

Demo(n)lisher

Ma da, u potpunosti se slazem sa tvojom teorijom.
Ali meni je kretenska zamisao da ja kao licnost budem izlozen bog zna koliko miliona ljudi (neki su bolesni voajeri, pederi, neki razliciti profili sexualno bolesne orijentacije) i da svi oni posmatraju svaki moj pokret - da li cu jesti, sad da se izrazim vulgarno kenjati, svadjati se sa debilima iz kuce (ima ih pregrst)
Sva ta ideja je CUDNA.

Boban

Videcete koliko milona ljudi će da se prijavi za sledeći krug i onda svima lepo uzmu po 3-4 evra za neke formulare i eto ti love; kao svojevremeno fora sa Džirlo devojkama.
Znate li foru sa džirlo devojkama?
seća li ih se iko uopšte?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

lilit

Quote from: "Boban"
Znate li foru sa džirlo devojkama?
seća li ih se iko uopšte?

dzirlo djevojka, manekenka koja govori.
budi i ti dzirlo d(j)evojka!!!!

to mi je ostao nedosanjani san.  :oops:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

E, pricao mi covek koji je radio ogranak u Skoplju.
Sistem je sledeći.
Vrte se mesecima te džirlo devojke i onda krenu oglasi s pozivom da i vi budete džirlo devojka.
Javi se nepojamna kolicina riba (ovaj moj ortak zna za jednu seriju od 7000 u jednom mesecu) i sve dođu na razgovor. E, sad, šema je sledeća... sve kandidatkinje moraju da se snime u studiju i to se plaća 5-6 DEM, pristupni formular je pola DEM, sve traje vrlo dugo u prostorijama džirlo megamajstora gde naravno postoji kafić i trafika i šta sve ne, te tu ide dodatno prometa.
Bilo kako bilo, čovek tvrdi da je prosečno uzimano 10 evra od svake devojke, snimane su aparatima i kamerama bez filma... sve zakonski čisto (sem odsustva filma), niko zapravo nije oštećen a prihod popriličan. Tu i tamo poneku angažuju za nešto, ali zapravo to ih uopšte ne zanima.

Jake Chambers

Hehe... zašto su "manekenke" (skoro) uvek glupe?  :lol:
Nama je skoro ovde u firmi došla riba na vrata i kaže ja došla na kasting. Kakav crni kasting? Evo lepo piše, ja isekla iz novina, zgrada ta i ta, stan taj i taj... i uzme moja koleginica oglas od nje kad kurac... piše Knez Mihajlova, a mi u Kneza Miloša.  :evil:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

krema

Naravno da ce se javljati sve vise ljudi. Jebi ga, laksi nacin da se dodje do love ne moze se ni zamisliti. A to sto ce vlasnik Velikog brata iz raje izvuci love i love niko ne razmislja. Jebi ga...

Jake Chambers

Ima lakši. Sedneš i radiš, ne pitaš se da li će te izbaciti iz kuće rulja jer si prdnuo u pogrešno vreme i tako...  :lol:

Джон Рейнольдс

Što kaže Radovan III: "Čim ti slika izađe u novinama, ti si odma popularan". Isto važi za televiziju, samo x10. In this day and age, tih 84.000-100.000 evra mu dođe više kao bonus preko činjenice da vas prepoznaju na ulici i da se ne skidate sa naslovnica Sveta i Skandala.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Demo(n)lisher

Quote from: "Jake Chambers"Ima lakši. Sedneš i radiš, ne pitaš se da li će te izbaciti iz kuće rulja jer si prdnuo u pogrešno vreme i tako...  :lol:
E tako se zbori, bravo Jake ja sam uz tebe! :)
Onaj najveci seljober iz kuce, kako se zove, Marko je popio dobrih batina kad je izasao iz kuce.
Ja da sam bio na mestu tih sto su ga tukli, ne bih ga istukao, bacio bih ga u "kafez"  :evil:  krokodila kod Spica.

Boban

Jake, dovoljno je odvratno povremeno te sretati uzivo, ne moras svoju blesavu facu da heftas uz svaki post...

Quote from: "Demo(n)lisher"Ja da sam bio na mestu tih sto su ga tukli, ne bih ga istukao, bacio bih ga u "kafez"  :evil:  krokodila kod Spica.

A ja bih vas sto ste isli da cekate izlaznike iz Velikog Brata bacio u kontejnere s govnima zajedno s njima...

Jake Chambers

Quote from: "Boban"Jake, dovoljno je odvratno povremeno te sretati uzivo...

:evil:  :evil:  :evil:

Truba

Quote from: "Jake Chambers"Hehe... zašto su "manekenke" (skoro) uvek glupe?  :lol:
Nama je skoro ovde u firmi došla riba na vrata i kaže ja došla na kasting. Kakav crni kasting? Evo lepo piše, ja isekla iz novina, zgrada ta i ta, stan taj i taj... i uzme moja koleginica oglas od nje kad kurac... piše Knez Mihajlova, a mi u Kneza Miloša.  :evil:

i jesi li to odradio  8)
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Jake Chambers

Quote from: "Truba"
Quote from: "Jake Chambers"Hehe... zašto su "manekenke" (skoro) uvek glupe?  :lol:

i jesi li to odradio  8)

:roll:

Alibaba

I smuvao se Edin s majom ccc  :D

Kastor

"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Nyarlathotep

Genijalno, genijalno.
Fenomenalno. Zaista.  xjap
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

Ghoul

TUŽNO, ali istinito.

ovakvi ljudi postoje.
tu, pored nas.
jedu, seru, glasaju.
pišu...
https://ljudska_splacina.com/

Mixitron M. Storm

Што сад није четерес' трећа четвета, све би били уза зид, дете им јебем!

Mixitron M. Storm

gunđ... X dugme 'oćemo, ministre, koje ste Vi odformili...

BladeRunner

Otislo na forward svima koje poznajem  :lol: . Mambre sidu smo dobili od zapada! U donjem vesu muskarci lezu! Stati na kraj tome, a gradjane Krusevca za precednika!
All those moments will be lost in time like tears in rain.

Nyarlathotep

autor(i) ovog teksta je preskocio prvih par razreda osnovne skole... ovo je bolje i od velikog brata....

Jake Chambers

Erm... meni su najdraži takvi ljudi, koji pričaju o slobodi a hoće drugima da brane šta da rade i gledaju  :lol:

Nyarlathotep

lilit

Quote from: "Đejk Ćejmbrs"Erm... meni su najdraži takvi ljudi, koji pričaju o slobodi a hoće drugima da brane šta da rade i gledaju  :lol:

xsmlove2
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Mixitron M. Storm

Quote from: "Nyarlathotep"autor(i) ovog teksta je preskocio prvih par razreda osnovne skole... ovo je bolje i od velikog brata....

Po ideologiji bi se reklo da mu je taman tad zapao rat  :evil:

четерес трећа четврта...