• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Cripple, reaguj!

Started by Tex Murphy, 24-02-2007, 22:39:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Tex Murphy

QuoteMeho nije ušao u Gulov kokošinjac ali je stajao gledajući kako Harvi ulazi u kokošinjac, pustio ga da iznese dve kokoške, gledao ga kako ih kolje, čerupa, vrti na ražnju i jede,

Meho, ti si potpuno sišao s uma!  :P  Kakav crni Harvester u kokošinjcu, pa još kolje, čerupa, ražnjira i jede kokoške??? To blage veze s vezom nema. Svi vrlo dobro znaju da piletinu jedem samo u slučaju krajnje nužde i ako bih već upadao da mažnjavam životinje išao bih u svinjac a ne u kokošinjac. Eto.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

To je, kako se kaže... Basna!!!! Nisam ja to ozbiljno mislio da smo to baš ti i ja, druže Harvi. Uostalom, ponato je da sam ja vegetarijanac pa bi i sama optužba za krađu kokoši protiv mene bila ismejana na sudu pre ikakvog ulaska u postupak...

David

Ma, SMiki je tamo zbog vile na Dedinju lezao, Seselj lezi samo zbog to ga sto u svojoj poznatoj retorici nije dekorodirao one svoje 'zahrdjale kasike&viljuske' ('zlatni escajg' iz Dusanovog doba), Bobikini ministri zbog sverca naftom i cigeratama itd.

Meho,
ja cijenim hrabrost da se, u okolini u kakvoj ti zivis (koja je cijelim svojim polaritetom od vecinskog mainstreama razmisljanja do njegove Vadikalne krajnosti - manje-vise isti!; vidjeti izborne rezultate, molim!), dakle da se pokusava biti introspektivan/auto-refleksivan i koliko-toliko objektivan, ali vidis da to ne ide tako lako, niti ce ici vremenski duze od one gornje 'dvije i pol godine' '@rkanja od strane medjunarodne za@ebnice/Haga/EU/USA/NATO-a/ovog-onog', unatoc cinjenici da 'Srbija nije bila u ratovima' i svim onim prethodnim 'nezasluzenim i neopravdanim sankcijama', itd.

@ebiga, onda kada elementarna logika ne pomaze, ocigledno je da 'pomaze' uzajmno lamentiranje i 'tjesenje'/ 'uzajamno milovanje po idiotskim glavama' (Dzoni Bi Stulic), shtash ti to sad tu... ;)
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Kastor

Quote from: "David"razmisljanja do njegove Vadikalne krajnosti - manje-vise isti!; vidjeti izborne rezultate, molim!), dakle da se pokusava biti introspektivan/auto-refleksivan i koliko-toliko objektivan, ali vidis da to ne ide tako lako, niti ce ici vremenski duze od one gornje 'dvije i pol godine' '@rkanja od strane medjunarodne za@ebnice/Haga/EU/USA/NATO-a/ovog-onog',

Što je jači "pritisak", vadikalska pozicija je jača i to je, nadam se, svima jasno osim medjunarodne za@ebnice/Haga/EU/USA/NATO-a/ovog-onog'. Ili je jasno i njima?
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

David

Pa, vidis ovom odlukom da im je jasno...
Samo, to sto ste vi uslovljeni Vadikalima (a sto, opet, koristi Kostunica da bi uslovljavao onu 'civilnu Srbiju'), ne znaci da se i Ostatak svijeta moze uslovljavati tolerisanjem prijasnje uradjenih s@anja (ako se tako misli, onda je to nerealan egocentrizam, jer ne vrti se svijet-oko-Srbije, prije ce biti obratno), sto se i vidi u onoj evergreen-prijetecoj mantri 'A Mladic? A Karadzic?' koja visi iznad per capita   Srbije, bez obzira na za nju pozitivan ishod zadnjeg slucaja.

A sve do tada, nema kretanja izvan granica bez viza (ionako tesko dobijenih), skolovanja po inostranstvu (sasvim normalna pojava za dio 'slobodnog svijeta'), nema otvaranja novih radnih mjesta (ili starih, koja su zatvorena), nema... Uvijek je na nama da odlucujemo, na osobnoj odgovornosti je tezisnica, jer 'poslije k@ranja nema zaljenja' - ako vec nema osjecaja 'kajanja'.

Meho Krljic

Ja nisam sad shvatio da li me David kritikuje ili podržava, ali nema ni veze pošto ionako samo nasumično lupam po tastaturi dok mi mačka iz samo njoj znanih razloga liže lakat. Mislim, da se razumemo, to je jedan ODLIČAN lakat, ali ipak...

David

Meho,
ja sam rekao CIJENIM, a to sada i naglasavam. Stavicu jos i ono, uz prethodno, da podebljam - i svaka ti dala...

Kastor

Quote from: "Meho Krljic"mačka iz samo njoj znanih razloga liže lakat. Mislim, da se razumemo, to je jedan ODLIČAN lakat, ali ipak...

Da se razumemo, mačke su čistunice.  :twisted:   Šalu na stranu i mene mačka poliže s vremena na vreme.  :lol:
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

Meho Krljic

Evo, i u svojstvu blogera sam se osvrnuo na, hmmm, genocid, mačke i još štošta... Malo je predugačko, dosadno, nezanimljivo ako nemate pojma o aktuelnoj politici i beogradsko hip-hopu, ali eto, tu je...

Kastor

Quote from: "Meho Krljic"Evo, i u svojstvu blogera sam se osvrnuo na, hmmm, genocid, mačke i još štošta...

xjump

:|

Meho Krljic

Primećujem da nisam ostavio direktan link, što ću pripisati prevremenoj demenciji...

Evo, sad, pimping my shit bigtime:

http://cvecezla.mojblog.co.yu/permalink.aspx?id=85019

Evo kako tekst počinje, kontemplativno pre svega:

Koliko bi samo pitanja čovek mogao da postavi svom penisu, samo kad bi ovaj umeo da govori. Kakvi bi to razgovori bili!! Dva prijatelja poneseni krilima zajedničkih uspomena koje sad napokon mogu i pretresti do u detalj. 'Da li je i tebi bilo dobro koliko je bilo meni?' Pa onda mogućnost da saznamo sve ono što nas je dugo kopkalo, pravu prirodu ženske duše, tajne unutarnjih svemira... Zadrhtim od nepoznate slasti svaki put kada se u mom umu razmotaju sve te beskrajne mogućnosti koje propuštamo sasvim nezasluženo, čistim hirom majke prirode koja, kao uostalom i svaka žena čini sve da nam pokvari uživanje u nečemu o čemu one mogu samo da sanjaju. Često zateknem sebe kako pomislim da bi već i prilika da slušamo dva penisa kako međusobno razgovaraju bila vanredan događaj koji bi se plaćao suvim filosofskim zlatom

varvarin

Ej, da nisi ti onaj  DEKA, koga je Boban na kraju cenzurisao?

Meho Krljic

Nisam, pobogu.... Živeo sam u ubeđenju da su moji ispadi za nijansu ukusniji i duhovitiji...

Tex Murphy

Istina boli... Možda ne kao skok na bicikl na kome nema sjedišta, ali boli  :evil:  - Frenk Drebin

A šta bi sa tužbom za AGRESIJU? Jel se to uopšte spominje u onoj "presudi"?
Genetski četnik

lilit

Quote from: "Meho Krljic"Nisam, pobogu.... Živeo sam u ubeđenju da su moji ispadi za nijansu ukusniji i duhovitiji...

Princip je isti, sve su ostalo nijanse?

:cry:  :evil:  :lol:

edit: citat, ubacio se Harvi :)

Tex Murphy

Naravno, uvijek sam ja taj koji se ispriječi između dvoje ljudi  :cry:
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: "Harvester"Naravno, uvijek sam ja taj koji se ispriječi između dvoje ljudi  :cry:

gori si bre nego mađarica između 2 slovenca!
https://ljudska_splacina.com/

Ghoul

Quote from: "Meho Krljic"Primećujem da nisam ostavio direktan link, što ću pripisati prevremenoj demenciji...

tvoje pimpovanje sopstvenih textova postaje sve besramnije kako je kvalitet istih niži, a pritom je i relevantnost tog humorističkog napisa za ovaj topik ovde tangencijalna at best.

as an extended joke, it's great; as socio-political criticism, it's a joke.  :evil:

Meho Krljic

Kastor

Nemaš razloga.

Quote from: "Ghoul"
as socio-political criticism, it's a joke.  :evil:

Socio-political criticism IS a joke.  8)

Quote from: "Ghoul"
a pritom je i relevantnost tog humorističkog napisa za ovaj topik ovde tangencijalna at best.

This topic IS a joke.  8)

(i'm a joke)

Tex Murphy

You're joking, right?
Genetski četnik

Kastor

Yes. I'm jerking.

EDIT:
..eerr
Yes. I'm joking.

No, not realy. I am jerking.

Kastor

Quote from: "Meho Krljic"Evo, i u svojstvu blogera sam se osvrnuo na, hmmm, genocid, mačke i još štošta...

U čast mačke i šaolin stajla:

lilit

novi blog tekst je duhovit, lucidan, inteligentan i gadja na sva mesta na koja bi trebalo.
osecam da ce me relevantni subjekti optuziti za bias i neukus, ali ne mozemo svi biti ljudi od ukusa, posebno kad smo zene.

Meho Krljic

Moja mačka trenutno ima ISTI izraz lica kao ta na slici. Šoking!!!

Uahahahah, Lilita, uobraziću se, smanji malo!!!!! 8)

angel011

Quote from: "lilit_depp"novi blog tekst je duhovit, lucidan, inteligentan i gadja na sva mesta na koja bi trebalo.
osecam da ce me relevantni subjekti optuziti za bias i neukus, ali ne mozemo svi biti ljudi od ukusa, posebno kad smo zene.

Lepo da se tekst bar nekom dopao.

P.S. Ovo je bilo da se Meho ne uobrazi.
We're all mad here.

Meho Krljic

:lol:

Dobro je da još ima pažljivih ljudi.

lilit

Quote from: "angel011"

Lepo da se tekst bar nekom dopao.

ma ja sam dobra dusa. :wink:

edit: andjelin PS.

Ghoul

ma dopao se i meni ovaj novi, nego ja ne verujem u pozitivno dejstvo komplimenata +  necu da se meho uobrazi

Meho Krljic

Dakle, ti veruješ samo u štap, ne i u šargarepu? Šta učini taj satanizam od tebe!!! :?

angel011

We're all mad here.

angel011

We're all mad here.

Kastor

Ako me sećanje ne vara, Palahniuk je tvrdio kako mu se publika na čitanju ove priče redovno onesvešćivala.

angel011

Ne baš redovno, ali da, bilo je takvih slučajeva.

Što mi uopšte nije jasno. Znali su čiju priču su došli da slušaju, nije se radilo o publici nasumice sakupljenoj sa ulice.
We're all mad here.

Meho Krljic

Možda zato što je počinje instrukcijom da treba držati vazduh do kraja priče. A podugačka je...

Bab Jaga

Quote from: "Ghoul"ma dopao se i meni ovaj novi, nego ja ne verujem u pozitivno dejstvo komplimenata +  necu da se meho uobrazi

A ja neću da osjetiš ljubomoru...
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

Ghoule, da te Alah voli koliko te Baba Jaga voli ti bi sad u najmanju ruku ležao u nekakvom zemaljskom raju okružen buljukom devica koje bi ti točile 'lađeno pivo pravo u grlo kroz zlatan levak.  :lol:

angel011

Da li se Ghoul zanima za device (osim žrtvenih)?

Mislim da je negde pominjao da ne pije pivo, 'lađeno ili ne.  :evil:
We're all mad here.

Meho Krljic

Kad već moraš realnošću da kvariš fantaziju:

Ne, ne pije pivo, provereno first-hand.

Što se devica tiče, mislim da je to jedna tema koje se on i ja u ugodnom i otvorenom razgovoru ipak nismo dotakli.

Mixitron M. Storm

Device... to dođe k'o da istovremeno sklapaš komp od delova koji su još neotpakovani i na njemu igraš neku multiplejer pucačinu.

Meho Krljic

Zanimljivo poređenje. Po mom iskustvu, to ipak više izgleda kao da si zgazio jelena kolima i sad pokušavaš da ga obljubiš pre nego što naiđe lovočuvar. Ali možda sam samo ja užasna osoba.

Ghoul

ne volim device, a ni one mene, pa smo kvit.
mislim, volim MLADE, ali ne device.
dakle, samo ono, poetski: -djeve-

zapravo, mene je moguce voleti samo na daljinu ili u malim dozama.
alah je tako hteo!

Mixitron M. Storm

Quote from: "Meho Krljic"kolima i sad pokušavaš da ga obljubiš pre nego što naiđe lovočuvar. Ali možda sam samo ja užasna osoba.

Jelen bar pasivno sarađuje.

Meho Krljic

Nisam rekao da je jelen na mestu ubijen...

lilit

blago nama koji imamo redovan/zanimljiv/odlican sex-lajf.

:evil:  :lol:

Meho Krljic

Blago nama koji o njemu od drugih slušamo...

Bab Jaga

Šutim kao zalivena.
Ghoul fhtagn!

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"Šutim kao zalivena.

:x  :x  :x

bar jednom da razvežeš jezik!  :P  :cry:

Meho Krljic

Ghoule, seti se starog pravila: ko može - može, ko ne može - priča o tome na Internetu.