• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

RedSonja

ma u pravu je, sterilne mačke koje odrastaju u stanu jesu lude al su barem čistije od slobodnih maćaka, očetkaš ih, tepih usisaš, posteljinu promeniš, ali poludvorišne su .. kao da imaš bebu koja nikad ne poraste, flaša asepsola mi ne traje duže od nedelju dana.
ali barem nemam posip u kući to mi je nekako najbitnije

Dybuk

Hint:

Quote from: Gospon

tko vec ima macke u stanu, mogao bi ih, kako se to vec radi, bar drzati u kavezu.

ne razumijem. zasto ne u kavez i pod stol dok je u stanu?

:lol:

RedSonja

da, zosko ko zosko..
a mi pokušavamo da nadjemo srednje rešenje, pomirimo krajnosti...

džin tonik

potpuno ste neozbiljni. eno, azijati drze mnogo do higijene doma; zar niste nikad vidjeli kako drze macke? lijepo, visi u kavezu, a ona prede i ne cini stetu.

RedSonja

prede od miline i zadovoljstva
pa dobro zosko i ja negujem feng shui u svojoj kući odnedavno, al dozirano i prosejano, najbolje kupim od svega pa lepim kolaž ;))

džin tonik

ugodno me iznenadjujes; ipak je to cvijece ljepsi i zahvalniji ukras od macke, pa taman bilo i species appropriate.

RedSonja

pa da, uopšte ti se ne protivim, nije higijenski nema šta.. ionako si mi već kazo da sam histerični krokodil , prikači mi i aljkavost, ko da pravi neku veliku razliku.. :))))))

džin tonik

to mora u nekoj shali, figurativno. ne sjecam se konteksta i tocnog wortlauta.
da je bukvalno, ne bih ti cinio cast obracajuci ti se; od mana imas jedino tu ljubav za pogresnu crkvu i teznju istoj, inace simpa.

Meho Krljic

Quote from: Gospod on 01-07-2015, 15:41:44
zasto ne u kavez i pod stol dok je u stanu? vidite je, cujete kako prede, a ne moze nista zaraziti dlakama, slinom ili sta vec sve pustaju...

Džaba kada buve i gliste razbacuje kad god se oliže i počeše. Nego lepo da joj se obezbedi njen sopstveni smeštaj.

RedSonja

pa ne razbacuje gliste ako pojeo tablenticu???
omg nemam valjda sad i gliste

RedSonja

Quote from: Gospod on 01-07-2015, 17:07:52
to mora u nekoj shali, figurativno. ne sjecam se konteksta i tocnog wortlauta.
da je bukvalno, ne bih ti cinio cast obracajuci ti se; od mana imas jedino tu ljubav za pogresnu crkvu i teznju istoj, inace simpa.

otkud znas da sam budista?? hvala na kontinentu

Meho Krljic

Quote from: RedSonja on 01-07-2015, 19:12:21
pa ne razbacuje gliste ako pojeo tablenticu???
omg nemam valjda sad i gliste

Ma ja i gliste tretiram kao kućne ljubimce, Gde ima za mene (i mačke), nađe se i za njih. Nisu mnogo mazne al s druge strane, ne deru se i ne cepaju nameštaj, tako da, imaju i neke prednosti u odnosu na mačke.

RedSonja

da, cepaju samo creva, al ko za creva još mari
kad naručiš kavurmu ionako su to mlevena, niko ne pita el su cela il pocepana samlevena ;)))))

džin tonik

dobro, moram priznati da su macke u tom pogledu prihvatljive. kad kod povrate grumen glisti na interijer, odmah ga i pojedu, pa ne ostaju ruzni i nehigijenski tragovi. :)

džin tonik

Quote from: RedSonja on 01-07-2015, 19:14:57
otkud znas da sam budista?? hvala na kontinentu

ne cujem tvoje krscanske molitve, nema te na svetoj misi, sve jasno... ali nada umire posljednja, gospod je dobar, strpljiv i razuman. :lol:

Meho Krljic

Tigrovi:

I kosmonaut:

Meho Krljic

Maša demonstrira ekstremnu otmenost:

A evo potvrde za staru poslovicu da kutiju možeš isterati iz mačke ali ne i mačku iz kutije:

Meho Krljic

A tu je i ovaj slučaj na Đ:

RedSonja

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD <333333

Meho Krljic

Đorđina ovde izgleda mnogo umiljatije nego što je u stvarnosti. U stvarnosti je to jedna grdna razbojnica.  :lol:

Meho Krljic

Mačke podnose vrućinu tako što u klimatizovanoj prostoriji sanjaju o tropskim morima...

Meho Krljic

Maša  :lol: :lol: :lol: Voli sebi od zavese da napravi baldahin i da tako spava:

A ponekad samo voli da se izvrne na leđa nasred hodnika i pogledom pita da li smatramo da je umiljata.

Dybuk

Ovo je Vasa, sad ne zivi sa mnom ali proveli smo dosta godina zajedno. Izgleda mladoliko iako je vec u lepim godinama. Dobar macak dusa od coveka. :lol:

Meho Krljic

Solidan model za omot neke bombonjere  :-| :-| :-|

Dybuk

Ahhh, hvala, prenecu!

Meho Krljic

A, znam za to, gledao na Enimal Planetu  :lol:

tomat

Quote from: kimura on 27-07-2015, 22:14:24
Nešto za gosn Krljića i ostale mačkoljupce:

http://www.nationalgeographic.rs/vesti/6528-macje-ostrvo-dom-stotine-ljudi-i-vise-stotina-macaka.html

kad pomenuste mačje ostrvo, bio sam na odmoru na Skijatosu, i slobodno se može nazvati mačjim ostrvom. mačke su svuda, i u velikom broju. kad se prolazi kroz uske uličice starog dela grada, postoji realna opasnost da se nagazi neka mačka koja se izležava na pločniku, obzirom da su ulice slabije osvetljene.

evo slika nekoliko mačaka sa Skijatosa

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Ova poslednja izgleda 1) vrlo matoro ili 2) tek probuđeno ili 3) oboje  :lol:

tomat

ne znam koliko se vidi na slici, ali ta mačka je ogromna, a živi u jednoj od lokalnih radnji sa suvenirima. deluje kao tabadžija, pun je nekih ožiljaka.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Nightflier

Primer dominacije nad nižim oblikom života

Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Meho Krljic

Da, i kod mene se dešava dosta ovakve dominacije  :lol:  Ponekad i dvoje dominiraju odjednom.

Meho Krljic

A ima i ovako. Dok se neki spremaju za posao, neki drugi se spremaju za lenstvovanje celog dana:

Meho Krljic

A imamo i kulturnije mačke, koje spavaju na policama sa knjigama:

Mala debela Ana:

I mali simpatični Moša već viđen na ovoj polici samo okrenut za 180 stupnjeva. Gospodin:

Dybuk

Super komentari, super macke. Svidja mi se ova izvrnuta torta. :lol:

Meho Krljic

Dobra je Maša, i jako, jako mirna i skoro neprimetna mačka. Osim onih svinjarija sa zavesama.

Hiperhik

I dalje je divan kićeni Srem :)

Meho Krljic

O, joj....

PREDIVNO!!!!!!!!!!!!!!  :lol:

hidden

Možda se čini da dominacija nije prisutna na slici, ali samo u prvi mah. Plava podloga na kojoj Meda leži sam ja (pokriven ćebetom), vreme tipa negde u pola noći. Srećna okolnost je što sam konačno uspeo da ga uslikam, a da se ne pomeri. Perspektiva je jedina moguća, u ovom slučaju.

tomat

liči mi na vombata.

hidden

Meho Krljic

Meni je mnogo slatko kad mačka tako legne. Jedino što većina mojih onda ispruži šape i ubada me kandžama u vrat. Od dragosti, dakako, ali posle budem sav izgreban.

Meho Krljic

Dama je dama, čak i na podu.

Meho Krljic

RedSonja

samo da mahnemo zmule(nikad deblji i nikad umiljatiji) i ja  i DA pozdravimo machitje :***

Meho Krljic

:lol:  Pa, mahnite slikom Žmuleta!!!!!!!!!!!1

Meho Krljic

Evo, da izmamimo, Fantomka vas pozdravlja:

Meho Krljic

Ovu Mašu čovek stvarno može svaki dan da slika i da to svaki dan bude osvežavajuće:

Meho Krljic

Dybuk

Preslatka je izvrnuta Masa. :lol: Posebno mi se svidja fotka gde 'pozdravlja'.
Daj jos malo Mosu. 8-)