• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

POKAŽITE SVOJU MACU!

Started by Ghoul, 19-03-2007, 16:51:50

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Meho Krljic

Moša kao i uvek briljira:

Meho Krljic

A Fantomka se trudi da dokaže da je i ona neprikosnovena.

Meho Krljic

Meho Krljic

Čupavica je u hudu:

A Maša u čudu, dakako.

Meho Krljic

Meho Krljic

Dybuk

Debeljuca  :lol: Imaju moji vrlo slicnu, isto velikog stomaka :lol:

Eh da, probali smo da ih iznenadimo sa bananom i patlidzanom, samo su se nezainteresovano osvrnule i vratile hrani.

Meho Krljic

Da, pa, kod Ane je gomilanje masnog tkiva delom posledica te njene povrede... Pominjao sam već da je pronađena sa probušenom trbušnom dupljom i crevima u slobodnom kretanju ispod kože pa je to operisano, pa je bilo oće li ili neće li preživeti... Preživela je i zdrava je ali nije baš skroz pokretna kao prosečna mačka, ne može da se popne na viseći kuhinju, recimo itd. tako da je onda i debela zbog toga delom.

Dybuk

:( :( :(

Izgleda zdravo i dobro, koga briga za stomak. Ja volim malo deblje macke inace.

Meho Krljic

Ma, divna je Ana, i vesela je i noću insistira da se pribija uz mene dok spavamo, samo funkcioniše malo ispod optimuma za mačke. Ali pošto ne živi na ulici gde bi joj ovo značajno redukovalo kapacitet za opstanak, onda mislim da nema neke velike prepreke da bude prilično srećna. I deluje srećno, većinu vremena. Jedna od retkih mačaka koja maše repom kada je zadovoljna, radije nego kad je besna.

ALEKSIJE D.

Dybuk, voliš malo deblje mačke? Probala si sa bananom i patlidžanom?
Čuo sam da kada ih propržiš u dubokom ulju uvaljane u susam i preliješ soja sosom imaju ukus bolji nego zečetina...
Mada to sa patlidžanom mi deluje klasičnije nego te afrikaner fore sa bananama.

Dybuk

džin tonik

Meho Krljic

Koja je tačno od ove dve mace na slici tvoja?

tomat

Meho, dali se neka od tvojih mačaka obraduje ovako kada dođeš kući? 8)

http://imgur.com/gallery/BALT0No
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Pa, ja nemam staklena vrata pa ne mogu mačke ovako da dražim prstom, dakle ne.  :lol:

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 11-11-2015, 16:35:41
Koja je tačno od ove dve mace na slici tvoja?

ni jedna, ni je-dna! stavio sliku iz potpune zezancije i jer mi se svidja. lijapa macka i lijepa macka.

Meho Krljic

Pa da, al ovo nije topik za random mace, nego za mace na koje polažemo vlasnička prava  :lol:

džin tonik

vidis, a mene to nije briga. znaci, preostaje ti jedino da potegnes crvenu liniju, nazoves bobana u 2:46h nocu i pozalis se kako je netko stavio fotku dvije macke koje nisu u njegovom vlasnistvu! :lol:

Meho Krljic

Ovde je tek 23.34, imam još vremena  :lol:

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Meho Krljic

Maša između demencije i transcendencije:

Hiperhik

klem

Meho Krljic

Neka pospana gospođa  :lol:

Meho Krljic

Fantomka, kao i uvek onostrana:

Dybuk

Slusa sta se dogadja u pozadini, suska li kesica, otvara li se frizider, otvara li se kakva konzerva 8-) All the while izgledajuci kul i na nivou zadatka. Hehe. Macke :lol:

Meho Krljic

Što je najgrđe, čak i ne.  :lol:  Ovo je trenutak njene potpune nirvane, leži ispred svoje najbolje drugarice (i jedine, pošto sve mačke mrezi i samo voli nas dvoje) i razmišlja kako joj je lepo. Njen život je inače ispunjen stresom i nervozom. I psihozom ponekad. I dalje imam ožiljke a prošle su pune četiri godine  :lol: :lol: :lol:

Meho Krljic

Dobrica, spakovan u kutiju. Mator, a lud.

Meho Krljic

Maša zavladala kutijom:

A tigrovi prekrivačem za krevet:

Meho Krljic

Dobrica i Maša stvarno znaju da uživaju

lilit

koliko tih mačketina sad imaš? :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Dybuk

Oooh ovo coveku ulepsa dan! Lepotancici!!!  xlove5

Meho Krljic

Evo i bonus, Maša koja spava ko da je pala na Zemlju sa nekog asteroida. Ne zna ona koliko je njen život Švicarska...

Dybuk

Milina! Bas je krupna, super izgleda a bogami joj je fino, toplo i udobno. Toplo.

Nas macak ko "sa bombonjere" takodje provodi dane na radijatoru. :lol: To je najnegativnije mesto u stanu pa mora da kupi tu losu energiju. Neverovatno kako je svako toplo i udobno mesto uvek negativno.* :mrgreen:

*nadam se da znas o cemu pricam jer u protivnom ovo sto pisem bas ne zvuci racionalno haha.

Dybuk

http://www.ilovefgt.com/offers/healthtips/catscanheal/

QuoteCats and Energy Hot Spots

My experience has taught me that cats are energetically very sensitive to their environment. We already know that their physical senses like their senses of sound and touch are highly tuned for hunting, however they can also sense energy and what I call 'negative' and 'positive' energy spots in a place. You may notice that your cat likes to sleep in the same spot again and again for days or weeks then all of a sudden they find a different spot in the house. Cats absorb negative energy. Do not think of negative energy as 'bad' energy. It is just a type of energy like the Yin and Yang. Yin is the receptive, feminine, cooler, negative energy and Yang is the positive, hot, projective energy. So when a cat chooses a regular spot to sleep in the home, they are absorbing the negative energy in that place.

I sve u tom smislu :lol:

Meho Krljic

Ma znam ja sve te sulude mitologije o negativnoj energiji i mačkama kao sunđeru za nju  :lol: A Maša nije toliko krupna (mada je podgojena ko i sve moje mačke) (sem Mile koja je i dalje mršava i Fantomke koja ne može da se ugoji od zla) koliko ima malo dužu dlaku i generalno okruglastiju glavu pa deluje još deblje nego što jeste.

Josephine

Posebno mesto u mom srcu za crne mačke za belim flekama (ili skroz crne).

Dybuk

Josephine

Meho Krljic

Slavljenica večeras puni sedam godina. Da je čovek morala bi u školu ali ovako se provodi po ceo dan:

Josephine

Da se zaljubis u nju, divna.

Meho Krljic

Ova Đorđina ne zna kolko joj je dobro.  :lol:  Pre godinu i po dana bila je mala, bolesna krpa kojoj je falilo pola krzna i bio joj je slomljen vrh repa (welp, i sad je al joj to ne smeta) i izgubljeno se teturala po Topčideru, a sada se širi po sofi ko neka gospođa.

Pa još to malo svađalačko lice.  Kao, "ko ti je dao dozvolu da me slikaš?"  :lol: :lol:

Meho Krljic

Nemoguće je ne okačiti još Đorđininih slika.

Biki

Meho Krljic

Samo taj izgrebani nos nije mnogo damski.  :lol:  Ali dobro, još je mala.

Meho Krljic

Maša po ko zna koji put pokazuje da je između blagorodnosti i demencije veoma kratak put:

http://youtu.be/tIxvR10_yyI