• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

U odbranu Cokoladne Bananice

Started by otaku, 18-04-2007, 13:53:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

otaku

Stiglo mi danas mejlom, pa da podelim sa vama, posto je i meni bilo krivo sto oce da menjaju ime Cokoladnoj Bananici.  

NO PASARAN

OVO JE MOJ MAIL UPUCEN NJIMA

Postovani Starkovci I "pojedinci" .

Mozda ce Vas zacuditi naslov, ali sam resio da protestvujem I da povedem
mini kampanju protiv neodgovornog pojedinca koji je resio da promeni ime
jednog od najboljih proizvoda koje imate, I koji ujedno ima I ova zemlja.
Naravno radi se o Cokoladnim Bananicama.

Necu Vam reci da od malena kako udjem u radnju prvo sto potrazim je
Cokoladna Bananica, ne secam se da sam kreno na put bez jedno 10 Cokoladnih
Bananica, ujutru uz cigare I burek kupim I koju Cokoladnu Bananicu ..

U mojoj familiji smo generacijski kupovali Cokoladne Bananice, sa svim
devojkama sa kojima sam izlazio jeo sam  Cokoladne Bananice, Sada moja
supruga I moj sin jedu Cokoladne Bananice. U drustvu se uvek nadje koja
Cokoladna Bananica

Kad izlazim iz zemlje I ulazim u avion ja nosim Cokoladne Bananice. kada me
put povede u neku bivsu Yugoslovensku republiku ja im mamim "penu na usnama"
kad pred njima pojedem Cokoladnu Bananicu (ne nudim ih , cicija sam, pa sta
.)

I sad imate nekog genijalnog pojedinca iz marketinga koji je resio da
promeni ime Cokoladnoj Bananici.. moz' misliti . Sto ne promeni ime sebi,
psu.. (ne bih da idem bas licno)? Koliko blesav I koliko marketinski
neobrazovan mora covek biti I krenuti u jednu takvu kampanju ?

Mozda je pojedinac hteo da digne malo brend tako sto ce pricom o promeni
imena dici brend iako nema nameru da menja ime, to bi bilo strasno , jer bi
time pokazao da kompanija ima krajnje prezriv pogleda na potrosace I tretira
ih kao ovce..

Nije on sam kriv, kolektivno ste krivi.. pa zar niko zdravog razuma nije
digao glas protiv toga ? Zar nemate nikoga ko se iole razume u marketing ?
Da necete mozda sutra SMOKI da nazovete FLIPS Huh

Danas cu ovaj mail zajedno sa Vasim mailovima krenuti da sirim po internetu,
sa molbom da se ljudi ukljuce u akciju.

Ocekujem Vasu reakciju najkasnije 10 aprila 2007 , znaci posle praznika.

Ukoliko ne dodje do reakcije, ili dodje do nekog zavlacenja tipa
razmotricemo.. , kampanju cu dici na visi nivo tako sto cu upotrebiti "spam
mail baze" , obavestiti sve novine (licnim kontaktom I emailovima), I podici
sajt podrske Cokoladanim Bananicama.

Ustvari taj "pojedinac" ne jede Cokoladne Bananice, nikada ih nije jeo,
odrastao je na TWIX-u MARS-u M&M-u, misli da su Cokoladne Bananice stetne za
zube, liniju ili sta vec. I iz dubine duse ih prezire. Mislim da bih mogao
da vam sklopim psiholoski profil tog FANCI pojedinca . Neka on svoje fore
prodaje Evropi na koju se stalno poziva I koja mu je uzor..

Cokoladna Bananica moze da stane pored Ajvara, Tursije, Kajmaka, Sljivovice,
Kneza Milosa I da je ne bude stid..

Ustvari mozda je za njega I za Vas najbolje da "pojedinac" predje u
mesnopreradjivacku industriju ..za drugo nije.

S postovanjem,

+Nikola Sijan

P.s. Ovo je vrsta gradjanskog protesta.. pravno ne mozete nista ..
vec sam se raspitao . emailovi su vam javno ostavljeni na sajtu .

NO PASARAN
Proooobaj da u glavi budes sam

Merlin of Britain

covek je u pravu. samo nek promene ime Cokoladnoj Bananici i ima odmah da registrujem proizvod pod tim nazivom. Bice kondomi u pitanju. Crne boje.

milan

Ghoul

ne znam dal je ovaj baja ironičan il ne, i mrzi me da ulazim u egzegezu nj. 'protesta', ali se pitam: da li neko ovde nazočan stvarno voli te ogavne proizvode?

malo domaćih 'slatkiša' mrzim više od čok. bananice.
https://ljudska_splacina.com/

Джон Рейнольдс

Ja volim čokoladne bananice. Volim i gumene bombone, one takođe izazivaju salve zgražavanja.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Milosh

I ja volim čokoladne bananice! I u potpunosti podržavam ovu inicijativu!
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Bab Jaga

Koje ste vi dekadente!  :lol:
Ja volim čevape s lukom. Ili barem domaće kobasice...
Ghoul fhtagn!

Ghoul

Quote from: "Bab Jaga"Koje ste vi dekadente!  :lol:
Ja volim čevape s lukom. Ili barem domaće kobasice...

100 mu gromova, baba: MORA DA SE UPOZNAMO JEDNOM, pa kud puklo!!!
u najmanjem, da osnujemo balkansku mesoždersku uniju...  :!:

blasphemer

I ja volim chokoladne bananice, ali ih bas i ne satirem. Zato moja devojka ne moze bez njih.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." AL:I,40

Джон Рейнольдс

Volim i ćevape i to one "leskovačke", ljute. Plus zelena salata sa mladim lukom. Mada može da padne i neka dimljena vešalica. Bananice i gumene bombone za desert.

Sad ću da javim ženi da sam smislio šta ću da jedem za večeru.  :!:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

S.

No pasaran, jasta! Javi ako podigne sajt :)

Chi(a)na

I ja obožavam bananice.
Ne znam zašto lažu da nema ime kad na pakovanju lepo piše Krem banana. Ako baš žele mogu da ga promene u Čokoladna bananica mada nema potrebe svi ionako znamo da joj je to ime.
"Sorry I'm late. Oh God, that sounded insincere... I'm late!"

angel011

Čokoladne bananice me ne oduševljavaju. Gumene bombone su zabavne, naročito kad krenu sa šašavim oblicima (vampirski zubi, krokodilčići, ajkulice...).

Od pomenute hrane, ipak, najbolji su ćevapi.
We're all mad here.

zakk

Promena imena Čokoladnim bananicama je stvarno nepojamna glupost. Iznerviram se svaki put kad vidim bilbord.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Merlin of Britain

svi ih znaju kao Cokoladne Bananice. Ako ih nazovu i Super Flipsi Kongruente 2007, opet ce ljudi na kiosku traziti Cokoladne Bananice (tm)

Laylah

Videla sam u prolazu na nekom bilbordu reklamu za to koja ide nekako ovako :"Pola veka ime ceka. Ime je bitno, treba nam hitno".  :?

Pa sad se ja pitam u cemu je fora za tim "hitno" ako smo bez problema pola veka kvarili zube i uzivali u "bezimenoj" cokoladnoj bananici... Kako je sad odjednom postalo hitno da joj nadenu ime? :idea:

Boban

Realno, njih zabole dupe za ime, cela akcija je zapravo svojevrsna reklama za Štarkove proizvode i za samu čokoladnu bananicu.
Ne nasedajte na trivijalnosti.
Isti slučaj je kada npr. Delta market u Novom Sadu oglasi da zapošljava šest osoba) neke bizarnosti, sekretarica, vozal, komercijalista...) i to oglasi preko cele strane u novinama, sa sve adresama na kojima se marketi nalaze i ogromnom fotografijom devojke sa korpom u ruci. Kad god vidite takav oglas znajte da njima radnici nisu potrebni i da je to samo čista reklama.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Loengrin

Quote from: "Laylah"Videla sam u prolazu na nekom bilbordu reklamu za to koja ide nekako ovako :"Pola veka ime ceka. Ime je bitno, treba nam hitno".  :?
Ja obično nisam vulgarna, ali ...
... nabila bih Čokoladnu bananicu u ljigavu, stihoslepačku sinapsu autora ovog slogana. :x
(evo, opet nisam uspela da budem propisno vulgarna  :( )

Quote from: "Laylah"
Pa sad se ja pitam u cemu je fora za tim "hitno" ako smo bez problema pola veka kvarili zube i uzivali u "bezimenoj" cokoladnoj bananici... Kako je sad odjednom postalo hitno da joj nadenu ime? :idea:

Pa ovako ... ako dobije novo ime, Čokoladna bananica će konjarno dobiti i novi trizajn ambalaže. U nekom volšebnom procesu trizajniranja i čokoladica će početi da gubi na veličini, a dobija na ceni.

Treba prvo da se upitate, ko finansira sve one bilborde? Da nije možda kompenzirano ogromnim brojem bananica  :? ? Ne verujem, jer gde postoji konkurs, postoji i nagrada, tj. pare, auto i sl. Marketing je svakako u pitanju.

Edit: Boban je to brže i lepše objasiJo  :lol:

Bananica će dobiti novo ime, na koliko god trepavica mi dubili iz protesta, ali takođe ne verujem da će je iko tako zvati.
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Boban

Ali ljudi, pa zar ijedna domaća bananica moće da konkuriše Pionirovoj?
Ja jedem samo strane i Pionirove i ne pada mi na pamet da jedem ove Štarkove kako god se zvale.

Loengrin

A čije su, da prostite, one krive što se prodaju na meru u prdavnicama nezdrave hrane?

:roll:  Evo, sad mi se jedu bananice, a to neće izać' na dobro, ne, ne!  :cry:

edit minor
There must be a happy medium somewhere between being totally informed and blissfully unaware.

Berserker

I ja volim cokaladnu bananicu. Stidim se da priznam, ali kada se pojavio mars i snikers presao sam na njih, ali se sada iz protesta vracam svojoj vernoj cokoladnoj bananici. Dakle, VOLIM TE COKOLADNA BANANICO!!!
(vidite kako lepo zvuci ime "cokoladna bananica"; cak i kada se napise tri puta u 2 recenice, uopste ne zvuci toliko gadno da se mora menjati. Ustvari, cekaj, napisao sam "cokoladna bananica" cetiri puta. Dough, sada je vec peti put... Ma bitno da imenu nista ne fali...

Merlin of Britain

i ako je u pitanju samo reklamna kampanja, ne verujem da ih je sve ukupno izaslo ispod, ne znam, recimo milion dinara, sto znaci da ako im prodaja ne skoci uskoro za 100 000 komada,a nece (a zasto bi? jel neko treba da trci na kiosk da je kupi zato sto joj menjaju naziv???), bacili su pare.

otaku

Pa, izgleda su ovi iz Starka odlucili da na svakom svom proizvodnu nesto promene, rade nam neko kompletno osvezavanje pamcenja: plazma je dobila mini izdanje, smoki neprovidnu kesicu, a jaffa punjenje od maline. Mozda ljude to vredja, kao da su neka stoka koja ce da se vrati potpuno identicnom proizvodu samo zato sto sad ima drugacije ime ili pakovanje ili nagradnu igru. A, meni se ime cokoladne bananice najvise i svidja, sto je tako skroz opisno, kaze ti sta jedes, ne mistifikuje proizvod. Inace, meni to nije jedan od omiljenih domacih slatkisa, vise je kao neka prva pomoc, kad ti opadne secer. Nije da mi se nekad prijela zbog nje same. Tek te na meru, to mi nikad nije palo na pamet da kupim. Kao, zaboga, sta ce mi toliko cokoladnih bananica  :lol:  Drugacije je vec sa rum stanglicama  :)

marlowe

C, c, c, c, c....
Tako mladi a konzervativni. 8)
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Boban

Quote from: "Merlin of Britain"i ako je u pitanju samo reklamna kampanja, ne verujem da ih je sve ukupno izaslo ispod, ne znam, recimo milion dinara, sto znaci da ako im prodaja ne skoci uskoro za 100 000 komada,a nece (a zasto bi? jel neko treba da trci na kiosk da je kupi zato sto joj menjaju naziv???), bacili su pare.

ne znaš šta pričaš... potrošnja bananica u Srbiji je milion komada dnevno.

PTY

Dobro bre, šta je onda "bananko"?
I čiji je, majku mu...

Jake Chambers

Quote from: "otaku"Pa, izgleda su ovi iz Starka odlucili da na svakom svom proizvodnu nesto promene, rade nam neko kompletno osvezavanje pamcenja: plazma je dobila mini izdanje, smoki neprovidnu kesicu, a jaffa punjenje od maline. Mozda ljude to vredja, kao da su neka stoka koja ce da se vrati potpuno identicnom proizvodu samo zato sto sad ima drugacije ime ili pakovanje ili nagradnu igru. A, meni se ime cokoladne bananice najvise i svidja, sto je tako skroz opisno, kaze ti sta jedes, ne mistifikuje proizvod. Inace, meni to nije jedan od omiljenih domacih slatkisa, vise je kao neka prva pomoc, kad ti opadne secer. Nije da mi se nekad prijela zbog nje same. Tek te na meru, to mi nikad nije palo na pamet da kupim. Kao, zaboga, sta ce mi toliko cokoladnih bananica  :lol:  Drugacije je vec sa rum stanglicama  :)

Ček... kakve veze ima Štark sa plazmom i jafom?

Nego, apropo imena bananice... to je isto kao da se neko buni što imamo milion firmiranih imena za pastu za zube, ili bilo šta drugo. Čokoladna bananica je vrsta proizvoda, kao pivo, voda, keks, štaveć. Ljudi su jednostavno rešili da proizvodu koji nije imao IME daju ime i gotovo. Ili biste voleli da sve vrste piva zovmo samo pivo, sve vrste čokolade samo čokolada itd itd?

EDIT: na kraju krajeva who the hell cares sve dok ne ukidaju sam proizvod?
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

zakk

pa to se zvalo Štark čokoladna bananica,
ako što postoji Prima čokoladna bananica i štatijaznam koje već
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Jake Chambers

Ali i dalje... who cares? A sećam se dobro da njihova nije jedina. A plus neko reče da se svakako zove krem bananica... bitan je ukus, a ime može biti šta hoće.

zakk

Quote from: "Jake Chambers"Ali i dalje... who cares? A sećam se dobro da njihova nije jedina. A plus neko reče da se svakako zove krem bananica... bitan je ukus, a ime može biti šta hoće.
ah, rose, by any other name...  :wink:

angel011

Quote from: "libeat"Dobro bre, šta je onda "bananko"?
I čiji je, majku mu...

Mislim da je hrvatski.
We're all mad here.

Loengrin

Quote from: "otaku"Pa, izgleda su ovi iz Starka odlucili da na svakom svom proizvodnu nesto promene: plazma je dobila mini izdanje, a jaffa punjenje od maline
Plazma je Bambi, a Jaffa ne znam čija već.
Da, na novi Smoki nikako da se naviknem. Kako da vidim da li su zabušili na kikirikiju?  :roll:

otaku

Quote from: "Loengrin"

:oops: zderem, ni ne gledam.

SRX

A da li ste probali ono govno od novog smokija sa ukusom pice?!!!
"I medju njima se vodio ovakav razgovor."
K. Hamsun

Jake Chambers

Jafa je Crvenkina.

Po meni, u poslednjih nekoliko godina najbolje slatkiše kod nas pravi Kondiva. SMileys? WOW!

pilot babo

Smoki sa ukusom pice??? To stvarno postoji???
100 mu vampira! Kakve sve pizdarije neće da smisle...
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

Ghoul

Quote from: "pilot babo"Smoki sa ukusom pice??? To stvarno postoji???

izgleda da i običan ČIPS ima ukus pice.

naime, videh bilborde na kojima gola žena drži kesu čipsa između svojih nogu, a muška ruka poseže ka njoj (da li prema čipsu ili... nije najjasnije).

pitao sam se kakve li veze imaju ČIPS i ŽENSKO MEĐUNOŽJE, i nakon dugog premišljaja, i nekih rezultata suviše gnusnih da bi ih ovde pominjao (salinitet? neka krljuštava polna bolest od koje sluzokoža postaje chipsy?...) ostadoh u čudu.

mislim, da drži kesu RIBICA preko svoje ribice, imalo bi bar trunku smisla.

ali ČIPS?

međutim, sad kad rekoste 'sa ukusom pice'... ko zna?

Loengrin

Quote from: "otaku"
Quote from: "Loengrin"

:oops: zderem, ni ne gledam.

Treba da se stidimo     :wink:

Loengrin

Quote from: "Ghoul"

izgleda da i običan ČIPS ima ukus pice.

naime, videh bilborde na kojima gola žena drži kesu čipsa između svojih nogu, a muška ruka poseže ka njoj (da li prema čipsu ili... nije najjasnije).

pitao sam se kakve li veze imaju ČIPS i ŽENSKO MEĐUNOŽJE, i nakon dugog premišljaja, i nekih rezultata suviše gnusnih da bi ih ovde pominjao (salinitet? neka krljuštava polna bolest od koje sluzokoža postaje chipsy?...) ostadoh u čudu.

mislim, da drži kesu RIBICA preko svoje ribice, imalo bi bar trunku smisla.

ali ČIPS?

međutim, sad kad rekoste 'sa ukusom pice'... ko zna?
Pazi kad se slažem s tobom.  :?  :)

Negoo, da to nije neka posredna seksualna edukacija :P . Ko vele, kad je već ne meću u škole (a trebalo bi), a ono ajd' da je ture na bilborad :x . Čips mu tu valjda dođe k'o sponzor.  :cry:
Kod mene u kraju je ta reklama na bilbordu zamenila onu sa "Ve sakam!".  :(

angel011

Ima i sa ukusom sira.
We're all mad here.

Jake Chambers

angel011

Nemaju veze, reklama služi tome da ubedi žene da će biti seksi ako budu tamanile čips, a muškarce da jedenje čipsa pruža podjednako zadovoljstvo kao i seks.

Ili tako nešto.
We're all mad here.

blasphemer

QuoteDobro bre, šta je onda "bananko"?
I čiji je, majku mu...

Bananko je Krashov!
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." AL:I,40

Ghoul

Quote from: "Loengrin"Negoo, da to nije neka posredna seksualna edukacija ...

znači, umesto "Ve sakam!" - 've fukam!'  :lol:  :evil:

pilot babo

Poštovani ljubitelji fantastike i ždranja, evo rezultata male ekspedicije po obližnjim samouslugama:

*Pronađene vrste čokoladnih bananica i bananaca*

1. Štark Krem Banana (25g)
- proizvodi AD Štark, Beograd
- cena 9,80 din.
- ocena ukusa 3/5

2. Čokoladna banana Pionir (20g)
- proizvodi Pionir d.o.o.
- cena 7,90 din.
- ocena ukusa 4/5

3. choco SL banana (20g)
- proizvodi Swisslion-Takovo d.o.o.
- cena 10,01 din.
- ocena ukusa 4/5

4. Krem banana Banat (20g)
- proizvodi AD Banat, Vršac
- cena 7,90 din.
- ocena ukusa 1/5

5. Bananko (20g)
- proizvodi Kraš, Zagreb
- cena 8,50 din.
- ocena ukusa 2/5

Može se naći i (valjda porodično) pakovanje Pionir čokoladnih bananica teško 150g za 98,35 din, kao i nekih uvoznih Casali bananica (150g - 114,90 din). Ocene ukusa su potpuno subjektivne. Ako neko može da dopuni listu (ili napravi ispravke), nek' izvoli.
Inače, cene variraju od prodavnice do prodavnice. Oni koji su skloni štednji treba da znaju da razlike dostižu visinu od neverovatnih (ali istinitih) dva dinara.

Napomena za neozbiljnu omladinu: Najpre obavezno treba potamaniti banjalučki ćevap (sa dosta luka, naravno) ili nešto slično, pa tek onda pristupiti konzumiranju bananica i ostalih slatkiša. Za ozbiljne ljude, umesto čokoladica, preporučljivije je 'ladno pivo (Jelen, Lav ili neko treće).
Vasionskog broda svemirom što hoda, Pilot lično, to sam ja.

ginger toxiqo 2 gafotas

...svaka čast na sistematičnosti i pogibeljnosti!!!
...odličan-5(pet)!!!
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...sa moje tačke gledišta, Srbijicu je zapljusnuo neizbežan talas re-brandinga, gde svi ti mladi profesionalci sa novoizmišljenim zanimanjima i apstraktnim formalnim obrazovanjem naprosto moraju da ostave nekakv trag svog postojanja...

***pogledajte samo, npr., mrcvarenje inače spotless Medenog srca(naravno mislim na Pionirov izvornik, daleko bolji od nabudženog, sramotno skupog a ljuspasto-rasteresitog, uvoznog Mannera!!!)
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Loengrin

Quote from: "Loengrin"Negoo, da to nije neka posredna seksualna edukacija ...

znači, umesto "Ve sakam!" - 've fukam!'  :lol:  :evil:
Pa to je jedno te isto, s tim što je ovo drugo nastalo kad se izgovara ustima punim ... čipsa. :evil:  :lol:

Man Of Steel

Nije me briga kako se zove dokle god stizu u radnje! :lol:
When ever you need hard center i will be there

Laylah

Ovo pismo mi je prosledila drugarica. Ne poznajem čoveka koji je pisao, ali svaka mu čast!

OVO JE MOJ MAIL UPUCEN NJIMA

Postovani Starkovci I "pojedinci" .

Mozda ce Vas zacuditi naslov, ali sam resio da protestvujem I da povedem
mini kampanju protiv neodgovornog pojedinca koji je resio da promeni ime
jednog od najboljih proizvoda koje imate, I koji ujedno ima I ova zemlja.
Naravno radi se o Cokoladnim Bananicama.

Necu Vam reci da od malena kako udjem u radnju prvo sto potrazim je
Cokoladna Bananica, ne secam se da sam kreno na put bez jedno 10 Cokoladnih
Bananica, ujutru uz cigare I burek kupim I koju Cokoladnu Bananicu ..

U mojoj familiji smo generacijski kupovali Cokoladne Bananice, sa svim
devojkama sa kojima sam izlazio jeo sam Cokoladne Bananice, Sada moja
supruga I moj sin jedu Cokoladne Bananice. U drustvu se uvek nadje koja
Cokoladna Bananica

Kad izlazim iz zemlje I ulazim u avion ja nosim Cokoladne Bananice. kada me
put povede u neku bivsu Yugoslovensku republiku ja im mamim "penu na usnama"
kad pred njima pojedem Cokoladnu Bananicu (ne nudim ih , cicija sam, pa sta
.)

I sad imate nekog genijalnog pojedinca iz marketinga koji je resio da
promeni ime Cokoladnoj Bananici.. moz' misliti . Sto ne promeni ime sebi,
psu.. (ne bih da idem bas licno)? Koliko blesav I koliko marketinski
neobrazovan mora covek biti I krenuti u jednu takvu kampanju ?

Mozda je pojedinac hteo da digne malo brend tako sto ce pricom o promeni
imena dici brend iako nema nameru da menja ime, to bi bilo strasno , jer bi
time pokazao da kompanija ima krajnje prezriv pogleda na potrosace I tretira
ih kao ovce..

Nije on sam kriv, kolektivno ste krivi.. pa zar niko zdravog razuma nije
digao glas protiv toga ? Zar nemate nikoga ko se iole razume u marketing ?
Da necete mozda sutra SMOKI da nazovete FLIPS Huh

Danas cu ovaj mail zajedno sa Vasim mailovima krenuti da sirim po internetu,
sa molbom da se ljudi ukljuce u akciju.

Ocekujem Vasu reakciju najkasnije 10 aprila 2007 , znaci posle praznika.

Ukoliko ne dodje do reakcije, ili dodje do nekog zavlacenja tipa
razmotricemo.. , kampanju cu dici na visi nivo tako sto cu upotrebiti "spam
mail baze" , obavestiti sve novine (licnim kontaktom I emailovima), I podici
sajt podrske Cokoladanim Bananicama.

Ustvari taj "pojedinac" ne jede Cokoladne Bananice, nikada ih nije jeo,
odrastao je na TWIX-u MARS-u M&M-u, misli da su Cokoladne Bananice stetne za
zube, liniju ili sta vec. I iz dubine duse ih prezire. Mislim da bih mogao
da vam sklopim psiholoski profil tog FANCI pojedinca . Neka on svoje fore
prodaje Evropi na koju se stalno poziva I koja mu je uzor..

Cokoladna Bananica moze da stane pored Ajvara, Tursije, Kajmaka, Sljivovice,
Kneza Milosa I da je ne bude stid..

Ustvari mozda je za njega I za Vas najbolje da "pojedinac" predje u
mesnopreradjivacku industriju ..za drugo nije.

S postovanjem,

+Nikola Sijan

P.s. Ovo je vrsta gradjanskog protesta.. pravno ne mozete nista ..
vec sam se raspitao . emailovi su vam javno ostavljeni na sajtu .

NO PASARAN

:!: