• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

lilit

Evo i malo youtubeta:

Dr Tatjana Djordjevic - "Vaskrsnja bajka" 2

Ovo je ludo i nezaboravno, jbt, kakve stvari ova žena kombinuje i izvlači zaključke.  :cry:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

lilit

Quote from: Meho Krljic on 28-03-2011, 15:13:45
Ispričavam se. Lapsus. Nenameran.

xzzw  xuss

( :lol: :lol:  :lol: moram da stavim i ova 3, ako krenu da te brane od mene  xrofl)

Mims

Quote from: lilit_depp on 28-03-2011, 15:15:45
Evo i malo youtubeta:

Dr Tatjana Djordjevic - "Vaskrsnja bajka" 2

Ovo je ludo i nezaboravno, jbt, kakve stvari ova žena kombinuje i izvlači zaključke.  :cry:

Sveto pričešće prži sve što ne valja, i čisti ti krv. Vidiš ti to  :lol:
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

lilit

Vidim i nije mi svejedno.  :lol:

Mims

Повратак Богу и природи 4/6 - Татјана Ђорђевић

Znači, ceo dan! Kradu nam decu! Tamo neki vaspitač kao voli više moje dete od mene?
sheep happens.

Kunac

Znači, znači, ljudi koji nisu hrišćani, znači, neuro, znači, krvni sudovi, znači, metabolizam, znači, čitanje Svetog pisma...

Moj fav deo: sa tribine na tribinu + čitanje knjiga. Kao da priča o Komarčiću...

ŠTA JE, ZNAČI, OVO?!?!
"zombi je mali žuti cvet"

SuperSynthetic

Našao sam da muškarc čak i pohotnim gledanjem žene prenosi svoje osobine na njeno potomstvo. Sve su to naša deca.

Kud me zatrovaste sa ovom glupošću. Sad idem ulicom i svašta primećujem što nije.

Jedno vreme je bila aktuelna teorija da po veličini i obliku nosa kod žene možeš da sa velikom sigurnošću pretpostaviš kakva joj je mislim to...eto...
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

lilit

Sintetik i teorije.  :lol: :lol:
Nadam se da si bio tako inspirisan i za aprilsku radionicu.  :mrgreen:

Mims

Sintetik, ne prenosi gene pogledom!
sheep happens.

scallop

Нема више рат за право да пренесеш гене, само кибнеш на улици и већ си се уписао. Какве су нам глобалне хипотезе, овако нешто има и да се запати.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Plut

"Mislim, znači, svako dete koje ima mamu i tatu treba da bude sa mamom." xrofl "Pa ko više voli svoje dete od svoje mame?"  :x Jiiiiihaaaaaa!!!  Tate, čibe xtwak

"Jer mi mOOOramo, znači, sarađivati. Crkva i lekari, znači, moraju da imaju svoje, znači,TElo zajedničko koje će da brine o... o OPstanku ljudi, govorim o Srbima."

Dakle: Mame su ljudi; ljudi, to su Srbi, Srbi najviše vole mame.
Ja samo nigde ne vidim tate. xrotaeye

Alex

Pa ova Astana je fenomenalan grad! Kako li se ide tamo?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Josephine

Quote from: Mims on 28-03-2011, 15:26:32
Повратак Богу и природи 4/6 - Татјана Ђорђевић

Dobro, ova može da bude gluplja ako se bude još malo družila sa pravoslavnim sveštenicima.

Lilith Lee

Mozda ce patrijarh posle ovog dozvoliti zenama da budu pravoslavne svestenice.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Kunac

Albedo 0

''mnoge teme fale i nedostaju'' :lol:

zakk

Da dodam gomilu žena odjednom:

http://www.grabljivica.com/konkurs/

Dakle: sve koje su poslale svoju fotku na konkurs za naslovnicu knjige GRABLJIVICA 2
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Plut

Kakav šareniš... napućene usne, napupele..., najlonke sa gaćicama, najlonke bez gaćica, visoke potpetice, netauto, ferari, pocepane košulje... ajme meni. Moj apsolutni favorit je dama u crvenom.

Mims

Quote from: Plut on 30-03-2011, 02:40:42
Kakav šareniš... napućene usne, napupele..., najlonke sa gaćicama, najlonke bez gaćica, visoke potpetice, netauto, ferari, pocepane košulje... ajme meni. Moj apsolutni favorit je dama u crvenom.

Ona stripovana: "I'm only your's sexy women"??

edit: (ne znam gde ide interpunkcija, opet k'o proročište u Delfima) Može biti - I'm only your's, sexy women; ili: I'm only, your's sexy women; ili: I'm only your's sexy, women.
sheep happens.

Boban

Otkud najednom ta predrasuda da pohotnoizgledajuća žena mora biti glupa?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

Ma, žene... ljubomorne.

Josephine

Quote from: Boban on 30-03-2011, 02:44:41
Otkud najednom ta predrasuda da pohotnoizgledajuća žena mora biti glupa?

To je i meni palo na pamet.

Plut

Moraćemo pitati zakka.

Melkor

Kakve on ima veze sa pohotnoizgledajucim zenama?
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

Mislim, to je kasting za fotografisanje za naslovnu stranu romana koji govori o sponzoruši, pa kako treba da izgledaju?

Plut

Quote from: Melkor on 30-03-2011, 05:18:41
Kakve on ima veze sa pohotnoizgledajucim zenama?

Pa on je stavio na ovaj topic.

Quote from: Meho Krljic on 30-03-2011, 11:16:29
Mislim, to je kasting za fotografisanje za naslovnu stranu romana koji govori o sponzoruši, pa kako treba da izgledaju?

E vidiš, a palo mi na pamet da pitam kakva je to knjiga... pa zaboravila.

mac

Može l' biti zaboravnija?

Plut

Quote from: mac on 30-03-2011, 13:18:59
Može l' biti zaboravnija?
Veruj mi da ne može, naročito kad su glupe stvari u pitanju.

zakk

Ne radi se o tome kako izgledaju, već za koju svrhu tako izgledaju.

Da čitate ljudima na poslu, naglas, izražajno.

QuoteGrabljivica je istinita i šokantna ispovest devojke koja je sa sela došla u Beograd i postala sponzoruša. Mnogi će se prepoznati u njoj. Ova knjiga je ogledalo vremena i predstavlja sliku našeg društva u poslednjih dvadesetak godina. Osim brojnih novinara, predstavljanju knjige su prisustvovale mnoge poznate ličnosti kao što su Sergej Ćetković, Marija Šerifović, Jugoslav Ćosić, Željko Samardžić, Dragana Mirković, Mima Karadžić, Boško Jakovljević, Miša Mijatović, Nataša Nešković, Goca Tržan, grupa Regina, kompozitori Marina Tucaković i Dragan Brajović Braja... Stankovićevoj su velike bukete cveća poslali Zdravko Čolić i Ceca Ražnatović, koji nisu mogli da dođu na promociju. Program je vodila glumica Iva Štrljić, a o fenomenu sponzoruša je govorila Bojana Ranković, ugledni klinički psiholog i sudski veštak.

Knjigu sam pročitala u jednom dahu. Ovo je jezivo štivo koje, iako to zvuči kontradiktorno, svima preporučujem da pročitaju. Dok sam čitala knjigu, imala sam grč u stomaku, jer ovo je užasno svedočanstvo koje me je vratilo u devedesete godine prošlog, ali i početak ovog veka. Poseban kuriozitet knjige je da se Violetine mušterije prepoznaju u tolikoj meri, što je veoma hrabro, pa čak i rizično od strane autorke, jer mnogi od tih ljudi su bili ili su i dalje deo srpskog establišmenta - kaže Tanja Vojtehovski, portparol Televizije Pink.

Goca Tržan, koja je na promociju došla sa suprugom i kćerkicom, kaže da su je pojedini delovi knjige naterali da se postidi što je žena, kao i da se zamisli nad nekim svojim stavovima.
Ovo nije ljubavna priča. Rečnik je veoma eksplicitan i sve je nazvano pravim imenom. Iako je Simonida promenila imena glavnih ličnosti, biće veoma zanimljivo kada svi ti muškarci pročitaju knjigu i... prepoznaju se u njoj.

http://www.mediafire.com/?zzwjmyywyjn

E sad, iako Tanja Vojtehovski sa Pinka kaže da je ovo sve jezivo, ton knjige je bogme suprotan, i sasvim sam siguran da se te mlade i ne tako mlade žene ne puće i trte ironično, već zato što im je đir da su grabljivice.
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Plut

Dobro, jeste, eto stidim se. :oops: A ko je napisao tu knjigu? Nisam u toku.

Josephine

Možda zakk pokušava da vrati temu u okvire socijalnog fenomena (i cinizma, na kraju krajeva), umesto što se tema trenutno zasniva na ruganju inteligenciji žena.

Melkor

scallop

Druga polovina crteža, po svoj prilici, sadrži crtež muškarca koji isto pitanje (sa momak umesto devojka) postavlja sebi.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Kunac

Gde je ostata stripa? Javnost ima pravo da zna - da citiram Lindu Bler iz prvog dela Vriska.

Tex Murphy

Quote from: Mims on 30-03-2011, 02:43:18

edit: (ne znam gde ide interpunkcija, opet k'o proročište u Delfima) Može biti - I'm only your's, sexy women; ili: I'm only, your's sexy women; ili: I'm only your's sexy, women.

Može l' biti nepismenija?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Mims

Quote from: Harvester on 30-03-2011, 16:41:12
Quote from: Mims on 30-03-2011, 02:43:18

Može l' biti nepismenija?

A zašto ne bi mogla? To je talenat koji je svima dostupan...
sheep happens.

lilit

Samo da javim da Džejk kaže da je drTanja Artemijev čovek i da nema veze sa Crkvom. :lol:

zakk

Quote from: D. on 30-03-2011, 15:11:11
Možda zakk pokušava da vrati temu u okvire socijalnog fenomena (i cinizma, na kraju krajeva), umesto što se tema trenutno zasniva na ruganju inteligenciji žena.

Ovo je vazda bilo u izrugivanju svetonazorima pre nego inteligenciji.

Josephine

Quote from: zakk on 30-03-2011, 17:31:34
Ovo je vazda bilo u izrugivanju svetonazorima pre nego inteligenciji.

Ima i toga, naravno. :)

No, ako se tema odnosi skoro isključivo na žene (a muške nije bilo), onda taj termin "svetonazor" pada u vodu.

A ako ošmekaš sledeće postove iz ove teme, onda ti više ni termin "vazda" nije jasan. Na primer, kako se ova dva posta rugaju "svetonazoru"? Jedan se ruga ženi koju je ujela zmija (a ne plastičnim operacijama), ili zmiji koja je umrla od trovanja; a drugi se ruga ženi koja nema fizičke predispozicije da koristi vatreno oružje.

Možemo li da nastavimo sa izrugivanjem svetonazoru, molim lepo? :)

Quote from: Bata Trokrilni on 16-03-2011, 23:50:25
JADNA ZMIJA

Serpiente muerde implante de silicona de una modelo Video TerraTV

Ovo je trebalo da bude još jedno egzotično i provokativno snimanje dve "prirodne lepote", foto modela i zmije obmotane oko nje.

Ali hirurški "poboljšana" izraelska manekenka Orit Foks, dobila je mnogo više od onoga što je dogovorila, kada je... zmija počela da "odgovara" na njenu preteranu prisnost, tako što je ujela za grudi!

Manekenka je bila veoma opuštena na snimanju, u kontaktu sa zmijom, trudeći se da sve vreme izgleda veoma seksi. Pustila je da joj se reptil obavije, najpre oko vrata, zatim struka i nogu. Pokušala je i da je poljubi a zatim i da je lizne, međutim, kada je to učinila, zmija je reagovala neprijateljski i ugrizla je.

Uplašena devojka je naravno zavrištala, a asistenti na snimanju su joj pritrčali u pomoć, i nakon malo cimanja, reptil je oslobodio svog stiska.

Reklo bi se tragično...ali, u ovoj priči je zapravo zmija ta koja je izvukla "deblji kraj".

Naime, gospođici Foks je bila potrebna samo jedna injekcija tetanusa u lokalnoj bolnici, dok je zmija nedugo nakon ujeda uginula usled trovanja silikonom iz njenih grudi.
Quote from: Trasharella on 18-03-2011, 17:11:19
Ja cu samo malo zasmetati...

Why Women Should Not Use Guns

Melkor

Josephine

Hahaha!  xrofl

Pa dobro, nije da baš uvek "ne zna" šta se događa. Desi se tu i tamo, ali ne uvek.

zakk

Glede zmije koja je ujela ženu i umrla posle od toga, ozbiljno, objasni mi kako da se ne nasmeješ. O dotičnoj koja praktično nije ni trepnula tokom svega toga stvarno ne mislim ništa loše (sem da nije trebala da se maša zmijetine ako ne zna s njom), naprotiv, ja bih se verovatno živ usro na njenom mestu, ali cela ta priča je vrhunski zez, ne prema njoj već prema Ženi za koju odavno sumnjamo da je Otrov.

Ali topik neću da branim, jer si delimično u pravu, ima stvari koje nisu na mestu.

scallop

Quote from: zakk on 30-03-2011, 23:41:37
Glede zmije koja je ujela ženu i umrla posle od toga, ja bih se verovatno živ usro na njenom mestu

Naravno kad nisi žena.

pokojni Steva

Trovanje silikonom?! Kako ne pocrkaju one što to ugrađuju u sebe? Glup sam, ne razumem...
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Plut

lilit

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 31-03-2011, 01:05:04
Trovanje silikonom?! Kako ne pocrkaju one što to ugrađuju u sebe? Glup sam, ne razumem...

Možda da se vratiš nekoliko strana unazad.  :lol:
Ne rekoh tad da se modelsica, u slučaju da je zmija stvarno oštetila plastiku u kojoj se nalazi silikon, sigurno ne bi izvukla samo sa vakcinom protiv tetanusa i posle toga otišla kući jer bi morali da odrade i krpljenje ili vađenje da ne bi procurilo svuda okolo.
Da ne pominjem da je silikon u implantima  u polimernom obliku, znači, toksičnost je skoro nepostojeća.
Možda je zmiju ustvari srce drmnulo od uzbuđenja?  :evil:  :lol: :lol:

Plut

E svi odreda ste grozni. :cry:

Je l' ikome žao zmije?

lilit

Možda vegetarijancima.  :evil:  :lol: :lol: