• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

Svima nam je žao zmije, naravno, ubiše je ni krivu ni dužnu.

Pa neće oni da priznaju da im je silikon procurio, mogu da se kladim da plavuša tvrdi da je ''100% prirodna''.

pokojni Steva

Ups! Opet sam ispao glup... Biću iskren, kad mi se nešto 'oduži' ja to skrolujem do kraja. Moraću poraditi na tome. Meho izvini :-)
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Melkor

http://booksandpals.blogspot.com/2011/03/greek-seaman-jacqueline-howett.html

QuoteMy writing is just fine!

You did not download the fresh copy.... you did not. No way!

As to annoymous

Al was given the option of a free copy from smashwords the following day to download in any format he preffered.

Look AL, I'm not in the mood for playing snake with you, what I read above has no flaws. My writing is fine. You were told to download a new copy for format problems the very next day while they were free at Smashwords, so you could choose any format you wanted to read it in and if their were any spelling mistakes they were corrected. Simply remove this review as it is in error with you not downloading the fresh copy i insisted. Why review my book after being told to do this, and more annoying why have you never ever responded to any of my e-mails?

And please follow up now from e-mail.
This is not only discusting and unprofessional on your part, but you really don't fool me AL.

Who are you any way? Really who are you?
What do we know about you?

You never downloaded another copy you liar!
You never ever returned to me an e-mail

Besides if you want to throw crap at authors you should first ask their permission if they want it stuck up on the internet via e-mail. That debate is high among authors.

Your the target not me!
Now get this review off here!
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Plut

Ne znam da li je ovo neko već kačio ali, Marijana Mateus kao spisateljica...  xjestera

T: Da li je knjiga autobiografska?

Marijana: Ova knjiga nije autobiografska, ona je isključivo o meni, sačinjena je od priča koje sam želela da ispričam. Bilo je tu, naravno,  mnogo priča koje nisam želela da ispričam i to se naravno u knjizi vidi, jer je knjiga isprekidana i vidi se da mnoge teme fale i nedostaju. Te teme će sigurno biti objavljene u budućnosti. Imala sam potrebu da neke svoje životne faze ispričam, da bi me ljudi malo bolje shvatili.

T: Koliko je knjiga autentična i da li je lektorisana?

Marijana: Knjigu sam sama napisala, isključivo je moje delo, napisana je iz mojih životnih priča. Postojale su dve gospođe koje su lektorisale knjigu. One su mi zaista pomogle da knjigu stavim na svoje mesto, jer ja nisam svemoguća. Jedan Ivo Andrić imao je ljude koji su mu pomagali oko knjiga, pa zašto ne bih i ja, Marijana Mateus. Ipak je ovo moja prva knjiga.

scallop

Quote from: Plut on 06-04-2011, 19:15:44
Marijana: Ova knjiga nije autobiografska, ona je isključivo o meni.

Mislio sam da ću da se uzdržim, ali ne mogu. Ovo se ne da smisliti, to je supstrat.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Agota

Neko je na komentarima YC napisao da je najbolji deo sa Dunjom Ilic.
Ali ne ,najbolji deo je sa Ivanom Kuzmanovic.
Steta sto nema ceo tekst  na uvid da procitaju ljudi odlomke iz ''Manje od tri''  .
Koma . xrofl

Ne volim obrazovane glupane i glupace zbog toga shto je:
"uceni glupan gluplji od glupana neznalice"(Molijer),

Knjizevnice  koji za sebe tvrde da su "skroz opicene"
i ljude koji ugrozavaju ljudska prava.

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Koje poniženje i jad... Tokom akcije 1001 sadnica trešnje za Japan žene se potukle oko mladica... Tri zavšile na urgentnom.

angel011

Tracy McMillan smatra da, ako žena u svojoj, recimo, 36-toj još uvek nije udata, to je ili zato što je kučka, ili je površna, ili je droca, ili je lažljivica, ili je sebična, ili smatra da nije dovoljno dobra.

Retko kad sam videla veću gomilu idiotizama na jednom mestu:

http://www.huffingtonpost.com/tracy-mcmillan/why-youre-not-married_b_822088.html?ref=fb&src=sp
We're all mad here.

Father Jape

Ih, kakav je to seksizam, pa to valjda vazi i za muskarca. :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

tomat

ovo "Može l' biti gluplja" se u ovom slučaju pre svega odnosi na Vesnu da Vinča koja je verovatno instruirala ove jadne devojke da ovoliko bulazne

Misice o Tesli

najbolji je komentar jednog od gledalaca klipa

Quotetesla se toliko brzo prevrce u grobu da proizvodi struju
thegunner16

xrofl odlično
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Ygg

Indy - Pivo / OFFICIAL VIDEO /

Al' je ovde vruće
ruke mi se znoje
i dugme na bluzi
sve će biti tvoje

Ma ne smeta meni
ni jedna, ni devet
ja bih tebe ipak
povela u krevet

Pivo, pivo daj mu brate
nek se hladi
kad mu sestra priđe bliže
ne zna šta radi

Pivo, pivo daj mu brate
jer dobro sam meso
kao da me vajar
natenane kles'o

Al' je ovde vruće
ruke mi se znoje
i dugme na bluzi
sve će biti tvoje

A i ti bi mene
da razbijes maler
prvo plati brale
pa onda budi frajer
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Loni

Hm... Dvosmisleni stih mi je ovo - PRVO PLATI BRATE

Da li mu poručuje da prvo plati to pivo ili ...

Josephine

Quote from: angel011 on 11-04-2011, 18:20:41
Retko kad sam videla veću gomilu idiotizama na jednom mestu:

Ah, pa ti onda (pametno) ne čitaš rubriku Život na sajtu B92. Tek tamo gomilaju mizoginične, a neretko i mizandrične tekstove. Komentari su redovno negativni, ne znam kako uredništvo nije blam da postavljaju takva s*anja...

Evo najnovije: Stvari koje izluđuju muškarce ili takav neki idiotizam

http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2011&mm=04&dd=22&nav_id=507900

Što je najsmešnije (i najtužnije istovremeno) neupućeni i neinformisani komentatori ovaj članak nazivaju "feminističkim" (moderatori često ne objavljuju moje komentare u ovoj rubrici jer su (zaista kulturne) kritike uredništva). A ovaj članak je mizoginičan i veoma mizandričan istovremeno.

Josephine

Quote from: Lom on 24-04-2011, 01:36:22
Hm... Dvosmisleni stih mi je ovo - PRVO PLATI BRATE

Da li mu poručuje da prvo plati to pivo ili ...

Kada bih polovinu postavljača postova u ovoj temi pitala zašto osobu/e iz posta smatraju glupačom/ama, malo ko bi umeo da odgovori.

Ova riba je, u stvari, veoma pametna (ili makar veoma snalažljiva, što je opet vrsta inteligencije). Zarađuje gomilu kinte na tuđoj gluposti.

Diabolique

ma verovatno su samo povuceni komentarima ostalih ljudi pa ne zele da ispadnu "not cool" time sto ce se zapitati po cemu je to ona ispala glupa :)
if you strike me down i shall become more powerfull than you could ever imagine

Josephine

Znači, ja sam "not cool". Ok.  :mrgreen:

Diabolique

pa u tom slucaju sam i ja ili not cool ili glup :)
if you strike me down i shall become more powerfull than you could ever imagine

Josephine

xrofl

Moram priznati da nisam očekivala odgovor koji može da te izvuče. A dobila sam ga.  xwink2

Savajat Erp

Quote from: D. on 24-04-2011, 01:46:35
Ova riba je, u stvari, veoma pametna (ili makar veoma snalažljiva, što je opet vrsta inteligencije). Zarađuje gomilu kinte na tuđoj gluposti.

Уосталом, највероватније није она писала текст, само јој је понестало кеша за Марину Туцаковић :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

Agota, hvala ti za ovo! Fantazija u ružičastom! Ojha!

Kunac

Heidi Jankovic počinje polako da potiskuje Slađanu Zdravković sa prvog mesta internet atrakcija...

http://www.youtube.com/watch?v=YaM-JnXm9rs&feature=related

lilit

možda i nije za ovu temu pošto mi je new now zazvučalo i simpatično  xrofl, al ipak evo:

Novi Sad - New Now
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Kunac

Simapatično bi bilo da nije izgovoreno iz čiste gluposti. :)

Shozo Hirono

a mogla je da bude barem dosledna: new now and little saturday!

Kunac

Ostala je dosledna. Svojoj gluposti.

lilit

Quote from: Shozo Hirono on 17-05-2011, 13:44:08

xrofl xrofl xrofl

Kunac

Još bolje (courtesy of Ginger): Little Lady Sunday!

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

lilit

Obrenovac, Topola i Užice - extra.  xrofl

Plut

Nju nau?!?! :shock: Ili bi možda trebalo sve velikim slovima? :x :x :x
Mislim... nisam razumela, a čini mi se ni gošća. xdrinka

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Agota

Quote from: Shozo Hirono on 17-05-2011, 13:44:08

:lol: :lol: :lol:

lilit

Plut

"...poučnu..."

E, lilit, vidiš šta si napravila. Nemaš mira pa to ti je. 8-)

Kunac

He, he... Čortanka je poentirala. Ovako treba. Lepo je sve okrenula na šalu i mirna Bačka.

Karl Rosman

Quote from: Kunac on 18-05-2011, 07:35:51
He, he... Čortanka je poentirala. Ovako treba. Lepo je sve okrenula na šalu i mirna Bačka.

Zavisi kako brojis poene. Knedla u grlu je vise nego primetna, pa zvaka sa "internom zabavom medju prijateljima"...yeah right :roll:.
Sutra bi mogla da "poentira" sa izvinjenjem o "obaranju svih rekorda gledanosti na internetu"? :x

Jedva cekam tu emisiju o tudjicama. Koleginica mi upravo prijavljuje  da Adriana (Jadranka?) vodi neki talk show, gde izigrava inventar koji povremeno sa nekog parceta hartije procita pitanje, a gost sve sam radi. (sto i nije tako lose, kad bolje razmislim...)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

ginger toxiqo 2 gafotas

...Ana Sakić pojašnjava značenje povika "skini gaće da te vidim oči"...

Koji je bio tvoj motiv da se obnažiš za ,,Plejboj"?

- ,,Plejboj" je jedini časopis u kome sam se slikala, reč je o prestižnom magazinu u kome su se pojavile mnoge važne žene sveta i to mi je bio jedan od glavnih motiva. Drugi je bio da pokažem da spoj tela i duše jedino ima smisla. Zato ja najmanje provociram telom, to činim očima, one su moje oružje, a to sam želela u tom časopisu i da pokažem.

"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Tex Murphy

Viđao sam i ljepše... mislim oči.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Albedo 0

Ana, neko te slagao da si riba... Vajtsiteri mnogo lažu 8-)

mac

Mnoge važne žene sveta su se slikale za američko izdanje Plejboja, a ne za naše.

Josephine

Tex Murphy

Po tome što su SINDI KRAFORD.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Josephine

Inteligentan odgovor.

Plut

Ja se izvinjavam, a ko je dotična?

Lord Kufer

Ovaka bješe

San svakog sredovječnog muškarca  xrotaeye