• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

DeHickok

Iz danasnjeg intervjua Pres-u Marijane Micic:

"Da li misliš da je posao voditelja bacio u drugi plan tvoju glumačku karijeru?

- Ne gledam to tako. Možda sam trenutno više eksponirana kao voditeljka, ali svakog meseca imam dovoljan broj predstava u kojima uživam. Jedino što mi fali da radim jeste opet neka serija ili film. Imam vremena i energije za sve i volim što više posla. Evo, baš sam u decembru imala dve premijere: u pozorištu ,,Boško Buha" - ,,Ne znam pitanje, ali seks je odgovor" i u ,,Dušku Radoviću" - ,,Seksi master klas". Pored toga igram i u svojim starim predstavama. Što se tiče novih serija, nadam se da će se ove godine i to dogoditi.  "

Nisam proveravao i verovatno  predstave sa ovakvim nazivima stvarno postoje ali je fascinantno da ona glumi u obe :)
Kako je Biograf razotkrio samog sebe i ostale 'vinjarije...

Kunac

Aida Bukva: Moja sestra Anabela nije laka žena!

"zombi je mali žuti cvet"

Ghoul

vendi, malopre na pinku, odgovara na pitanja gledalaca:

-kakve muškarce voliš?
= PAMETNE!

-koja ti je omiljena knjiga?
= (10ak sekundi pauze)... pa, uhm, ovaj... DELA VLADIKE VELIMIROVIĆA... CELOKUPAN OPUS, NISU BITNI POJEDINAČNI NASLOVI... DAKLE, PRAVOSLAVNA LITERATURA.

-da li bi pristala da se ponovo obnažiš za neke novine?
=BIH, ALI SAMO AKO ČASOPIS IMA UMETNIČKU TEŽINU. PARE SU MI NA TREĆEM MESTU, ONE NISU BITNE, BITNO JE DA SE MENI TO DOPADA, I DA IMA UMETNIČKU TEŽINU...
https://ljudska_splacina.com/

Kunac

Nataša Bekvalac ima novi singl: Dva u meni.
:shock:

Meho Krljic

Znači Dača pristao na 3jku sa Novakom? Rispekt!!!

ginger toxiqo 2 gafotas

Recept za sreću

Zorica Karanović,autorka bestselera ,,Kako uloviti muža", koji je prodat u više od 50.000 primeraka, kaže da je život isuviše lep da bismo ga opterećivali sumnjama, strahovima, opsesivnim željama i patnjom. Ona smatra da je život onakav kakvim ga učine naše misli - srećan ili očajan. Njen recept za sreću je sledeći:

- Svako jutro, na prazan želudac uzeti melem od čudotvornih sastojaka: 300 grama osmeha pomešati sa 200 grama radosti, sve sjediniti sa 350 grama dobrih želja i u neograničenim količinama dodati najvažniji začin - ljubav! Praktikujte ovu formulu najmanje nedelju dana i videćete rezultate. Možda zvuči šašavo, ali provereno deluje - menja život nabolje! Srećno!

"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

ginger toxiqo 2 gafotas

...možda se dama pojavljuje i u upcoming SRPSKOM FILMU???

ginger toxiqo 2 gafotas

Maneken Filip Kapisoda, koji je pre nedelju dana ubio devojku Kseniju Pajčin, a onda i sebi oduzeo život, pre kobnog događaja pevačici je slao preteće poruke! Prijateljica pokojne pevačice i voditeljka Olja Crnogorac, u čijoj emisiji ,,Skandalozno" se Ksenija poslednji put pojavila u javnosti, otkriva sadržaj poruka koje je maneken slao Pajčinki.

- Dok smo sedele i pile kafu na mobilni su joj stizale poruke od Filipa. Nakon što je danima pokušavala da raskine vezu sa njim, u prvoj poruci je pisalo: ,,Volim te. Ne mogu da živim bez tebe. Ubiću se"! Bila sam šokirana kada sam videla poruku i rekla sam joj da mu napiše da upravo sedi s novim dečkom, jer je to bio način da prekinu kontakt - kaže Olja.

Ksenija je poslušala savet prijateljice i poslala mu poruku u kojoj mu kaže da pije kafu sa novim dečkom.

- Onda je on vratio poruku u kojoj je bilo napisano: ,,Reci mi ko je novi dečko. Doći ću i ubiću ga! Slobodno mu pokaži ovu poruku." Pokazala mi je displej mobilnog i ja sam ostala nepomična. Takve stvari može da napiše samo neko ko je bolestan. Ona je trebalo davno da ,,preseče" i ostavi ga, ali očigledno da je on imao priču zbog koje mu se uvek vraćala. Filip je bio jako zaljubljen u nju, ali očigledno da je ta ljubav prešla u opsesiju - seća se Olja Crnogorac dana kada je popila poslednju kafu sa drugaricom Ksenijom.

U njenoj emisiji na televiziji Košava Ksenija je dala i poslednji intervju. Tad je insistirala da peva pesmu ,,Šta će mi život bez tebe, dragi".

Bila je utučena

- Insistirala je da bend svira tu pesmu. Rekla je da je to njena biografska pesma. Otpevala ju je odlično i sa puno emocija. Rekla mi je to veče da ju je Filip dovezao na snimanje i nije pokazivala da ima ljubavnih problema, ali je generalno bila utučena. Bila je razočarana estradom i pričama da je trudna. Pitala me je: ,,Olja, zar sam toliko debela da svi pričaju o mojoj trudnoći?", i zagledala je stomak. Nije bila jaka onoliko koliko je odavala utisak da jeste. Mislim da nije mogla da napravi granicu između privatnog i poslovnog, pa su je vređali mnogi novinski napisi - seća se Olja snimanja emisije.

Alex

Ovo je za topik o kriminalu i psihopatologiji, ne o glupoći.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Ghoul

Quote from: Alex on 23-03-2010, 00:37:47

zato si ti tu da ga vratiš na stazu 'glupoće'. :)

Alex

Quote from: Ghoul on 23-03-2010, 00:42:02
Quote from: Alex on 23-03-2010, 00:37:47

zato si ti tu da ga vratiš na stazu 'glupoće'. :)

Bilo mi je preprosto (još jedna nova reč za tebe) da napišem 'gluposti' i zanimljivije da vidim hoće li se neki glupan (gluperda, glupson, glupadžija, glupko, glupavson, gluponije...) javiti, kad evo tebe na pravom mestu! xyxy
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Tex Murphy

Meni nije baš najjasnije šta je TOLIKO užasno u tome da neko zatrudni.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

akhnaton

Quote from: Harvester on 23-03-2010, 12:32:02
Zavisi, sa kime zatrudni..... kako zatrudni....... i ko zatrudni. Otkud znamo da taj neko nije monstrum, vanzemaljac........ :idea:
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

Ghoul

ne bi tako pričao kad bi TI zatrudneo!

akhnaton

Quote from: Ghoul on 23-03-2010, 14:41:13

ne bi tako pričao kad bi TI zatrudneo!

xrofl
Politically Incorrect member of "Snage Haosa i Bezumlja"

ankh Em Maat  since 1973.

raindelay

:P
Woman Crashes Car While Shaving Her Privates

As authorities nationwide warn motorists of the dangers of driving while texting, Florida Keys law enforcement officers add a new caution: Don't try to shave your privates, either.

Florida Highway Patrol troopers say a two-vehicle crash Tuesday at Mile Marker 21 on Cudjoe Key was caused by a 37-year-old woman driver who was shaving her bikini area while her ex-husband took the wheel from the passenger seat.

"She said she was meeting her boyfriend in Key West and wanted to be ready for the visit," Trooper Gary Dunick said. "If I wasn't there, I wouldn't have believed it. About 10 years ago I stopped a guy in the exact same spot ... who had three or four syringes sticking out of his arm. It was just surreal and I thought, 'Nothing will ever beat this.' Well, this takes it."
http://abcnews.go.com/Travel/cops-woman-crashes-car-shaving-privates/story?id=10065885
I WAS ANTI-OBAMA BEFORE IT WAS COOL

Kunac

Jelena Karleuša juče je snimila spot kao najavu za veliki koncert koji će 15. maja održati u Beogradskoj areni.

Snimanje je trajalo punih 18 sati, a JK je nosila luksuznu haljinu napravljenu od kristala, koju je specijalno za ovu priliku kreirao Darko Kostić. Režija je bila poverena Aleksandru Kerekešu Kekiju, a reklama će pojaviti već posle vaskršnjih praznika na televiziji Pink.

- Ovo je reklamni spot koji ima poruku i koji će zaintrigirati publiku, kao i sve ostalo što radi Jelena – kaže izvor Kurira blizak organizaciji i dodaje:

- Interesovanje za koncert ,,Sve o divi" je veliko, mnogo ljudi iz okolnih zemalja će doputovati u Beograd, pa se razmatra mogućnost da se 16. maja organizuje još jedan spektakl. Program će biti podeljen na četiri celine: ,,Nastajanje dive", ,,Slatki život", ,,Religija" i ,,Ludilo", a svi koji te večeri budu u Areni videće specijalne efekte kakve nikad nisu videli ni na jednom koncertu u Beogradu.

Iz PR tima pevačice kažu da će čitava bina biti hidraulična, sa mnogo liftova, a za rasvetu i specijalne efekte brinuće firma ,,Barco", koja je, između ostalih, radila i Madonine koncerte. Uz Jelenu će na bini u svakom trenutku biti i 30 plesača, a pripremljen je i veliki broj kostima, koji će prisutne ostaviti bez daha.

Pa ko voli – nek izvoli!

Izvor: Kurir

Ghoul

Marija Stanković, uzgajivačica pečuraka iz Merošinu , biće "desna ruka" Seke Aleksić?

Seka Aleksić juče je izjavila da Marija Stanković ima daleko najveće šanse za pobedu u njenom reality show-u "Desna ruka", jer joj je od svih učesnika ubedljivo najsimpatičnija.

Tek što je počeo novi reality show Seke Aleksić, a favorit već postoji. To je Marija Stanković, simpatična uzgajivačica pečuraka iz Merošinu, koja će naknadno ući u takmičenje, na insistiranje Seke lično. Naime, Seka i Marija su se nedavno slučajno upoznale preko zajedničkog poznanika, i od tada folk diva ne prestaje da priča o njoj.

"Marija me oduševljava svakim danom sve više", kaže Seka i dodaje:

"Ja sam organizovala reality show kako bih izabrala svoju "desnu ruku", ali mi se sada čini kao da sam je već pronašla. Naravno, takmičenje je tek počelo i svašta može da se dogodi, ali u ovom trenutku ja ne vidim zaista bolju osobu pored sebe. Marija je potpuno slična meni i razmišljamo na isti način. Jedna drugoj dovršavamo rečenice, imamo sličan ukus za modu i muškarce, i mislim da je ona idealna za mog ličnog asistenta. Zaista je želim pored sebe. Ipak, daću šansu i ostalim učesnicima da se pokažu", završava Seka.

Da podsetimo, reality show "Desna ruka" na TV Fox sastoji se od niza zadataka koji kandidati moraju svakodnevno da rešavaju kako bi pokazali da su idealni asistent za Seku Aleksić. Zadaci su kreativno - menadžerskog tipa, a komunikativnost i snalažljivost će se naročito ceniti. Na kraju, Seka će odabrati samo jednu osobu, a u izboru će joj pomoći stručni žiri, u kome će biti njen verenik Veljko, modni kreator Saša Vidić, kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja, kao i pevačicin menadžer i prijatelj Saša Tošić.

Fotografije na kojima Seka i Marijana šetaju zajedno tržnim centrom pojavile su su danas ovde, na sajtu Tračara.com.

Marija nije bila dostupna za izjavu zbog priprema za ulazak u emisiju, ali je za naš list izjavu dala njena majka:

"Oduševila sam se kad sam čula ovu vest. Pročitala sam izjave Seke Aleksić o mojoj ćerki i mogu samo da kažem da sam ponosna. Marija je zaista jedna jako divna devojka, vaspitavala sam je da bude prava dama i mislim da je ovo što joj se dešava potpuno zasluženo. Retke su danas devojke kao što je ona, tako sposobne i kreativne, i mislim da će gospođica Aleksić biti jako zadovoljna mojom ćerkom kao asistentom. Volela bih da i Marija jednog dana postane tako uspešna i poznata kao Seka, a mislim da je ovo odličan početak. Za moju ćerku će se tek čuti."

ginger toxiqo 2 gafotas

Ne mogu bez moje ćere Milice!

Kada se vratim sa nastupa tepam joj: ,,Mama ostavila bebu, sram je bilo!" Ponekad se ponašam kao da je živa, pa je prebacim na stomak, jer mislim da će je boleti leđa

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić ugostila je ekipu Pressa u svom domu u Žarkovu, u kom živi sa lutkom Milicom, koju je dobila posle takmičenja u rijalitiju ,,Veliki brat". Čim je otvorila vrata doma, sprovela nas je u spavaću sobu da bismo videli Milicu, čija je kolevka tik uz njen krevet.

- Uvek pre spavanja uzmem je u naručje, a kada se vratim sa nastupa tepam joj: ,,Otišla mama i ostavila bebu, sram je bilo!" Ponekad se ponašam kao da je živa pa je, s vremena na vreme, prebacim na stomak, jer mislim da će je leđa boleti. Upotpunila je veliku prazninu u mom životu, to je najveći trofej koji sam dobila - kaže Lepa, dok Milici obuva pletene patofne koje su joj poslali obožavaoci iz Bajine Bašte.

Briga me šta kažu psiholozi

Lukićeva tvrdi da svojoj mezimici kupuje stvari u radnjama za bebe, a ne za lutke. Ne obazire se na tvrdnje psihologa da organizatori ,,Velikog brata" nisu smeli da joj dodele zadatak sa lutkom.

- Psiholozi su u pravu kad kažu da je to probudilo emocije u meni i vratilo me u bolnu prošlost, kada sam pokušavala da dobijem dete. Ali, isti ti psiholozi ne znaju koliko sam sada srećna! Uveče, kada je umirim, legnem ispunjene duše. Ovo je uloga koju u životu nisam igrala i tek sada vidim koliko mi je falila - ističe Lepa, i nastavlja priču o godinama kada je pokušavala da ostane u drugom stanju.

- Kada sam bila na vrhuncu slave, na dve godine sam se povukla i pokušavala da kod lekara nešto promenim da bih dobila dete. I nisam uspela. Kasnije sam se pomirila sa sudbinom. Tek u kući ,,Velikog brata" podsetili su me na to - priča Lepa, dok lagano spušta Milicu u kolevku, gasi svetlo u spavaćoj sobi i vodi nas do dnevnog boravka.

Meho Krljic

A evo kako je Katarina R. obrazložila svoj inovativni pristup menadžmentu doniranih sredstava:

Quote- Ona priznaje da je od para skupljenih za borbu protiv raka kupovala sebi haljine, cipele, minđuše, parfeme, da je plaćala najam džipa... Ali, ona objašnjava da je to radila zato što je to ulaganje u marketing jer, kako kaže, ne bi mogla da animira javnost za borbu protiv raka u ,,starim krpama" i polovnim kolima... Na primer, na pitanje zašto je parama iz fonda kupila minđuše od nekoliko stotina hiljada dinara, ona je odgovorila da je imala važno gostovanje na televiziji i da je morala da izgleda atraktivno - prenosi sagovornik Pressa.

scallop

Šta se buniš? Tako su i Karići prodavali uskršnja jaja.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Loni

Quote from: Kunac on 28-02-2010, 19:07:17
Nataša Bekvalac ima novi singl: Dva u meni.
:shock:

Ne potcenjuj ženu. :-) Singl joj se zove DVE U MENI.
Primarni smisao odnosi se na dve karAKTERNe ličnosti u njoj.

Inače Lepi Lukić lako se smejati ukoliko niste i sami bili u istoj ili sličnoj poziciji. (Ona je nekoliko trudnoća izgubila). 
Na žalost pripadam onima, koji su doživeli smrt dva svoja (ne mogu reći deteta jer sve što umre pre rođenja se ipak vodi pod fetus), tako da znam kako je to kad neko u ogorčenju pukne.
Gledanje Lepinog grcanja od strane partnerke i mene, jako je potreslo.

Kunac

Ne potcenjujem ja Natu. Ona je, da citiram Cripleta, MILF. Ali naslov pesme jeste too much, naročito što su u pojedinim medijima (namerno?) Dve u meni preimenovane u Dva u meni.

Što se Lepe i Milice tiče, meni je to prvo bilo simpatično, ali je onda skliznulo u bizar koategoriju. Razumem ja sve to, ali čini mi se da je Lepavi ipak bilo lakše da uzme gumenu bebu na baterije nego da usvoji dete kome treba pažnja i ljubav. Mislim da tu ima i malo medijske manipulacije s Lepine strane, ali možda i grešim.

Lomljavino, žao mi je što to vam se dogodilo to što vam se dogodilo. Nadam se da je sada sve okej.

cutter

http://www.foxnews.com/story/0,2933,591129,00.html

Jennifer Love Hewitt recently decorated her nether regions with Swarovski crystals, turning her naughty bits into -- her words -- a "pink disco ball."

It's called Vajazzling. Like Bedazzling, you know? That infomercial about putting rhinestones on your clothes? Only this is no denim vest enhanced by a handheld machine that you can get for just $19.95 if you call right now. With vajazzling, you go into a high-end salon, get waxed bare, and are bejewled below the belt.

You know, I'm not sure which surprised me more: That Hewitt did it; that she went on national television and told everyone about it; or that such an activity exists at all. But there she was on The George Lopez Show letting it all hang out. OK -- not literally, of course. But she was talking all about it. She was so proud and giggly. She said she did it after a break-up to lift her spirits, and apparently it worked. Hewitt also shared her vajazzling tale on Chelsea Lately, The View and The Joy Behar Show. Girlfriend gets around.

Click here to watch Hewitt discuss vajazzling on TV.

The procedure goes something like this: You choose your design and they wax you bare as the day you were born. Then the design is hand-glued, crystal by crystal, or a crystal "tattoo" is applied. Generally, the vajazzling is done just above the, well, key player, as it were. Having it done any further down is not recommended, though from Hewitt's description, it sounds like she went all out. Some women have a very small, simple design done high enough that low-slung jeans will reveal a glimmer. But the real thing is as low as you dare to go. Basically, where the hair was, now there are crystals.

Completely Bare in New York City, which claims to have originated the service and the name, offers a variety of designs starting at $115, including the wax. One design, a beautiful padlock on a chain, costs $750.

So, in the name of journalism, I decided I had to get vajazzled myself. Unfortunately, I don't live in NYC and so Completely Bare wasn't an option on such short notice.
Column Archive

* Fox on Sex: Vajazzling: Do You Dare to Decorate 'Down There?'
    * Fox on Sex: Taming the Green-Eyed Monster
    * Fox on Sex: Dance Your Way to Hotter Sex
    * Fox on Sex: It's a Fact, Sex Makes Us Dumb
    * Fox on Sex: Why Phone Sex Is Just as Good as the Real Thing

Full-page Fox on Sex Archive

After much research, I found a salon where I live in Dallas, Texas, that has just started doing the procedure. But after several failed attempts to get an appointment, I decided I had no choice but to do it myself.

You can order the crystal tattoos directly from Completely Bare spa or get them from a variety of other suppliers. But I – don't laugh – happened to already have one. I stayed at a very sexy hotel in Paris called the Hotel Sezz, and body décor is one of the things available in the mini bar. The ones I had on hand were actually made by Bijoux Indiscrets for decorating one's breasts. But the concentric circle pattern seemed like it would do just fine for vajazzling too.

So, after preparing my, ahem, canvas, I asked my significant other to give me a hand. Peel, position, press, and release. Viola, I was all jazzled! I have to admit, the whole idea seemed kind of kooky. But, you know what? It looks really great. Rather sexy, if I do say so myself. It certainly wasn't how I expected to spend my Monday afternoon. But, hey, I'm all for an adventure. And my lover dug it too. The whole experiment led to a little fooling around, in fact, during which no crystals were harmed.

I'm sure going to the salon is a bit of a different experience. But having had a Brazilian wax a number of times, I feel confident saying that being vajazzled couldn't possibly be more intimate or bizarre. It's still a stranger you're paying to tidy things up and make you look pretty in a spot the general public is not welcome to view. The process may be weird, but the result is worth it.

Plenty of people will – or do – take issue with vajazzling. But I can't see why. It's harmless, as far as I can tell. Does it objectify women? Nope. Only other people can do that, not a simple salon service. A few well-placed jewels accomplish pretty much the same thing as sexy lingerie. If it makes a woman feel good, I'm all for it.

I've been vajazzled for a few days now and the adhesive is still going strong (although the instructions say you should leave the decals on for only eight hours. Yikes). Completely Bare says its version lasts at least five days. My next trip to New York City, I am definitely paying them a visit.

Most of the day, I completely forget I'm vajazzled. But when I do remember, it makes me smile. Having those clandestine crystals makes me kind of feel like a rock star. Only I get to decide who can see it, and I feel – don't laugh – a little bit like my naughty bits have super powers.

Jenny Block is a freelance writer based in Dallas, Texas. She is the author of "Open: Love, Sex, and Life in an Open Marriage." Her work appears in "One Big Happy Family" edited by Rebecca Walker and "It's a Girl: Women Writers on Raising Daughters" edited by Andrea Buchanan. Visit her Web site at www.jennyonthepage.com.

Loni

Hvala Kunac, biće bolje .-)
Inače nisu bila dva nemila događaja. To stvarno ne bih podneo.
Bili su blizanci, i ma koliko strašno, desilo se jednom.

Biće bolje sledeći put.
No ovo tema ipak je vesela. Vratimo se na nju.

Tex Murphy

Beba koja umre prije rođenja je - beba.
Genetski četnik

Loni

Samo ako se smrt desi u poslednja mislim tri meseca. Pre toga su zvanično fetusi. Tako su bar doktori objasnili. No gotovo s tom temom. Šta je bilo bilo je.

Meho Krljic

Harvester je baš odabrao nezgodan trenutak da prodaje svoje hrišćanske dogme.

Nego, nevezano za to, ovo što je Cutter okačio je... divno!!! Meni je Jeniffer Love Jewitt sve draža i draža od kad je nekako sazrela i zaMILFila se, a ova dekoracija deluje... ekstravagantno!!!

Eriops

Ja ne osuđujem Lepu, osuđujem televiziju što su je uopšte doveli u takvu poziciju.
I šou mora imati granice, nisu joj trebali poturiti tu lutku. Ali ko kod nas mari za ljudskost, važna je gledanost..

Event Horizon

Quote from: Eriops on 21-04-2010, 10:49:47
Ja ne osuđujem Lepu, osuđujem televiziju što su je uopšte doveli u takvu poziciju.
I šou mora imati granice, nisu joj trebali poturiti tu lutku. Ali ko kod nas mari za ljudskost, važna je gledanost..
ekskjuz mi, nije je televizija dovela u tu situaciju, nego ona sama sebe. da preskocimo prepiranje oko toga ko je kriv, "televizija" vs. "ona sama sebe", htedoh da kazem da je mogla da odbije da udje u taj program, mogla je da ne prihvati zadatak, mogla je da izadje... itede. taj šou nema granice, toliko smo valjda razumeli. čak mi je taj njen fazon "ja moram sve da probam, k'o majmun" i ok, šta je briga, ima sto godina, sebi ugadja, nikog ne povredjuje.
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Loni

Bio bi štos da ta lutka oživi. :-)

Event Horizon

Quote from: Lomljavina on 21-04-2010, 13:06:52
Bio bi štos da ta lutka oživi. :-)
neće se desiti. kada bi samo znao koliko sam puta to isto pomislila za moje lutke...  :D
"Hipokrizija Trejd - svemirski ugođaj za svemirskog čoveka"

Loni

He he. Ista si ko i ja.

Veruj da i danas,sa 32 godine, sanjam da mi se sve pokradene igračke iz detinjstva vrate kao žive i saopšte mi da su likvidirale kradljivce najstrašnije.

Kao desetogodišnje dete doživeo enomrnu ,,tragediju'', takoreći katastrofu. Kompletne igračke, koje sam smestio u kuću babe i dede privremeno (jer smo menjali stan), su mi pokradne!
  Nijedna knjiga nije nestala, nijedna stolica, ali jesu svaki medved, slonić, lutka, robot, auto, motor, puzle. Uspomene pokojnog rođaka, pokloni. Ta trauma prati me i danas. Ispostavilo se da su to uradila romska deca, koja su inače prosila blizu kuće. Prozor je bio otvoren pa su se uvukli. Nijednu od igračaku nisam video više nikad :-(
   To je jedan od najvećih rauzloga zašto danas i jesam toliko za romska prava. Kad svako romče bude imalo svoje igračke neće krasti od ostalih. Poštedeće ih ovakvih trauma :-)

ginger toxiqo 2 gafotas

Režiser Božidar Boža Nikolić: Bred i Anđa igraće u mom mjuziklu

Pitu, kome sam pre 22 godine dao ulogu u filmu ,,Tamna strana sunca", ponudio sam da sa suprugom glumi u mom novom ostvarenju ,,Snežana i sedam patuljaka", koji pripremam na srpskom i engleskom jeziku

Božidar Boža Nikolić je kao kamerman i direktor fotografije potpisao više od pedeset filmova, među kojima su remek-dela naše kinematografije ,,Ko to tamo peva" i ,,Maratonci trče počasni krug". Kao reditelj snimio je velike filmove ,,Balkanski špijun" i ,,Tri karte za Holivud", a van Srbije poznat je kao čovek koji je otkrio holivudskog glumca Breda Pita! U ispovesti za Press Boža se priseća dana najveće slave i otkriva da je 22 godine nakon snimanja filma ,,Tamna strana sunca" Bredu Pitu ponudio novu ulogu!

- Breda sam upoznao na kastingu u ,,Metro Goldvin Majeru", koji sam napravio za ulogu u svom filmu ,,Tamna strana sunca". Tada sam ga izabrao među 400 kandidata! Ušao je u najuži izbor sa još dvojicom glumaca, a onda sam se odlučio za njega. Kada sam mu saopštio da je odabran, skakao je od sreće po travnjaku. Kasnije smo dugo bili u kontaktu i više puta se viđali, a jednom smo zajedno išli i na utakmicu Crvene zvezde. Kad sam čuo da su on i njegova supruga Anđelina Džoli u Crnoj Gori, stupio sam u kontakt sa direktorom hotela u kom su odseli i dobio Bredov mejl. Ras Rastoder i ja poslali smo mu imejl, u kome sam mu ponudio ulogu u mjuziklu ,,Snežana i sedam patuljaka", koji pripremam na srpskom i engleskom jeziku. Pošto je reč o komadu za decu, dobrodošli su i njegova supruga i deca - kaže Nikolić, i dodaje da očekuje podršku Ministarstva kulture u realizaciji ovog projekta.

Tex Murphy

QuoteTo je jedan od najvećih rauzloga zašto danas i jesam toliko za romska prava. Kad svako romče bude imalo svoje igračke neće krasti od ostalih.

Samo se ti nadaj. Genetika je to.
Genetski četnik

Ghoul

Quote from: Harvester on 25-04-2010, 00:48:37
QuoteTo je jedan od najvećih rauzloga zašto danas i jesam toliko za romska prava. Kad svako romče bude imalo svoje igračke neće krasti od ostalih.

Samo se ti nadaj. Genetika je to.

Genetika?
mislio sam da vi fundamentoli verujete u božju volju or some such crap.

Tex Murphy

Pa naravno. Kao i u genetiku. U čemu je problem?
Genetski četnik

Alex

Ako je Bog mog'o da stvori kafansku pevačicu, mogao je vala i genetiku.

Ygg

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

ginger toxiqo 2 gafotas

...stihovi koji krase KALIGULU, hit Jelene Karleuše u završnoj fazi nastajanja...

"Svako veče zabranjena veza/kome je do vernosti kad kurvi je do seksa, imperija uzdaha/slobodna adresa..."

Kunac

Ko o čemu, Karleuša o kurvama.

Meho Krljic

Kunac

Ma, šta reći... It's all about Diva... Evo malo bestijalnosti za zoofiličare:::::

http://www.youtube.com/watch?v=JinjgNepBSA&feature=player_embedded

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

ginger toxiqo 2 gafotas

Jelena Karleuša za Press: Ulazim u politiku!

Najviše mrzim kad mi ljudi bez vizije kažu: ,,Ej, mi nismo Amerika, ti nisi Madona, to kod nas ne može!" E, pa, može! Moj život je ludilo koje sam postavila na vrtoglave potpetice i u oblak parfema

Jelena Karleuša, koja 15. maja koncertom u ,,Beogradskoj areni" obeležava 15 godina rada, poručuje da se veoma naporno priprema za nastup i da je odavno prestala da broji modrice i podlive po telu vežbajući koreografiju kojom će oduševiti obožavaoce. Atraktivna pevačica vredno radi na novom albumu i stiže da se posveti porodici, suprugu Dušku Tošiću i ćerkicama Atini i Niki.

- Ovih nedelja ne spavam više ni iz hobija, kako kažem u pesmi ,,Insomnija". Ali, uz gvozdenu volju i mukotrpan rad i disciplinu, sve se može postići. Svi koji sarađuju sa mnom znaju da sam surovi profesionalac koji se nikad ne žali na umor, glad, bol... Noću bdim nad bebama, preko dana mi u tome pomažu dve dadilje i majka. Biti uspešna majka, supruga i poslovna žena je misaona imenica za mnoge, ali ja sam živ primer da se sve može. Nažalost, mnoge moje koleginice su doživele stagnaciju ili pad u karijeri kad su postale majke, a kod mene se desilo obrnuto - u poslednje dve godine, koliko sam bila trudna, čini mi se da sam doživela najveći uspon.

Kako trenutno izgleda jedan vaš dan?

- Ustajem u šest sati, kada se bude moje bebe, oblačim ih, hranim, igram se sa njima, malo gledamo Bebi TV, onda ih preuzimaju dadilje, ja idem kod frizera, šminkam se, biram šta ću da obučem i krećem na snimanje emisija u kojima najavljujem koncert. Svaki sat mi je isprogramiran i nemam vremena čak ni da jedem. Zatim, tu su sastanci s ljudima koji sa mnom realizuju koncert. Pošto sam na čelu ovog koncerta, ništa ne prepuštam slučaju i sve konce držim čvrsto u svojim rukama! Pitam se i za najsitniji detalj koji moram da odobrim.

Koliko je teško u Srbiji organizovati spektakl?

- Nažalost, moje ideje su jako komplikovane za realizaciju, a naši ljudi nisu navikli da pomeraju granice i da rade uz neku viziju. Jako sam se namučila dok nisam ubedila ljude i pokazala im da i mi možemo da budemo svet! Za ovaj koncert ne znam čega sam više prolila - znoja ili suza! O pokidanim živcima neću ni da govorim! Najviše mrzim kad mi ljudi bez vizije kažu: ,,Ej, mi nismo Amerika, ti nisi Madona, to kod nas ne može!" E, pa, može! Mora da može. Nakon iznurujućih sastanaka i snimanja - skidam šminku, oblačim trenerku i krećem na probu igrača koja traje i po šest sati! Ne brojim više kraste, modrice i podlive po telu, koje sam zadobila od padanja na kolena, preskoka, okreta... Ali, sve ću uraditi za fanove. Nakon igranja, kao duh oko jedan posle ponoći, stižem kući, tuširam se i od umora ne mogu da zaspim. Gledam kako mi bebe spavaju i dobijam novu snagu! Ovo njihova mama radi najviše zbog njihove budućnosti.

Budući da je koncert nazvan ,,All about diva", da li ćete publici otkriti sve, ili će neki deo vašeg života za njih ostati tajna?

- Svaka žena je diva! Samo što mnoge tu divu u sebi nisu oživele ili pronašle! Diva je svaka žena visoko podignute glave! Diva je ona koja se sa stilom bori sa svim životnim problemima, koja svojom energijom i harizmom zaseni sve kad uđe u prostoriju! Divama se dive i mrze ih u isto vreme jer su nedodirljive, ili barem tako deluju! Moj život je ludilo koje sam postavila na vrtoglave potpetice i u oblak parfema! Tako je barem meni bolje! Život sa stilom. Diva se ne postaje - diva se rađa!

Da li ćete se posle koncerta posvetiti novom albumu?

- Sa Duškom i bebama planiram da odem mesec dana na odmor, a zatim se svi zajedno vraćamo u London, gde smo se preselili i tamo započinjem rad na singlu na engleskom jeziku. Paralelno s tim moji saradnici u Beogradu završavaju moj novi album! Nema smirivanja, nema posustajanja! Apsolutno sam posvećena i porodici i karijeri i ništa ne zapostavljam!

Izjavili ste da vaš dom u Londonu gleda na dom kraljevske porodice. Da li biste voleli da upoznate kraljevsku porodicu?

- Izjavila sam da naši prozori gledaju na kraljevsku letnju rezidenciju. U Londonu nije tako teško upoznati neke članove kraljevske porodice, pogotovo ako znate na koja mesta da izlazite i sa kojim krugom ljudi da se družite. Postoje dva kluba u koje rado izlazim sa suprugom, a koje posećuju i prinčevi Vilijam i Hari, ali ih nismo upoznali. To nam i nije bitno.

Da li u svemu što radite imate podršku supruga?

- Duško je moj najvatreniji obožavalac, ali i najveći kritičar! Slušam ponekad njegove savete. Suprug mi je ogromna podrška, pogotovo sad kad mu se završila sezona! Izmasira mi umorna stopala, ušuška me u krevet i tako pripijeni jedno uz drugo pravimo planove za sutra, za do kraja života.

Koje svetske zvezde su vam uzori?

- Volela bih da doživim svetsku slavu poput Madone. Jako smo slične.

Najavljivali ste svetsku karijeru. Gde je zapelo i koliko ste blizu ostvarenja tog sna?

- Gde je zapelo?! Pa nigde nije zapelo! Poznata sam van granica Balkana. O meni pišu ,,Bild" i ,,San", tako da ne možete reći da je baš zapelo, zar ne? Najbitnije mi je što se moja muzika pušta u mnogim evropskim klubovima, a o meni raspredaju i najpoznatiji svetski blogeri, internet sajtovi, novine... Sasvim dovoljno za mene malu. Ne brinite, to je samo početak.
b

Ulazim u politiku!

Da niste pevačica, čime biste se bavili?

- Bavila bih se politikom, što ne znači da neću jednog dana.

Da li se kajete zbog nečega? Da možete nešto da promenite, šta bi to bilo?

- Kajem se samo što sam mnogo nerava potrošila na budale. Inače, ne kajem se nikad i ni zbog čega.

S kojom koleginicom biste snimili duet? Da li ste odbili duet sa nekim?

- Posebno su mi drage Dragana Mirković i Ana Nikolić! Imala sam puno ponuda za duete, ali ja to baš često ne praktikujem.

Kada biste sad ušli na ,,Farmu", šta bi publika mogla da očekuje od vas?

- Bila bih diva u kokošinjcu.

Kako se snalazite u kuhinji? Šta je najčešće na vašoj trpezi?

- Moram da priznam da se bolje snalazim u ,,Harodsu" nego u kuhinji! Srećom, imam dve žene koje nam kuvaju vrhunski.

Koji je najskuplji deo garderobe koji ste kupili ili dobili?

- Time se hvale primitivci i pokondirene tikve! Ja se hvalim drugim stvarima, decom, prijateljima...

Da li ste ikad dobijali nepristojne ponude?

- Nikad! Mene se muškarci plaše.

Koliko je vaša majka Divna imala udela u onome što ste postali danas? Šta vas je najčešće savetovala?

- Divna je moj život, moja inspiracija i uzor! Njoj sve dugujem! Bez nje ne bih uspela!

Bobby Peru

Najzad ću i ja d'izađem na izbore :D

Bilja

Meni se iz ovoga cini da je mnogo dobar osecaj biti glup. Ispada cak i isplativo.
Bilja
----------------------------------------@

Джон Рейнольдс

Quote from: Bilja on 06-05-2010, 09:14:20
Meni se iz ovoga cini da je mnogo dobar osecaj biti glup. Ispada cak i isplativo.

Nije baš sve u gluposti. Ima nešto i u sisama.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Eriops

Kad uključiš tv, možeš videti Karleušu, Seku, Eru Ojdanića, Bokija ne znam šta je , muško, žensko il srednji rod, Marijanu Mateus, to su naše javne ličnosti..
Još kad te sponzoruše počnu pričati kako su sve postigle svojim radom.. radom jest,
al kojim..