• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Peticija

Started by The Force, 26-05-2007, 02:01:15

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

The Force

Čini mi se da ju je prije određenog vremena ovdje negdje postavio Meho.
NO INDEPENDENECE FOR KOSOVO PETITION
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/905791187
Ako mislite da ima smisla, a patriote ste, ili možda jednostavno legalisti, odradite šta treba!
Do sada je "potpisalo" oko 57.600 ljudi a neophodno je 100.000.
Sramotno malo (i jedna i druga brojka, svaka na svoj način). Ako Albanci kojim slučajem negdje nešto potpisuju u korist nezavisnosti ne sumnjam da bi dosad nakupili već 1.000.000 potpisa, kada bi bili modernizirani i imali pristup internetu. Ovako, bijete bitku sa ekipom čiji je kolektivni mentalni sklop (znate ono - kolektivna svijest - borg - mravi,  i sl.) na razini neolitskih migranata, i gubite polako ali sigurno...
Smrt fašizmu, sloboda narodu? Pa gde to ima...

The Force

http://www.thepetitionsite.com/takeaction/772780461

Ovo je dakle šiptarska peticija
Njihov je limit NARAVNO upola manji.

:x

Meho Krljic

Samo da se razumemo, ja smaram da je Kosovo u svim praktičnim smislovima odavno izgubljeno i da je vraćanje u okvire srpske 'vladavine' romantična besmislica. Mi ne bismo znali ni šta da radimo sa Kosovom koje bi odjedamput postalo integralni deo našeg političkog prostora. Jebote, pa mi jedva da znamo i šta sa Voevodinom da radimo. A mogu da zamislim kako bi izgledao serbski parlament da je u njemu najjača koalicija ona koju bi činile dve ili tri nacionalne albanske partije, a što zvuči kao prilično realistična zamisao u toj nekoj pretpostavci o Kosovu vraćenom pod okrilje majke Serbije...

Cornelius

Kada bi jedna peticija mogla da promeni tok americke spoljne politike, onda bi se samo pisale peticije. Ovako, to mu dodje ko pišanje uz vetar.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

The Force

Quote from: "Cornelius"Kada bi jedna peticija mogla da promeni tok americke spoljne politike, onda bi se samo pisale peticije. Ovako, to mu dodje ko pišanje uz vetar.

Jednako kao i ovakav stav da mali šrafovi ne mogu "u konačnici" (navodnici za one koji bi ovo mogli doslovno shvatiti, a ne u zapadno-srpskom slengu) odlučiti kvalitetan rad ili kvar jedne mašine...
Prepustimo se svi struji pa neka nas sve zajedno nosi u isti bezdan, ne?
Znači, ne potpisuješ?
Kako ćete uzeti oružje u ruke kada dođe stani-pani ako niste u stanju odraditi jednu e-peticiju? Ili ćete uvijek naći opravdanje za lijenost, defetizam i lovarenje (ovo znači "ako mi je dobro, jebe mi se što je nekome loše")? Vojvodina? Pa to je ionako uvijek bilo austro-ugarsko? Sandžak? Ma zašto da mučimo Srbe muslimanske veroispovesti! A i bolje im je bilo pod Osmanlijama.
Itd.
Naravno da neće promijeniti vanjsku politiku Cornie.
Naravno da toliki (i homogeni) albanski faktor u Srbiji nije poželjan Meho. Zato to treba riješiti onako kako su to riješili Hrvati sa Srbima iz Hrvatske. Sve je kako kažu legalno. To što će odgovarati nekolicina nije više bitno, makar Hrvatska bila i "kažnjena" zbog tog čina, jer je cilj postignut, a održavanje takvog stanje potrajat će taman toliko da poželjan broj Srba ostane toliko koliki je. Dok ih jednog dana više ne bude bilo...
Ne znam je li to sve (što ste naveli gore) objašnjavate sebi ili mislite da na ovaj forum dolaze retardi koji se bave dnevnom politikom?
Bolje bi vam bilo da sudjelujete u nečemu većem od sebe, jer tako nešto naravno da postoji. Makar u konačnici (ovo sad nije sleng jer nastavak nadograđuje i usmjerava smisao pojma) završilo gubitkom. Tada ne bi više stvarali mitove i kajali se zbog izdajnika i sličnih njima. Ili su možda Brankovići samo "zreli", "racionalni", "pragmatični" i "vizionari"?
Eh, eh...

:)

Jake Chambers

Hahaha... jebesh Srbe... kad treba da se busaju u prsa, tu su svi... kad treba potpisati pishljivu peticiju na netu, nema nikog osim nas koje boli dupe za Kosovo, ali eto, potpishemo... ccc... :roll:
Dopisi iz Diznilenda - Ponovo radi blog!

The Force

I umjesto da se ovdje prepiremo i raspravljamo bilo bi bolje da postujemo ovo po drugim forumima.

Ćao đaci.
znaika  xbaby2

Milosh

Quote from: "The Force"...ili mislite da na ovaj forum dolaze retardi koji se bave dnevnom politikom?
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Demo(n)lisher

I dont know what to say.  :(
I`m a self - improved evil baby.

Cornelius

Quote from: "The Force"
Kako ćete uzeti oružje u ruke kada dođe stani-pani ako niste u stanju odraditi jednu e-peticiju?

Force, zasto nas pitas za oruzje? Valjda ces i ti uzeti oruzje u ruke? Ako sam dobro razumeo i ti si neki Srbin. Ili samo srbujes sa daljine.
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Boban

Svi smo mi Srbi ovde; samo neki to prihvataju, neki ne, a treći se prema tome odnose s gađenjem.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Meho Krljic

Ja sam ipak Bošnjak, dozvolićete.

Drugo, malo mi je nejasno sad ovakvo provokativno ponašanje druga Forcea pogotovo jer smo i Cornelius i ja peticiju potpisali još onomad. Iz razloga koji su sigurno poznati svakom ponaosob.

Onako iskreno, teško da bih ja uzimao oružje u ruke da branim bilo Kosovo bilo Voevodinu bilo Rašku pošto imam utisak da bih na kraju bio vrlo besan na samog sebe što sam dopustio da budem izmanipulisan i iskorišćen za nečiji politički cilj. Mislim, možda sam krajnje ciničan, šta ja znam... Ne oduzimam drugom pravo da se puškom (ili peticijom) bori za teritoriju i ideologiju u koje veruje, ali sebe baš nešto ne nalazim u tome... Ja, poznato je, prilično prezirem koncept serbskog patriotizma (pisao sam o tome, ko je čito, zna gde) a u praktičnim terminima ne vidim ikakvo opravdanje za bilo kakav razgovor o oružanoj odbrani naše teritorije koja je još uvek naša samo formalno. A i imam prijatelje na Kosovu na obe strane i nisam siguran da bih umeo da okrenem pušku u pravom smeru. Itd....

Cornelius

Quote from: "Meho Krljic"Ja sam ipak Bošnjak, dozvolićete (...) Ja, poznato je, prilično prezirem koncept serbskog patriotizma (...) imam prijatelje na Kosovu i nisam siguran da bih umeo da popijem litar rakije uz svinjsku plecku. Ja cak ne jedem ni ovcetinu, a kako je krenulo, prestacu i bilje da jedem. Zivecu od fotosinteze, mada, ne znam sta cu da radim kad je oblacno. Mozda, ramazan. Ko zna? A, sto se tice peticije? Jebi ga, necu valjda ja, Bosnjak, da je potpisujem dva puta?!

Imas pravo, Meho. Ja sam Srbin, pa necu potpisati dva puta, a necu ni pucati po Kosovu. Nije pucala ni moja familija, koja je delom odande zapalila, a delom je bila proterana.

zoskoz

Quote from: "Boban"Svi smo mi Srbi ovde; samo neki to prihvataju, neki ne, a treći se prema tome odnose s gađenjem.
opet vise nista ne razumijem. bila jednom davno rasprava srbijanci-srbi, rezultat: srbi negdje daleko (ili posrbljeni hrvati), a srbijanci vi tamo.
sad ipak srbijanci = srbi???  :?

zoskoz

Quote from: "Meho Krljic"Samo da se razumemo, ja smaram da je Kosovo u svim praktičnim smislovima odavno izgubljeno i da je vraćanje u okvire srpske 'vladavine' romantična besmislica. Mi ne bismo znali ni šta da radimo sa Kosovom koje bi odjedamput postalo integralni deo našeg političkog prostora. Jebote, pa mi jedva da znamo i šta sa Voevodinom da radimo. A mogu da zamislim kako bi izgledao serbski parlament da je u njemu najjača koalicija ona koju bi činile dve ili tri nacionalne albanske partije, a što zvuči kao prilično realistična zamisao u toj nekoj pretpostavci o Kosovu vraćenom pod okrilje majke Serbije...
meho mislis li stvarno "koalicija" ili opcenito "frakcija" ili evtl. "opozicija" ili da skratim, projiciras li blizu ili dalju buducnosti?  :)

Nyarlathotep

Quote from: "zosko"
Quote from: "Boban"Svi smo mi Srbi ovde; samo neki to prihvataju, neki ne, a treći se prema tome odnose s gađenjem.
opet vise nista ne razumijem. bila jednom davno rasprava srbijanci-srbi, rezultat: srbi negdje daleko (ili posrbljeni hrvati), a srbijanci vi tamo.
sad ipak srbijanci = srbi???  :?

ne bulazni.
:P
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

zoskoz

Quote from: "Nyarlathotep"ne bulazni.
:P
??? Pulchrum est paucorum hominum. ????????? sad jos i kineski ulazi u igru????

Demo(n)lisher

Sto se tice nacionalnog pitanja, sve se bojim da mnogo superiornije drzave od nas (ekonomski naravno) ne isticu svoja nacionalna obelezja. To je ipak njihovo predstavljanje u svetu, simbol drzave po kojoj je prepoznaju u svetu (i sire 8) ). Zelim da vas podsetim za cuveni moto kojim nas uci istorija (uciteljica zivota) "Ako ne znas svoju proslost, jos manje ces znati buducnost" Pogledajte npr. Ameriku, svuda po svetu sa ponosom isticu svoje "nacionalne" karakteristike - mozete uzeti u Urban shopu zastave, nosimo majice sa njihovim orlom, slusamo njihovu muziku i gledamo filmove (generalno posmatrano). Drugi primer - svetski smeker i odlican glumac - Son Koneri, lider najvece skotske stranke koji je izjavio da ako Kosovo padne u ruke Albanosa :evil:  iliti dobije nezavisnost, on ce se boriti da Skotska dobije nezavisni status i konacno iskljuci iz UK. Onaj ko se stidi svog naroda (ma koliko ovo zvucalo glupo i smesno) on se stidi samog sebe.

Cornelius

Quote from: "Bill Clinton"Sto se tice nacionalnog pitanja, sve se bojim da mnogo superiornije drzave od nas (ekonomski naravno) ne isticu svoja nacionalna obelezja.

Ma, isticu i oni. Ali njima to ne dodje kao jedino. Dok su Srbima nacionalna cistoca i nacionalni ponos dosli kao fol najvazniji na svetu. Zato sto su pukle sve ostale vrednosti. Jebote, ko neke babe, preglabamo sve ovo isto vec mesecima. Patriotska onanija. A, ovamo kad se prave sondaze, svi Srbi zele da napuste zemlju i da odu u tudjinu. Ni u jednoj sondazi nije prevagnulo da ce se zivot dati za nacionalnu i teritorijalnu cistocu.

Demo(n)lisher

Quote from: "Cornelius"
Quote from: "Bill Clinton"Sto se tice nacionalnog pitanja, sve se bojim da mnogo superiornije drzave od nas (ekonomski naravno) ne isticu svoja nacionalna obelezja.

Ma, isticu i oni. Ali njima to ne dodje kao jedino. Dok su Srbima nacionalna cistoca i nacionalni ponos dosli kao fol najvazniji na svetu. Zato sto su pukle sve ostale vrednosti. Jebote, ko neke babe, preglabamo sve ovo isto vec mesecima. Patriotska onanija. A, ovamo kad se prave sondaze, svi Srbi zele da napuste zemlju i da odu u tudjinu. Ni u jednoj sondazi nije prevagnulo da ce se zivot dati za nacionalnu i teritorijalnu cistocu.
Tacno. Kad se desi neko zestoko sranje ili zort (najcesce ratovi)
Srbi su najbrojniji i najslozniji. Imaju nameru da vrate status quo ili s(r)tanje pre nekog dogadjaja. Tada se vraca staro, dobro srpsko potcenjivanje (kiselo grozdje), lazi, prevare, nesloga, familijarno masakriranje itd...  Anticki filozofi koji su predvideli pad Rimske imperije su izjavili zaista poucnu cinjenicu na kojoj se temelji istorija :
"Nijedno carstvo nikad nije propalo spolja, vec iznutra."

Meho Krljic

Quote from: "zosko"
Quote from: "Meho Krljic"Samo da se razumemo, ja smaram da je Kosovo u svim praktičnim smislovima odavno izgubljeno i da je vraćanje u okvire srpske 'vladavine' romantična besmislica. Mi ne bismo znali ni šta da radimo sa Kosovom koje bi odjedamput postalo integralni deo našeg političkog prostora. Jebote, pa mi jedva da znamo i šta sa Voevodinom da radimo. A mogu da zamislim kako bi izgledao serbski parlament da je u njemu najjača koalicija ona koju bi činile dve ili tri nacionalne albanske partije, a što zvuči kao prilično realistična zamisao u toj nekoj pretpostavci o Kosovu vraćenom pod okrilje majke Serbije...
meho mislis li stvarno "koalicija" ili opcenito "frakcija" ili evtl. "opozicija" ili da skratim, projiciras li blizu ili dalju buducnosti?  :)

Ne, mislio sam baš koalicija. Poznato je da su Albanci znatno disciplinovaniji od nas Soraba po pitanju glasanja tako da ovo ne zvuči preterano neuverljivo.

Cornelius

Kad je Bog delio osećaj za disciplinu, Sorabi su bili u Guči, pili šljivovicu, jeli prasetinu, pevali patriotske arije i lomili čaše.

The Force

Kako ćete uzeti oružje u ruke kada dođe stani-pani ako niste u stanju odraditi jednu e-peticiju?

Force, zasto nas pitas za oruzje? Valjda ces i ti uzeti oruzje u ruke? Ako sam dobro razumeo i ti si neki Srbin. Ili samo srbujes sa daljine.

Moja familija ima dugu tradiciju ratovanja, od starih srednjevjekovnih ratnika (naša se istorija dobro i dugo pamti), preko hajduka do oficira koji su vojevali neke od najgadnijih bitaka, itd. Da, i ja sam prošao svoj rat, vjerojatno dok si ti premještao fotelje lijevo-desno, znaš već gdje. Iako nije bio moj i nisam mu se veselio. A učili su me da se veselim eventualnom ratovanju protiv Švaba, Turaka i "sličnih". Što se tiče ratovanja protiv domaćih, protiv braće i sestara, tome me nisu učili (iako su me dobro podučili o ustašama, četnicima, i sl.), niti pripremali, i to je vjerojatno najodvratnije poglavlje ratovanja koje smo imali na ovim prostorima.
Ne, ne srbujem. Prošla su takva vremena. A bila su aktuelna  uglavnom dok je većina bila u mišjim rupama, dok su ti isti mišeki mijenjali svoj zvanični identitet (nacionalna i vjerska pripadnost)  za bijedni posao npr., koji su ionako izgubili kasnije.
Zanima li te još štogod?
I hoćeš li prestati na "određeni" način komentirati naše ne-prilike iz pričuvnog pariškog štaba?

The Force

Da, imaš pravo, kao i mnogi ovdje u vezi mnogo toga. No, jednom trebate stati na lopticu i reći. Jesam ILI nisam. Idem ILI ostajem. Hoću ILI neću. Volim ILI Ne volim. Radikalno ILI Liberalno. Sve ostalo je DREK.

marlowe

Naprotiv, i radikalno i liberalno je jednako bolesno, lazno i interesno. I jedno i drugo su zasnovani na negaciji i ne nude nista pozitivno. Oba treba da odu u ropotarnicu historije, jer su koncepti koji su neprirodni i neodrzivi u modernom svetu i politici. [/list]
Fly like a butterfly,
Sting like a bee.

Cornelius

Force, razumem da su te u porodici učili da se veseliš "eventualnom ratovanju protiv Švaba, Turaka i "sličnih". Ne razumem što ti danas učiš Srbe u Srbiji da vode rat protiv Šiptara. Ako niko nije krenuo, znači da ne žele. Ako ti se ratuje protiv nekrsta, ti put pod noge, one way ticket za Mitrovicu, pa u hajduke.

Inače, ja iz pariške bezbednosti, gde pomeram fotelje levo-desno, komentiram srpske prilike, jer imam drugačije vidjenje, a stalo mi je da ljudi čuju i vanteritorijalno mišljenje. Retko komentiram hrvatske, pošto ih znam tek iz druge ruke. Verujem da si, kao Srbin u Hrvatskoj, prošao neprijatne trenutke tokom gradjanskog rata, ali ti si bio i ostao dobro zaštićen maminom advokatskom kancelarijom u Zagrebu. Kao i ja, nisi automat uzeo u ruke tokom ovog gradjanskog rata. Zato, gledaj da ne daješ "borbene savete". Ja jedino verujem u lični primer.

The Force

Quote from: "marlowe"Naprotiv, i radikalno i liberalno je jednako bolesno, lazno i interesno. I jedno i drugo su zasnovani na negaciji i ne nude nista pozitivno. Oba treba da odu u ropotarnicu historije, jer su koncepti koji su neprirodni i neodrzivi u modernom svetu i politici. [/list]

Šta bi ti predložio? Kako definiraš (ako definiraš) te buduće i prihvatljivije koncepte?

The Force

:shock: :P
Vidiš, kad pokušavaš biti vickast to ti ponekad i polazi za rukom. Kada pokušavaš izvlačiti kec iz rukava izvučeš tuđu kakicu  :lol:
Baba jaga ti je dala pogrešnu informaciju. Radije se raspituj kod omladine koja možda zna i nešto konkretnije...dok brišeš prašinu i premještaš foteljice vamo-tamo.

Cornelius

Što se ostalog tiče budi dobar da ne budeš modar, kad već toliko želiš lično iskustvo.

Argh, vec me uvatio strah, drhcem u celini i celosti, sto rece moj idol Zika O.

Bre, Force, necasno je za jednog masona da preti ovako. Dobio si keca iz duhovne potrage. Vrati crno odelo i rukavice i ne potpisuj se vise sa tri tackice u obliku trougla.

The Force

Što se ostalog tiče budi dobar da ne budeš modar, kad već toliko želiš lično iskustvo.

Bre, Force, necasno je za jednog masona da preti ovako. Dobio si keca iz duhovne potrage. Vrati crno odelo i rukavice i ne potpisuj se vise sa tri tackice u obliku trougla.

Ha, ha, daj ne drljaj već se prebaci na pm
:lol:
Eh, ti stari ljudi što premještaju fotelje.  :D

Mixitron M. Storm

Ovo čezne za deponijom, i obrnuto.

zoskoz

vidi zgodne fraze, pa to je stvarno onaj horus iz zg-a. nikad nista od njega. neuracunjiv u piskaranju, izmedju agonije i ekstaze. nervozna mama koju nocu budi dijete.  :?  "force" kako to da nemas vec bar 5k postova?  :)

Cornelius

Pa, ti si jedno nevaspitano, razmaženo i umišljeno derište. Je si li ti pri sebi da mi šalješ PMove sa pretnjama da ćeš da me ubiješ:

"ti reče da se veseliš susretu. Evo, i ja se također veselim. U Parizu ću biti krajem mjeseca i najavit ću ti se preko pm-a, pa da popričamo od igle do lokomotive. Da ne drobiš više preko interneta. (...) svaka informacija koja ide u javnost, i koja moj nick može povezati samnom (...) limitira i tvoje i Spomenkino vrijeme... Zato ili zavežite, i drljajte o nekim drugim stvarima, lupajte po egu i sl., ili odgovarajte za svoje posljedice sebi i svojim bližnjima."

Mnogo bre gledaš one američke serije sa ubijanjem, te si postao smešan kao i one sâme.

The Force

Pa, ti si jedno nevaspitano, razmaženo i umišljeno derište. Je si li ti pri sebi da mi šalješ PMove sa pretnjama da ćeš da me ubiješ:

"ti reče da se veseliš susretu. Evo, i ja se također veselim. U Parizu ću biti krajem mjeseca i najavit ću ti se preko pm-a, pa da popričamo od igle do lokomotive. Da ne drobiš više preko interneta. (...) svaka informacija koja ide u javnost, i koja moj nick može povezati samnom (...) limitira i tvoje i Spomenkino vrijeme... Zato ili zavežite, i drljajte o nekim drugim stvarima, lupajte po egu i sl., ili odgovarajte za svoje posljedice sebi i svojim bližnjima."

Mnogo bre gledaš one američke serije sa ubijanjem, te si postao smešan kao i one sâme.

Pa daj Cornie stvarno si smešan :shock: . Jesi li rekao da ćemo se naći još onomad? Jesi. Pa onda šta drljaš bezveze sad. Ovo ostalo su fraze koje si trebao shvatiti na duhovnom nivou jer im je takav i smisao. Uostalom i o tom smo nekoliko puta razgovarali.
Svašta s tobom.
Bela magija - crna magija. I sl. fazoni.
Što se ostalog tiče sve može, od derišta do serija, samo ne nasilnih (jer ih baš nešto i ne volim).
Sve je pod kontrolom, ne paničari, ne umišljaj i ako smatraš da sam te uvrijedio ja se izvinjavam. Što se ostalog tiče naveo sam ti sve u pm-ovima a to ovisi o tvojoj savjesti.

Cornelius

Quote from: "The Force"Sve je pod kontrolom, ne paničari, ne umišljaj i ako smatraš da sam te uvrijedio ja se izvinjavam.

Večeras ti je sve dozvoljeno da kažeš, da napišeš i da postuješ, samo, nemoj, molim te , da se izvinjavaš.

Cornelius

Quote from: "Mixitron M. Storm"Ovo čezne za deponijom, i obrnuto.

Mixi, svidja mi se tvoja haiku poezija. Nadam se da je i Boban čita.

Alex

Ništa meni nije jasno, ovde!

Ako ne grešim THE FORCE nipošto ne želi da se sazna ko je on u stvari?
I to na forumu gde se za skoro svakog zna ko se krije iza svog nicka!

I šta je uopšte cilj ovog topika? Zašto Force gubi živce dok ljudi odgovaraju na pitanja koja sam postavlja?

Šta je zajedničko za nickove Vitruvian, Thulan i The Force?

To što su (možda) Srbi iz Hrvatske?

To što tvrde da nisu ista osoba? Možda i nisu, ali kad neko ima veliku potrebu da krije svoj identitet, uvek postiže kontra efekat.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Boban

Vitruvian, Thulan i Force su ista osoba.
Sledeći na listi za banovanje ovde... sad kada sam već počeo da se bavim takvim akcijama.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Ghoul

Quote from: "Boban"Vitruvian, Thulan i Force su ista osoba.
Sledeći na listi za banovanje ovde... sad kada sam već počeo da se bavim takvim akcijama.

pa stvarno, 1 ko ni1!  :evil:
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Ništa slađe nego kad udari Srbin na Srbina. Mi Turci samo gledamo iz prikrajka i smejemo se kako je lako bilo držati teritoriju pod kontrolom pola milenijuma.

zoskoz

Quote from: "Meho Krljic"Ništa slađe nego kad udari Srbin na Srbina. Mi Turci samo gledamo iz prikrajka i smejemo se kako je lako bilo držati teritoriju pod kontrolom pola milenijuma.
ja se nikako iscuditi reakcijama. covjek zivi u demokraciji, sve ima i malo se igra po internetu. nista lose.  
kad je zagazio na strip scenu prije par godina, to je bilo nesto kao najezda skakavaca. onda je jos cijepao hrvatsku vertikalno (uz prodavanje sektaske magle). sad ima novi plan, horizontalno cijepanje (uz prodavanje sektaske magle). nadam se da nece odustati i odrzavati dalje sve kontakte, finansirati upps i praviti budalu od sebe, jer je izuzetno zabavan.  :lol:
cak si je umislio da radi nesto bitno kao sto se ovdje lijepo vidi, a ima tu i paranoje.  :D
uspjeo je, koliko se sjecam, uz neki prosjek od 250 postova dnevno, da svakom hrvatskom stripofilu zgadi sve sto pocinje sa s. (zanimljivo, cak se mislilo da je to neki bobanov potrcko)   :)

Cornelius

Quote from: "Meho Krljic"Ništa slađe nego kad udari Srbin na Srbina. Mi Turci samo gledamo iz prikrajka i smejemo se kako je lako bilo držati teritoriju pod kontrolom pola milenijuma.

Posle dosla Austro-ugarska, pa nasledila istu metodu. Onda pristigla Kominterna, pa kazu - ovo funkcionise, ne menjaj nista. Onda, Tito, odmetnik od Kominterne, kaze, jesu glupi ovi Srbi, bogamu, ajde Marko i ti Djido, pritegnite to malo...

Meho, kao i uvek, iz tebe govori milenijumska islamska mudrost. Vala, bilo bi bolje da i mi svi prigrlimo jedinu i istinitu veru i da Srbistan pretvorimo u Dar Al-Islam, onda bi se mirno dzapali sa kaurima (Srbima iz dijaspore).

Meho Krljic

Ako si pobožan, smeran i pokoran, a ti si već musliman, Kornelijuse. Mi muhamedanci se ne bakćemo kojekakvim inicijacijama i obredima svete tajne, već gledamo šta je u srcu.

zoskoz

e meho sad nesto muvas, cuo sam iz pouzdanih izvora da pokusavate odjahati na magarcu u nebesa.  :roll:

Meho Krljic

Jel ima nešto loše u tome? Jel to gore nego da jedemo komade tela preminulog Boga i zalivamo ih gutljajima njegove krvi?

lilit

That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Cornelius

Quote from: "zosko"e meho sad nesto muvas, cuo sam iz pouzdanih izvora da pokusavate odjahati na magarcu u nebesa.  :roll:

Joj, Meho, je l to istina sto zbori Zosko? Nemoj na magarcu. Ja bih jos razmislio o promeni dina, ako se u nebo moze dzipom ili, jos bolje, linijskim avionom. Cuo sam da imate bolje tehnoloske ponude od magareta.

sivka

Quote from: "zosko"e meho sad nesto muvas, cuo sam iz pouzdanih izvora da pokusavate odjahati na magarcu u nebesa.  :roll:

Joj, Meho, je l to istina sto zbori Zosko? Nemoj na magarcu. Ja bih jos razmislio o promeni dina, ako se u nebo moze dzipom ili, jos bolje, linijskim avionom. Cuo sam da imate bolje tehnoloske ponude od magareta.

Dragi Corneliuse, dragi Meho. Upravo ste otvorili prostor za diskusiju: da li mozete u nebesa.? Da li vas nebeske dveri cekaju otvorene? Koji put je do nebesa?
itd
itd
itd

----
Pripravnik na referatu "Put u nebesa"
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Meho Krljic

Ja prilično dobro znam kako se stiže u nebesa, a ovaj put uključuje dva kilograma dinamita, par brojeva veći mantil, te grupicu nevernika okupljenu u nekom restoranu brze hrane ili diskoteci (poslužio bi i supermarket). Jedini problem je što bih gore posle bio uslužen desetinama devica raspoloženih da mi izađu u susret a nekako se osećam suviše starim da se sa devicama bakćem...

sivka

Quote from: "Meho Krljic"Ja prilično dobro znam kako se stiže u nebesa, a ovaj put uključuje dva kilograma dinamita, par brojeva veći mantil, te grupicu nevernika okupljenu u nekom restoranu brze hrane ili diskoteci (poslužio bi i supermarket). Jedini problem je što bih gore posle bio uslužen desetinama devica raspoloženih da mi izađu u susret a nekako se osećam suviše starim da se sa devicama bakćem...

:lol:  :lol:  :lol:  Mislis:jos nije vreme da se bavim obukom, da ne kazemo nije ti stalo da budes instruktor ...  :lol:  :lol:

Nego, imas li ti neki bolji recept za putovanje  :wink:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.