• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Biljina galerija

Started by Boban, 23-05-2007, 17:44:58

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bilja

Nema rasizma, ni "estetskog" ni bilo kakvog, bar ne kod mene. Meni je lepa.
Jos jedan kadar iz stripa i zavrsavam za danas.
Bilja
----------------------------------------@

lilit

Quote from: "Bilja"Mozda ovo?

i meni je, ali bas, lepa.
a bolje da ne pominjem druge momente. :wink:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Sviđa mi se ona punija dama gore koja se sprema da izvadi sisu iz 'aljine a sisa od ushićenja kaže 'plop'!!!!!!!!!

Bilja

Quote from: "Meho Krljic"Sviđa mi se ona punija dama gore koja se sprema da izvadi sisu iz 'aljine a sisa od ushićenja kaže 'plop'!!!!!!!!!

Izvini, ali ovo je stvarno  xrofl fenomenalan komentar xrofl  :lol:

Quote from: "lilit depp"i meni je, ali bas, lepa.
a bolje da ne pominjem druge momente.

zapravo mi je ideja i bila da nacrtam lepu devoju, ali crnkinju. Nije bila poenta da bude "zastrasujuca".
Bilja

sivka

Quote from: "Bilja"

Definitivno favorit... za sada.

Gde si Biljo? Ima li jos?  :lol:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Bilja

Paaaa, imam i ovo:

(inace, crtano olovkom na papiru, pa fotografisano digitalnom kamerom, te kolorisano na kompjuteru  :lol: )
Bilja

Meho Krljic

Sviđa mi se što se celulit vidi u naznakama!!! Samo napred!!!

Bilja

Regis Loisel je moj crtacki idol, a on obozava da slika malo (vise) salceta i celulita na zenama, i sto je najbolje, svejedno fantasticno izgledaju, a mozda i bas zbog toga sto su tako prirodne i senzualne.
I Frazeta, recimo, takodje, crta zene sa solidno-bogatim oblinama, pa Azpiri itd.
Bilja

Meho Krljic

Retko srećem žene koje shvataju šta na ženi valja!!! Hvala na naporima u ime celog kolektiva ovog foruma.

Bilja

Pa to je upravo izazov, lako je nacrtati zgodnu manekenku, visine 2 metra od 55 kilograma tezine, sa savrsenim crtama lica, pa da to bude "lepo" (uslovno receno).

Bilja

Meho Krljic

Možda je tebi lako, ima nas koji smo manje nadareni. Ah, ova ovde je predstavnik tog mršavijeg ženskinja? Shvatam.

Bilja

A pa nije ni ta mrsava. A nije bas ni ova ispod. Volim da crtam bas ovako gradjene zene.

Bilja

sivka

Quote from: "Bilja"Regis Loisel je moj crtacki idol, a on obozava da slika malo (vise) salceta i celulita na zenama, i sto je najbolje, svejedno fantasticno izgledaju, a mozda i bas zbog toga sto su tako prirodne i senzualne.
I Frazeta, recimo, takodje, crta zene sa solidno-bogatim oblinama, pa Azpiri itd.

Frazeti je glavni model bila Ellie, njegova supruga.
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Meho Krljic

Ovaj poslednji Biljin crtež me dotiče na načine koje nije pristojno da opisujem na forumu na koji dolaze deca. Predviđam da će Ghoul, kada ga ugleda da juri po stanu pokušavajući da sebi iskopa oči u bespomoćnom naporu da zaboravi prizor koji mu se urezao u mozak. Prelepa je!!!

džin tonik

bas sam se upitao gdje je gul.
bilja ti nas pomalo zafrkavas. od pocetka galerije nastupas jako skromno, a sto vise slika stavljas, to je jasnije da imas isprofiliran stil i da nisi bas neki amater. i ove 3 zadnje su stvarno super.

David

Quote from: "Meho Krljic"Prelepa je!!!

dobro, nesto je vise otromboljenog stomaka, bar meni tako u njegovom donjem dijelu izgleda, sa onim kesicama mrtvog masnog tkiva koje se jedino mogu odstrasniti hirurskim zahvatom, a koje obicno zadesi zene poznih srednjih godina, koje i ne moraju pri tom biti tezinom jache [uprkos mimikriji odjecom na njima, i za koje vrijedi onaj epitet 'dobrodrzece'].
sad, sve joj to daje i jednu tuzemnu, naturalnu/nepreestetizovanu dimenziju, sto se moze zbog toga nazvati i lijepim.

p.s. ja ovo pod uvjerenjem da je fakat ziva i stvarna... :roll:
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Meho Krljic

Let me rephrase that:

Prelepa je!!!

David

dobro, bolan, ne deri se, ne mora te i komsijski topic cuti!
ako ti je takva, pa vodi je onda kuci, zeni na oci... :mrgreen:

p.s. kakuckam gore malo, sasvim je ok. da nisam u vezi, monumentalno bih je...   :lol:
biljo, keep on working!

biljan@

e, Biljo, samo da ti kažem da mi se jako sviđaju tvoji radovi  :) , dok nisam vidjela kako radiš, nije mi padalo na pamet da crtam samo mišem ( sad vježbam  :cry: ), samo naprijed, svi likovi ti imaju karakter, i svaka sličica atmosferu

Have no fear of perfection - you'll never reach it.        Salvador Dali

Bilja

Hvala, mnogo je lepo procitati ovakve komentare a i to me bas najvise motivise da i dalje crtam. Moguce je da postoji neka primetna razlika izmedju ovih poslednjih tri crteza i onih ranijih, jer su, kao sto sam i napisala, nacrtani zapravo rukom, dakle ne misem. To je svakako, mnooooogo lakse, iako ja i rukom veoma cesto, opet zbog nekog izazova, crtam bez skice, tj direktno flomasterom na papir.  :lol:
Sto se ono malo salceta i opustenih misica tice, ja naprosto tako crtam i tako volim da crtam. Takve zene crta, na primer, i Frazeta, i meni licno, kao sto je i on jednom rekao, jednostavno ne ide od ruke da crtam mrsave, izduzene i zategnute zenske figure. Prosto, to mi nije to, ne nalazim svoj stil u tome. Svako ima svoj fazon, a meni se ovako najvise dopada i tu nema nekog posebnog objasnjenja.
Bilja

Meho Krljic

Jel ovo neka kikbokserka koja uvežbava sidekick u kupaćem kostimu? Mora to malo više koleno da ide!!!!

Bilja

Imam problem. Ostala sam na 700 MB slobodnog prostora na hard disku. To uopste nije dobro.   :(  A zao mi da brisem.  :(
Bilja

Meho Krljic

Ja ti već mesecima govorim da kupiš DVD rezač, a ti se praviš luda..... :cry:

Bilja

To je moj kompjuter na poslu, kucni (vise) nemam. JEdino da trazim da mi (iz nekog razloga) nabave neki DvD rezac na poslu (smislicu neki razlog).
Bilja

Ghoul

Quote from: "Bilja"To je moj kompjuter na poslu, kucni (vise) nemam. JEdino da trazim da mi (iz nekog razloga) nabave neki DvD rezac na poslu (smislicu neki razlog).

možda ti ga namerno ne daju, da ne širiš dalje te... radove... :idea:
https://ljudska_splacina.com/

Meho Krljic

Jebote, u kakvoj to firmi radiš kad treba razlog da ti nabave DVD rezač koga sad verovatno daju za dž uz hepi mil u Mekdonaldsu...

Bilja

Ma sad je i neko razumno prosirenje za hard prilicno jeftino, za jednu firmu to ne bi trebalo da bude problem. Osim izgleda, kad sam ja u pitanju.
Ali bas malocas sam prosledila zahtev, pa cu videti za koji dan. Nadam se najboljem.
Bilja

Meho Krljic

Svi mu se nadamo!!!!

lilit

Quote from: "Meho Krljic"Jebote, u kakvoj to firmi radiš kad treba razlog da ti nabave DVD rezač koga sad verovatno daju za dž uz hepi mil u Mekdonaldsu...
OT,
o, pa vi znate sta je hepi mil?  :?  :lol:

Tex Murphy

Quote from: "lilit_depp"
Quote from: "Meho Krljic"Jebote, u kakvoj to firmi radiš kad treba razlog da ti nabave DVD rezač koga sad verovatno daju za dž uz hepi mil u Mekdonaldsu...
OT,
o, pa vi znate sta je hepi mil?  :?  :lol:

Šta je do đavola "sretni mlin"???
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Meho Krljic

Kako??? Zašto ne bismo znali??? Ovde Mekdonalds na moje očajanje postoji već dve decenije...

David

Quote from: "Meho Krljic"Kako??? Zašto ne bismo znali??? Ovde Mekdonalds na moje očajanje postoji već dve decenije...

a sto ovo 'na tvoje ocajanje'??
zena ti, zbog njega, sve rijedje i tanje kuci kuha, a sve cesce te uveseljava donosenjem za rucak hepi-milova i onih chikn-nadzenta? :mrgreen:

Meho Krljic

Ma, ne, nisam kušao ništa proizvedeno u Mekdonaldsu od 1989., nego nisam ljubitelj širenja tih imperijalističko-konzumerističkih simbola po mom životnom prostoru.

Bab Jaga

Quote from: "Meho Krljic"Ma, ne, nisam kušao ništa proizvedeno u Mekdonaldsu od 1989., nego nisam ljubitelj širenja tih imperijalističko-konzumerističkih simbola po mom životnom prostoru.

Evo, uzeo si mi riječi iz usta, dođem ja jučer ispred robne kuće, a tamo je neki kiosk "Američki hot-dog", usred sezone, 20 m od Rive, umjesto da pržu srdelice...  :x
Ghoul fhtagn!

Bilja

Bilja

David

ova gore djeva ceznutljivo razmislja o jednom saftnom, ali i krispi mac-u??
[ovaj 'bright lights, bright city' ti je super ispao, biljo.]

Meho Krljic

Ne verujem da se ovako picnula, obukla večernju haljinu i doterala se zbog izlaska u Mekdonalds. Slutimd a je nešto romantičnije u pitanju..

Quotedođem ja jučer ispred robne kuće, a tamo je neki kiosk "Američki hot-dog", usred sezone, 20 m od Rive, umjesto da pržu srdelice

Heh, to je naše post-socijalističko prokletstvo, da uvek padamo na proklete američke brendove..

Bilja

Mislim da je crtez odraz mog trenutnog (ne)raspolozenja, totalno sam depresivna, sve mi je krenulo nizbrdo. Nesposobna sam da razmisljam...
Bilja

Meho Krljic

Samo dostojanstveno, svi imamo loše dane, pa oni ipak prođu (sem ako se ne završe samoubistvom u kom slučaju, hm, ne prođu)... A nesposobnost da se razmišlja svakako nije negativna osobina kod žena, naprotiv!!!! Ja je visoko cenim i uvek kada preko Internet sajtova za poznanstva tražm sebi seksualnu partnerku, u prvi plan kod 'željenih osobina' ističem što niži IQ i što manje manifestacija sopstvenog mišljenja!!!

Bilja

Ja nemam lose dane, nego lose mesece, pa i godine...
Ma nisam te srece da nemam sposobnost da razmisljam, samo nemam sposobnost da razmisljam konstruktivno, pozitivno i razumno.
Gde su ti internet sajtovi za poznanstva, mogla bih da potrazim neko musko bice sa sto nizim IQ i sto boljim fizickim atributima, slabo ima takvih u mojim krajevima.
Bilja

Meho Krljic

Auuuu, tebe baš treska to loše raspoloženje.. Ajde, ajde, ženo, pomisli samo na sve svoje životne uspehe (karijera, potomstvo, obožavanje tvojih crteža od strane nastranih Internet-surfera) i onda se seti da mi ostali nemamo ni to!!!

Hmmm, pre nego što te uputim prema sajtovima za upoznavanje, treba da znaš da većina ljudi koji tamo pričaju o sebi - laže. Ne jednom sam dogovorio susret na jednu noć sa raskalašnom plavušom, samo da bi me sačekao nervozni muškarac koji insistira da sednemo i popijemo piće jer treba nešto da mi objasni...

angel011

I, jeste li otišli na piće?   :D
We're all mad here.

Meho Krljic

Hm... ne... ne... naravno da ne... Zašto, jel' ti neko pričao da nas je video? Klevete, halucinacije, laži!!!! I one fotografije koje kruže Internetom su samo vešto izvedene montaže!!! Pa, jasno je da ja nemam mladež na onom mestu!!!!

angel011

Ne znam, treba biti genije pa montirati onakav osmeh.
We're all mad here.

Meho Krljic

:?  Odbijam svu odgovornost od sebe!!!

angel011

We're all mad here.

Bilja

Pa dobro, ali svejedno ne trazim raskalasnu plavusu tako da mi se to ne moze desiti.
Uzgred, a zasto su raskalasne uvek plavuse?
Bilja

Meho Krljic

Ne znam, to je valjda taj kliše: raskalašna plavuša i senzualna crnka.

Ne tražiš plavušu, ali siguran sam da bi i oni 'extra' frajeri i 'mnogo lep dečko' tipovi koji su 'osećajni i traže istu takvu' u poštenoj zemlji odgovarali na sudu zbog lažnog reklamiranja.

Bilja

pa ako se neko deklarise kao 'mnogo lep decko', meni to onako malo vuce na gay varijantu ako cemo iskreno ili bar tako zvuci.
'extra frajer' zvuci kao neki klinac u koznjaku i koznim pantalonama, koji je upravo krenuo da nadje svoje prvo, po mogucstvu sto naivnije zensko i obradi je forom kako njegov cale ima pravi pistolj i dzip ili vec tako nekako...
'osecajni koji traze osecajnu' po pravilu zvuce kao pedofili ili, u najmanju ruku, tipovi koji traze bar 25 godina mladju zenu ili pak neko kome mama mora da trazi i pronadje devojku ako je ikako moguce (ali mami niko nije dobar za njenog sincica).
Bilja

lilit

au Biljo,
pa ti si bas u losem raspolozenju. :(

treba biti postanes veliki egoista & narcis (kao ja) i onda nema loseg raspolozenja. mislim, kod mene je taj egoizam genetski determinisan, ali moze i da se stekne.

salu na stranu, ajde, dovuci se do beograda, pa idemo negde na pice. :lol: