• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Homolje ovih dana

Started by drf, 27-06-2007, 16:01:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

slavkod

Evo najnovijih informacija
Nasa Zlatna Kraljica Brana nam se najzad vratila sa svojih letnjih putešestvija,ali je odmah otišla kod bake u selo.Njeni novi fotosi će morati da sačekaju da se vrati kući.
Odmor je gotov,sledeća sreda je dan kada krećemo da utvrdimo lokacije za sledću priču.
Pisac nam se malo pritaio pitanje je da li stvara ili............?
:wink:

Zoran616

Quote from: "slavkod"
Pisac nam se malo pritaio pitanje je da li stvara ili............?

Zoka

Slavko evo slike koju sam obecala da cu Vam poslati!!!!

Zoka

Pustite pisca neka se malo odmori posle ce bolje da stvara!!! :!:

Evo jos jedne Vase slike Slavko

Zoran616

Slavko, osvežen, podmladjen kao Neda Ukraden.

Zoka

Prijalo mu je drustvo,pa se covek podmladio!!!!! :!:  :!:  :!:

slavkod

Tako je Zoko treba Dragan da stavi onu našu zajedničku sliku što su nas slikali dok smo čekali da se postavi far,pa da se vidi kakvo ste vi osvežavajuće društvo.
Nadam se da će se i novi ljudi u ovoj epizodi tako lepo uklopiti.
Čim stignem do kuće javljam se

Tex Murphy

Votahel? VUK DRAŠKOVIĆ???  :?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Zoka

Je l' mislite na ovu sliku????

Ocekujem Vas poziv!!!!!!

slavkod

Stigao kući!!!!!!!!!!!!
Hvala Zoranu za intervenciju mislim da mogu da se spremam za muzej voštanih figura.
Zoko to je,naravno,jedna od slika na koje sam mislio.Imamo li signale da će neki dušmani da crknu?

Zoran616

Hollywood - 2008

Zoka

Vau!!! :?

Ostala sam bez teksta!!!!!!

Zoran616

Videh pisca, plati mi kafu RTS-ovim novcem. Sad sedim, čekam reakciju...    

slavkod

:D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
ZOKA STAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka me neko ispravi ali se čini da smo upravo prisustvovali tome činu zahvaljujući Zoranu.
Pitanja:
1.Da li se Zoran kvalifikovao da udje u ekipu kao čovek koji treba da nas vizuelno predstavlja?
2.Da li je to Zoran zavirivao u scenario buduće epizode pa video u koliko scena Zoka igra u novoj priči?
3.Da li je Zoran pronašao model,inspiraciju,možda muzu?
4.Da li ima ljubomornih?

sivka

Quote from: "Zoka"Vau!!! :?

Ostala sam bez teksta!!!!!!

Moras da se priviknes  :wink:  na takve stvari  :lol:

Nego, gde nam je pisac? Nema ga vec poduze??
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Zoka

Quote from: "slavkod":D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
ZOKA STAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neka me neko ispravi ali se čini da smo upravo prisustvovali tome činu zahvaljujući Zoranu.
Pitanja:
1.Da li se Zoran kvalifikovao da udje u ekipu kao čovek koji treba da nas vizuelno predstavlja?
2.Da li je to Zoran zavirivao u scenario buduće epizode pa video u koliko scena Zoka igra u novoj priči?
4.Da li ima ljubomornih?

E pa sada Zorane odgovori na ova pitanja,kada si zapoceo temu tako sto si napravio fotku!!!!

Od pisca ni traga ni glasa,poceo je da me brine da se nije nesto naljutio????

Zoran616

Zoka

Ne znam da li ti je Zorane neko rekao ili si slucajno pogodio, Sandra je luda za motorima i nadam se da ce videti ovu sliku!!!!!!

Zoran616

Zoko, niko mi nije rekao, talentovan sam !

Kako sam ja poslednji stvor koji je video pisca uživo, mogu vam reći da je dotični zdravo i dobro. Mlatili smo praznu slamu, kao i obično. On je bio obučen u tradicionalni prsluk koji mu je mama kupila u Vrnjačkoj Banji 2005. godine.
 Rekao je da će se uskoro pojaviti i ovde.

slavkod

A da li Zoranov talenat u izboru teme potiče,po malo,i od druženja sa onim nestalim piscem sa kojim je isti pio kafu?
Bez zezanja,Zoran nas je veooooooooooooooooooooooma obradovao sve a mislim da će  naža Sandra,koja je u stvari Sandričak biti stvarno oduževljena.
oli odgovorit na ta pitanja?

Zoran616

Quote from: "slavkod"
Pitanja:
4.Da li ima ljubomornih?

Na mene se vrši konstantan pritisak.

1.Ako treba moja usluga, za ovu ekipu sam besplatan.
  2.Jok
  3.Da, voleo bih da uradim fotomontažu druga Meha Krljića i generala Milana Gvera
  4.Nisam taj.

Zoka

Nadam se Zorane da si prekontrolisao odgovore pre nego sto si ih poslao,da slucajno ne bi neko iskoristio odgovor na prvo pitanje!!!!! :D

slavkod

:D Zoko,verujmo čoveku kad kaže da je neustrašiv.
Da li si nekome pokazala svoju STAR fotku?Sandra mi je rekla da ima problema sa logovajem,a to mi je rekao i naš producent Miša.Valjda će uspeti.
:D
Zoran je po svemu sudeći prošao test za počasnog člana ekipe,pa još kad Boban bude ONIM aparatom napravio neke nove fotke mislim da će materijala da pisac lepo ilustruje sledeću epizodu kao knižicu.Ko zna,možda se i na to odluči koliko dugo se ne javlja mogao bi da se pojavi sa nekim sasvim noviom idejama,pa se svi iznenadimo

Zoran616

Zoka

Ajde da mu verujemo!!!!

Pokazala sam svoju fotku i svi kazu da je super!!!
I ova nova nije losa sada smo ekipa!!!! :D

Sandra je rekla da ce ponovo pokusati da se uloguje!!!!

Ja Sandri i Aleksandri jos nisam dala odstampanu knjigu snimanja posto sam imala tehnickih problema ali do kraja nedelje cu im dati!!!!!!!!!!!

Pozdrav

Zoran616

Ako    ne zna kako izgleda kao plavuša !

Meho Krljic

:lol:

Za proper ugođaj je ipak trebalo i malo obrve zafarbati. :)

Zoka

Zorane ova slika bi bila super samo da nisam plavusa!!!! :!:

Uzasno mi stoji plava kosa,definitivno ostajem prirodno crnokosa!!!!!  :D

Pozzzzz

slavkod

Zoka neće biti plavuša!
vratili se sa biranja lokacija,našli fenomenalna mesta.
Hrastovi deluju izvanredno i kada se pored njih nađu i naši učesnici............
Sledeće nedelje sastanci sa kostimografom i prve probe.Pošto sam nabavio foto aparat biće i radnih fotosa tokom priprema.
nadamo se da će podrška biti kao i za kraljice.
Nedistaju Sivkini komentari :)

Zoran616

Quote from: "slavkod"Zoka neće biti plavuša!

http://geocities.com/srbijaodlegendi/

:roll:

Zoran616

slavkod

Da li mene oči varaju ili mi dostižemo stadijum stvaranja klubova obožavalaca?
Da li se naslućuje ko bi mogao da bude predsednik i čiji klub će bitit prvi osnovan.
Šta misle obožavane osobe,da ne kažem predmeti obožavanja?
Ima li pisac neku reč,pošto je on sve i zakuvao? :!:  :?

Zoka

Sto se mene tice nemam nista protiv!!!! :)

Sta se desava sa Draganom sto se ne javlja???

Jasna

ja sam Jasna Arsic!Slucajno sam naletela na ovaj sajt,vidim da ste jedan od posecenijih foruma,zanimljivi ste!Ima zanimljivih fotografija i komentara!Kada ce dokumentarac biti na televiziji?Da li ce sve ove devojke postati glumice?Da li vam treba jos devojaka za seriju?

slavkod

Dobro nam došla Jasna
Ako si pažljivo pročitala sve ,onda ti je jasno da to baš i nije dokumentarac.Moglo bi da se kaže da je to jedna igrano dokumentarna serija pošto je sve ono što je legenda igrano.Emisija koju upravo pripremamo ima svega jednu,uvodnu scenu koja se može da nazove dokumentarnom,a ostalih 20 su igrane.
:!: Da naravno da ima mesta za nova lica,ali treba da znaš da su ove devojke sa posebnim znanjima i veštinama iako nisu formalno glumice.Što se tiče vremena emitovanja,to se još ne zna,pošto još nismo dobili temine za montažu.
Javi se Jasna ako imaš jš pitanja. :D

Zoran616

Evo prilike da zamenite vaš dosadni Winamp skin !

Download      http://www.sendspace.com/file/s6p1lj

8)

Boban

Otkud ideja da je ovolika pomama za ovim topikom bazirana upravo na liku i delu ova dva frika?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

brana

SLUCAJNO SAM OTVORILA NOVU TEMU-OVDE TREBA DA BUDE OVA PORUKA! :-)
AKO NEKO ZNA KAKO DA JE IZBRISEM,NEKA MI KAZE ! :-)

prvo jedno veeeeeeeeliko izvinjenje sto se nisam javljala,ali znate kako je to kada imate 21 god. ,a leto i ludovanje u punom jeku!      

kao sto znate malo sam putovala i uzivala i imam jaaaako zanimljivih slika sa mora,ali se bojim da srce ne popusti prisutnima na forumu... tako da nista od toga...  

ja za koji dan idem jos malo na more u Becice na pripreme sa mojim karate klubom,da dodatno zategnem telo i aktiviram misice,posle ludog leta i budem i fizicki spremna za predstojecu sezonu i naravno za snimanje!  
E da,ja sam na letovanju bila sa studentskom organizacijom "KABEZA" ,pa na njihovom sajtu u foto galeriji mozete videti neke slicice.Samo idite na "Letovanje na krfu 1. termin" .
Pozdrav za sve! cmok!

Zoran616

Quote from: "Boban"Otkud ideja da je ovolika pomama za ovim topikom bazirana upravo na liku i delu ova dva frika?

Takva ideja ne postoji ni u tragu, ovaj mladji me je vodio na ručak.

A sad samo za Bobana:  

Download        http://www.sendspace.com/file/3q3cl1

:roll:

slavkod

Brano,Brano samo skitaš.
Brana se u stvari sprema intenzivno za priču o vilama i samo vileni okolo.
Šalji fotke pre nego što opet odeš,valjda će neko i preživeti,pa ćeš čuti priču kada se budeš vratila.
Lepo se zategni i spremi za sportsku sezonu.
Puuuuuuuuuuuuuuuuuno pozdrava :!:

slavkod

NOVOSTI,NOVOSTI!
Juče sam obavešten da moramo da prekinemo pripreme za snimanje koje je bilo predvidjeno da počne 10 avgusta i da ćemo moći da nastavimo pošto bude montorana i usvojena epizoda sa Kraljicama od strane velikih uredničkih otaca. To znači da i dalje čekamo, još malo pa ćemo ući u treći mesec, nema govora o prekidu trudnoće, dakle čekamo na te proklete termine, koje nismo dobili ni za iduću nedelju.
Nadalje to znači da je izvodljivo snimati u oktobru, ali to znači da bi smo mogli da snimamo priču o vilama a ne ovu koju smo dobrim delom već pripremili, pošto je teško objasniti gledaocima kako se Kosovska bitka kod nas dešava u jesen.
Ohrabrujuće je jedino to što su članovi ekipe vrlo raspoloženi da rade i što smo dobili i nove članove ekipe od vrsnih televizijskih veterana koji su vrlo dobro raspoloženi prema ovoj ideji i koji sami pronalaze načina da nam se prisruže, bez obzira na svoje druge obaveze, iako u našem slučaju nema nikakve materijalne koristi.
Nastavak sledi pošto, naravno, ništa nije baš onako kako se čini može da bude i novih vesti.  :(
Nadam se da nas to neće sprečiti da se dalje družimo :cry:

Boban

Mislim da bi trebalo da padne jedna žurka za odaginjanje zlih pritvorbi.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

slavkod

8) Ideja sa žurkom mi se svidja.Jedino me po malo plaši što je Zoka tražila da joj se vrati njeno oružje iz prve epizode,kaže da bi volela da ode na razgovor sa odgovornima za stopiranje.
Pisac nam nije nestao nego ima problema sa internetom posle promene provajdera.

Zoran616

Kako se stvari "brzo" odvijaju, predlažem Slavku da potraži nove glumice u VI osnovne, pošto će ove omatoriti do kraja serije.

Zoran616

Download    http://www.sendspace.com/file/l4xwa7

Zoka

Zdravo svima!!!Izvinite sto me dugo nije bilo na forumu,bila sam na selu!!!!

Verovatno ste i Vi kao i ja razocarani zbog svega ovoga sto se desava,i nadam se da Slavko nece morati da poslusa Zoranov savet i potrazi druge devojke!!!!INACE SAM JAKO LJUTA NA UREDNIKA STEVICU I BOLJE BI MU BILO DA SE NIKADA NE SRETNEMO!!!!!

Sada Vas samo molim da nas ne napustite u ovako teskoj situaciji i da nastavite druzenje sa nama!!!!

Pozdrav

Meho Krljic

Radiće ovde borilačke veštine i hladno oružje na kraju, vidim ja... Samo hladno, ipak imate posla sa RTS-om. Nadaleko čuvenom imperijom ZLA!!!!

slavkod

Zoko,pa što se ne javljaš da si stigla?
Plan je da se u toku septembra,NAJZAD,izmontira naša prva epizoda,a da se u isto vreme spremi epizoda sa vilama gde nam zlatna jesen potpuno vizuelno odgovara.Boška Jugovića će mo moći da radimo u maju sledće godine,čim ozeleni drvreće.Ništa od ovoga što je već pripremljeno ne propada.Ovaj period bi trebalo i da upotrebimo za promotivnu aktivnost i da se usredsredimo na našu prvu priču,a time i na promovisanje serije-svaka ideja i sugestija dobro je došla.
Nadam se da ,kao što Boban reče nema predaje.........
Samo će jadni pisac morati da radi punom parom ,ali on je mlad i neće mu pasti teško. :?: