• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Homolje ovih dana

Started by drf, 27-06-2007, 16:01:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sivka

Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Mica Milovanovic

Fipo, naučio sam i ja da postujem slike na Imageshack...
Imam i spoljni disk...
Gde baš sada da idem na more?  :cry:
Mica

drf

Samo se ti, Mićo, odmori i pocrni. Konzorcijum u kom radi Boban obezbediće disk za jednokratnu upotrebu?

Boban

O kom datumu razgovaramo?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

drf

Otprilike neka noć sredinom naredne sedmice... Znaću u ponedeljak.

Boban

Noćno snimanje?

drf

Jok. Slavko hoće da skine montiranu (grubo) emisiju na DVD, pa da vidimo može li se postprodukcijom oplemeniti.

Boban

postprodukcija je čudo.
možemo da ubacimo scene koje nisu snimljene.
možemo da skinemo sve učesnike.
ili obučemo, ako ima takvih perverznjaka.

drf

svi će da se ćudimo

slavkod

Kum ti ,Bobane ,po obicaju,malo preteruje tek treba da se pregleda materijal i da se odvoji ono sto ce trebati coveku koji radi animaciju(Grad Zlatne Kraljice,kao i grad Srebrne Kraljice,neke strele sto lete u toku bitke i sl.Tek posle dolazi montaza i tada ce valjati to prebaciti na disk,posto u montazi nema rezaca.
Ne treba od ovoga ocekivati neko veliko cudo,posto to nije film,nego jedna mnogo skromnija produkcijska variajanta.Sreca je da su akteri sve ovo prihvatili kao sopstvenu avanturu i da su spremni da nastavimo i u seriji,ako je odobre.Moja ideja je da se ova ekipa samo uvecava novim glumcima u zavisnosti od legende koju radimo.To ce znaciti da se isti glumci pojavljuju u razlicitim ulogama u razlicitim epizodama.Nadajmo se da ce i drugi koji budu radili imati bar deo ovog duha i spremnosti kao nase zlatne i srebrne devojke.

sivka

Evo, nas dobri Mehmet se ponudio a on je dusevan covek koliko vidim po iteresovanju da je rad da pomogne, pa makar ga i vezali...
Ima dobrovoljaca na sve strane.

A ja cu da sedim sa strane i da uzivam.
I eventualno popijem pivo sa Fipom.

:lol:  :lol:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Meho Krljic

Ja bih mogao da pomognem eventualno oko nekog tegljenja kablova, dotle seže moja ekspertiza...

smaRTSica

[Ma, hoće RTS ovo; u pitanju je taj nivo i odnos. Ovo je neki minimum koji može da me pokrene. Danas sam čuo glasine da je nekima žao što se nisu odmah otvorili... Nadam se dobrom, jer me ovo raduje. Ekipa se vrlo primila na priču. Hvala na palčevima - dosad su me podržavali ljudi sa četiri prsta.[/quote]

Dobro jutro:-)

Danas me je Slavko obavestio da ste ovde, pa eto i mene , prvi put u pisanju, a do sada kao chitOlovac.

S  moje strane gledano, Draganova prica je za svaku pohvalu, i od pocetka sam im « drzala fige » da to izguraju na RTS-u ! -)))  Ne zelim da miniram pozitivne vibracije i atmosferu na ovim prostorima oko scenarija, ali zelim da iznesem svoje vidjenje, jer sam sticajem okolnosti bila upoznata, pre svega sa pricom, a potom i dogadjanjima koja su prethodila snimanju prve, cini mi se "pilot" epizode...sta vise, ako ovo "zaigra", ukus pobede ce biti sladji, hehe

Znate sigurno svi onu nasu izreku " para vrti , gde burgija nece!" Eh, u ovom slucaju imamo obrnutu situaciju. Para ni-od-kuda, interesovanje za ovakav izraz (sa elementima fantastike) tek  u tragovima. Valjda zbog toga sto vise od polovine zaposlenih u RTS-u, radije fantazira o vecoj plati (ponajvise oni koji se nesto tamo pitaju, tj. oni koji  o necemu odlucuju) nego sto ih zanima popularizacija jednog ovakvog scenarija. O fantastici da i ne govorim.
Priznajem da sam malo bila iznenadjena kada sam cula da ce sve ici pod okriljem dokumentarne redakcije, jer mi je zanrovski gledano, ovakav sadrzaj bio primereniji nekoj igranoj strukturi., mozda cak  i decjoj redakciji, naravno ne u smislu (ne)ozbiljnosti,  vec naprotiv, kao odraz postovanja decjim glavicama, cija "masta moze svasta" kao  i odraslima koji to umeju da cene i da u njima to neguju S druge strane, dokumentarna redakcija je nekako imala najvece sanse da sve ovo sprovede, jer njih "bije dobar glas" da " imaju nos"  za kvalitet, ako ne za sadrzaj, ono u izboru ljudi koji mogu da urade nesto korisno za  ovaj nas, a sada i Vas javni servis, RTS! Heheh (Dragane, nadam se da placas  TV pretplatu...)

Naravno ovde zelim da kazem da je Dragan imao srece da ovakav scenario pokaze reditelju koga ovakav sadrzaj odusevljava, a koji je pri tom jedan od onih ljudi sa sjajnom energijom ( ja sam gotovo sigurna da je on mesecima radio ono sto mi zovemo redovni poslovi), a da je sve vreme imao u glavi, a bogami i na jeziku, koliko me pamcenje sluzi...( a sluzi me, kada  se tema nalazi i u domenu mog  interesovanja) kako da ovu Draganovu pricu  "ozivi" na malom ekranu. Nisam sigurna, ali mislim da je Slavko u tim svojim traganjima za urednikom, redakcijom, nekom uticajnom sekretaricom, ili nekim sesnaestim  bitnim faktorom RTS-a, pronasavsi urednika koji se zainteresovao, a znajuci kojoj redakciji pripada,  u trenutku skockao pricu u dokumentarnoj verziji i ubedio ga  da on cini najplemenitije delo time sto pomaze oko ostvarenja jednog ovakvog dela kakvo nije vidjeno na podrucju Balkana, pa i sire. Da  to i nije daleko od istine, dovojno je setiti se  knjige "Ale i bauci" (1989 g. cini mi se)  i posle toga pokusaja nekih, tada takodje sjajnih ljud,i da nesto od toga ekranizuju, i neuspeha koji su doziveli usled nezainteresovanosti  sta- ti- ja- znam koga. Mozda ovo sa Slavkom i nije bilo bas tako, ali dozvolite da se isfantaziram!

I tako, po ugledu na onu pricu " baba za repu, deda za babu..." uhvati se  nas reziser za  producenta. Boljeg za ovako nesto ne  bi nasli u RTS-u, to Vam tvrdim, jer to sto sam ja od pocetka odobrila ovaj projekat, kao nesto mozda najvrednije  sto je RTS  ikada napravio,ne cini me producentom. ha!

Toliko o meni kao bitnom faktoru, vracam se na  "burgijanje", koje naseg rezisera dovodi do urednika, koji se i dan-danas sa istim zarom zanima da ovo "Draganovo chedo" postane i  chedo RTS-a.  Nece mu biti lako, jer cudni  su ti putevi do zvezda, kada je ovoj kuci rec.

Dosta od mene za prvo javljanje, a i da  ne baksuziram oko materijalnih sredstava koja su svakako neophodna  da bi ovo sve ispalo sto lepse i upecatljivije ( pre svega mislim na kostim, tj. na one sandale koje mi "bodu oci", jer bi "moje Amazonke" sigurno nosile cizmice..pa varijacije na njih od tk. "petar pan", sa trakicama od polovine lista –navise, pa do heavy verzije preko kolena*material: koza prava ili jelenska, u zavisnosti od  njihove dubine* na kopljima mi takodje fali neki "trofejni symbol", ili oko vrata...mozda to i ne bi bilo skupo?)

Pozdrav od mene  i da se RTS otvori !

smaRTSica

Quote from: "Boban"postprodukcija je čudo.
možemo da ubacimo scene koje nisu snimljene.
možemo da skinemo sve učesnike.
ili obučemo, ako ima takvih perverznjaka.

Dopada mi se kako razmisljas, jer i ja mislim da ce ova prva montaza biti najvaznija, jer ako vec nisu oberucke prihvatili ovaj scenario, onda ih montazom mozemo ubediti da se "otvore". te sve nade usmeravam u tom pravcu!

Da li se zna tacno ko to mora da pogleda posle postprodukcije? Mozda mozemo jednu od kraljica (naravno u kostimu) da posaljemo sa tim DVD-em kod njega!?!?

poz.

brana

svaka čast na iscrpnom opisu Vaše impresije o Draganovom "čedu"!
:-)

Nadam se da je  to da kraljice šaljete u kostimu kod tamo nekog "bitnog faktora" bila samo neslana šala...
 :!:  
I ja bih jako volela da ova priča zaživi,ali ,nekako-ne nadam se...jer ako se budem previše nadala,bojim se - jako ću se razočarati...ovako,uživam prepričavajući lepe dane provedene u Majdanpeku ,a onda..GLE! Javiće se Slavko,Dragan ili Miša i reći -RADIMO!
Tako je mnogo bolje!zar ne?    :idea:

P.S: još samo da se obistini moja mala slatka zamisao!

smaRTSica

Quote from: "brana"svaka čast na iscrpnom opisu Vaše impresije o Draganovom "čedu"!
:-)

Nadam se da je  to da kraljice šaljete u kostimu kod tamo nekog "bitnog faktora" bila samo neslana šala...
 :!:  

*** Brano, ja nisam bila na snimanju,  ne znam tacno ko si ti,  pa se izvinjavam, ako si se na bilo koji nacin osetila neprijatno, posle one moje opaske. To nije bila strela odapeta ni na koga iz ove price.Ako si imala tu nedoumicu, brisi je!:-)

Tebi mozda ove deluju iscrpno, ali ja sam ipak sam morala da ih malo "spakujem". Mozda nije trebalo (ili ipak jeste) da povezujes moj prvi post sa ovim drugim...

Bila bi neslana sala da sam ja taj bitan faktor koji o tome odlucuje, ali ja to nisam, pa nema razloga da strepis btw ja sam zensko, kao  ti :-)

I ja bih jako volela da ova priča zaživi,ali ,nekako-ne nadam se...jer ako se budem previše nadala,bojim se - jako ću se razočarati...ovako,uživam prepričavajući lepe dane provedene u Majdanpeku ,a onda..GLE! Javiće se Slavko,Dragan ili Miša i reći -RADIMO!
Tako je mnogo bolje!zar ne?    :idea:

P.S: još samo da se obistini moja mala slatka zamisao!

* PS Nadam se da si razumela da sam ja ovde posmatrac sa strane, koji navija za to da ovo izadje na male ekrane u sto boljem izdanju ...

Tebi licno zelim, da  ti ovo ostane kao jedno lepo iskustvo, jer lepi  dozivljaji  su nesto sto dugo pamtimo :-)

Pozdrav tebi od mene!

slavkod

Veliki pozdrav za Miru Oko Sokolovo
sto se tice izbora redakcije mislim da je dobar bas zbog onog "dobrog nosa",ali i zato sto se tako postize jos jedan cilj koji je narocito prisutan u ovoj epizodi.Cinjenica da je legenda o ove dve Kraljice prezivela ovolike godine,pa pricamo o vremenu koje je predhodilo dolasku Grka i njihovih Bogova,i jos uvek ima odjeka u ovom kraju je upravo i jedna od kljucnih u ovoj seriji.Predstavljanje svakog kraja nije predstavljanje samo prirodnih lepota u koje treba da navale gomile turista,nego upoznavanje ljudi.U ovoj epizodi ce se pojaviti ljudi iz Homolja ne kao statisti nego kao tumaci vrlo znacajnih uloga.
Sto se tice Mirinih opaski oko kostima zelim da vam ispricam dogadjej iz vremena priprema.Prva i poslednja "proba kostima"je tekla ovako.Devojke su ulazile u grubo prispendlane obrise kostima ,pa su Aleksandra i Natalija na njima krojile kostime,koji su svi razliciti,mada deluju kao srebrna i zlatna celina.Posle su te komade dodavale izvanrednim krojacicama koje u sve to sile da bi smo sutradan ujutro mogli da podjemo na snimanje.
Kada bi se pravila istinska lista zahvalnosti ona bi bila mnogo duza nego sto se moze da pomisli s obzirom na skromnost ovog prvenca.

drf

Hvala smaRTSici. Svaki ugao primiče nas celovitom saznanju, svaki dram dobre volje željenom. Ja sam optimista - toliko dobrih misli ne može nestati tek tako. Pozdrav!

drf

Oprezan čovek ide oprezno, ime čiste cipele i ne gleda tudji TV.
Ja to nisam, pa ovih dana obilazim vilinske lokacije i razgovaram s ljudima...

A pošto i mi hRomi imamo dušu...

Tebi se raste... Tebi se raste... Tebi se raste...

drf

I da: SlavkoD je bio suŠtinski inicijator svega. Hteo je da mu napravim Tumane, legendu o isposniku Zosimu i Milošu... Kad sam krenuo, stvari su se malo otele - tu priču sam napisao kao petu.
Formu smo izmozgavali zajedno - već smo zagrebali ovaj put serijom ONA PESMA za 3K. Možda će se neko setiti po grupi Hash i Ani Popović, Kortu, Raspućinu, vilama, patuljcima... I sjajnom barmenu Goranu Sultanoviću.
Idemo dalje.

gerulatis

veeeliki pozdrav kompletnoj ekipi sa snimanja legende od debelolužana i majdanpečana!
em ste nas sve podigli na noge, pa Luki od "turista" nije mogao pošteno da radi, tj. snima em ovi lokalni momci ne znaju šta sa sobom da rade posle ponoćnih zlatnih i srebrnih tajfuna. he, he
Čim ukopčam kako da pošaljem fotku imam jednu poslasticu

Poljubac za sve od Perice i Maje

drf

Ej, drago mi je da ste tu!
Voleo bih da vidim šta ima lepo na Majinom canonu.
Pozdrava za vas, Majinog tatu, Dubočane i, naročito, za one dve devojke s kojima sam se slikao zadnjeg dana. U onoj gužvi ni imena im nisam čuo.
Verujem da se vidimo.

Boban

Dakle, tako, brate i kume, toliko je bilo ženskinja oko tebe da im ni imena nisi popamtio. Gde će ti duša?

slavkod

Draganu ce dusa,normalno,u neki raj koji ce sam iskreirati,a mogli bi smo prvo na tu temu da snimimo i neki filmcic.
OBAVESTENJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Bez Maje i Perice tesko da bi smo napravili sve ovo na pravi nacin,a stizali su da budu i na snimanjima i da pripreme sve lokalne snage i da budu izvanredni domacini.
Perica ce izazvati veliko interesovanje scenom u kojoj demonstrira kako se ispira zlato,posto to ne samo da radi,nego u filmu umesto rekvizite pokazuje pravo zlato koje je isprao.Verujem da ce pokazati kako se to radi clanovima ovog foruma ako se zapute u Homolje.

drf

Evo fotki iz Rajkove pećine (ovo nisu moje). Ako bude zapelo, smanjiću još nekoliko.

Ovo se, iz meni neobjašnjivih razloga, zove Devojačke grudi...

...a ovo Jelka pod snegom

Sandra

Evo i zle zlatne devojke da se javi!!!Resih se srebrne kraljice bez problema!Jedna strela resava stvar,moram da priznam da smo se odlicno zezale.Posto sam "vlasnica" srebrne i zlatne garde vrlo sam ponosna na njih.Nisam ni znala da tako dobro glume.Suma je cudo.
Mi smo inace baletska grupa "ARTISTI"!!!Bavimo se savremenim baletom i svim ostalim sto zatreba. :!:

drf

Quote from: "Sandra"Bavimo se savremenim baletom i svim ostalim sto zatreba.
Trebaće!

Pozdrav ratnici s najviše uboja, rana i oderotina.

Meho Krljic

Ove fotke u pećini su... impresivne, zaista.

A ove silne žene (dobro, i mušlraci) sa svojim neobjašnjivim a zaraznim entuzijazmom čine da se čak i ja osećam pomalo optimistički u pogledu ovog projekta i RTS-ove podrške.

drf

Quote from: "Meho Krljic"A ove silne žene (dobro, i mušlraci) sa svojim neobjašnjivim a zaraznim entuzijazmom čine da se čak i ja osećam pomalo optimistički u pogledu ovog projekta i RTS-ove podrške.

Sv će da se ćudimo.

Bez šale, u pravcu si: imamo malo na stolu a jako mnogo u viziji, papirićima, legendama, lepotama... Opet, nekako lepše je zijati tamo, iza zavese. Nadam se da u ekipi ima dovoljno ljudi s uzemljenjem i sposobnostima dinarskog pregovarača...

Meho Krljic

Hm.. nadam se i ja... Šteta bi bilo da RTS ne skapira da je OVO ono što javni servis/ državna televizija treba da radi u pogledu sopstvene produkcije...

drf

Quote from: "Meho Krljic"Šteta bi bilo da RTS ne skapira da je OVO ono što javni servis/ državna televizija treba da radi u pogledu sopstvene produkcije...

Dolaze. Vide.

Sova

Slike pećine su odlične, valjalo bi ih još podići.

Nego, bilo bi odlično da neko dobaci još koju sliku zlatnih i srebrnih devojčica.

Blago Draganu i Slavku kod takve ekipe.

I tata bi, sine.
:wink:
I djavo može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.

Marija Danjec

Zdravo, evo i ja da se javim.Ja sam jedna od ratnica.Citala sam vase komentare i videla sam da ste odusevljeni Rajkovom pecinom i okolinom, ja sam iz Majdanpeka i mogu vam reci da bolje izgleda
sve to uzivo nego na slikama.
Pozdrav celoj ekipi od Marije :)

drf

Zdravo, Marija. Zlato ili srebro?

Marija Danjec

Srebrna naravno. :D  Bas mi je drago zbog komentara.

drf

Za ljubitelje muzike i podzemlja: Džinovske orgulje

Za ljibitelje muzike i nadzemlja...

David

jos uvijek u dilemi 'srebro ili tozla?', hvala na pitanju, narocito poslije ove zadnje slike... :mrgreen:
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

drf

"Pomješane najlakše se piju..."
Vladika.

brana

ma ne brini smaRTSice, naravno da sam shvatila da si posmatrač,da je ono bila nevina opaska i da si žensko!  :)

Ne mogu sada mnogo da pišem,jer idem da odmaram,treba sutra da se pakujem,jer odoh na more :-)

Sve vas mnogo pozdravljam pogotovo moju dragu gardu! (za one koji ne znaju ja sam zlatna kraljica)

P.S. javljam vam se iz grčke ili kada se vratim!
cmok za sve!

drf

Ivana ne priznaje ono oko UV, pega... Ivana Suncem barata...

...a gde gleda brko? U mo... mo... Nitor, drugovi i drugarice, nitor.

Projekt u nastanku - Homoljska osmica. Kusto dobro cepa mokrogorsku, mi vežbamo na ovoj dubočkoj...

Meho Krljic

Lepo se vi tamo provodite.. Samo da PTC celu stvar izgura kako valja. Ne bih se bunio i da za jedno godinu, godinu i po dana mogu ovo da kupim na DVDu...

Zoka

Devojke nam se polako prikljucuju a vi se polako povlacite :(

Pozdrav za Mariju, a Brani zelim da se lepo odmori!!!

A naravno saljem i pozdrave svim ostalim na sajtu!!!!!!!!

drf

Volim što navijate, ali, ej: ne pomažete. Cvrčao sam za okidačkim pričama pa i polurečenicama. Niko ništa. Dajte mi lep krajolik (Tvoj Rodni Kraj) i neko zrno koje petao od stodvadeset kila može kjucnuti.

drf

Rečeno mi je da budem jasniji: imam ludačkih priča, nemam krajolika, tj. direktne veze s nekom lokacijom. Posebno za splet vilinskih priča. Nek neko izadje s rečenicom koja vezuje neku zidinu, brdo, običaj, ples... s bilo kojom vilom.

Boban

Evo ti jedna autentična iz Jabučja, vezana za davljenja u Kolubari:

I narodne kletve ostale su na svojoj reci. Tako seljaci za svoje neprijatelje kažu: "Dabogda se udavio u Kolubari", "Dabogda ga Kolubara odela!", a ako je u muci seljak kaže: "Došlo mi da skočim u Kolubaru i da se udavim!". Zanimljiva je kletva ćelijanskih žena uperena u nekadašnju Šeginu mehanu na Belom brodu. Zbog toga što su im muževi provodili noći i ostavljali pare u mehani govorile su "dabogda je voda odnela!". Ta kletva se ispunila kada je zbog pruge Beograd-Bar iskopan novi jaz na Kolubari, zbog čega su iskopani temelji mehane, a voda odnela i poslednji kamen Šegine mehane!

Za nas je zanimljiva priča o Romom Dabi (Hromi Daba) za koga Kolubarska Legenda kaže da je vrhovni đavo. Navodno je na Kolubaru došao iz Bosne, bio užasno ružan, u desnu nogu hrom, u levu ruku kljast, u očima razrok. Priznao je da je dete iz braka đavola i vile i govorio đavolski jezik (koji su izmislili kolubarski seljaci, a evo nekih reči: šavru, davru znači zdravo, rođaci; a Daba, raba muši nuši, znači ja sam đavo kao što ste i vi). Legende kažu da je Romi Daba na Beljanici, pritoci Kolubare, imao svoju vodenicu, a na brodu između sela Jabučja i Šopića počeo da radi kao carinik, gde je sačekivao bogate Turke, davio ih u kolubarskim virovima, a pare uzimao. Tako se dobro obogatio, ali kada je saznao da je otkriven i da su na njega poslati ljudi iz Carigrada, spakovao je svoje blago i otišao neznano kuda u svet. Taj brod se i danas u Jabučju zove Dabin brod ili Dabinac. Od dabe su ostale legende, ime i preporuka: ne morate baš tuda da gazite Kolubaru sami noću...

Ja sam imao stravičan doživljaj u pokušaju da pregazim Kolubaru na Dabincu, tu se ljudi inače često dave i u narodu se priča: "Zovu jedni druge". E, pa išao ja tako jedno veče oko 23.00 iz Lazarevca peške i naiđem na Kolubaru, te odlučim da je pregazim na gazu kuda idu volovska kola. Ambijent sablasan, nigde nikog, samo pun mesec. Izujem cipele, zavrnem pantalone i krenem polako, računam ako tuda volovska kola prolaze, nema problema za mene. Međutim, voda počne da se diže, a na desetak metara od mene ukleto mesto Dabinac gde davljenici zovu jedni druge. Krenem još malo, a voda sve dublja. Stanem, gledam drugu obalu na dva metra od sebe i kako se mrdnem prema njoj, upadnem za 10 cm. Stajao sam tako neko vreme i preznojavao se u pokušaju da shvatim šta se događa. I da ne dužim, u jednom momentu sam spoznao da to što se meni činilo da je druga obala, zapravo je senka drveća pod mesečinom i da upravo tu počinje vir koji sve guta, a da je pravi put nekoliko metara dalje.

Eto ti autentični lokalitet i možda delić neke buduće priče.

drf

Hvala, kume. Kad navratim, zajedno ćemo obići ta mesta. Inače, u Hromom Dabi su skrivena i sećanja na Daboga, na vuka...

Boban

Na nekoliko stotina metara od tog Dabinca pronađeni su ostaci rimskog naselja iz prvog-drugog veka, seljak koji je naišao na to dobio je od države traktor. Najgore u svemu je što su iskopavanja odavno prekinuta, otkopani su gornji delovi građevina na nekih 30x50 metara i na tome je ostalo. Potpuno mi nije jasno zašto nije otkopano celo naselje, nalazi se na kosini i ko zna šta sve postoji ispod, možda čitav grad.

drf

Jedva čekam da obidjem. Da ZStef ne zna šta o tim kopanjima?

slavkod

Lepo kaze Zoka da je doslo do povlacenja,mozda se javio strah od domacih mesecevih devojaka koje nisu u dalekoj Amazoniji nego su pored nas?
Bez obzira koliko cvrste bile,a jesu,pokazale su i onu sasvim obicnu stranu na ovom snimanju.Evo jedne price sa snimanja za ilustraciju.
Na nimanju zavrsnih scena smrti obeju kraljica,nasu Zoku je ujela osa,tacnije osica.Kako je Zoka alergicna na ubod ose,dakle nije neranjiva,pocela je da joj otice ruka.Nasla se tu nekakva pilula protiv alergicnih nevolja i Zoka je uporno tvrdila da joj je bolje i da moze da nastavi snimanje.Cim smo zavrsili otisli smo kod lekara,koji joj je dao jos i jednu injekciju,za svaki slucaj.Kad se kamen brige otkotrljao,bio nam je to povod za zezanje kako ce je sutra na snimanju boleti ne samo ruka nego i ono stratesko mesto koje je bocnuto doktoskom iglom.Zoka i ja se usput dogovorimo da napravimo sutradan na snimanju malu salu sa nasom ekipom.Naime,sutradan je bio nas poslednji dan snimanja i radili smo jednu neznu scenu u kojoj devojke iz obe garde sede sa svojim Kraljicama i pletu vencice od cveca.Plan je bio da normalno postavimo scenu,a da Zoka prekine snimanje u momentu kad treba da sedne recenicom:Ja ne mogu da sednem jer me boli dupe od inekcije.
Sve je bilo vrlo uverljivo,ali izgleda previse realisticno.Ekipa se,kao roj strsljenova bacila na Zoku zbog prekidanja scene i neki i do danas ne mogu da poveruju da je to bila planirana sala , a ne Zokina istinska reakcija.

Zoka

Moram da se ubacim u Slavkovu pricu posto je preskocio jedan delic!!!

Mi smo posle snimanja svratili u hotel da se ja presvucem i odmah smo krenuli kod doktora.Posto smo taj dan snimali scenu kada se spremamo da spalimo zlatnu kraljicu,imala sam po licu prljavstinu iz borbe po licu (profesionalno nasminkana).Doktor nas je primio i bukvalno nije nas ni pogledao vec je odmah poceo da gleda moju ruku i da zapitkuje o ubodu.U jednom trenutku podigao je glavu,pogledao me i pitao "A STA TI JE TO NA LICU?" Slavko,Misa i ja smo se zacudjeno pogledali i nismo znali o cemu doktor prica.Posto smo shvatili da je doktor oybiljan pogledali su me malo bolje i Misa je rekao "A TO,TO JE SMINKA" na sta smo mi naravno poceli da se smejemo dok nas je doktor cudno gledao!!!!! :!:  :!: