• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Krsta Klatić Klaja

U Hrvatskoj su sve Srbi, u Srbiji sve Hrvati.
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

džin tonik

Sukobi na tzv. Kosovu? Vučić: "Moramo da budemo spremni"; "Kada sam rekao za Putina – smejali su se"

Quote(...)

"Zapadnim silama je stalo da reše KiM što pre jer se sve češće poziva na kosovski presedan. Albanci treba prvo da ispune ono što je predviđeno prvim sporazumom, a to je formiranje Zajednice srpskih opština", rekao je Vučić.

Dodao je da nije ni hteo da pogleda papir sa predlogom sporazuma koji su mu doneli savetnici Emanuela Makrona i Olafa Šolca, a da se taj papir danas pojavio u medijima i da je jasno da su Albanci opet prekršili dogovor.

"Stvari se komplikuju. Očigledno je da će po svaku cenu tražiti neku vrstu rešenja...

mora se priznati da je solidno zabavno procitati kako rusoturski svet, cega srpski svet dio, zajebava nato. skolski primjer sta se desi kad se nema parazitski sustav, a skrene iz istine.

1999., napad na srbiju. ni prije, ni poslije. 2000. povratak "otpisanih".

1991., kad je srbija krenula u otvorenu agresiju na hrvatsku, vidljivu svakom teletu, sve uz nebrojena krsenja bilo kakvih normi i konvencija, beskrajno krvolocno i zlocudno, zapad je hrvatima uveo bojkot na uvoz oruzja i pravio se da ne vidi. da je tad, kako zapad, tako i svijet, zastupao ono sto kao zastupa, nekakvo pravo i pravdu, nije trebao cekati do 1999. sa udarom na pljackaski pohod fasisticke srbije. i uopce ne bi bilo ni formalnog presedana koji danas tako lijepo koristi rusoturski svet.

dark horse

Pa, svega ne bi bilo da vi hrvati niste ubeđivali ceo svet da presedan treba napraviti, jer će srbi brzo priznati Kosovo... a eto, skoro 25 godina kasnije, ta hrvatska laž zapadu i podmetanje u stilu "u svakoj čorbi mirođija" i dalje nije oštro sancionisana... mada, zapad vam ne veruje više kao devedesetih, zna da ste lažovi...
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

džin tonik

sve je to nebitno. vazno je da se svi lijepo druze, dok svima ne klikne da mora ili zid spram srbije ili denacifikacija.
uz to sto je denacifikacija u rajha bila relativno jednostavna stvar, imao si firera i nacional-socijaliste, dok je to u srbiji malo slozenije, bizant je to.

formalni firer i ekvivalent nsdap-u, nazivali se kraljom, partijom ili kako god, tu ne igra nikakvu ulogu, tek kao avatar. kad prepoznaju satanisticku sektu koja realno upravlja u svakom trenutku i bilo kojem formalnom prikazu, opishu je kao satanisticku sektu, ne kao crkvu i sugovornika, te odbace, tad su rijesili mnoge probleme koji ce ih inace i dalje zaseravati. njih. meni je to samo zabavno. papa prihvati potpirija, propada, zapad prihvati sektu, propada, prihvati koji god derivat sekte, od "antifasista", preko kurvi do para, propada, rusi se oslone na sektu, propadaju, turci, bilo tko. jednom ce im kliknuti, a hrvati mogu samo promatrati zabavu. :lol:
ne da su im poslije ww1 i poslije sa jaltom i istok i zapad natovarili satanisticku sektu, parazita, na vrat...

dark horse

Nebitno je, naravno, kad ste se pokazali kao loši proroci i u sopstvenom selu.

Šta vas briga za trabunjanja od pre 25 godina o Srbiji i Kosovu, ko još mari, kad Lijepa Naša ispade Propast Vaša...  :evil:

Evo reče danas neka ukrajinka da se Milanović prodao za šaku zobi zlim rusima i u ime Hrvatske prodao sve Zapadne interese. Pa jel može niže, braćo hrvati?

ALEKSIJE D.

Dobro je, Zloćko, shvatili smo:
mi smo rulja bizantijskih barbara i shizmatika a Hrvati hrpa vrućih govana.
A to za Hrvate mi odavno znamo.

džin tonik

milanovic? cuj, sandmane, nije to kao u srbiji, satanisticka sekta, jedan formalni firer po aktualnoj agendi koja vec prakticna i svi u kolo. hrvati su individualci; iz iskustva.

sekti trebaju nemiri u bosni da tamo buja, pa kao, nismo mi tite nam, eno (i) rvati prave probleme, nacionalisti ustase neopjevani, nista ne funkcionira, pa eto, mi ne bi, ali moramo se maknuti od toga, prisajediniti... pa se milanovic, nakon sto upropastio hrvate u bih kao premijer, sad sjetio kao boriti za iste. primjerice.

hrvati (hrvati, ne izipanj, kad kazem hrvati, ne ukljucujem idiote, pa i kad bi idioti bili u vecini) uglavnom znaju da su razni milanovici, posto su u orbiti sekte, nebitni. moze laprdati sta god hoce, nije to doba tam-tama, sumskih novina, letaka.

inace je to uvijek isto kad te jednom zapishala sekta: hoces izgenocidirati hrvate, inficiras hrvata, plus neki copor mladih idiota, pa kazes: mi smo antifasisti! ili sto god po potrebi.
eno primjer 1945.: svaki ubija svoje! nemoj da jedan pretekne! i umires od smijeha dok ovi pune jame svojim narodom, a ti pljackas i koloniziras.
sekta za svaki krupni zlocin ili podvalu uvijek podmece alibi-idiota. to je poznato. milanovic je jedan od tih idiota, ni vise, ni manje.

u hrvata je dobro sto su to sve vec proshli, a sad je red na istok i zapad (sjever i jug) da se druze sa sektom. realno ja umirem od smijeha na onu nedavnu vijest sto imali, da sekta kupila vec cetvrti objekat u becu. pa austrijanci su najebali kao nikad, ima da mole za azil u hr kad se sekta manifestira. jedan od bezbroj primjera, da sad ne potezem europske "antifasiste" ili "fasiste", koje god. a nece ni rusi nista bolje proci sa svojim isturenim polozajom na balkanu. sekta ima svoju prirodu.

dark horse

Pa pazi, možda su svi u Hrvatskog individualci, pogotovo ako ima idiota u većini, kao što kažeš, onda sigurno jesu. Ali meni je bitno da ste svi vi jedinstveni u jednom, i ti, i Milanović, i taj neki prosečan hrvatski idiot, svi ste prave Baba Vange kad je o srbima i Srbiji reč, promašujete evo decenijama u proročanstvima, ni Kleopatra nema tolike promašaje. Ali, vi istrajavate, neka i treba, u svojoj opsesivnoj potrebi da Evropi objašnjavate srbe, da plačete nad svojom sudbinom, čak i nakon što ste sve srbe proterali, da smo vam i dalje jedina bitna tema. To je meni Propast Vaša, ne Milanović, što si ti lepo definisao kao individualnost van svake sekte, već nekakvo kolektivno ludilo, koje se davno zapatilo, koje je možda nekad i bilo po formalnoj firerovoj agendi, ali sada je kolektivna hipnoza mimo bilo kog a la Vučić centra, masovna retardacija najvišeg reda koja vas ubraja u šljam najnižeg reda.

Pa gde ćeš veće propasti Hrvatske od toga, moj dobri Zole? Kuku. Pa naravno da smo mi srbi, sve sa Vučić i SPC sektama, još daleko od tolike raspalosti mozga. :cry:

džin tonik

nista ne razumijes iako ti je sve odavno nacrtano. jos jednom u kratkim crtama: parazit je parazit, to ne moramo dalje crtati.
radi se samo o tome tko ce kome prikaciti parazita. svijet susjedima ili susjedi svijetu. primjer: austrijanci hrvatima ili hrvati austrijancima. ti lutas u oblacima, "prorocanstva", "objasnjavanja"... budalastine. konkretno, hrvati vas zele prikaciti madjarima, austrijancima, rusima, turcima, talijanima, nijemcima, malim zelenima, nebitno, a oni vas zele prikaciti hrvatima. ovaj put, hrvati su jaci (jer iskustvo) i parazit ide zasluznima, prijatelju orbanu, handkeu, babi, putinu, sultanu. to je ono sto se broji. :)

tu ti sve pishe:

Vučić: "Hrvatska sebe izuzela od sankcija"

Quote(...)

Istakao je da je nudio svojevremeno i razgvorao sa tadašnjim premijerom Hrvatske oko izgradnje brze pruge Beograd - Zagreb - Ljubljana, smatrajući da je to najbrži put za Srbiju do zapadne i centralne Evrope.

"Rekao mi je da nije zainteresovan za tzv. istočne izlaznice već samo one ka zapadu, rekao sam da ne razumem. Zato smo i krenuli da pravimo brzu prugu ka Budimpešti i naši mađarski prijatelji su to prihvatili", naveo je Vučić.

Kaže da ta pruga spaja Beograd sa Budimpeštom i Bečom kao saobraćajna arterija, kao i da će kasnije biti njome spojeni i Skoplje, Solun i Atina.

Krsta Klatić Klaja

Zole, jel ti uopšte znaš šta je parazit?

džin tonik

kako jel znam sta je parazit?! bas svasta pitas. alo bing, kako brat, nikad nista od njega. bavi se necim drugim, mene si nasao trolovati...

dark horse

Zole samo previdja da su incestoidni odnosi daleko gori nego parazitski. Ali dobro, svakom svoje. Ko smo mi da sudimo? I svakako da necemo plakati što su hrvati nesposobni da realizuju Balkan Ekspres i zadovoljicemo se Orijent Ekspresom, a ne nekim istorijski nemogucim projektima.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: džin tonik on 22-10-2022, 15:30:29
kako jel znam sta je parazit?! bas svasta pitas. alo bing, kako brat, nikad nista od njega. bavi se necim drugim, mene si nasao trolovati...
Super, ako znaš onda definiši parazita.

džin tonik

a tako? koja vremena, pa reci, pa definiraj, pa kazi... a gdje su zlato, ulja, secer, sardine, djevice? ili nesto bezveze, hm, dusha? ponuditi, moras mi nesto ponuditi!

Krsta Klatić Klaja

Parazit je onaj koji traži ponudu.

dark horse

Parazit je onaj ko ti se useli u kucu, potpuno je beskoristan, plus blokira svaki razvoj kuce na račun sopstvenih sebičnih malih interesa, kojima nikad kraja.

Kao hrvati u Ex-Ju.

džin tonik

dobro. dobro! sendvic sa putrom, sunkom, jajima, krastavcima, hrenom, sirom, zelenom salatom? ne, krastavci su vec salata. bolje kulen. skromni sendvic?

Krsta Klatić Klaja

dark horse

Quote from: džin tonik on 23-10-2022, 15:54:26
dobro. dobro! sendvic sa putrom, sunkom, jajima, krastavcima, hrenom, sirom, zelenom salatom? ne, krastavci su vec salata. bolje kulen. skromni sendvic?

Može duševan ateista s tucanom paprikom i lukom?

Meho Krljic

Rodoljub Šabić daje najsistematičniji pregled ovog aktuelnog haosa u Novom Sadu:

https://pescanik.net/nije-normalno/

dark horse

džin tonik

Zovu Rusi al' zovu i naši: "76 poziva za sat i po, tražila sam 400 a mogla sam i 600"

Quote"Oglas za stan sam postavila u 15:30, a prvi poziv je usledio posle samo pola minuta. Za sat i po vremena od objavljivanja oglasa, dobila sam čak 76 poziva. Prve 3 SMS poruke su bile od ruskih državljana", priča za Blic Beograđanka S.M.

Kako dodaje, prvo su joj pisala dva momka, a potom dve devojke i jedan par, dečko i devojka, svi iz Rusije. 

"Svi oni su bili mladi ljudi ispod 35 godina. Svi do jednog su rekli da nameravaju da ostanu duže od 6 meseci i da im je važno da je lokacija u centru prestonice, a za šta im je očigledno moj stan i odgovarao...

Više od 100.000 Rusa je od početka rata u Ukrajini, u tri velika talasa, stiglo u Srbiju...

svidja mi se ovo. 500 godina za rusoturke pokusavate kolonizirati i izgenocidirati hrvate, kao katolike koji gravitiraju zapadu i ne uklapaju se u rusoturski svet, a sad rusa ima ko rusa u beogradu. 100k je vrlo solidna cifra; od toga za 10-20 godina nastaje bar pola milijuna, centralni beograd ruski, pa i formalno prisajedinjenje bratskim narodima ruske federacije...

dark horse

Quote from: džin tonik on 02-11-2022, 09:51:20
a sad rusa ima ko rusa

Uh bre Džoni, nadmašuješ samog sebe. Da smanjiš malo doživljaj i pokušaš da reduciraš stepen besmislenosti svojih postova, hm?

Truman

Quote from: džin tonik on 02-11-2022, 09:51:20
Zovu Rusi al' zovu i naši: "76 poziva za sat i po, tražila sam 400 a mogla sam i 600"

Quote"Oglas za stan sam postavila u 15:30, a prvi poziv je usledio posle samo pola minuta. Za sat i po vremena od objavljivanja oglasa, dobila sam čak 76 poziva. Prve 3 SMS poruke su bile od ruskih državljana", priča za Blic Beograđanka S.M.

Kako dodaje, prvo su joj pisala dva momka, a potom dve devojke i jedan par, dečko i devojka, svi iz Rusije. 

"Svi oni su bili mladi ljudi ispod 35 godina. Svi do jednog su rekli da nameravaju da ostanu duže od 6 meseci i da im je važno da je lokacija u centru prestonice, a za šta im je očigledno moj stan i odgovarao...

Više od 100.000 Rusa je od početka rata u Ukrajini, u tri velika talasa, stiglo u Srbiju...

svidja mi se ovo. 500 godina za rusoturke pokusavate kolonizirati i izgenocidirati hrvate, kao katolike koji gravitiraju zapadu i ne uklapaju se u rusoturski svet, a sad rusa ima ko rusa u beogradu. 100k je vrlo solidna cifra; od toga za 10-20 godina nastaje bar pola milijuna, centralni beograd ruski, pa i formalno prisajedinjenje bratskim narodima ruske federacije...

Ništa loše u dolasku Rusa u Srbiju (i nema ih još 100k ni u celoj zemlji a kamoli Bg-u). Većinom mladi i obrazovani ljudi neskloni Putinu. Mogu samo da podignu kvalitet genetskog materijala ovde.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

džin tonik

ma to je sve nebitno, kao skloni, kao neskloni, gluposti; samo kolonizacija se broji, a rusa, hvala bogu, ima dovoljno da to cestito odrade, pa taman po inerciji! vec vidim potpirija kako se sa sektom za 10-20 godina pomice u vekovne srpske zemlje madjarsku i austriju...

ovo je jos bolja varijanta no ulazak u eu. da vas rusi koloniziraju i potisnu parazita da se zakaci austrijancima. krv da im na slamku popije parazit.

mac

Sveke godine Srbija izgubi stanovnika za jedan omanji grad. Ni u Hrvatskoj nije ništa bolje. Neko će sigurno da popuni prazninu, pa što ne Rusi. Koga Hrvati imaju za to, Italijane?

dark horse

Hrvati nemaju nikog za to.

Oni imaju incest strategiju koja uglavnom i sada trese stanovništvo nekih planinskih delova. Ono, sin sa sestrom ili kevom, cera sa ocem ili bratom.

Samo Bog i hrvati, u svim ispražnjenim županijama. Za kvalitetno stanovništvo.

džin tonik

mace, i to je nebitno, to hrvatska apsorbira. vidi, jos jednom: stoljecima razni poput rusoturaka, austrijanaca, kojih god, kace parazita hrvatima. broji se samo da se parazit sad zakaci njima. hocete li izravno u eu ili vas rusi potisnuti kolonizacijom, nema nikakve veze osim sto je potiskivanje kolonizacijom najzabavnija varijanta.

dark horse

Incest strategija je naprednija od parazita.  :lol:

Krsta Klatić Klaja

Quote from: džin tonik on 03-11-2022, 11:08:01
mace, i to je nebitno

najbitnije je da odgovoriš koliko ljudi je stradalo u Jugoslaviji u WWII

džin tonik

sta ti pitas me ne zanima. muskarci izmedju 25 i 60, te zene izmedju 20 i 50, a koji nisu u braku i nemaju bar troje djece, su otpad, ne smatram ih sugovornicima...
prvo zena, troje djece, pa budi peder i zapitkuj gluposti u slobodnom vremenu.

dark horse

Pa, ni nas ne zanima otpad izbegla iz Hrvatske u nemačku vukojebinu, umesto da su lepo ostali u hrvatskoj vukojebini, da prave male ustaše sa sestrom ili majkom, radi čistokrvnog produžetka nacije.

Ne zanima nas ni da čitamo njihove monologe i druge kontemplacije. Pošto nemaju muda da slede incest strategiju koju su Bog i poglavnik zapovedili. :)

Truman

Quote from: džin tonik on 03-11-2022, 10:42:57
ma to je sve nebitno, kao skloni, kao neskloni, gluposti; samo kolonizacija se broji, a rusa, hvala bogu, ima dovoljno da to cestito odrade, pa taman po inerciji! vec vidim potpirija kako se sa sektom za 10-20 godina pomice u vekovne srpske zemlje madjarsku i austriju...

ovo je jos bolja varijanta no ulazak u eu. da vas rusi koloniziraju i potisnu parazita da se zakaci austrijancima. krv da im na slamku popije parazit.

eh, s kim se ja raspravljam... xdrinka

džin tonik

ma to su obicne dangube, propalice, naucili okolo prodavati gej-pricu i tako imati paznju nekih iscasenih dok su jos atraktivni, utegnuti. cekaj kad ih stignu godine pa se sudare sa stvarnoscu. "ali, ali, kako ne moze leba bez motike, kako ne moze mrt, bolnicki krevet, adekvatna terapija? ja sam gej!" - "a ja ti nisam mama, a djece nemas da te zbrinu ili pripaze da te ne pokradem!" 
uglavnom ne obracaj paznju. ti truki ne bjezis od zivota, ozenio si se, trpis zenu, podizes djecu, imas sve uvjete da si razvio mozak, moze te se uvaziti kao sugovornika.

dark horse

Truba

ne raspravljaj se s njim
ubodi gaaaa ubodi gaaaa
ubodi gaaaa
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Krsta Klatić Klaja

Quote from: džin tonik on 03-11-2022, 13:39:35
sta ti pitas me ne zanima

dečko maluomni, jesi reko da je nemoguće da je neko pobio stotinu tisuća ljudi u NDH? :)

Vrlo zanimljivo da te ne zanima kako ćeš govna da progutaš kad odgovoriš na pitanje

Koliko ljudi je stradalo u Jugoslaviji u WWII?

Truman

Quote from: džin tonik on 03-11-2022, 18:29:57
uglavnom ne obracaj paznju. ti truki ne bjezis od zivota, ozenio si se, trpis zenu, podizes djecu, imas sve uvjete da si razvio mozak, moze te se uvaziti kao sugovornika.

Ali zosko, ti stalno tražiš izgovore za svoju bedastoću. Pa ima ovde i ljudi koji "ne beže od života" pa se ne slažu s tobom.

dark horse

Stari dobri Zole stalno tupi svoje bajke o Neodrživoj Državi Hrvatskoj, a svako znamo da je to jedna incestoidna zemljoradnička zadruga, sa sektom koja obožava lik Bogorodice, tj. Majke još od pamtiveka.

Spavaj s majkom svojom, oplodi majku svoju, izrodi decu s majkom svojom (koliko beše da ne budeš otpad, jel 3 kom?). Bezgrešno začeće indeed!

Dokle bre te sektaške opsesije Zole? Okrenite se malo parazitiranju, to vam je dobro išlo u vreme Austrougarske, a niste zaostajali ni u koloniziranju, sva ta čisto Hrvatska nemačka, mađarska i italijanska prezimena koja dan danas ponosno nosite.

Pa dokle više Zole, dokle? Sve dobre ribe vam prebegoše u Srbiju, da pobegnu od pošasti incesta i majkojebstva. Pokajte se dok nije kasno. :(

Meho Krljic

džin tonik

Dan kada su Srbi spasli Hrvatsku; Čak je i veliki ustaša govorio: "Ujedinjenje je neizbežno"

prajsles, a tek komentari.
je li netko za okladu? za kakvu vrijednu knjigu?
ja kazem da se ipak sustavno uzgaja idiote da bi ih se jopet posadilo na tenkove i poslalo izipanju na terapiju, nije tek zamajavanje u interne dnevnopoliticke svrhe.
rok neka bude 5 godina.

Krsta Klatić Klaja

e da, ali tema je ono koliko je stradalo ljudi u Jugoslaviji u WWII

džin tonik

bato, ponavljam se: teme u komunikaciji sa ljudima ces odredjivati kad se ozenis i nafrces bar troje djece. znaci prodjes inicijaciju koja je za prosjecano obdaren narod poput tebe osnovni preduvjet za potencijalni razvoj mozga.
sta je tema na peder-paradi, to ti mene ne zanima, to nema veze sa, onako, zivotom. budalastina.

Krsta Klatić Klaja

nemoj se ponavljati, samo reci napokon koliko je stradalo u Jugoslaviji u WWII

dark horse

Dobri Zole konačno shvatio da smo pametniji i duhovitiji od njega, pa se uplašio za nevinost bulje. Hoće da priča samo s oženjenima koji imaju troje dece.

Zole Zole, nećemo ti ništa, opusti se. Kakva nevinost bulje, to nas ne zanima, samo ćemo ti skinuti ionako srozanu forumsku reputaciju.  8-) :lol:

džin tonik

Samit Berlinskog procesa: Potpisani sporazumi o putovanjima, priznavanju diploma i licenci u regionu - šta se menja za Zapadni Balkan

Quote(...)

"Ovo pokazuje da je šest zemalja ozbiljno u pokušajima da uspostavi regionalnu saradnju", rekao je Šolc posle potpisivanja sporazuma.

Ipak, iako je šest premijera sporazume potpisivalo za istim stolom, ispred šest jednakih zastava Srbije, Kosova, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije i Bosne i Hercegovine, politički problemi Zapadnog Balkana ostaju izazov, ne samo za Berlinski proces.

(...)

Šta je potpisano u Berlinu?

- Sporazum o putovanju sa ličnim kartama - najvažniji za građane Kosova i Bosne i Hercegovine kojima su i dalje potrebne vize da bi putovali na jednu od ove dve destinacije. Državljani nekih zemalja, poput Srbije, već imaju ovu mogućnost zbog ranijih sporazuma.

-Sporazum o priznavanju fakultetskih diploma - predviđeno je skraćivanje perioda za priznavanje diploma na 14 dana.
(...)

a u tom grmu lezi zec histerije, navale na ustase, "dronove", balvane... pa vi ste neki dan u biti priznali drzavnost kosova! i to na tri kolosjeka: kao srbija, kao srpska u sklopu bih i kao srpski svet u tehnickom mandatu crne gore!

ravnopravne zastave na stolu, ravnopravni potpisi (drzavnicki): putovanja sa osobnom, nostrifikacija za 14 dana...

nista se ne hvalite, sve moram sam izvuci.

džin tonik

Odlučeno: Srbi nemaju kud – napuštaju se sve političke institucije. Podnete ostavke

sta drugo (iz 18. pokusaja). berlinski proces nije bio zamisljen da zavrsi u ovom priznanju kosova, dok ekonomski tigar zavisi uglavnom od donacija eu.
rusoturska agentura merkel, kao i rusoturski satelit beograd, nametnuli su berlinsku pricu s ciljem obnove zakulisane velike srbije (minus slovenija, plus albanija). uglavnom propalo, propala merkel, propo laschet, propala blic specijalna operacija. kako se sad izvuci iz price (gdje umjesto da po planu uvukli hrvatsku odjednom dobili drzavu kosovo) no eskalacijom.

džin tonik

UŽIVO

QuoteVučić u Patrijaršiji; sastanak iza zatvorenih vrata
Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u 13 sati u Patrijaršiju gde će razgovarati sa patrijarhom SPC Porfirijem o situaciji na Kosovu i Metohiji.
Sastanak se odvija iza zatvorenih vrata.

Vučić sa ambasadorom Bocan-Harčenkom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas i sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan Harčenkom.
Sastanku prisustvuje i šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Vučić se sastao sa ambasadorkom Kine
Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas, nešto posle 11 sati sa ambasadorkom Kine u Srbiji Čen Bo.

(...)

ovo je dobro, a sad treba dodati nesto novo u produzetku:
spontano da se formiraju tijela samouprave, usput proglasi sao kosovo, te spontano razvuku po prometnicama balvani. pa kontrolirati putnike i slucajne prolaznike, pljackati sta se moze usput i tako. i bit ce sve u redu.
potpirije kaze da je bog sa srbima, sta bi tu moglo poci po zlu...

Krsta Klatić Klaja

Australski nogometni savez kaznio je hrvatski iseljenički klub Sydney United zbog navijačkog skandiranja ustaških pozdrava s 15.000 dolara koji će se iskoristiti za edukaciju o suzbijanju diskriminacije, a od kluba se traži i kontinuirani volonterski rad s aboridžinskim i židovskim zajednicama

https://www.portalnovosti.com/zbog-ustaskih-pozdrava-morat-ce-na-edukaciju

postavlja se pitanje kako se Zole može poslati na edukaciju